cz_eula.txt Driver File Contents (treiber.exe)

AUERSWALD GMBH & CO., KG

LICENCNÍ DOHODA PRO SOFTWARE AUERSWALD(r)
POZNÁMKA PRO UŽIVATELE: POZORNE SI TUTO DOHODU PRECTETE. TÍM, ŽE POUŽIJETE SOFTWARE AUERSWALD READER ("SOFTWARE") NEBO JEHO CÁST, VYJADRUJETE SOUHLAS SE VŠEMI PODMÍNKAMI A USTANOVENÍMI TÉTO DOHODY, ZEJMÉNA VCETNE NÁSLEDUJÍCÍCH OMEZENÍ: POUŽITÍ OBSAŽENÉ V CÁSTI 2; PREVODU V CÁSTI 4; ZÁRUKY V CÁSTI 6; A ODPOVEDNOSTI V CÁSTI 7. SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE TATO DOHODA JE VYNUTITELNÁ STEJNE JAKO JAKÁKOLIV JINÁ PSANÁ DOHODA, KTEROU PODEPÍŠETE. POKUD NESOUHLASÍTE, NEPOUŽÍVEJTE TENTO SOFTWARE. POKUD JSTE ZÍSKALI SOFTWARE NA HMOTNÉM MÉDIU (NAPRÍKLAD NA CD) BEZ MOŽNOSTI POSOUZENÍ TÉTO LICENCE A NESOUHLASÍTE S TOUTO DOHODOU, MUŽETE DOSTAT ZPET CÁSTKU, KTEROU JSTE PUVODNE ZAPLATILI, POKUD: (A) NEPOUŽIJETE SOFTWARE A (B) VRÁTÍTE HO S DOKLADEM O ZAPLACENÍ DO MÍSTA, KDE JSTE HO ZÍSKALI, DO TRICETI (30) DNU OD DATA ZAKOUPENÍ.

Spolecnost Auerswald a její dodavatelé jsou vlastníky duševního vlastnictví v tomto Softwaru. Auerswald vám povoluje používat tento Software pouze v souladu s podmínkami této Dohody. Pro nekteré materiály od jiných firem obsažené v Softwaru mohou platit jiné podmínky a ustanovení, které lze typicky najít v samostatné licencní dohode nebo v souboru "Read Me", umísteném blízko techto materiálu.

1. Definice.
 Termín "Software" znamená (a) veškerý obsah souboru, disket, disku CD-ROM nebo jiných médií, s kterými je tato Dohoda dodávána; tento obsah zahrnuje, ale není omezený pouze na (i) software nebo pocítacové informace od Auerswald nebo od dalších firem; (ii) príslušné psané vysvetlující materiály nebo soubory ("Dokumentace"); a (iii) písma; a (b) modifikované verze, aktualizace (upgrady a updaty), dodatky a kopie Softwaru, na než máte od Auerswald licenci (souhrnne "Aktualizace"). "Používání" znamená prístup, instalování, stažení, kopírování nebo jiné využití funkcnosti Softwaru v souladu s Dokumentací. "Povolený pocet" znamená jeden (1) pokud není v platné licenci vyznacený jiný pocet (napríklad multilicence), povolený firmou Auerswald. "Pocítac" znamená elektronické zarízení, které prijímá informace v digitální nebo podobné forme a zpracovává je pomocí posloupností instrukcí, aby se dosáhlo urcitého výsledku. "Auerswald" znamená Auerswald GmbH & Co., KG, Vor den Grashöfen 1, D-38162 Cremlingen.

2. Licence pro Software.
Pokud jednáte podle podmínek této Licencní dohody (této "Dohody"), Auerswald vám poskytuje nevýhradní licenci pro Používání Softwaru pro úcely popsané v Dokumentaci.
2.1. Všeobecné použití. 
Mužete nainstalovat a používat kopii Softwaru na kompatibilním pocítaci, až do Povoleného poctu pocítacu.
2.2. Záložní kopie. 
Mužete si porídit jednu záložní kopii Softwaru pod podmínkou, že tato záložní kopie není nainstalována ani se nepoužívá na žádném pocítaci. Práva k této záložní kopii nemužete prevést, pokud soucasne neprevedete také všechna práva k Softwaru, podle podmínek v cásti 4.

