el_eula.txt Driver File Contents (treiber.exe)

AUERSWALD GMBH & CO., KG

AUERSWALD® ΣΥΜΦΩÎΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
ΥΠΕÎΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ÎΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΠΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩÎΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Ή ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ AUERSWALD READER («ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ») ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑÎΟΜΕÎΩÎ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ, ΤΩΠΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩÎ: ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΩΣ ΑÎΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΠΕÎΟΤΗΤΑ 2? ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΩΣ ΑÎΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΠΕÎΟΤΗΤΑ 4? ΤΗΠΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΑÎΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕÎΟΤΗΤΕΣ 6 ΚΑΙ ΤΗΠΕΥΘΥÎΗ ΩΣ ΑÎΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΠΕÎΟΤΗΤΑ 7 ΣΥΜΦΩÎΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩÎΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕÎΗ ΣΥΜΦΩÎΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΠΔΕΠΣΥΜΦΩÎΕΙΤΕ, ΜΗΠΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΠΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΑΠΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ (Ï€.χ. ΔΙΣΚΟΣ CD) ΧΩΡΙΣ ÎΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ÎΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΠΠΑΡΟΥΣΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΠΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΠΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩÎΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑÎ: (Α) ΔΕΠΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΚΑΙ (Î’) ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΠΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΕÎΤΟΣ ΤΡΙΑÎΤΑ (30) ΗΜΕΡΩΠΑΠΟ ΤΗΠΗΜΕΡΟΜΗÎΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Η Auerswald και οι Ï€Ïομηθευτές αυτής κατέχουν όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο Λογισμικό. Η Auerswald σας επιτÏέπει να χÏησιμοποιείτε το Λογισμικό μόνο σÏμφωνα με τους ÏŒÏους της παÏοÏσας ΣÏμβασης. Κάποια υλικά Ï„Ïίτων που πεÏιέχονται στο Λογισμικό ενδεχομένως να υπόκεινται σε άλλους ÏŒÏους, που τυπικά βÏίσκονται σε κάποια ξεχωÏιστή συμφωνία άδειας ή αÏχείο «Read Me» που παÏέχονται μαζί με αυτά τα υλικά.

1. ΟÏισμοί. Ως «λογισμικό» θα εννοοÏνται (α) όλα τα πεÏιεχόμενα των αÏχείων, δίσκου (δίσκων), δίσκου (δίσκων) CD-ROM ή άλλων μέσων που συνοδεÏουν την παÏοÏσα συμφωνία, όπως είναι ενδεικτικά (i) πληÏοφοÏίες υπολογιστών ή λογισμικά της Auerswald ή Ï„Ïίτων, (ii) το σχετικό επεξηγηματικό και βοηθητικό έντυπο υλικό («ΕγχειÏίδια») και (iii) τις γÏαμματοσειÏές και (β) αναβαθμίσεις, ανανεώσεις, ενημεÏώσεις, Ï€Ïοσθήκες και αντίγÏαφα του ΛογισμικοÏ, εάν υπάÏχουν, που σας έχουν παÏαχωÏηθεί με σχετική άδεια από την Auerswald τα οποία στην συνέχεια θα αναφέÏουμε με το συνοπτικό χαÏακτηÏισμό «Αναβαθμίσεις». Ο ÏŒÏος «ΧÏήση» και όλες οι Ïηματικές μοÏφές του Ïήματος «χÏησιμοποιώ» σημαίνουν την Ï€Ïόσβαση, εγκατάσταση, κατέβασμα, αντιγÏαφή ή άλλο όφελος Ï€ÏοκÏπτει από τη χÏήση της λειτουÏγίας του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÏμφωνα με την ΤεκμηÏίωση. Ο ÏŒÏος «ΕπιτÏεπόμενος ΑÏιθμός Υπολογιστών» θα σημαίνει ένα (1), εκτός αν εμφανίζεται σε έγκυÏη άδεια (Ï€.χ. άδεια δίσκου) που χοÏηγείται από την Auerswald. Ως «Υπολογιστής» θα εννοείται μια ηλεκτÏονική συσκευή που δέχεται πληÏοφοÏίες σε ψηφιακή ή συναφή μοÏφή και τις χειÏίζεται για κάποιον συγκεκÏιμένο σκοπό βάσει σειÏάς οδηγιών. «Auerswald» θα σημαίνει την Auerswald GmbH & Co., KG, Vor den Grashöfen 1, D-38162 Cremlingen.

