License.txt Driver File Contents (sa6045_37_mcs_zhs.zip)

Licentie-overeenkomst van ArcSoft voor de eindgebruiker

LEES DE VOLGENDE VOORWAARDEN ("Overeenkomst") AANDACHTIG.  HET GEBRUIK VAN DE DOOR ARCSOFT GELEVERDE SOFTWARE (zie definitie hieronder) IS UITSLUITEND GEOORLOOFD VOLGENS EN CONFORM DEZE OVEREENKOMST.  ALS U ER NIET MEE AKKOORD GAAT AAN DEZE OVEREENKOMST GEBONDEN TE ZIJN, DIENT U DEZE SOFTWARE NIET TE GEBRUIKEN.  ALS DEZE SOFTWARE IN DE VORM VAN EEN CD IN UW BEZIT IS GEKOMEN ZONDER EEN EXEMPLAAR IN DRUKVORM VAN DEZE OVEREENKOMST, EN U GEEN KANS HEBT OM DEZE OVEREENKOMST TE LEZEN, HEBT U IN DE VOLGENDE GEVALLEN RECHT OP VOLLEDIGE TERUGBETALING VAN DE OORSPRONKELIJKE AANKOOPPRIJS: ALS U (i) DEZE SOFTWARE NIET GEBRUIKT EN (ii) DEZE SOFTWARE MET KASSABON RETOURNEERT AAN DE WINKEL WAAR DEZE WERD AANGESCHAFT BINNEN 30 DAGEN NA DE AANKOOPDATUM OF BINNEN DE DOOR DEZE WINKEL VASTGESTELDE TERMIJN.

1. Verlening van vergunning.  Volgens deze overeenkomst hebt u recht op het gebruik van één exemplaar van de Software of de Software die deel uitmaakt van dit pakket of apparaat op één enkele computer ("Software").  Voor elke softwarelicentiehouder mag het programma op elk willekeurig moment op slechts één computer of hardware-apparaat "in gebruik" zijn. De Software is "in gebruik" wanneer hij is gedownload, is gekopieerd, in het RAM van een computer of ander hardware-apparaat is geladen of op de harde schijf of in een ander permanent geheugen ervan is geïnstalleerd.

2. Beperkingen van deze licentie.   HET IS U NIET TOEGESTAAN DE SOFTWARE OF WILLEKEURIG WELKE VAN UW RECHTEN EN VERPLICHTINGEN ONDER DEZE OVEREENKOMST TE VERHUREN, TE LEASEN, IN SUBLICENTIE TE GEVEN, TE VERKOPEN, TE CEDEREN, UIT TE LENEN OF ANDERSZINS OVER TE DRAGEN.  Het is u niet toegestaan de Software te wijzigen, te vertalen, te ontsleutelen, te decompileren, te demonteren of anderszins te proberen (i) willekeurig welke in de Software ingebouwde beveiligingmechanismen uit te schakelen, te ontwijken, te overbruggen, te verwijderen, te de-activeren of anderszins te omzeilen, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) mechanismen die worden gebruikt om de functionaliteit van de Software te beperken of te reguleren of (ii) de broncode of de onderliggende ideeën, algoritmes, structuur of organisatie van de Software af te leiden (behalve voor zover dergelijke activiteiten volgens de toepasselijke wetgeving mogelijk niet verboden zijn).   Het is u echter wel toegestaan al uw rechten om de Software te gebruiken aan een andere persoon of organisatie over te dragen, mits (a) de volgende zaken samen met de Software worden overgedragen: (i) deze Overeenkomst; (ii) eventuele andere software die deel uitmaakte van het oorspronkelijke pakket en/of hardware waarmee de Software was gebundeld; (iii) alle oorspronkelijke of bijgewerkte versies van de Software; (b) er na de overdracht geen exemplaren van de Software, inclusief back-ups en op uw computer of ander apparaat geïnstalleerde versies, meer in uw bezit zijn en (c) de ontvanger alle voorwaarden van deze Overeenkomst aanvaardt.  Onder geen beding is het u toegestaan de Software over te dragen als deze als proefversie of testversie in uw bezit is gekomen of als er anderszins is gespecificeerd dat de Software niet voor wederverkoop is bedoeld.  Als het programma op een netwerkserver geïnstalleerd gaat worden met als enige doel het naar andere computers te distribueren, hebt u een speciale licentie van ArcSoft nodig.

