License.txt Driver File Contents (sa6045_37_mcs_zhs.zip)

ArcSofts licensavtal för slutanvändare 

LÄS FÖLJANDE VILLKOR ("Avtalet") NOGA.  PROGRAMVARAN (definieras nedan) SOM TILLHANDAHÅLLS AV ARCSOFT FÅR ENDAST ANVÄNDAS I ENLIGHET MED DETTA AVTAL.  OM DU INTE GODTAR DETTA AVTAL FÅR DU INTE ANVÄNDA PROGRAMVARAN.  OM DU HAR ERHÅLLIT PROGRAMVARAN ENBART PÅ CD UTAN EN TRYCKT KOPIA AV DETTA AVTAL, OCH DU INTE HAR HAFT MÖJLIGHET ATT LÄSA DETTA AVTAL KAN DU FÅ PENGARNA TILLBAKA OM DU (i) INTE ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA OCH (ii) RETURNERAR DEN TILLSAMMANS MED INKÖPSKVITTO TILL DEN PLATS DEN INKÖPTES INOM 30 DAGAR FRÅN INKÖPSDATUMET ELLER I ENLIGHET MED INKÖPSSTÄLLETS KRAV.

1. Licens  Detta avtal tillåter att du använder en kopia av den programvara som ingår i detta paket eller som medföljt enheten på en enskild dator ("Programvaran").  Programvaran får användas på en dator/maskinvaruenhet per licens och tillfälle. Programvaran "används" endera när den hämtas, kopieras, laddats till internminnet eller installerats på hårddisken eller annat permanent minne på en dator eller annan maskinvaruenhet.

2. Licensrestriktioner.   DU FÅR INTE HYRA/LEASA UT, VIDARELICENSIERA, SÄLJA, TILLDELA, LÅNA UT ELLER PÅ ANNAT SÄTT ÖVERFÖRA PROGRAMVARAN ELLER NÅGRA AV DINA RÄTTIGHETER ELLER SKYLDIGHETER ENLIGT DETTA AVTAL.  Du får inte ändra, översätta, analysera, dekompilera, dekonstruera eller på annat sätt försöka (i) förbigå, undvika, ta bort, inaktivera eller på annat sätt kringgå mekanismer för programvaruskydd, inklusive sådana mekanismer som används för att begränsa eller kontrollera programmets funktion, eller (ii) härleda källkoden eller bakomliggande idéer, algoritmer, struktur eller organisation från Programvaran (utom med undantag för sådana aktiviteter som inte är förbjudna enligt gällande lag).   Du kan däremot överföra alla dina rättigheter att använda Programvaran till en annan person eller organisation, förutsatt att (a) allt tillhörande material överförs tillsammans med Programvaran, nämligen (i) detta Avtal, (ii) övrig programvara som medföljde i det ursprungliga paketet, och/eller maskinvara som ingick i paketet, (iii) alla ursprungliga eller uppdaterade versioner av Programvaran, (b) inga kopior - inklusive säkerhetskopior och installationer i din dator eller annan enhet - finns i din ägo efter överlåtandet, och att (c) mottagaren accepterar alla villkor i detta Avtal.  Du får under inga omständigheter överlåta Programvara som du erhållit som varuprov, testversion eller som på annat sätt definieras som ej för återförsäljning.  En speciell licens från ArcSoft krävs om programmet ska installeras på en nätverksserver för det uttryckliga syftet att sprida det till andra datorer.

3. Upphovsrätt.  Programvaran som finns i detta paket eller som medföljde enheten skyddas av de amerikanska lagarna för upphovsrätt, internationella avtal och alla andra tillämpliga nationella lagar.  Programvaran ska hanteras som allt annat upphovsrättsskyddat material (t.ex. böcker och musik).  Denna licens tillåter inte att Programvaran hyrs/leasas ut, och det skriftliga material som eventuellt medföljer Programvaran får inte kopieras.

4. Äganderätt.  Äganderätten och upphovsrätten till Programvaran och eventuell medföljande dokumentation samt alla kopior av denna samt exempelinnehåll tillhör ArcSoft och/eller dess licensgivare.  Du accepterar att följa upphovsrättslagstiftningen och all annan tillämplig lagstiftning.  Du accepterar att Programvaran innehåller värdefull konfidentiell information och affärshemligheter som tillhör ArcSoft och/eller dess licensgivare.

5. Frånskrivning.  PROGRAMVARAN GÖRS TILLGÄNGLIG FÖR DIG I "BEFINTLIGT SKICK". INGA GARANTIER, VARKEN UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, UTFÄRDAS RÖRANDE DENNA PROGRAMVARA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL DE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIERNA FÖR SÄLJBARHET ELLER LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE OCH GARANTIER FÖR ATT DEN INTE GÖR INTRÅNG PÅ UPPHOVSRÄTTEN, OCH ARCSOFT FRÅNSKRIVER SIG ALLA GARANTIER SOM INTE UTTRYCKLIGEN ANGES HÄR.  DET ÄR DU SOM STÅR FÖR HELA RISKEN MED AVSEENDE PÅ PROGRAMVARANS KVALITET OCH PRESTANDA.  OM PROGRAMVARAN VISAR SIG VARA FELAKTIG ÄR DET DU OCH INTE ARCSOFT ELLER EN AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE SOM TAR HELA ANSVARET FÖR SERVICE, REPARATION ELLER KORRIGERING.  VISSA LÄNDER TILLÅTER INTE ATT ANTYDDA GARANTIER SKRIVS BORT, VILKET GÖR ATT OVANSTÅENDE UNDANTAG EVENTUELLT INTE GÄLLER DIG.  DEN HÄR GARANTIN GER DIG SPECIFIKA JURIDISKA RÄTTIGHETER, OCH DU KAN DESSUTOM HA YTTERLIGARE RÄTTIGHETER SOM VARIERAR MELLAN OLIKA LÄNDER.  DEN ENDA GARANTI DU HAR RÄTT TILL OCH ARCSOFTS ENDA SKYLDIGHET DEFINIERAS OVAN.