2. Άδεια ΛογισμικοÏ. Εφόσον τηÏείτε τους ÏŒÏους της παÏοÏσας Συμφωνίας Άδειας Î¤ÎµÎ»Î¹ÎºÎ¿Ï Î§Ïήστη (εφεξής «Συμφωνία»), η Auerswald σας χοÏηγεί μη αποκλειστική άδεια χÏήσης του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î³Î¹Î± τους σκοποÏÏ‚ που αναφέÏονται στα ΕγχειÏίδια. 
2.1 Γενική ΧÏήση ΜποÏείτε να εγκαταστήσετε ένα αντίγÏαφο του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÏ„Î¿ σκληÏÏŒ δίσκο ή άλλο αποθηκευτικό μέσο τόσων υπολογιστών όσων Ï€ÏοσδιοÏίζονται από τον ΕπιτÏεπόμενο ΑÏιθμό Υπολογιστών.
2.2 ΑντίγÏαφο ασφαλείας ΜποÏείτε να δημιουÏγήσετε ένα αντίγÏαφο ασφαλείας του ΛογισμικοÏ, εφόσον αυτό δεν είναι εγκατεστημένο και δε χÏησιμοποιείται σε κάποιο υπολογιστή. Δεν μποÏείτε να μεταβιβάσετε τα δικαιώματα του αντιγÏάφου ασφαλείας εκτός αν μεταβιβάσετε όλα τα δικαιώματα για το Λογισμικό ως Ï€Ïοβλέπεται στην Ενότητα 4.

3. Πνευματική Δικαιώματα, ΠÏοστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων. Το Λογισμικό και τα εξουσιοδοτημένα αντίγÏαφα που δημιουÏγείτε αποτελοÏν πνευματική ιδιοκτησία και ανήκουν στην Auerswald GmbH & Co., KG και τους Ï€Ïομηθευτές της. Η δομή, η οÏγάνωση και ο κώδικας του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î±Ï€Î¿Ï„ÎµÎ»Î¿Ïν πολÏτιμα εμποÏικά μυστικά και εμπιστευτικές πληÏοφοÏίες της της Auerswald GmbH & Co., KG και των Ï€Ïομηθευτών της. Το Λογισμικό Ï€ÏοστατεÏεται από τη νομοθεσία, και από τις διατάξεις των διεθνών συνθηκών. Με την εξαίÏεση των όσων οÏίζονται Ïητώς στην παÏοÏσα, η παÏοÏσα Συμφωνία δεν εκχωÏεί δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï ÎºÎ±Î¹ όλα τα δικαιώματα τα οποία δεν εκχωÏοÏνται Ïητώς επιφυλάσσονται για την Auerswald και τους Ï€Ïομηθευτές αυτής. 

