SLAMAG.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

SZOFTVER LICENC SZERZODÉS

SmartDeviceMonitor for Client

EZ EGY JOGI MEGÁLLAPODÁST KÉPEZ ÖN ÉS A FENTIEKBEN MEGHATÁROZOTT SZOFTVER GYÁRTÓJA ("TÁRSASÁG") KÖZÖTT. 
KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A SZERZODÉST, MIELOTT A FENTI SZOFTVERT HASZNÁLATBA VENNÉ.
A SZOFTVER HASZNÁLATÁVAL ÖN VÁLLALJA, HOGY BETARTJA A SZERZODÉS FELTÉLEIT ÉS KONDÍCIÓIT. 

1. A TÁRSASÁG nem kizárólagos, nem átruházható, korlátozott licencet ad a szoftver Szerzodés feltételei és kondíciói szerinti használatára. A Szerzodésben megadott jogokon kívül más jogokra nem tarthat igényt. 

2. A szoftvert a számítógépen csak olyan Ricoh termékekhez használhatja, melyet a Társaságtól, annak leányvállalatától vagy azok forgalmazójától vagy kiskereskedojétol vásárolt. 

3. A szoftver sem egészben, sem részben nem másolható, módosítható, elemezheto, átviheto, és nem kombinálható más szoftverrel a szoftver használatára vonatkozó kézikönyvben megadottak kivételével.

4. A Szoftver nem adható át bármely harmadik félnek a TÁRSASÁG elõzetes beleegyezése nélkül. A Szoftver nem adható kölcsön, lízingbe vagy mellék-licencbe bármilyen harmadik félnek. 

5. A TÁRSASÁG, ANNAK LEÁNYVÁLLALATAI, AZOK FORGALMAZÓI VAGY MÁRKAKERESKEDOI NEM VÁLLALNAK JÓTÁLLÁST, SEM BURKOLTAN, SEM KIFEJEZETT FORMÁBAN, BELEÉRTVE KORLÁTOZÁS NÉLKÜL AZ ELADHATÓSÁG, EGY MEGADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁG ÉS JOGTISZTASÁG JÓTÁLLÁSÁT A SZOFTVER TEKINTETÉBEN, ÉS NEM VÁLLAL FELELOSSÉGET AZÉRT, HOGY ÖN EZT A SZOFTVERT VÁLASZTOTTA, VEZETI BE VAGY HASZNÁLJA, SEM PEDIG ANNAK KÖVETKEZMÉNYÉÉRT.  

A TÁRSASÁG, ANNAK LEÁNYVÁLLALATAI, FORGALMAZÓI ÉS MÁRKAKERESKEDOI NEM KÖTELESEK KÁRTALANÍTANI ÖNT HARMADIK FÉL BÁRMINEMU KÖVELETÉSE VAGY ÁLTALA INDÍTOTT PER ESETÉN, HA A HARMADIK FÉL AZT ÁLLÍTJA, HOGY A SZOFTVER VAGY ANNAK HASZNÁLATA SÉRTI BÁRMILYEN SZELLEMI TULAJDONJOGÁT.

6. A TÁRSASÁG, ANNAK LEÁNYVÁLLALATAI, AZOK FORGALMAZÓI VAGY MÁRKAKERESKEDOI NEM FELELOSEK SEMMILYEN VESZTESÉG VAGY KÁR ESETÉN, BELEÉRTVE AZ OLYAN KÖVETKEZMÉNYES VAGY VELEJÁRÓ VESZTESÉGEKET VAGY KÁROKAT, MINT PÉLDÁUL A SZOFTVER VAGY ANNAK HASZNÁLATA ÁLTAL VAGY ABBÓL SZÁRMAZÓ NYERESÉSKIESÉST, KÖLTSÉGEKET VAGY HÁTRÁNYOKAT, AKKOR IS, HA AZ ADOTT KÁROK LEHETOSÉGÉROL A TÁRSASÁGOT, ANNAK LEÁNYVÁLLALATAIT, AZOK FORGALMAZÓIT VAGY MÁRKAKERESKEDOIT ELORE ÉRTESÍTETTÉK.

7. A szoftverhez tartozó copyright és minden egyéb eszmei tulajdonjog a társaságot és annak szállítóit illeti, és nem ruházhatók át Önre. Emellett a szoftver és valamennyi másolat feletti jog a társaságot és annak szállítóit illeti. 

8. Ön köteles betartatni a szoftvert használó vagy ahhoz hozzáféro minden személlyel a Szerzodés feltételeit és kondíciót. 

9. A Szerzodést a szoftver és valamennyi másolat megsemmisítésével megszuntetheti.  

10. Az érintett kormány(ok) szükséges engedélye nélkül sem közvetve, sem közvetlenül nem exportálhatja és nem reexportálhatja a szoftvert sem egészben, sem részben. Ön köteles betartani a szoftver exportálására vagy reexportálására vonatkozó törvényeket és rendeleteket. 

11. A jelen Szerzodésre a japán jog vonatkozik, és aszerint értelmezendo.  Minden olyan vitás kérdés rendezése, mely Ön és a Társaság között a Szerzodéssel kapcsolatban felmerül, a japán Tokiói Kerületi Bíróság kizárólagos döntéshozatali jogkörébe tartozik.

12. A TÁRSASÁG felbonthatja a Szerzõdést, ha Ön nem tartja be a Szerzõdés bármelyik feltételét vagy kondícióját.  Megszûnés esetén Ön köteles azonnal megszüntetni a szoftver és valamennyi másolat használatát, illetve megsemmisíteni õket. 

13. ÖN KIJELENTI, HOGY ELOLVASTA A SZERZÕDÉST, MEGÉRTETTE AZT, ÉS KÖTELEZI MAGÁT AZ ABBAN FOGLALT FELTÉTELEK ÉS KONDÍCIÓK BETARTÁSÁRA. EMELLETT TUDOMÁSUL VESZI, HOGY A SZERZÕDÉS TÁRGYÁBAN A SZERZÕDÉS ÖN ÉS A TÁRSASÁG KÖZÖTT TELJES ÉS KIZÁRÓLAGOS MEGÁLLAPODÁST KÉPEZ, ÉS ÉRVÉNYTELENÍT MINDEN KORÁBBI SZÓBELI VAGY ÍRÁSOS AJÁNLATOT VAGY ELÕZETES SZERZÕDÉST ÉS MINDEN EGYÉB KÖZLEMÉNYT, MELYET ÖN ÉS A TÁRSASÁG A SZERZÕDÉS TÁRGYÁVAL KAPCSOLATBAN TETT.  A SZERZÕDÉS BÁRMILYEN MÓDOSÍTÁSA CSAK A TÁRSASÁG MEGFELELÕEN MEGHATALMAZOTT KÉPVISELÕJÉNEK ALÁÍRÁSÁVAL ÉRVÉNYES. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.75