3. Vlastnictví intelektuálních práv, ochrana copyrightem. 
Software a všechny jeho povolené kopie, které si udeláte, jsou intelektuálním vlastnictvím a majetkem spolecnosti Auerswald GmbH & Co., KG a jejích dodavatelu. Struktura, organizace a kód Softwaru je cenným obchodním tajemstvím spolecnosti Auerswald GmbH & Co., KG a jejích dodavatelu. Software je chránený zákonem a ustanoveními mezinárodní smlouvy. Pokud to zde není výslovne uvedeno, tato Dohoda vám nedává žádná práva intelektuálního vlastnictví na Software a všechna práva, která vám nebyla výslovne poskytnuta, jsou vyhrazena pro firmu Auerswald a její dodavatele.

4. Omezení.
4.1. 4.1 Upozornení. 
Software nesmíte kopírovat s výjimkou prípadu uvedených v cásti 2. Všechny kopie, které si porídíte, musí obsahovat stejná upozornení na autorská a další vlastnická práva, jaká jsou uvedena bud na Softwaru nebo v Softwaru.
4.2. Zákaz modifikování. 
Software nesmíte modifikovat, prizpusobovat ani prekládat. Nesmíte zdrojový kód Softwaru zpetne rekonstruovat, dekompilovat, dizasemblovat nebo se ho pokoušet odhalit jinými zpusoby, s tou výjimkou, že vám muže být výslovne povoleno ho dekompilovat v souladu s príslušnými zákony, pokud je to nezbytné pro zajištení funkcnosti Softwaru s jiným programem, a vy jste nejdríve požádali spolecnost Auerswald, aby poskytla nezbytné informace k zajištení takové funkcnosti a spolecnost Auerswald takové informace neposkytla. Auerswald má právo stanovit primerené podmínky a požadovat primerenou náhradu pred poskytnutím takových informací. Všechny takové informace poskytnuté spolecností Auerswald a všechna vámi získané informace podle zde povolené dekompilace mužete použít pouze vy pro zde uvedený úcel a nesmí být odhaleny žádné další strane nebo použity pro vytvorení jakéhokoliv softwaru, který se podstatne podobá chování Softwaru. Požadavky na informace by mely být smerovány na oddelení podpory zákazníku spolecnosti Auerswald.
4.3. Prevod. 
Nesmíte najímat, pronajímat, poskytovat další licence, postoupit nebo prevést práva na Software, ani povolit kopírování celého Softwaru nebo jeho jakékoliv cásti na pocítac jiného uživatele, pokud to zde není výslovne povoleno. Smíte ale prevést veškerá svá práva na používání Softwaru na jinou fyzickou nebo právnickou osobu pod podmínkou, že: (a) predáte této osobe nebo organizaci také (i) tuto Dohodu, (ii) Software a všechen další software nebo hardware svázaný nebo predinstalovaný s tímto Softwarem, vcetne všech kopií, aktualizací a predchozích verzí, (b) neponecháte si žádné kopie, vcetne záložních kopií a kopií uložených na pocítaci a (c) prijímající strana souhlasí s ustanoveními a podmínkami této Dohody a všemi dalšími ustanoveními a podmínkami, za kterých jste legálne zakoupili licenci na Software. Bez ohledu na predcházející nesmíte prevádet školní, predbežné nebo predvádecí (NFR) kopie Softwaru.

5. Aktualizace. 
Pokud je Software Aktualizací predchozí verze Softwaru, musíte vlastnit platnou licenci na takovou predchozí verzi, abyste smeli používat Aktualizaci. Všechny Aktualizace se poskytují na základe výmeny licence. Souhlasíte s tím, že použitím Aktualizace dobrovolne ukoncíte své právo na používání predcházející verze Software. Výjimkou je prípad, , kdy mužete predcházející verzi Softwaru nadále používat po obdržení nové verze, ale pouze jako pomucku pro prechod na novou verzi, za predpokladu, že: (a) Aktualizace a predcházející verze jsou instalované na stejném pocítaci; (b) predcházející verzi ani její kopie jste neprevedli na jinou stranu nebo pocítac, pokud nejsou všechny kopie Aktualizace také prevedeny na tuto stranu nebo pocítac; a (c) uznáte, že všechny prípadné závazky Auerswald k podpore predcházející verze Software mohou skoncit s dostupností Aktualizace.