4. ΠεÏιοÏισμοί.
4.1 Ανακοινώσεις. Δεν μποÏείτε να αντιγÏάφετε το Λογισμικό με εξαίÏεση των όσων οÏίζονται στην Ενότητα 2. Κάθε αντίγÏαφο του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Ï€Î¿Ï… δημιουÏγείτε Ï€Ïέπει να πεÏιέχει τις ίδιες ανακοινώσεις πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα ιδιοκτησιακά στοιχεία που εμφανίζονται στο Λογισμικό. 
4.2 ΑπαγοÏεÏονται οι ΤÏοποποιήσεις. Δεν μποÏείτε να Ï„Ïοποποιείτε, Ï€ÏοσαÏμόζετε ή μεταφÏάζετε το Λογισμικό. Δεν επιτÏέπεται να Ï€Ïοβείτε σε αντίστÏοφη ανάλυση, απομεταγλώττιση, αποσυναÏμολόγηση ή άλλως επιχειÏήσετε να ανακαλÏψετε τον κώδικα Ï€Ïοέλευσης του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î¼Îµ εξαίÏεση στο βαθμό που επιτÏέπεται Ïητώς η απομεταγλώττιση σÏμφωνα με την ισχÏουσα νομοθεσία. Αυτό είναι σημαντικό να το κάνετε για να επιτÏχετε λειτουÏγικότητα του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î¼Îµ άλλο Ï€ÏόγÏαμμα λογιστικοÏ, και ζητήσετε Ï€Ïώτα από την Auerswald να σας παÏέχει τις πληÏοφοÏίες που απαιτοÏνται για την επίτευξη της εν λόγω λειτουÏγικότητας και η Auerswald δεν έχει καταστήσει τις συγκεκÏιμένες πληÏοφοÏίες διαθέσιμες. Η Auerswald έχει το δικαίωμα να επιβάλλει εÏλογους ÏŒÏους και να ζητήσει εÏλογη αμοιβή για την παÏοχή αυτών των πληÏοφοÏιών. Οποιεσδήποτε πληÏοφοÏίες παÏέχονται από την Auerswald ή αποκτάτε εσείς μέσω της επιτÏεπόμενης απομεταγλώττισης, μποÏοÏν να χÏησιμοποιηθοÏν μόνο από εσάς για τους σκοποÏÏ‚ που πεÏιγÏάφονται στην παÏοÏσα και δεν θα μποÏοÏν να αποκαλÏπτονται σε Ï„Ïίτους ή να χÏησιμοποιοÏνται για τη δημιουÏγία λογισμικών που είναι ουσιαστικά όμοια με το Λογισμικό. Οι αιτήσεις για την παÏοχή πληÏοφοÏιών Ï€Ïέπει να απευθÏνονται στο τμήμα ΥποστήÏιξης Πελατών της Auerswald. 
4.3 ΜεταφοÏά. Δεν μποÏείτε να νοικιάζετε, εκμισθώνετε, υπενοικιάζετε, εκχωÏείτε ή μεταβιβάζετε τα δικαιώματά σας στο Λογισμικό, ή να εξουσιοδοτείτε το σÏνολο ή μέÏος του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î³Î¹Î± αντιγÏαφή στον υπολογιστή κάποιου άλλου χÏήστη με εξαίÏεση των όσων επιτÏέπονται Ïητώς στο παÏόν έγγÏαφο. Ωστόσο, μποÏείτε να μεταβιβάσετε όλα τα δικαιώματα χÏήσης του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÎµ Ï„Ïίτο φυσικό ή νομικό Ï€Ïόσωπο εφόσον: (α) επίσης μεταβιβάζετε (i) την παÏοÏσα Συμφωνία, (ii) Λογισμικό και όλα τα άλλα λογισμικά ή υλικά που είναι σε πακέτο, ή Ï€Ïοεγκατεστημένα μαζί με το Λογισμικό, πεÏιλαμβανομένων όλων των αντιγÏάφων, αναβαθμίσεων και Ï€ÏοηγοÏμενων εκδόσεων (β) δεν διατηÏείτε αντίγÏαφα, πεÏιλαμβανομένων των αντιγÏάφων ασφαλείας και εκείνων που βÏίσκονται αποθηκευμένα σε υπολογιστή? και(γ) ο αποδέκτης αποδέχεται τους ÏŒÏους της παÏοÏσας Συμφωνίας, καθώς επίσης κάθε άλλον ÏŒÏο βάσει του οποίου αγοÏάσατε νομίμως την άδεια χÏήσης του ΛογισμικοÏ. Με την επιφÏλαξη των παÏαπάνω, δεν μποÏείτε να μεταβιβάσετε εκπαιδευτικά αντίγÏαφα, αντίγÏαφα Ï€Ïοέκδοσης ή αντίγÏαφα Î±Ï…Ï„Î¿Ï Ï„Î¿Ï… Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Ï€Î¿Ï… δεν Ï€ÏοοÏίζονται για πώληση. 

