sla_cs.txt Driver File Contents (z25872La.exe)

LICENÈNÍ SMLOUVA NA SOFTWARE

----JAKO KONCOVÝ UŽIVATEL MUSÍTE TENTO SOFTWARE („SOFTWARE") POUŽÍVAT V SOULADU S PODMÍNKAMI TÉTO SMLOUVY.
NAÈTENÍM SOFTWARU DO JAKÉHOKOLI POÈÍTAÈE SE ZAVAZUJETE K DODRŽOVÁNÍ PODMÍNEK TÉTO SMLOUVY. POKUD PODMÍNKY TÉTO SMLOUVY NEPØIJÍMÁTE, NESMÍTE TENTO SOFTWARE NAÈÍTAT DO ŽÁDNÉHO POÈÍTAÈE.

1. Poskytnutí licence
Licence na tento software se týká vámi používaného vybavení, které je souèástí tohoto softwarového balíku nebo je stanoveno dodavatelem softwaru ("vybavení"). Software jste oprávnìni používat na libovolném poèítaèi umožòujícím elektronický pøístup k tomuto vybavení. Software nesmíte pronajímat a práva získaná touto licencí nesmíte pøedávat tøetím osobám.

2. Souhlas
Naètením tohoto Softwaru do libovolného poèítaèe potvrzujete, že souhlasíte s podmínkami této Smlouvy.

3. Trvání
Tato licence platí až do odvolání. Platnost licence bude ukonèena, pokud porušíte podmínky této Smlouvy. Platnost Licence mùžete kdykoli ukonèit znièením stáhnutého softwaru a všech jeho kopií v libovolné formì. Souhlasíte s tím, že pøi ukonèení platnosti licence znièíte všechny kopie Softwaru dokumentaci k nìmu. 

4. Vlastnictví Softwaru
Pokud vlastníte magnetická média, na nichž se software distribuuje, vlastníte pouze je. Výslovnou podmínkou této Smlouvy je, že Software zùstává ve vlastnictví spoleènosti Ricoh Company.

5. Kopie
Software a dokumentace k nìmu jsou chránìny autorským právem.
Nesmíte poøizovat ani nechávat poøizovat žádné kopie Softwaru a dokumentace kromì kopií, které jsou nutné pro oprávnìné používání v rámci licence a jedné kopie pro zabezpeèení provozu. Na veškeré kopie se vztahují podmínky této Smlouvy.
Software a pøíslušnou dokumentaci jako celek nebo jakékoli jejich èásti nesmíte upravovat, pøizpùsobovat, sluèovat, pøekládat, analyzovat ani používat k vytváøení odvozených verzí.
Za jakékoli porušení autorských práv, neoprávnìný pøevod, reprodukci èi používání Softwaru nebo dokumentace nesete právní zodpovìdnost.

6. Omezení záruk
(1) Pùvodnímu kupci je poskytována záruka pouze na média, nikoli na Software na nich obsažený. Týká se vad materiálu a zpracování a platí po dobu jednoho roku od pùvodního data zakoupení. Vadná média budou vymìnìna, budou-li vyplacenì zaslána dodavateli s pøiloženým dokladem o nákupu.
(2)	S VÝJIMKOU USTANOVENÍ ÈÁSTI 1 TOHOTO ODSTAVCE NEPOSKYTUJÍ DODAVATEL, VLASTNÍK SOFTWARU ANI LICENCUJÍCÍ STRANY ŽÁDNÉ VYJÁDØENÉ ANI NEVYJÁDØENÉ ZÁRUKY, VÈETNÌ NEVYJÁDØENÝCH ZÁRUK PRODEJNOSTI A VHODNOSTI PRO KONKRÉTNÍ ÚÈEL.

7. Omezení nárokù
PRÁVA UVEDENÁ V ÈÁSTI 1 ODSTAVCE 6 JSOU JEDINÝM A VÝHRADNÍM NÁROKEM NA NÁHRADU, AŤ JIŽ VZNIKNOU PORUŠENÍM PRÁV, SMLUVNÌ, ÈI JINAK. DODAVATEL, VLASTNÍK SOFTWARU ANI LICENCUJÍCÍ NEJSOU V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ ZODPOVÌDNI ZA ŠKODY, VÈETNÌ, NIKOLI VŠAK POUZE, ŠKODY ZPÙSOBENÉ ZTRÁTOU INFORMACÍ, ZISKÙ, ÚSPOR ANI PØERUŠENÍM PODNIKÁNÍ NEBO JINÉ PØÍMÉ, NEPØÍMÉ, NÁHODNÉ, NÁSLEDNÉ NEBO ZVLÁŠTNÍ ŠKODY ZPÙSOBENÉ SOFTWAREM NEBO JEHO POUŽÍVÁNÍM NEBO NEMOŽNOSTÍ SOFTWARE POUŽÍVAT.

8. Omezená práva
Používání, kopírování nebo pøedávání informací vládou Spojených státù podléhá omezením uvedeným ve smìrnicích Práva k technickým datùm a poèítaèovému softwaru v dokumentu DFARS 252.227-7013 nebo Komerèní poèítaèový software -omezená práva v dokumentu FAR 52.227-19. 

9. Zákony o vývozu
Berete na vìdomí, že vývoz Softwaru podléhá zákonùm Spojených státù amerických a jiných zemí o kontrole vývozu. Potvrzujete, že se všemi takovými zákony o kontrole vývozu budete øídit.

10. Jurisdikce
Pokud bude jakékoli ustanovení nebo èást této Smlouvy prohlášeno za protiprávní, neplatné nebo nevymahatelné, zùstávají zbývající ustanovení v plné platnosti. Tato Smlouva se øídí zákony státu New York, USA.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.96