licenseHNG.txt Driver File Contents (VGA_ATI_8.512_W7x64W7x86_A.zip)

ÿþCatalyst telepítéskezelQ   Adatvédelmi nyilatkozat



Az Advanced Micro Devices, Inc. ( AMD ) elkötelezett amellett, hogy megvédje az Ön adatainak bizalmas jellegét. A jelen adatvédelmi nyilatkozat hatálya az AMD által a Catalyst telepítéskezelQ letöltési szolgáltatásának (a továbbiakban:  Alkalmazás ) használata során gyqjtött adatokra terjed ki. A dokumentum hatálya nem terjed ki az AMD egyéb, online és offline módon elérhetQ webhelyei, termékei vagy szolgáltatásai révén gyqjtött adatokra.



Adatgyqjtés és adatfelhasználás



Az Alkalmazás nem kér és nem gyqjt ÖntQl személyes adatokat. Amikor Ön az Alkalmazást használja, az Alkalmazás személyhez nem köthetQ módon meghatározott információkat gyqjt az Ön számítógépérQl és annak konfigurációjáról, például a hardverképességekrQl és a telepített szoftverek verziójáról. Ezeket az információkat a program nem küldi el az AMD-nek, hanem összehasonlításra kerülnek az AMD vagy megbízottja szerverein található adatokkal, és így meghatározható, hogy rendelkezésre állnake az adott szoftverek vagy hardverfüggQ információk frissebb verziói. Így (amennyiben kívánja) letöltheti és telepítheti számítógépére az adott szoftvereket vagy hardverfüggQ információkat.



Az Alkalmazás webhelyekre és szolgáltatásokra vonatkozó hivatkozásokat (linkeket) tartalmazhat. Javasoljuk, hogy tanulmányozza át az Ön által látogatott webhelyek és igénybe vett szolgáltatások adatvédelmi nyilatkozatait; így jobban ráláthat arra, hogy személyes adatait hogyan gyqjthetik, oszthatják meg és használhatják fel. Az AMD nem vállal felelQsséget a más cégek vagy szervezetek által üzemeltetett webhelyek és szolgáltatások adatvédelmi elQírásaiért és gyakorlatáért.



Kapcsolat

Az AMD szívesen veszi, ha elküldi az észrevételeit a jelen adatvédelmi nyilatkozatról. Ha Önnek további kérdései lennének, vagy ha úgy érzi, nem tartottuk be a nyilatkozatunkban vállaltakat, kérjük, írjon nekünk e-mailt a privacy@amd.com címre vagy postai úton az alábbi címre:



Privacy Officer - Advanced Micro Devices, Inc.

One Commerce Valley Drive East

Markham, Ontario

Canada, L3T 7X6



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.37