5. Αναβαθμίσεις. Αν το Λογισμικό αποτελεί αναβάθμιση Ï€ÏοηγοÏμενης έκδοσης του ιδίου, θα Ï€Ïέπει να διαθέτετε έγκυÏη άδεια για την Ï€ÏοηγοÏμενη έκδοση Ï€Ïοκειμένου να χÏησιμοποιήσετε την αναβάθμιση. Όλες οι Αναβαθμίσεις παÏέχονται σε εσάς βάσει ανταλλαγής αδειών χÏήσης. Συμφωνείτε ότι μη τη χÏήση μιας αναβάθμισης τεÏματίζετε οικειοθελώς το δικαίωμά σας για χÏήση κάθε Ï€ÏοηγοÏμενης έκδοσης του ΛογισμικοÏ. Κατ’ εξαίÏεση, μποÏείτε να συνεχίσετε να χÏησιμοποιείτε Ï€ÏοηγοÏμενες εκδόσεις του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÏ„Î¿Î½ Υπολογιστή σας Î±Ï†Î¿Ï Ï‡Ïησιμοποιήσετε την αναβάθμιση, Ï€Ïοκειμένου να σας βοηθήσει στη μετάβαση στην τελευταία, εφόσον: (α) η αναβάθμιση και η Ï€ÏοηγοÏμενη έκδοση βÏίσκονται εγκατεστημένες στον ίδιο υπολογιστή? (β) η Ï€ÏοηγοÏμενη έκδοση ή αντίγÏαφα αυτής δεν μεταβιβαστοÏν σε Ï„Ïίτο μέÏος ή δεν μεταφεÏθοÏν σε υπολογιστή, εκτός εάν μεταβιβαστοÏν στο Ï„Ïίτο αυτό μέÏος ή μεταφεÏθοÏν στον υπολογιστή όλα τα αντίγÏαφα της αναβάθμισης? και (γ) αναγνωÏίζετε ότι κάθε υποχÏέωση της Auerswald για την υποστήÏιξη της Ï€ÏοηγοÏμενης έκδοσης Î±Ï…Ï„Î¿Ï Ï„Î¿Ï… Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î´Ïναται να πάψει με τη διάθεση της αναβάθμισης. 

6. ΔΕΠΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Το Λογισμικό παÏέχεται σε εσάς «ΩΣ ΕΧΕΙ» και η Auerswald δεν Ï€Ïοβαίνει σε καμία εγγÏηση για τη χÏήση του ή την απόδοση. Η AUERSWALD ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΠΕΓΓΥΩÎΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥÎΑÎΤΑΙ ÎΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕÎΔΕΧΕΤΑΙ ÎΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΠΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ Ή ΟΡΟ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΠΕΙÎΑΙ ΔΥÎΑΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ Ή Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ÎΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η AUERSWALD ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΠΠΑΡΕΧΟΥΠΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΟΡΟΥΣ, ΡΗΤΟΥΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ÎΟΜΟΥ, ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, CUSTOM, ΧΡΗΣΗΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙÎΑΙ ΕÎΔΕΙΚΤΙΚΑ Η ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΠΤΡΙΤΩÎ, INTEGRATION, Η ΙΚΑÎΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟÎΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕÎΟ ΣΚΟΠΟ. Οι διατάξεις των Ενοτήτων 6 και 7 θα συνεχίζουν να ισχÏουν και πέÏαν της λήξης της Συμφωνία, σε οποιοδήποτε αιτία και αν οφείλεται αυτή, αλλά αυτό δεν θα συνεπάγεται ή δημιουÏγεί δικαίωμα συνέχισης της χÏήσης του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î­Ï€ÎµÎ¹Ï„Î± από τη λήξη της παÏοÏσας.

7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥÎΗΣ.. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η AUERSWALD Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΠΕΥΘΥÎΟÎΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΞΙΩΣΕΙΣ Ή ΔΑΠΑÎΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕÎΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑÎΟΜΕÎΩΠΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΟÎΤΩΠΚΕΡΔΩΠΗ ΕΞΟΙΚΟÎΟΜΗΘΕÎΤΩΠΔΑΠΑÎΩÎ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΠΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AUERSWALD ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΠΠΙΘΑÎΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΠΖΗΜΙΩÎ, ΑΞΙΩΣΕΩΠΉ ΔΑΠΑÎΩΠΉ ΓΙΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΑÎΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΠΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟ.. Η ΣΥÎΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥÎΗ ΤΗΣ AUERSWALD ΚΑΙ ΤΩΠΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΠΤΗΣ ΒΑΣΕΙ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΠΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩÎΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΑΠΙΣΧΥΕΙ. Τίποτα από τα αναφεÏόμενα στην παÏοÏσα Συμφωνία δεν πεÏιοÏίζει την ευθÏνη της Auerswald ενώπιόν σας σε πεÏίπτωση θανάτου ή Ï€Ïοσωπικής βλάβης που οφείλεται σε αμέλεια της Auerswald ή σε εξαπάτηση εκ μέÏους της. Η Auerswald ενεÏγεί για λογαÏιασμό των Ï€Ïομηθευτών της για την αποποίηση, εξαίÏεση ή/και πεÏιοÏισμό των υποχÏεώσεων, εγγυήσεων ή άλλων υποχÏεώσεων ως Ï€Ïοβλέπεται στην παÏοÏσα, αλλά για κανένα άλλο λόγο ή σκοπό. Για πεÏισσότεÏες πληÏοφοÏίες, ανατÏέξτε στις πληÏοφοÏίες πεÏί δικαιοδοσίας που παÏατίθενται στο τέλος της παÏοÏσας Συμφωνίας, αν υφίστανται, ή απευθυνθείτε στο τμήμα ΕξυπηÏέτησης Πελατών της Auerswald.

