SLADAN.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

SOFTWARELICENSAFTALE

SmartDeviceMonitor for Client

DETTE ER ET JURIDISK DOKUMENT MELLEM DIG OG FABRIKANTEN AF SOFTWAREN FREMSAT HEROVER ("SELSKABET").
LÆS VENLIGST DENNE AFTALE IGENNEM, FØR OVENNÆVNTE SOFTWARE TAGES i BRUG.
NÅR DU TAGER SOFTWAREN i BRUG, ER DU SAMTIDIG INDFORSTÅET MED AT OVERHOLDE DE VILKÅR OG BETINGELSER, DER ER FASTSAT I NÆRVÆRENDE AFTALE.

1. SELSKABET giver dig hermed en brugsret til Softwaren i overensstemmelse med vilkårene og bestemmelserne i denne aftale i form af en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, begrænset licens. Licensbestemmelserne omfatter ikke andre rettigheder end dem, som er angivet udtrykkeligt i denne aftale.

2. Du må kun installere Softwaren og bruge den på en computer til Ricoh-produkter, som du har købt af selskabet, dets datterselskab eller dets distributør eller detailvirksomhed.

3. Du må hverken kopiere, ændre, redigere, analysere, overføre eller flette med anden software, som er helt eller delvist en del af Softwaren på anden måde end den, der er angivet i vejledning for brugen af Softwaren.

4. Det er ikke tilladt at overføre eller overdrage Softwaren til tredjeparter uden forudgående skriftligt samtykke fra SELSKABET. Det er heller ikke tilladt at udlåne, udleje, lease eller overdrage med underlicens eller på anden måde distribuere softwaren til tredjeparter overhovedet.

5. SELSKABET, DETS DATTERSELSKABER, DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE YDER INGEN FORM FOR GARANTI FOR SOFTWAREN, HVERKEN UDTRYKKELIGT ELLER PÅ ANDEN MÅDE, INKLUSIVE MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, UNDERFORSTÅET GARANTI FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET SÆRLIGT FORMÅL OG NON-KRÆNKELSE, I HENSEENDE TIL SOFTWAREN, OG SELSKABET KAN IKKE HOLDES ANSVARLIG FOR ELLER DRAGES TIL ANSVAR FOR DIN UDVÆLGELSE, INDFØRELSE ELLER BRUG AF SOFTWAREN ELLER FØLGERNE HERAF.

SELSKABET, DETS DATTERSELSKABER, DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE  KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER TILPLIGTES AT YDE ERSTATNING TIL DIG I TILFÆLDE AF, AT TREDJEMAND FREMSÆTTER KRAV MED PÅSTAND OM, AT SOFTWAREN ELLER BRUGEN AF SOFTWAREN KRÆNKER VEDKOMMENDES INTELLEKTUELLE RETTIGHEDER.

6. SELSKABET, DETS DATTERSELSKABER, DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE KAN IKKE DRAGES TIL ANSVAR FOR TAB ELLER SKADER, HERUNDER FØLGESKADER ELLER TILFÆLDIGE SKADER ELLER TAB, SÅSOM TAB AF PROFIT, UDGIFTER ELLER ULEJLIGHED, SOM ER FORÅRSAGET AF ELLER KAN FØRES TILBAGE TIL SOFTWAREN ELLER BRUGEN AF DENNE, SELV HVIS SELSKABET, DETS DATTERSELSKABER, DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE ER BLEVET GJORT OPMÆRKSOM MULIGHEDEN AF SÅDANNE SKADER.

7. Ophavsretten og alle andre immaterielle ejendomsrettigheder, som vedrører Softwaren, tilhører vores selskab og dets leverandører, og disse rettigheder kan ikke overføres til dig. Derudover tilhører rettighederne til Softwaren og alle dens kopier vores selskab og dets leverandører.

8. Du er forpligtet til at sørge for, at alle der bruger softwaren eller åbner Softwaren, gør det i overensstemmelse med aftalens vilkår og betingelser.

9. Du kan ophæve nærværende aftale ved at destruere Softwaren og samtlige kopier af den.

10. Du må ikke eksportere eller gen-eksportere Softwaren, hverken helt eller delvis, direkte eller indirekte uden forudgående nødvendig godkendelse af den relevante myndighed (myndigheder). Du er forpligtet til at følge lovene og bestemmelserne for eksport og gen-eksport af Softwaren.

11. Nærværende aftale reguleres af japansk ret og fortolkes i overensstemmelse hermed.  Enhver retstvist, som måtte opstå som følge af nærværende aftale, skal afgøres ved Tokyo District Court i Japan.

12. SELSKABET kan ophæve denne aftale, hvis du ikke overholder alle dens vilkår og betingelser. Hvis aftalen ophæves, skal du øjeblikkeligt ophøre med at bruge softwaren og destruere den og alle kopier af den.

13. VED AT TAGE SOFTWAREN I BRUG ERKLÆRER DU DIG INDFORSTÅET MED AT HAVE LÆST OG FORSTÅET NÆRVÆRENDE AFTALE OG MED AT OVERHOLDE VILKÅRENE OG BETINGELSERNE I DEN. DU ER DESUDEN INDFORSTÅET MED MED, AT NÆRVÆRENDE AFTALE ER DEN FULDSTÆNDIGE OG ENESTE AFTALE MELLEM DIG OG OG SELSKABET PÅ DETTE OMRÅDE, OG AT AFTALEN GÅR FORUD FOR ALLE FORSLAG ELLER TIDLIGERE AFTALER I MUNDTLIG ELLER SKRIFTLIG FORM SAMT ALLE ANDRE AFTALER i ENHVER FORM MELLEM SELSKABET OG DIG OM DET, NÆRVÆRENDE AFTALE VEDRØRER. EVENTUELLE ÆNDRINGER ELLER TILFØJELSER TIL AFTALEN TRÆDER FØRST I KRAFT EFTER UNDERSKRIFT FRA EN REPRÆSENTANT FOR SELSKABET MED DEN NØDVENDIGE BEMYNDIGELSE.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.93