License.txt Driver File Contents (DRG2-PCLPS-0704A-VISTA.ZIP)

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST - SOFTWARE-LICENTIE

LEES DEZE GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SOFTWARE GEBRUIKT. HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE BETEKENT DAT U AKKOORD GAAT MET EN DUS GEHOUDEN BENT AAN DE BEPALINGEN VAN DEZE OVEREENKOMST.

1. Licentie.  U ontvangt de toepassings-, demonstratie- en systeemsoftware en alle andere software die in het kader van deze Overeenkomst wordt geleverd, zij het op diskette of cd-rom, als onderdeel van read only memory of op enig ander medium, (hierna te noemen de 'Software') in licentie van SHARP. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende documentatie.  U bent de eigenaar van het medium waarop de Software is opgeslagen, maar de Software zelf en de bijbehorende documentatie blijven eigendom van SHARP en/of de Licentiegevers van SHARP. Deze Overeenkomst geeft u het recht de Software te gebruiken op een of meer computers die in verbinding staan met één en dezelfde printer en om één kopie in apparaat-leesbare vorm te maken van de Software bij wijze van reservekopie.  Op deze kopie moet u de copyrightbepaling van SHARP en de Licentiegevers van SHARP en alle andere eigendomsverklaringen van SHARP of de Licentiegevers van SHARP overnemen zoals deze ook op het origineel aanwezig zijn. U bent tevens gerechtigd uw licentierechten op de Software, de reservekopie van de Software, de bijbehorende documentatie en een kopie van deze Gebruiksrechtovereenkomst over te dragen aan een derde partij, op voorwaarde dat deze derde partij de onderhavige Overeenkomst doorneemt en akkoord gaat met de bepalingen en voorwaarden die daarin zijn opgenomen.

2. Restricties.  De Software bevat materiaal waarop copyright van toepassing is, vertrouwelijk materiaal en ander bedrijfsmatig materiaal dat het eigendom is van SHARP en/of de Licentiegevers van SHARP. U bent dan ook niet gerechtigd de Software te onderwerpen aan reverse-engineering, decompileren of disassembleren of op enige andere wijze om te zetten in normaal leesbare vorm. U mag de Software niet wijzigen, via netwerken beschikbaar stellen, verhuren, distribueren, in lease of in leen geven, en u mag geen producten vervaardigen die zijn afgeleid van de complete Software of onderdelen daarvan.  U mag de Software niet langs elektronische weg via een netwerk overzetten van de ene computer naar de andere.
 
3. Beëindiging.  De Overeenkomst is van kracht totdat deze wordt beëindigd.  U kunt de Overeenkomst op elk gewenst moment beëindigen door de Software en de bijbehorende documentatie en alle daarvan gemaakte kopieën te vernietigen.  Deze Overeenkomst wordt onmiddellijk en zonder voorafgaande kennisgeving van de kant van SHARP of de Licentiegevers van SHARP beëindigd als u zich niet houdt aan enige bepaling in deze Overeenkomst.  Bij beëindiging bent u verplicht de Software, de bijbehorende documentatie en alle daarvan gemaakte kopieën te vernietigen.

4. Exportbepalingen.  U stemt ermee in en verzekert dat noch de Software, noch enige andere van SHARP ontvangen technische gegevens, noch de directe producten daarvan, worden geëxporteerd naar landen buiten de Verenigde Staten, behalve voor zover toegestaan door de wettelijke voorschriften van de Verenigde Staten. Als u de Software op rechtmatige wijze hebt verworven buiten de Verenigde Staten, stemt u ermee in dat noch de Software, noch enige andere van SHARP ontvangen technische gegevens, noch de directe producten daarvan, nogmaals worden geëxporteerd, behalve voor zover toegestaan door de wettelijke voorschriften van het land waarin u de Software hebt verworven. 

5. Eindgebruikers in overheidsdienst.  Als u de Software aanschaft namens enige overheidsafdeling of overheidsinstelling van de Verenigde Staten, zijn de volgende bepalingen van toepassing.  De Overheid stemt in met het volgende:
(i) indien de Software wordt verstrekt aan het Department of Defense (DoD), moet de Software worden geclassificeerd als "Commercial Computer Software" en ontvangt de Overheid slechts beperkte rechten ("restricted rights") op de Software en de bijbehorende documentatie volgens de definitie van deze beperkte rechten in clausule 252.227-7013 (c)(1) van de DFARS; en
(ii) indien de Software wordt verstrekt aan enige andere overheidsafdeling of overheidsinstelling van de Verenigde Staten buiten het DoD, zijn de rechten van de Overheid op de Software en de bijbehorende documentatie beperkt tot de rechten zoals gedefinieerd in clausule 52.227-19 (c)(2) van de FAR of, in het geval van de NASA, in clausule 18-52.227-86 (d) van het op de NASA betrekking hebbende supplement bij de FAR.

6. Beperkte garantie op Media.  SHARP garandeert dat de disks waarop de Software is opgeslagen, vrij zijn van gebreken in materiaal en samenstelling bij normaal gebruik gedurende een periode van negentig (90) dagen gerekend vanaf de datum van aankoop, zoals aan te tonen door middel van een kopie van het aankoopbewijs.  De gehele aansprakelijkheid van SHARP en/of de Licentiegevers van SHARP en uw enige rechtsmiddel is vervanging van een disk die niet voldoet aan de in deze clausule 6 geformuleerde beperkte garantie. Een disk wordt vervangen wanneer deze, samen met een kopie van het aankoopbewijs, wordt geretourneerd aan SHARP of een geautoriseerd vertegenwoordiger van SHARP.   SHARP is niet verplicht een disk te vervangen wanneer deze is beschadigd door ongevallen, misbruik of onjuist gebruik.

