Epg_term_of_service.txt Driver File Contents (tm357331.zip)

ArcSoft TotalMedia(TM)

ELEKTRONISCHE PROGRAMMAGIDS 
SERVICEBEPALINGEN

ALLE VOORWAARDEN BESCHREVEN HIERONDER ZIJN ZEER BELANGRIJK, U MOET DUS DEZE VOLLEDIGE OVEREENKOMST LEZEN EN ERMEE INSTEMMEN.  INDIEN U NIET AKKOORD BENT MET ALLE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN BESCHREVEN HIERONDER, SELECTEER A.U.B. DE KNOP “Niet akkoord” NADAT U DE VOORWAARDEN HIERONDER VOLLEDIG GELEZEN HEBT.

1. De Software. ArcSoft TotalMedia levert(TM) een volledig gamma functies voor video, foto, muziek en TV-weergave en opname.  Wanneer aan u geleverd, omvat het niet alleen de software, maar omvat het mogelijk ook elektronische documentatie en Internet-gebaseerde diensten (“TotalMedia”), die u toegang bieden tot een elektronische programmagidsdienst voor televisie (“EPG”).  Door middel van TotalMedia, levert de EPG een lijst op het scherm van alle televisieprogramma’s en inhoud die voor u is aangepast wanneer u op de dienst geabonneerd bent.

2. Overeenkomst. Teneinde de EPG te ontvangen, die aan u wordt geleverd door ArcSoft, Inc. (“ArcSoft”), zult u de voorwaarden en bepalingen (“Overeenkomst”) vervat in deze servicebepalingen van de Elektronische Programmagids aanvaarden zonder wijziging.  Door de EPG te registreren en te gebruiken, verschaft u het aanvaarden van de voorwaarden en bepalingen uiteengezet in deze Overeenkomst. Indien u deze voorwaarden en bepalingen aanvaardt, druk a.u.b. een kopie af van deze Overeenkomst voor uw documentatie.  Nadat u aanvaard hebt, wordt u naar een ander scherm of procedure gebracht, die niet zal verschijnen zonder de toestemming van de gebruiker, om de toepasselijke dienst te ontvangen.

3. Wijzigingen. ARCSOFT BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM DEZE OVEREENKOMST OP ELK OGENBLIK TE WIJZIGEN DOOR U TE VERWITTIGEN VAN DE WIJZIGINGEN ZOALS HIERONDER IN DETAIL BESCHREVEN.  UW VOORTGEZET GEBRUIK VAN DE EPG NA ZULKE VERWITTIGING BETEKENT DAT U DE GEWIJZIGDE OVEREENKOMST AANVAARDT. INDIEN EEN VAN DE WIJZIGINGEN GEMAAKT AAN DEZE OVEREENKOMST ONAANVAARDBAAR IS VOOR U, MOET U ONMIDDELLIJK UW GEBRUIK VAN DE EPG BEEINDIGEN DOOR DE INSTRUCTIES OP TE VOLGEN DIE HIERONDER VERMELD STAAN ONDER "BEEINDIGING VAN DE DIENST".  De wijzigingen kunnen wijzigingen aan abonnementskosten, werking van de dienst en rechten en verantwoordelijkheden van de gebruiker omvatten.   Het is ook uw verantwoordelijkheid om deze Overeenkomst zo vaak als nodig te bekijken en geïnformeerd te blijven over veranderingen eraan en dus moedigen we u aan om deze Overeenkomst te bekijken zoals van kracht op epg.arcsoft.com

DE OVEREENKOMST WEERGEGEVEN OP DE LOCATIE HIERBOVEN ZAL DE REGELENDE EN EFFECTIEVE OVEREENKOMST ZIJN ONGEACHT OM HET EVEN WELKE VERSCHILLEN MET DEZE SERVICEBEPALINGEN OF DE VOORWAARDEN VAN DE DIENST DIE WORDEN WEERGEGEVEN WANNEER U DE STAPPEN VOLGT DIE ZIJN UITEENGEZET ONDER BEEINDIGING VAN DE DIENST IN DEZE OVEREENKOMST.