8. ΕφαÏμοστέο Δίκαιο. Η παÏοÏσα Συμφωνία θα διέπεται και θα εÏμηνεÏεται σÏμφωνα με του ισχÏον ουσιαστικό δίκαιο ΓεÏμανία. Τα αντίστοιχα δικαστήÏια του Braunschweig, ΓεÏμανία, θα διαθέτουν μη αποκλειστική δικαιοδοσία σχετικά με οποιαδήποτε διαφοÏά Ï€ÏοκÏψει σχετικά με την παÏοÏσα Συμφωνία. Η παÏοÏσα Συμφωνία δεν θα διέπεται από τη σÏγκÏουση νομικών κανόνων οποιασδήποτε δικαιοδοσίας ή της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών για τις Συμβάσεις ΔιεθνοÏÏ‚ Πώλησης Αγαθών, η εφαÏμογή της οποίας αποκλείεται Ïητά. 

9. Γενικές Διατάξεις. Η ακυÏότητα μέÏους της παÏοÏσας δε θίγει την εγκυÏότητα και την Î¹ÏƒÏ‡Ï Ï„Î·Ï‚ υπόλοιπης Συμφωνίας, η οποία παÏαμένει σε Î¹ÏƒÏ‡Ï ÏƒÏμφωνα με τους ÏŒÏους της. Η παÏοÏσα Συμφωνία δεν θίγει τα έννομα δικαιώματα Ï„Ïίτων που ενεÏγοÏν ως καταναλωτές. Κάθε Ï„Ïοποποίηση της παÏοÏσας Άδειας γίνεται μόνο εγγÏάφως και Ï€ÏοσυπογÏάφεται από εξουσιοδοτημένο εκπÏόσωπο της Auerswald. ΜποÏεί να σας χοÏηγηθεί άδεια για τις αναβαθμίσεις από την Auerswald με επιπÏόσθετους ή διαφοÏετικοÏÏ‚ ÏŒÏους. Αυτή είναι η πλήÏης συμφωνία Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Ï„Î·Ï‚ Auerswald και εσάς σχετικά με το Λογισμικό και υπεÏισχÏει οιωνδήποτε δηλώσεων, συζητήσεων, εγχειÏημάτων, ανακοινώσεων ή διαφημίσεων σχετικά με το Λογισμικό. 