3. Auteursrecht.  De Software of de Software die deel uitmaakt van dit pakket of apparaat is beschermd door de Amerikaanse wetgeving betreffende het auteursrecht, internationale verdragsbepalingen en alle andere toepasselijke nationale wetgeving.  De Software moet net als alle andere auteursrechtelijk beschermde materialen worden behandeld (bijv. boeken en muziekopnamen).  Deze vergunning geeft u geen toestemming om de Software te verhuren of te leasen, en eventuele schriftelijke materialen die bij de Software werden geleverd mogen niet worden gekopieerd.

4. Eigenaarschap.  Alle rechten, inclusief het eigendomsrecht en alle intellectuele eigendomsrechten m.b.t. de Software en alle begeleidende documentatie, alle kopieën hiervan en eventuele als voorproefje verstrekte voorbeelden van de inhoud ervan blijven het exclusieve eigendom van ArcSoft en/of haar externe licentiegevers.  U gaat ermee akkoord de auteursrechtwetgeving en alle andere toepasselijke wetgeving na te leven.  U erkent dat de Software waardevolle vertrouwelijke informatie en handelsgeheimen van ArcSoft en/of haar externe licentiegevers bevat.

5. Uitsluiting van garantie.  DE SOFTWARE WORDT U TER BESCHIKKING GESTELD IN DE STAAT WAARIN HIJ MOMENTEEL VERKEERT. ER WORDEN GEEN GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND BEGREPEN, VERSTREKT MET BETREKKING TOT DEZE SOFTWARE, MET INBEGRIP VAN (MAAR NIET BEPERKT TOT) DE STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN GARANTIES DAT ER GEEN INBREUK WORDT GEMAAKT OP INTELLECTUEEL EIGENDOM. ARCSOFT SLUIT UITDRUKKELIJK ALLE GARANTIES UIT DIE HIER NIET SPECIFIEK STAAN BESCHREVEN.  U AANVAARDT ALLE RISICO'S WAT DE KWALITEIT EN HET FUNCTIONEREN VAN DE SOFTWARE BETREFT.  MOCHT DE SOFTWARE DEFECT BLIJKEN, DAN BENT U (EN DUS NIET ARCSOFT OF EEN GEAUTORISEERDE WEDERVERKOPER) VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE KOSTEN I.V.M. DE EVENTUEEL BENODIGDE SERVICEWERKZAAMHEDEN, REPARATIES OF CORRECTIES.  SOMMIGE STATEN STAAN DE UITSLUITING VAN STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIES NIET TOE, DUS DE BOVENSTAANDE UITSLUITING IS MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING.  DEZE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE WETTELIJKE RECHTEN EN U HEBT MOGELIJK TEVENS ANDERE RECHTEN, DIE VAN LAND TOT LAND EN VAN STAAT TOT STAAT KUNNEN VERSCHILLEN.  UW EXLUSIEVE VERHAAL EN DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN ARCSOFT STAAN HIERBOVEN BESCHREVEN.

6. Geen aansprakelijkheid voor gevolgschade.  U GAAT ERMEE AKKOORD DAT ARCSOFT OF HAAR VERTEGENWOORDIGERS IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE VORM VAN VERLIES VAN VOORZIENE WINST, VERLIES VAN GEGEVENS, GEBRUIKSVERLIES, BEDRIJFSONDERBREKING, VERZEKERINGSKOSTEN OF ENIGE ANDERE INDIRECTE, INCIDENTELE, SPECIALE OF AANVULLENDE SCHADE OF GEVOLGSCHADE DIE VOORTKOMT UIT HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE OF HET ONVERMOGEN OM DEZE TE GEBRUIKEN, HOE DEZE OOK IS VEROORZAAKT EN OP WELKE THEORIE VAN AANSPRAKELIJKHEID DEZE OOK IS GEBASEERD (CONTRACTBREUK, ONRECHTMATIGE DADEN (M.I.V. NALATIGHEID) OF ANDERSZINS), ZELFS ALS ARCSOFT OP DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE ATTENT IS GEMAAKT. IN GEEN ENKEL GEVAL KAN DE SCHADEVERGOEDING DIE ARCSOFT U EVENTUEEL SCHULDIG IS HOGER ZIJN DAN HET BEDRAG DAT VOOR HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE IS BETAALD. DE VOORGAANDE BEPERKINGEN ZIJN VAN TOEPASSING VOOR ZOVER DEZE VOLGENS DE TOEPASSELIJKE WETGEVING IN UW RECHTSGEBIED TOEGESTAAN ZIJN.