4. Abonnement voor de EPG. U beweert en verzekert dat u 18 jaar oud bent of ouder (of de leeftijd van meerderjarigheid in het rechtsgebied waar u verblijft) en dat u het wettelijke recht en de mogelijkheid bezit om een Overeenkomst aan te gaan en de EPG te gebruiken conform deze Overeenkomst.  U stemt ermee in om correcte en complete registratie-informatie te geven. Uw abonnement is persoonlijk en mag niet worden overgedragen naar een andere persoon of entiteit. “U” en “Uw” zoals gebruikt in deze Overeenkomst betekent u en elke persoon die de EPG gebruikt onder uw registratie.
5. Gebruik van de EPG-dienst. De EPG is enkel toegankelijk via TotalMedia. De EPG wordt enkel aangeboden voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Elk commercieel gebruik van de EGP of de wederverkoop of herdistributie van één van zijn diensten of inhoud, is uitdrukkelijk verboden. U stemt ermee in om alle toepasselijke lokale, staats-, provinciale, nationale, federale en internationale wetten en voorschriften na te leven bij uw gebruik van de EPG. U zult geen afgeleide werken of informatie verkregen van de EGP wijzigen, kopiëren, distribueren, weergeven, uitvoeren, verkopen, leasen, in vergunning geven of maken. U mag andere leden van uw huishouden toestaan om uw abonnement te gebruiken op voorwaarde dat u aansprakelijk blijft voor hun naleving van de voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst. U GAAT ERMEE AKKOORD OM ARCSOFT EN ZIJN LEVERANCIER VAN DE EPG-DIENST, HUN RESPECTIEVELIJKE OUDERS, FILIALEN, AFDELINGEN, VOORZITTERS, DIRECTEURS EN WERKNEMERS TE VERGOEDEN EN TE VRIJWAREN VAN OM HET EVEN WELKE AANSPRAAK, EIS, ACTIE, SCHADE, KOSTEN, INBEGREPEN REDELIJKE WETTELIJKE KOSTEN EN VERGOEDINGEN VOOR ADVOCATEN, TEGEN ARCSOFT OF DE LEVERANCIER VAN EEN DERDE DIE VOORTKOMT UIT OF VERWANT IS MET UW GEBRUIK VAN DE EPG.

6. Inhoud en wijziging van de inhoud van de EPG. Arcsoft controleert of keurt de inhoud van de EPG niet goed. Zulke inhoud wordt geleverd door derden en ArcSoft is niet verantwoordelijk voor zulke inhoud.  De derde leverancier kan de inhoud en verwante gegevens naar goeddunken wijzigen.

7. Abonnementskosten en andere kosten. Ten einde de EPG-diensten te ontvangen, moet u een betaling verrichten voor een jaarlijks (of een andere termijn zoals ArcSoft die redelijk acht in zijn beoordeling te goeder trouw) abonnement wanneer u zich registreert voor een abonnement.  Een gratis proefperiode kan beschikbaar zijn naar goeddunken van ArcSoft.  Conform deze Overeenkomst, behoudt ArcSoft zich het recht voor om prijzen te wijzigen of nieuwe kosten in te voeren voor de EPG, op elk ogenblik met een aankondigingsperiode van dertig (30) dagen. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de kosten van het instellen van een Internetverbinding om met de EGP te verbinden. Dit omvat kosten betaald aan een Internetaanbieder, interlokale telefoonkosten of andere kosten voor ultrasnelle Internetdiensten die geassocieerd zijn met het verbinden met het Internet via zulke Internetaanbieder en alle andere apparaatkosten.

8. Beëindiging van de dienst. U kunt uw gebruik van de EPG op elk ogenblik beëindigen. Volg hiervoor de instructies voor TotalMedia.  Zulke beëindiging zal van kracht worden op de eerste werkdag die volgt op de datum waarop de aankondiging van de beëindiging verschaft wordt.  ArcSoft kan uw abonnement op elk ogenblik beëindigen in het geval u zich niet houdt aan alle voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst. ArcSoft kan bovendien op elk ogenblik stoppen met het leveren van de EPG. 

