SLA_TR.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

YAZILIM LÝSANS SÖZLEÞMESÝ

----SON KULLANICI OLARAK SÝZ, BU YAZILIMI ("YAZILIM") ÝÞBU SÖZLEÞME HÜKÜMLERÝNE UYGUN OLARAK KULLANABÝLÝRSÝNÝZ.
YAZILIMI BÝR BÝLGÝSAYARA YÜKLEDÝÐÝNÝZDE ÝÞBU HÜKÜMLERLE BAÐLI OLDUÐUNUZU KABUL ETMÝÞ OLURSUNUZ. BU ÞÖZLEÞME HÜKÜMLERÝNÝ KABUL ETMEZSENÝZ, BU YAZILIMI HÝÇBÝR BÝLGÝSAYARA YÜKLEYEMEZSÝNÝZ.

1. Lisans Verilmesi
Yazýlým'ýn lisansý, kendisi ile birlikte paket halinde verilen aygýtta veya satýcý tarafýndan belirtilen aygýtta ("aygýt") tarafýnýzdan kullanýlmak üzere verilmektedir. Yazýlým'ý, aygýta elektronik olarak eriþim saðlayan herhangi bir bilgisayarda kullanmaya izniniz vardýr. Yazýlým'ý kiralayamaz, ödünç veremez veya iþbu lisans kapsamýndaki haklarýnýzý üçüncü taraflara devredemezsiniz.

2. Kabul
Yazýlým'ý bir bilgisayara yüklediðinizde iþbu Sözleþme hükümlerini kabul etmiþ sayýlýrsýnýz.

3. Süre
Bu lisans sona erdirilene kadar geçerlidir. Lisans, bu Sözleþme hükümlerine uymadýðýnýzda sona erer. Lisansý, tüm biçimlerdeki kopyalarý ile birlikte indirilmiþ yazýlýmý yok ederek siz de herhangi bir sýrada sona erdirebilirsiniz. Lisansýn sona ermesi üzerine, belgeleri ile birlikte Yazýlým'ýn tüm kopyalarýný yok etmeyi kabul edersiniz. 

4. Yazýlým'ýn Mülkiyeti
Sizin mülkiyetiniz, varsa, yalnýzca Yazýlým'ýn verildiði manyetik ortamdýr. Yazýlým'ýn mülkiyetinin Ricoh Company firmasýna ait olduðu iþbu Sözleþme'nin açýk bir hükmüdür.

5. Kopyalama
Yazýlým ve belgeleri Telif Hakký kapsamýndadýr.
Kullaným güvenliði ve lisanslý kullaným için gerekli olabilecek kopyalar dýþýnda Yazýlým'ýn ve belgelerinin kopyasýný alamaz ve baþkalarýnýn almasýna da izin veremezsiniz. Söz konusu bu tür kopyalar bu Sözleþme hükümlerine tabidir.
Yazýlým'ýn veya iliþkili belgelerinin tümünü veya herhangi bir bölümünü deðiþtiremez, uyarlayamaz, birleþtiremez, tercüme edemez, üzerinde ters mühendislik yapamaz veya Yazýlým'ý ve belgelerini esas alan türevi çalýþmalar oluþturamazsýnýz.
Yazýlým ve belgelerinin telif haklarýnýn ihlali, yetkisiz aktarýmý, çoðaltýlmasý veya kullanýlmasý yönünden hukuki olarak sorumlu tutulabilirsiniz.

6. Garanti Sýnýrlamasý
(1) Ýçeriði olan Yazýlým dýþýnda, varsa, ortam, ilk satýn alýnma tarihinden itibaren bir yýllýk bir süre boyunca malzeme ve iþçilik açýsýndan ilk satýn alana garanti edilmiþtir. Kusurlu ortam, satýn alma makbuzu ile birlikte posta ücreti ödenmiþ olarak satýcýya iade edildiðinde yenisiyle deðiþtirilecektir.
(2)	BU MADDENÝN 1 NO'LU PARAGRAFINDA BELÝRTÝLENLER DIÞINDA SATICI, YAZILIM'IN SAHÝBÝ VEYA LÝSANS VERENLER, KOÞULSUZ TÝCARÝ OLARAK SATILABÝLÝRLÝK VE BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK GARANTÝLERÝ DAHÝL OLMAK ÜZERE, KOÞULLU VEYA KOÞULSUZ HÝÇBÝR TÜR GARANTÝ VERMEMEKTEDÝR.

7. Tazminat Sýnýrlamasý
6. MADDENÝN 1. PARAGRAFINDA BELÝRTÝLEN HAKLAR, SÖZLEÞME HÜKÜMLERÝ, KASIT YA DA BAÞKA BÝR NEDENLE SAHÝP OLDUÐUNUZ YEGANE VE ÖZEL TAZMÝNAT HAKKINIZDIR. SATICI, YAZILIM'IN SAHÝBÝ VEYA LÝSANSINI VERENLER, AÞAÐIDAKÝLER DAHÝL OLMAK ÜZERE ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA, BÝLGÝLERÝN, KÂRLARIN, TASARRUFLARIN KAYBI VEYA ÝÞÝN DURMASI NEDENÝYLE OLUÞAN YA DA YAZILIM'DAN VEYA KULLANILMASINDAN VEYA KULLANILAMAMASINDAN DOÐAN, DOÐRUDAN VEYA DOLAYLI YA DA SONUÇ OLARAK OLUÞAN ÖZEL ZARAR, ZÝYAN VE TAZMÝNAT TALEPLERÝNDEN SORUMLU DEÐÝLDÝR.

8. Sýnýrlý Haklar
ABD Hükümeti tarafýndan kullaným, çoðaltma veya açýklama, hangisi ilgiliyse, DFARS 252.227-7013 yönetmeliðindeki Teknik Veriler ve Bilgisayar Yazýlýmý Haklarý'da veya FAR 52.227-19 yönetmeliðindeki Ticari Bilgisayar Yazýlýmý-Sýnýrlý Haklar'da belirtilen sýnýrlamalara tabidir. 

9. Ýhracat Yasasý
Yazýlým'ýn ihraç edilmesinin, Amerika Birleþik Devletleri ve diðer ülkelerin ihracatý kontrol yasalarýna tabi olduðunu onaylamaktasýnýz. Söz konusu ihracatý kontrol yasalarýna uymayý kabul etmektesiniz.

10. Tabi Olunan Yasa
Ýþbu Sözleþme'nin herhangi bir bölümünün veya hükmünün yasalara aykýrý, geçersiz veya uygulanamaz bulunmasý halinde, geri kalan diðer hükümler geçerliðini korur. Bu Sözleþme, ABD, New York yasalarýna tabidir.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.73