SLACES.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

SOFTWAROVÉ LICENÈNÍ UJEDNÁNÍ

SmartDeviceMonitor for Client

TOTO LICENÈNÍ UJEDNÁNÍ JE SMLOUVOU MEZI VÁMI A VÝROBCEM VÝŠE UVEDENÉHO SOFTWARU ("SPOLEÈNOST"). 
POZORNÌ SI TOTO UJEDNÁNÍ PØEÈTÌTE, NEŽ ZAÈNETE SOFTWARE POUŽÍVAT.
POUŽÍVÁNÍM SOFTWARU POTVRZUJETE, ŽE PLNÌ SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI TOHOTO UJEDNÁNÍ. 

1. Spoleènost Vám udìluje neexkluzivní, nepøenosnou, omezenou licenci k používání softwaru v souladu s podmínkami tohoto ujednání. Nemáte nárok na žádná jiná práva, nežli na ta, která jsou výslovnì uvedena v tomto ujednání.

2. Software mùže nainstalovat a používat pouze s produktem Ricoh, který jste zakoupili od spoleènosti, její poboèky, jejich distributora èi prodejce.

3. Je zakázáno software kopírovat, upravovat, analyzovat, pøenášet nebo sluèovat s jiným softwarem, pokud v návodu k použití není uvedeno jinak.

4. Bez pøedchozího písemného svolení SPOLEÈNOSTI nesmíte pøenášet Software žádné tøetí stranì. Software nesmíte pùjèovat, pronajímat, prodávat na leasing, poskytovat dílèí licence nebo jinak distribuovat žádné tøetí stranì.

5. SPOLEÈNOST, JEJÍ POBOÈKY, JEJICH DISTRIBUTOØI ANI PRODEJCI NEPOSKYTUJÍ V SOUVISLOSTI SE SOFTWAREM ŽÁDNÉ VÝSLOVNÉ ANI IMPLIKOVANÉ ZÁRUKY (JAKO JSOU NAPØÍKLAD ZÁRUKA PRODEJNOSTI NEBO VHODNOSTI PRO URÈITÝ ÚÈEL) A NEZODPOVÍDAJÍ ZA POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU ANI ZA NÁSLEDKY POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU.

SPOLEÈNOST, JEJÍ POBOÈKY, JEJICH DISTRIBUTOØI ANI PRODEJCI NEJSOU POVINNI POSKYTNOUT VÁM ODŠKODNÌNÍ V PØÍPADÌ ŽALOB PODANÝCH TØETÍ STRANOU NA ZÁKLADÌ TVRZENÍ, ŽE SOFTWARE NEBO JEHO POUŽÍVÁNÍ PORUŠUJE NEHMOTNÉ VLASTNICTVÍ TØETÍ STRANY.

6. SPOLEÈNOST, JEJÍ POBOÈKY, JEJICH DISTRIBUTOØI ANI PRODEJCI NENESOU ODPOVÌDNOST ZA ZTRÁTY NEBO ŠKODY (VÈETNÌ NÁSLEDNÝCH NEBO NÁHODNÝCH ZTRÁT NEBO ŠKOD, JAKO JSOU NAPØÍKLAD ZTRÁTY VÝDÌLKU, NEBO VÍCENÁKLADY) VZNIKLÉ V SOUVISLOSTI SE SOFTWAREM NEBO JEHO POUŽÍVÁNÍM. TO PLATÍ I V PØÍPADÌ, ŽE SPOLEÈNOST, JEJÍ POBOÈKY, JEJICH DISTRIBUTOØI ÈI PRODEJCI BYLI UPOZORNÌNI NA MOŽNOST VZNIKU TAKOVÝCH ŠKOD.

7. Autorské právo a všechna ostatní práva nehmotného vlastnictví týkající se softwaru náleží naší spoleènosti a našim dodavatelùm. Tato práva nepøechází na Vás. Práva na software a veškeré jeho kopie taktéž náleží naší spoleènosti a našim dodavatelùm.

8. Zajistìte, aby veškeré osoby, které software využívají nebo s ním pøichází do styku, dodržovaly smluvní podmínky a ustanovení tohoto licenèního ujednání.

9. Platnost tohoto ujednání mùžete ukonèit znièením softwaru a všech jeho kopií. 

10. Je zakázáno pøímo èi nepøímo exportovat nebo re-exportovat software nebo jeho èásti bez pøíslušného pøedchozího svolení pøíslušných vlád. Musíte dodržovat veškeré zákony a pøedpisy týkající se exportování a re-exportování softwaru.

11. Toto licenèní ujednání se øídí japonskými zákony a v souladu s nimi se také interpretuje. Veškeré spory vzniklé mezi Vámi a spoleèností ohlednì tohoto ujednání budou podléhat jurisdikci okresního soudu v Tokiu.

12. Spoleènost mùže toto licenèní ujednání vypovìdìt, pokud nedodržíte jeho smluvní podmínky a ustanovení. Po ukonèení platnosti licenèního ujednání jste povinni okamžitì pøestat software užívat, a znièit software a všechny jeho kopie.

13. POTVRZUJETE, ŽE JSTE SI TOTO LICENÈNÍ UJEDNÁNÍ PØEÈETLI, ROZUMÍTE MU A BUDETE SE JÍM ØÍDIT. TAKÉ SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE TOTO UJEDNÁNÍ JE ÚPLNÝM A VÝLUÈNÝM VYJÁDØENÍM DOHODY MEZI VÁMI A SPOLEÈNOSTÍ OHLEDNÌ VÝŠE UVEDENÉHO SOFTWARU, A ŽE TOTO UJEDNÁNÍ NAHRAZUJE VEŠKERÉ DØÍVÌJŠÍ ÚSTNÍ I PÍSEMNÉ NÁVRHY A DOHODY MEZI VÁMI A SPOLEÈNOSTÍ OHLEDNÌ VÝŠE UVEDENÉHO SOFTWARU. DODATKY K TOMUTO LICENÈNÍMU UJEDNÁNÍ VSTUPUJÍ V PLATNOST AŽ POTÉ, CO JSOU SCHVÁLENY ØÁDNÌ OPRÁVNÌNÝM ZÁSTUPCEM SPOLEÈNOSTI.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.51