9. Disclaimer. TOT DE MAXIMUM MATE TOEGESTAAN DOOR DE WETGEVING: (I) ARCSOFT LEVERT DE EPG, INCLUSIEF ALLE DIENSTEN EN INHOUD, "ZOALS DEZE IS" EN "ZOALS BESCHIKBAAR" ZONDER GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN WELKE AARD OOK; (II) UW GEBRUIK VAN DE EPG IS OP UW EIGEN RISICO; (III) ARCSOFT GEEFT GEEN WAARBORGEN, GARANTIES OF BELOFTEN, UITDRUKKELIJK NOCH STILZWIJGEND, OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID, BRUIKBAARHEID, NAUWKEURIGHEID, OF BESCHIKBAARHEID VAN DE EPG VOOR WELK DOEL OOK; (IV) ARCSOFT GEEFT GEEN WAARBORGEN, GARANTIES OF BELOFTEN, UITDRUKKELIJK NOCH STILZWIJGEND, DAT DE EPG FOUTENVRIJ ZAL ZIJN OF DAT ER GEEN VIRUSSEN OF ANDERE SCHADELIJKE COMPONENTEN IN DE EPG VERVAT ZULLEN ZITTEN; (V) ARCSOFT GEEFT GEEN WAARBORGEN, GARANTIES OF BELOFTEN, UITDRUKKELIJK NOCH STILZWIJGEND, DAT DE EPG-DIENSTEN ONONDERBROKEN OF OP ELK OGENBLIK BESCHIKBAAR ZULLEN ZIJN OF IN ELKE GEOGRAFISCHE LOCATIE; EN (VI) ARCSOFT EN ZIJN LEVERANCIERS DOEN HIERBIJ AFSTAND VAN ALLE WAARBORGEN, GARANTIES EN BELOFTEN, UITDRUKKELIJK NOCH STILZWIJGEND, MET BETREKKING TOT DE EPG EN DE EPG-DIENSTEN, INBEGREPEN ZONDER BEPERKING, VOORWAARDEN VAN VERKOOPBAARHEID, VERKOOPBARE KWALITEIT, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, NAUWKEURIGHEID OF VOLLEDIGHEID VAN ANTWOORDEN, RESULTATEN, ZONDER VIRUSSEN, ZONDER NALATIGHEID, TITEL, NIET-INBREUK EN DE VOORZIENING VAN OF ONVERMOGEN OM ONDERSTEUNINGSDIENSTEN TE LEVEREN.  ARCSOFT KAN GEEN VERDERE OF GROTERE GARANTIES BIEDEN DIE VERDER GAAN DAT WAT ZIJN LEVERANCIERS VOORZIEN AAN ARCSOFT IN VERBAND MET DE EPG.
10. Beperking van aansprakelijkheid. TOT DE MAXIMUM MATE TOEGESTAAN DOOR DE TOEPASSELIJKE WETGEVING, ZULLEN ARCSOFT EN/OF LEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR OM HET EVEN WELKE SCHADE DIE VOORTKOMT UIT OF VERBONDEN IS AAN DE EPG. ZULKE SCHADE OMVAT ALLE DIRECTE, INDIRECTE, AANVULLENDE, INCIDENTELE, SPECIALE, OF GEVOLGSCHADE, INBEGREPEN, ZONDER BEPERKING, SCHADE VOOR VERLIES VAN GEBRUIK, GEGEVENS, OF WINST, ONGEACHT DE VORM VAN DE ACTIE, OF HET NU IS OP BASIS VAN EEN CONTRACT, ONRECHTMATIGE DAAD (INBEGREPEN VERWAARLOZING), STRICTE PRODUCTAANSPRAKELIJKHEID OF ANDERE, ZELFS INDIEN ARCSOFT OF EEN VAN ZIJN LEVERANCIERS GEADVISEERD WERDEN VAN DE MOGELIJKHEID VAN ZULKE SCHADE;.  DE AANSPRAKELIJKHEID VAN ARCSOFT TEGENOVER U VOOR BREUK VAN DEZE OVEREENKOMST IS BEPERKT TOT HET BEDRAG DAT WERKELIJK DOOR U AAN ARCSOFT BETAALD WERD UITDRUKKELIJK EN UITSLUITEND VOOR TOEGANG TOT DE EPG EN NIET VOOR EEN ANDER PRODUCT OF DIENST VAN ARCSOFT, INBEGREPEN TOTALMEDIA; U ONTHEFT HIERBIJ ARCSOFT EN ZIJN LEVERANCIERS VAN ELKE EN ALLE VERPLICHTINGEN, AANSPRAKELIJKHEID EN CLAIMS DIE DEZE BEPERKING OVERSCHRIJDEN.

OMDAT SOMMIGE STATEN OF RECHTSGEBIEDEN GEEN UITSLUITING OF BEPERKING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID VOOR GEVOLG_ OF INCIDENTELE SCHADE TOESTAAN, IS DE BEPERKING HIERBOVEN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING; INDIEN U ONTEVREDEN BENT MET EEN DEEL VAN DE EPG OF DE EPG-DIENSTEN, OF MET EEN VAN DE BEPALINGEN, IS UW ENIGE EN EXCLUSIEVE VERHAAL OM NIET TE REGISTREREN VOOR DE EPG EN OM HET GEBRUIK VAN DE EPG TE BEËINDIGEN.

11. Wijzigingen aan deze overeenkomst. Indien er een wijziging aan deze overeenkomst is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht de eerste keer dat u de EPG gebruikt nadat de wijziging werd aangebracht.  Volg a.u.b. de instructies op dat ogenblik.  Indien één van de wijzigingen aangebracht aan deze Overeenkomst onaanvaardbaar is voor u, moet u onmiddellijk het gebruik van de EPG beëindigen door de instructies op te volgen die vermeld staan onder Beëindiging van de dienst in deze Overeenkomst.

12. Algemeen

12.1 Aankondigingen aan ArcSoft. Richt a.u.b. alle vragen met betrekking tot deze Overeenkomst aan ArcSoft op het adres dat vermeld staat aan het einde van deze Overeenkomst.