ALLE IMPLICIETE GARANTIES OP DE DISKS, INCLUSIEF DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, ZIJN IN TIJDSDUUR BEPERKT TOT NEGENTIG (90) DAGEN, GEREKEND VANAF DE DATUM VAN LEVERING.  DEZE GARANTIE GEEFT U BEPAALDE WETTELIJKE RECHTEN. U KUNT NOG ANDERE RECHTEN HEBBEN, DIE PER RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN.

7. Afwijzing van Garantie op de Software.  U stemt er uitdrukkelijk mee in dat het gehele risico voortvloeiende uit het gebruik van de Software door u wordt gedragen.  De Software en de bijbehorende documentatie worden geleverd "IN DE STAAT WAARIN U HET AANTREFT", zonder enige garantie. SHARP en de Licentiegever(s) van SHARP (ten behoeve van de bepalingen 7 en 8 aan te duiden als "SHARP") WIJZEN HIERMEDE UITDRUKKELIJK ALLE EXPLICIETE OF IMPLICIETE GARANTIES AF, INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR ENIG BEPAALD DOEL.    SHARP GEEFT GEEN GARANTIE DAT DE FUNCTIONALITEIT VAN DE SOFTWARE ZAL VOLDOEN AAN UW VERWACHTINGEN, DAT DE SOFTWARE ONONDERBROKEN OF ZONDER FOUTEN ZAL FUNCTIONEREN OF DAT GEBREKEN IN DE SOFTWARE ZULLEN WORDEN GECORRIGEERD.  SHARP GEEFT OOK GEEN GARANTIE, NOCH DOET SHARP BINDENDE UITSPRAKEN MET BETREKKING TOT HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE OF DE RESULTATEN VAN HET GEBRUIK ERVAN EN DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE IN TERMEN VAN CORRECTHEID, ACCURATESSE, BETROUWBAARHEID OF ANDERSZINS.  DOOR SHARP OF EEN GEAUTORISEERD VERTEGENWOORDIGER VAN SHARP VERSTREKTE MONDELINGE OF SCHRIFTELIJKE INFORMATIE OF ADVIES KAN IN GEEN ENKELE VORM WORDEN OPGEVAT ALS GARANTIE OF ALS UITBREIDING VAN DE REIKWIJDTE VAN DE GARANTIEBEPALINGEN IN DEZE OVEREENKOMST.  IN GEVAL VAN GEBLEKEN GEBREKEN IN DE SOFTWARE, DRAAGT U (EN NIET SHARP OF EEN GEAUTORISEERD VERTEGENWOORDIGER VAN SHARP) DE GEHELE KOSTEN VOOR ALLE NOODZAKELIJK ONDERHOUD, NOODZAKELIJKE REPARATIE OF CORRECTIE. IN SOMMIGE RECHTSGEBIEDEN IS UITSLUITING VAN IMPLICIETE GARANTIES NIET TOEGESTAAN; BOVENSTAANDE UITSLUITING IS DUS IN UW GEVAL MOGELIJK NIET VAN TOEPASSING.

8. Beperkte aansprakelijkheid.  SHARP IS IN GEEN ENKEL GEVAL, INCLUSIEF WAAR SPRAKE IS VAN NALATIGHEID, AANSPRAKELIJK VOOR INCIDENTELE, SPECIFIEKE OF GEVOLGSCHADE DIE HET GEVOLG IS VAN HET GEBRUIK OF HET NIET KUNNEN GEBRUIKEN VAN DE SOFTWARE OF DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE, OOK NIET INDIEN SHARP OF EEN GEAUTORISEERD VERTEGENWOORDIGER VAN SHARP OP DE HOOGTE IS GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.   IN SOMMIGE RECHTSGEBIEDEN IS BEPERKING OF UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID VOOR INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE NIET TOEGESTAAN; BOVENSTAANDE BEPERKING OF UITSLUITING IS DUS IN UW GEVAL MOGELIJK NIET VAN TOEPASSING.  In geen geval zal de aansprakelijkheid van SHARP voor alle door u geleden schade of verlies of door u ondernomen acties (hetzij in contract, in de vorm van een onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid) of anderszins) in termen van bedragen hoger liggen dan het bedrag dat u voor de Software hebt betaald.

9. Toepasselijke wetgeving en scheidbaarheid.  Voor een gedeelte van de Software verband houdende met Apple Macintosh en Microsoft Windows is deze Overeenkomst onderhevig aan en opgesteld in overeenstemming met de wetgeving van de staten Californië respectievelijk Washington.  Als, om welke reden dan ook, enige bepaling in deze Overeenkomst of een gedeelte daarvan nietig wordt verklaard door een gerechtshof of een andere bevoegde rechterlijke instantie, zal de betreffende bepaling van de Overeenkomst worden aangehouden voor zover toegestaan en in overeenstemming met de intenties van de betrokken partijen. Alle overige bepalingen van deze Overeenkomst behouden in zulke gevallen hun volledige geldigheid. 

10. Volledige overeenkomst.  Deze Overeenkomst vertegenwoordigt het geheel van de afspraken tussen de betrokken partijen met betrekking tot het gebruik van de Software en de bijbehorende documentatie en heeft prioriteit boven alle eerder of gelijktijdig gemaakte afspraken en getroffen overeenkomsten, hetzij mondeling of schriftelijk, met betrekking tot deze materie.  Geen enkel amendement bij of wijziging op deze Overeenkomst is bindend tenzij deze schriftelijk is vastgelegd en is ondertekend door een daartoe geautoriseerd vertegenwoordiger van SHARP. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.12