6. Inget ansvar för följdskador.  DU ACCEPTERAR ATT ARCSOFT ELLER NÅGON AV DESS OMBUD UNDER INGA FÖRHÅLLANDEN KAN STÄLLAS TILL SVARS FÖR EVENTUELL UTEBLIVEN VINST, DATAFÖRLUST, VERKSAMHETSAVBROTT, FÖRSÄKRINGSKOSTNADER ELLER ANDRA INDIREKTA, TILLFÄLLIGA, SPECIFIKA ELLER STRAFFMÄSSIGA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR SOM UPPSTÅR PÅ GRUND AV ATT PROGRAMVARAN ANVÄNTS, ELLER INTE KUNNAT ANVÄNDAS, OBEROENDE AV HUR PROBLEMEN UPPSTÅTT OCH HUR ANSVARSFRÅGOR HANTERAS (INKLUSIVE KONTRAKTSBROTT, KRÄNKNING (INKLUSIVE SLARV) ELLER ANNAT), ÄVEN OM ARCSOFT BLIVIT INFORMERAD OM RISKEN FÖR DENNA TYP AV SKADOR. UNDER INGA FÖRHÅLLANDEN ÄR ARCSOFT SKYLDIG ATT ERSÄTTA DIG MED MER ÄN DET BELOPP DU BETALAT FÖR BRUKET AV PROGRAMMET. BEGRÄNSNINGARNAS OMFATTNINGEN BEROR PÅ LOKAL LAGSTIFTNING.

7. Export.  Du kommer inte att exportera eller återexportera produkten inklusive Programvaran utan att inneha lämpliga tillstånd från USA eller utländska myndigheter.

8. Begränsade rättigheter för amerikanska myndigheter.  Om licenstagaren är en enhet eller myndighet som ingår i de amerikanska myndigheterna anses Programvaran och tillhörande dokumentation vara "commercial computer software" och "commercial computer software documentation" enligt definitionen i DFAR avsnitt 227.7202 och FAR avsnitt 12.212(b), beroende på vilket avsnitt som är tillämpligt.  All användning, modifiering, kopiering, utgivning eller visning av Programvaran och/eller tillhörande dokumentation som utförs av de amerikanska myndigheterna regleras uteslutande av villkoren i detta Avtal, och är förbjudet med undantag för det som uttryckligen tillåts genom villkoren i detta Avtal.  All teknisk information som inte täcks av ovanstående villkor anses vara "technical data-commercial items" enligt definitionen i DFAR avsnitt 227.7015(a).  All användning, modifiering, kopiering eller visning av sådan teknisk information regleras av villkoren i DFAR avsnitt 227.7015(b).

9. Uppsägning.  DETTA AVTAL BÖRJAR GÄLLA NÄR PROGRAMVARAN INSTALLERAS OCH SÄGS UPP SÅ SNART NÅGOT AV FÖLJANDE INTRÄFFAR: (i) OM DU INTE FÖLJER VILLKOREN I DETTA AVTAL ELLER (ii) ÅTERLÄMNAR, FÖRSTÖR ELLER RADERAR ALLA KOPIOR AV PROGRAMVARAN SOM DU HAR HAFT I DIN ÄGO.  ArcSofts rättigheter och dina skyldigheter gäller även efter att detta Avtal sagts upp.

10. Högriskaktiviteter.  Programvaran är inte feltolerant och är inte utformad eller avsedd för att användas i riskfyllda miljöer som kräver felsäker prestanda, eller annan typ av användning där fel på Programvaran skulle kunna leda direkt till död, personskada eller allvarlig skada på person eller egendom (kallat "Högriskaktiviteter").  ARCSOFT FRÅNSKRIVER SIG UTTRYCKLIGEN ALL UTTRYCKLIG ELLER ANTYDD GARANTI FÖR PROGRAMVARANS LÄMPLIGHET FÖR HÖGRISKAKTIVITETER.

11. Reglerande lagstiftning och jurisdiktion.  Detta Avtal ska regleras av och tolkas i enlighet med lagstiftningen i delstaten Kalifornien och USA gällande avtal som ingåtts och fullgörs inom Kalifornien, utan hänsyn till motstridiga bestämmelser och parterna utesluter uttryckligen tillämpningen av FN:s konvention om avtal för internationell försäljning av varor.  Stämningar eller verkställanden måste genomföras inom, och var och en av parterna godtar att saken helt underställs de delstatliga och federala domstolar som finns i Santa Clara County.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.74