6. BEZ ZÁRUKY. 
Software se dodává "TAK-JAK-JE" a Auerswald neposkytuje žádnou záruku, týkající se jeho použití nebo funkcnosti. FIRMA AUERSWALD A JEJÍ DODAVATELÉ NERUCÍ A NEMOHOU ZARUCIT VÝKONNOST ANI VÝSLEDKY, KTERÝCH MUŽETE S POUŽITÍM TOHOTO SOFTWARU DOSÁHNOUT. S VÝJIMKOU JAKÝCHKOLIV ZÁRUK, PODMÍNEK, POŽADAVKU NEBO USTANOVENÍ V ROZSAHU, VE KTERÉM JE NELZE VYLOUCIT NEBO OMEZIT PODLE PLATNÝCH ZÁKONU V PRÍSLUŠNÉ JURISDIKCI, FIRMA AUERSWALD A JEJÍ DODAVATELÉ NEPOSKYTUJÍ ŽÁDNÉ ZÁRUKY, PODMÍNKY, POŽADAVKY NEBO USTANOVENÍ (VÝSLOVNE VYJÁDRENÉ NEBO IMPLIKOVANÉ, STATUTÁRNÍ, ZÁKONNÉ, ZVYKOVÉ NEBO JINÉ) TÝKAJÍCÍ SE JAKÝCHKOLIV ZÁLEŽITOSTÍ, ZAHRNUJÍCÍCH BEZ OMEZENÍ NENARUŠOVÁNÍ PRÁV TRETÍCH STRAN, PRODEJNOST, INTEGRACI, USPOKOJIVOU KVALITU NEBO VHODNOST K JAKÉMUKOLI KONKRÉTNÍMU ÚCELU. Ustanovení cásti 6 a cásti 7 platí nadále i pri ukoncení této Dohody, at z jakéhokoliv duvodu, ale tím se neimplikuje ani nevytvárí právo na pokracující používání Softwaru po ukoncení této Dohody.

7. OMEZENÍ ODPOVEDNOSTI. 
FIRMA AUERSWALD A JEJÍ DODAVATELÉ V ŽÁDNÉM PRÍPADE NEPONESOU ODPOVEDNOST ZA JAKÉKOLIV ŠKODY, NÁROKY NEBO NÁKLADY ANI ZA JAKÉKOLIV NÁSLEDNÉ, NEPRÍMÉ, NÁHODNÉ ŠKODY, NEBO ZA JAKÉKOLIV ZTRÁTY ZISKU CI ÚSPOR, A TO ANI V PRÍPADE, ŽE ZÁSTUPCE FIRMY AUERSWALD BYL O MOŽNOSTI TAKOVÝCHTO ZTRÁT, ŠKOD, NÁROKU NEBO NÁKLADU UVEDOMEN, ANI NEPONESOU ODPOVEDNOST ZA JAKÉKOLIV NÁROKY KTERÉKOLIV TRETÍ STRANY. PREDCHOZÍ OMEZENÍ A VYLOUCENÍ PLATÍ V ROZSAHU, VE KTERÉM JE POVOLENO PLATNÝMI ZÁKONY VE VAŠÍ JURISDIKCI. CELKOVÁ ODPOVEDNOST AUERSWALD A JEJÍCH DODAVATELU PODLE TÉTO DOHODY NEBO VE SPOJENÍ S NÍ JE OMEZENA NA CÁSTKU, KTEROU JSTE ZA SOFTWARE ZAPLATILI. Nic z obsahu této Dohody neomezuje odpovednost Auerswald v prípade smrti nebo osobního zranení, které by bylo výsledkem nedbalosti nebo podvodu ze strany Auerswald. Auerswald vystupuje jménem svých dodavatelu za úcelem odmítnutí, vyloucení anebo omezení závazku, záruk a odpovednosti poskytovaných touto Dohodou, ale ne v žádném dalším ohledu a za žádným dalším úcelem. Další informace, specifické pro jednotlivé jurisdikce, mohou být na konci této Dohody, nebo se obratte na oddelení podpory zákazníku v Auerswald.