12.2 Keuze van wetgeving en rechtsgebied. Deze Overeenkomst zal geïnterpreteerd en bepaald worden, en alle geschillen of vorderingen voor uitvoering, breuk of schending van deze Overeenkomst, volgens de wetten van de Staat Californië, zonder verwijzing naar principes van wettelijke geschillen, behalve zoals verboden door de wet in rechtsgebieden buiten de Verenigde Staten.   Alle andere vorderingen, inbegrepen zonder beperkingen claims onder of voor schending van de staats- of provinciale wetten voor de consumentenbescherming, wetten inzake oneerlijke concurrentie en wegens onrechtmatige daad, zullen worden gearbitreerd onder de wetgeving van het rechtsgebied waarin u verblijft.  In de maximum mate toegestaan door de wet, stemt u hierbij onherroepelijk toe met het exclusieve rechtsgebied en de plaats van de rechtbanken in Alameda County, Californië, de Verenigde Staten, in alle geschillen die voortkomen uit of verwant zijn aan het gebruik van de EPG. Het gebruik van de EGP is gemachtigd in elk rechtsgebied dat geen gevolg geeft aan alle delen van deze Overeenkomst en bepalingen inbegrepen.

12.3 Severability. Indien om het even welk deel van deze Overeenkomst als ongeldig of onuitvoerbaar wordt beschouwd conform de toepasselijke wetgeving, dan wordt zulk een deel vervangen geacht door een geldig uitvoerbaar deel, in de mate waarin mogelijk, wat bijna zeker de bedoeling van het ongeldige deel beïnvloedt.  In zulk een geval, zal de rest van de Overeenkomst volledig geldig en van kracht blijven.

12.4 Geen verklaring van afstand. Indien ArcSoft de uitvoering van om het even welk deel van deze Overeenkomst niet afdwingt, betekent dit niet dat ArcSoft afstand doet van zulk een deel of zijn recht in deze Overeenkomst. Elke afstand van een inbreuk van om het even welk deel van deze Overeenkomst of van elk gebrek hieronder wordt niet beschouwd als een afstand van elke andere inbreuk of gebrek van deze Overeenkomst. U EN ARCSOFT ZIJN AKKOORD DAT ELK BEROEP DAT VOORTKOMT UIT OF VERBAND HOUDT MET DE EPG MOET BEGINNEN BINNEN EEN (1) JAAR NADAT HET BEROEP ONTSTAAT, ANDERS ZAL ZULK EEN BEROEP PERMANENT VERBODEN ZIJN. 

12.5 Volledige Overeenkomst. Deze Overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen ArcSoft en met betrekking tot uw gebruik van de EPG en komt in de plaats van alle eerdere of gelijktijdige communicaties, voorstellen en overeenkomsten, of het nu elektronische, mondelinge of geschreven zijn, tussen ArcSoft en u, enkel met betrekking tot de EPG, met uitzondering van alle latere wijzigingen conform deel 3 hierboven. 

12.6 Toewijzing. ArcSoft kan deze Overeenkomst volledig of gedeeltelijk toewijzen aan derden op elk ogenblik met of zonder een verwittiging aan u. U kunt deze Overeenkomst niet toewijzen of overdragen.

12.7 Uitvoering onderhevig aan de wetgeving. De uitvoering door ArcSoft van deze Overeenkomst is onderhevig aan de wetgeving en wettelijke processen die momenteel van kracht zijn.  ArcSoft behoudt zich het recht voor om de nodige acties te ondernemingen om te voldoen aan de vragen of vereisten van de overheid, rechtbanken en ordehandhavers met betrekking tot uw gebruik van de EPG of de informatie geleverd aan of verzameld door ArcSoft met betrekking tot zulk een gebruik.

12.8 Overeenkomst opgesteld in het Engels. Deze Overeenkomst kan u ook worden geleverd in andere talen dan het Engels om beter tegemoet te komen aan uw behoeften.  In het geval van een conflict tussen deze Overeenkomst en vertalingen geleverd door ArcSoft of zijn partners of aanbieders in andere talen, zal deze versie in de Engelse taal de zeggenschap krijgen. 

12.9 Voorschriften inzake Copyright en Handelsmerk. Alle inhoud van de EPG is beschermd door copyrights van ArcSoft en/of zijn leveranciers. Alle rechten voorbehouden. ArcSoft, het ArcSoft-logo, en TotalMedia zijn ofwel handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van ArcSoft. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk zijn verleend zijn gereserveerd. 

Alle aankondigingen met betrekking tot deze Overeenkomst worden gezonden naar:
Legal Department
ArcSoft, Inc.
46601 Fremont Blvd.
Fremont, CA 94538
U.S.A.
Tel: +1-510-440-9901
Fax: +1-510-979-5590
Email: legal@arcsoft.com

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.12