7. Export.  Het is u niet toegestaan het product waarvan de Software deel uitmaakt te exporteren of te herexporteren zonder de benodigde vergunningen van de overheid van de Verenigde Staten of andere landen.

8. Beperkte rechten m.b.t. de Amerikaanse overheid.  Als u een eenheid of instantie van de overheid van de Verenigde Staten bent, worden de Software en de verwante documentatie als respectievelijk "commerciële computersoftware" en "documentatie van commerciële computersoftware" beschouwd conform DFAR sectie 227.7202 en FAR sectie 12.212(b), indien van toepassing.  Elke vorm van gebruik, wijziging, kopiëring, vrijgave, uitvoering, vertoning of openbaring van de Software en/of de verwante documentatie door de overheid van de Verenigde Staten is uitsluitend onderworpen aan de voorwaarden van deze Overeenkomst en is verboden, behalve voor zover deze uitdrukkelijk volgens de voorwaarden van deze Overeenkomst toegestaan is.  Alle verschafte technische informatie die niet door bovengenoemde bepalingen wordt gedekt, wordt als "Technische gegevens - commerciële items" beschouwd volgens DFAR sectie 227.7015(a).  Elke vorm van gebruik, wijziging, kopiëring, vrijgave, uitvoering, vertoning of openbaring van dergelijke technische gegevens is onderhevig aan de voorwaarden in DFAR sectie 227.7015(b).

9. Afloop van de Overeenkomst.  DEZE OVEREENKOMST GAAT IN ZODRA DE SOFTWARE WORDT GEÏNSTALLEERD EN LOOPT AF ZODRA DE EERSTE VAN DE VOLGENDE TWEE GEBEURTENISSEN PLAATSVINDT: (i) U VERZUIMT WILLEKEURIG WELKE VOORWAARDE VAN DEZE OVEREENKOMST NA TE LEVEN; OF (ii) U RETOURNEERT, VERNIETIGT OF VERWIJDERT ALLE EXEMPLAREN VAN DE SOFTWARE DIE IN UW BEZIT ZIJN.  De rechten van ArcSoft en uw verplichtingen blijven ook na afloop van deze Overeenkomst geldig.

10. Activiteiten met hoog risico.  De Software is niet fout-tolerant en is niet ontworpen of bedoeld voor gebruik in gevaarlijke omgevingen waarin fail-safe (faalveilig) functioneren een absoluut vereiste is of willekeurig welke andere toepassing waarin het falen van de Software rechtstreeks zou kunnen resulteren in overlijden, persoonlijk letsel of ernstig lichamelijk letsel of zaakschade (samen "Activiteiten met hoog risico" genoemd).  ARCSOFT VERWERPT UITDRUKKELIJK ELKE UITDRUKKELIJKE OF STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIE VAN GESCHIKTHEID VOOR ACTIVITEITEN MET HOOG RISICO.

11. Toepasselijke wetgeving en rechtsgebied.  Deze overeenkomst is onderhevig aan en wordt geïnterpreteerd volgens de wetgeving van de staat Californië en de Verenigde Staten, zoals deze van toepassing is op overeenkomsten die in Californië zijn aangegaan en die geheel binnen Californië moeten worden nagekomen, zonder de hierin opgenomen bepalingen m.b.t. wetsconflicten in aanmerking te nemen; de partijen sluiten uitdrukkelijk de toepassing uit van het Verdrag der Verenigde Naties inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken.  Gedingen of andere gerechtelijke acties in verband met deze overeenkomst moeten worden aangespannen in Santa Clara County, en elke partij erkent onherroepelijk de exclusieve bevoegdheid van de gerechtshoven op staats- en federaal niveau in Santa Clara County.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.82