10. ΣυμπληÏωματικοί ÏŒÏοι Ï€Ïοϊόντος Ï€Ïοέκδοσης Αν το Ï€Ïοϊόν που λάβατε με την παÏοÏσα άδεια αποτελεί Ï€ÏοεμποÏική έκδοση ή λογισμικό βήτα («Λογισμικό Ï€Ïοέκδοσης»), ισχÏει η ακόλουθη παÏάγÏαφος. Στο βαθμό που οποιαδήποτε διάταξη της παÏοÏσας ΠαÏαγÏάφου αντίκειται σε οποιονδήποτε άλλο ÏŒÏο ή συνθήκη της παÏοÏσας Συμφωνίας, η παÏοÏσα ΠαÏάγÏαφος θα υπεÏισχÏσει του άλλου ÏŒÏου ή συνθήκης όσον αφοÏά στο Λογισμικό ΠÏοέκδοσης, αλλά μόνο στο βαθμό που κÏίνεται απαÏαίτητο για την επίλυση της σÏγκÏουσης. Αποδέχεσθε ότι το Λογισμικό αποτελεί Ï€Ïοέκδοση, δεν αποτελεί το τελικό Ï€Ïοϊόν της Auerswald, και μποÏεί να πεÏιέχει ιοÏÏ‚, σφάλματα και οποιαδήποτε άλλα Ï€Ïοβλήματα που μποÏοÏν να Ï€Ïοκαλέσουν βλάβες στο σÏστημα ή άλλα στοιχεία και απώλεια δεδομένων. Συνεπώς, το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης παÏέχεται «ως έχει», και η Auerswald αποποιείται οποιωνδήποτε υποχÏεώσεων εγγÏησης ή υπαιτιότητας Ï€Ïος εσάς. ΟΠΟΥ ΔΕΠΕΙÎΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ÎΟΜΙΚΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΕΚΔΟΣΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ, Η ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ AUERSWALD ΚΑΙ ΤΩΠΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΠΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥÎΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΠΠΕÎΗÎΤΑ ΔΟΛΑΡΙΩΠ(50 EURO). Αποδέχεσθε ότι η Auerswald δεν σάς έχει υποσχεθεί ή εγγυηθεί ότι το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης θα ανακοινωθεί ή διατεθεί σε οποιονδήποτε στο μέλλον, ότι η Auerswald δεν φέÏει Ïητή ή σιωπηÏή υποχÏέωση έναντί σας για ανακοίνωση ή παÏουσίαση του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î Ïοέκδοσης και ότι η Auerswald μποÏεί να παÏουσιάσει κάποιο Ï€Ïοϊόν παÏόμοιο ή συμβατό με το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης. ΠαÏομοίως, αναγνωÏίζετε ότι οποιαδήποτε έÏευνα ή εξέλιξη Ï€Ïαγματοποιείτε σε σχέση με το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης ή οποιοδήποτε Ï€Ïοϊόν σχετίζεται με το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης, Ï€Ïαγματοποιείται εξολοκλήÏου με δική σας ευθÏνη. Αν η Auerswald το αιτηθεί, κατά τη διάÏκεια της παÏοÏσας Συμφωνίας θα παÏάσχετε παÏατηÏήσεις Ï€Ïος την Auerswald σχετικά με τη δοκιμή και χÏήση του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î Ïοέκδοσης, συμπεÏιλαμβανομένων οποιωνδήποτε αναφοÏών πεÏί σφαλμάτων και ιών. Συμφωνείτε ότι δεν μποÏείτε να υποαδειοδοτείτε, εκμισθώνετε, δανείζετε, ενοικιάζετε ή μεταβιβάζετε το Λογισμικό ΠÏοέκδοσης. Κατά την παÏαλαβή μεταγενέστεÏης έκδοσης του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î Ïοέκδοσης που δεν διατίθεται στο εμπόÏιο ή εμποÏικής έκδοσης Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Ï„Î·Ï‚ Auerswald, είτε ως μεμονωμένο Ï€Ïοϊόν είτε ως μέÏος μεγαλÏτεÏου Ï€Ïοϊόντος, συμφωνείτε να επιστÏέψετε ή να καταστÏέψετε το σÏνολο του Ï€ÏογενέστεÏου Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î Ïοέκδοσης που λάβατε από την Auerswald και να επιδείξετε συμμόÏφωση Ï€Ïος τους ÏŒÏους Συμφωνίας Άδειας Î¤ÎµÎ»Î¹ÎºÎ¿Ï Î§Ïήστη για οποιεσδήποτε μεταγενέστεÏες εκδόσεις του Î›Î¿Î³Î¹ÏƒÎ¼Î¹ÎºÎ¿Ï Î Ïοέκδοσης.


Αν έχετε οποιεσδήποτε εÏωτήσεις σχετικά με την παÏοÏσα Συμφωνία ή αν επιθυμείτε οποιεσδήποτε πληÏοφοÏίες από την Auerswald, παÏακαλείσθε να χÏησιμοποιήσετε τη διεÏθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας που παÏέχονται με αυτό το Ï€Ïοϊόν για να επικοινωνήσετε με την υπηÏεσία της Auerswald που εξυπηÏετεί τη δικαιοδοσία σας. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.98