8. Upravující zákon. 
Tato Dohoda je upravena a interpretována podle platných zákonu Nemecku. Tuto Dohodu neupravují pravidla o konfliktu zákonu žádné jurisdikce ani Konvence OSN o dohodách o mezinárodním prodeji zboží, jejížaplikace je výslovne vyloucena.

9. Všeobecná ustanovení. 
Zjistí-li se, že kterákoliv cást této Dohody je neplatná a právne neúcinná, neovlivní to platnost zbytku této Dohody, který zustává platný a právne úcinný v souladu se svými ustanoveními. Tato Dohoda neomezuje statutární práva žádné strany, vystupující jako zákazník. Tuto Dohodu lze modifikovat pouze písemne s podpisem oprávneného cinitele firmy Auerswald. Licence na Aktualizace vám muže Auerswald poskytnout s dodatecnými nebo jinými podmínkami. Toto je úplná dohoda mezi Auerswald a vámi, vztahující se k Softwaru a tato dohoda nahrazuje jakékoliv predchozí sdelení, jednání, závazky, zprávy nebo inzerci, vztahující se k Softwaru.


10. Další podmínky pro produkty pred vydáním. 
Pokud produkt, který jste dostali s touto Licencí je predbežná verze komercního softwaru nebo beta Software ("Predbežný Software"), pak platí následující cást. V rozsahu, ve kterém jsou jakákoliv ustanovení v této cásti v konfliktu s jakýmikoliv dalšími ustanoveními nebo podmínkami v této Dohode, tato cást nahrazuje taková ustanovení a podmínky pro Predbežný Software, ale pouze v nezbytném rozsahu pro vyrešení konfliktu. Berete na vedomí, že Software je predbežná verze, nepredstavuje konecný produkt od Auerswald a muže obsahovat chyby a další problémy, které mohou zpusobit systémové nebo jiné zhroucení a ztrátu dat. Proto je Predbežný Software poskytován "TAK-JAK-JE", a Auerswald vám odmítá poskytnout jakékoliv záruky nebo závazky odpovednost jakéhokoliv druhu. TAM, KDE SE ODPOVEDNOST ZA PREDBEŽNÝ SOFTWARE NEDÁ VYLOUCIT, ALE MUŽE BÝT OMEZENA, BUDE CELKOVÁ ODPOVEDNOST AUERSWALD A JEJÍCH DODAVATELU OMEZENA NA CELKOVOU CÁSTKU PADESÁT EURO (50 EURO). Berete na vedomí, že vám Auerswald neslibuje ani nezarucuje, že Predbežný Software bude v budoucnosti ohlášen nebo bude komukoliv dostupný, Auerswald k vám nemá žádný výslovný ani implikovaný závazek, že ohlásí nebo uvede Predbežný Software a že Auerswald nemusí uvést produkt podobný nebo kompatibilní s Predbežným Softwarem. Z tohoto duvodu berete na vedomí, že jakýkoliv výzkum nebo vývoj, který provedete na základe Predbežného Softwaru nebo jakéhokoliv produktu spojeného s Predbežným Softwarem provádíte zcela na své vlastní nebezpecí. V dobe platnosti této Dohody poskytnete na vyžádání Auerswald odezvu, týkající se testování a používání Predbežného Softwaru, vcetne hlášení chyb. Souhlasíte s tím, že nesmíte poskytovat licence, pronajímat, pujcovat, najímat, postoupit ani prevádet Predbežný Software a zavazujete se, že tak nebudete cinit. Po prijetí novejší nevydané verze Predbežného Softwaru nebo po vydání verejné komercní verze Softwaru spolecností Auerswald, at jako samostatného produktu nebo jako soucásti vetšího produktu, souhlasíte s tím, že vrátíte nebo znicíte všechen drívejší Predbežný Software, který jste dostali od Auerswald a budete se rídit ustanoveními licencní dohody pro jakékoliv pozdejší verze Predbežného Software.

Pokud máte jakékoliv otázky týkající se této Dohody nebo si chcete vyžádat jakékoliv informace od Auerswald, použijte prosím adresu a kontaktní informace obsažené v tomto produktu a kontaktujte zastoupení Auerswald pro vaši jurisdikci.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.81