License.txt Driver File Contents (MXC-PCLPS-0909A-XPVISTAX64-WHQL.ZIP)

PROGRAMVARELISENS

LES NØYE GJENNOM DENNE LISENSEN FØR DE BRUKER PROGRAMVAREN. VED Å BRUKE PROGRAMVAREN, GODTAR DE BETINGELSENE I DENNE LISENSEN.

1. Lisens.  Program, demo, system og annen programvare som faller inn under denne Lisensen, enten den er på disk, i minnet eller på et annet medium ("Programvare") og relatert dokumentasjon, er lisensiert til Dem av SHARP.  De eier disken der Programvaren er registrert, men SHARP og/eller SHARPs Lisensgivere beholder rettigheten til Programvaren og relatert dokumentasjon. Denne Lisensen tillater at De bruker Programvaren på én eller flere datamaskiner som er koblet til én enkelt skriver, og at De tar én kopi av Programvaren i maskinell lesbar form bare for arkiverings- og sikkerhetsformål.  På denne kopien må De kopiere SHARPs informasjon om opphavsrett, informasjon om opphavsrett fra SHARPs Lisensgivere og andre rettighetsbeskyttede forklaringer til SHARP og/eller tilhørende Lisensgivere som var på den opprinnelige kopien av Programvaren. De kan også overføre alle lisensrettighetene Deres i programvaren, sikkerhetskopien av Programvaren, den relaterte dokumentasjonen og en kopi av denne Lisensen til en annen part, under forutsetning av at den andre parten leser og aksepterer vilkårene og betingelsene i denne Lisensen.

2. Begrensninger.  Programvaren inneholder opphavsrettslig beskyttet materiale, forretningshemmeligheter og annet rettighetsbeskyttet materiale som eies av SHARP og/eller Lisensgiverne. For å beskytte dem kan De ikke dekompilere, foreta omvendt utvikling (reverse engineer), demontere eller på annen måte redusere Programvaren til en form som kan oppfattes av personer. De kan ikke endre, plassere på nettet, leie ut, lease, låne ut, distribuere eller lage avledet arbeid basert på Programvaren helt eller delvis.  De kan ikke elektronisk overføre Programvaren fra én datamaskin til en annen, eller via et nettverk.
 
3. Opphør.  Denne lisensen er gyldig helt til den opphører.  De kan når som helst bringe denne Lisensen til opphør ved å ødelegge Programvaren og relatert dokumentasjon og alle kopier av denne.  Lisensen vil opphøre umiddelbart uten varsel fra SHARP og/eller SHARPs lisensgivere hvis De unnlater å oppfylle bestemmelsene i denne Lisensen.  Ved opphør må De ødelegge programvaren og relatert dokumentasjon og alle kopier av denne.

4. Eksportlovforsikringer.  De aksepterer og sertifiserer at verken Programvaren eller andre tekniske data fra SHARP, eller det direkte produktet, skal eksporteres utenfor USA unntatt slik det er autorisert og tillatt ifølge USAs lover og forskrifter. Hvis Programvaren er rettmessig ervervet av Dem utenfor USA, aksepterer De at De ikke kan videreeksportere Programvaren eller andre tekniske data fra SHARP, eller det direkte produktet, unntatt der det er tillatt i henhold til USAs lover og forskrifter, og lovene og forskriftene i jurisdiksjonen der Programvaren ble ervervet.

5. Sluttbrukere i offentlig sektor.  Hvis De kjøper Programvaren på vegne av en del av eller et organ i USAs regjering, gjelder følgende betingelser.  Regjeringen aksepterer:
(i) Hvis Programvaren er levert til USAs Forsvarsdepartement, er Programvaren klassifisert som "kommersiell dataprogramvare", og regjeringen får bare "begrensede rettigheter" i Programvaren og den tilhørende dokumentasjonen, siden denne termen er definert i paragraf 252.227-7013 (c)(1) i DFARS, og
(ii) hvis Programvaren er levert til en annen del av eller et annet organ i USAs regjering enn Forsvarsdepartementet, vil regjeringens rettigheter i Programvaren og den tilhørende dokumentasjonen bli slik det er definert i paragraf 52.227-19 (c)(2) i FAR eller, i NASAS tilfelle, i paragraf 18-52.227-86 (d) i NASA-tillegget til FAR.

6. Begrensede rettigheter for Media.  SHARP garanterer at diskene der Programvaren er registrert, ikke har materialmangler eller utførelsesmangler ved normal bruk for en periode på nitti (90) dager fra kjøpedatoen, som angis i fakturaen.  SHARPs og/eller Lisensgivernes fulle ansvar og Deres eneste krav, er erstatning av disken som ikke oppfyller den begrensede garantien i paragraf 6. En disk vil bli erstattet når den returneres til SHARP eller en autorisert SHARP-forhandler sammen med en kopi av fakturaen. SHARP har ikke ansvar for å erstatte en disk som er skadet ved uhell, misbruk eller feil anvendelse.

EVENTUELL STILLTIENDE GARANTI, INKLUDERT DE STILLTIENDE GARANTIER OM SALGBARHET OG ANVENDELIGHET FOR SÆRSKILTE FORMÅL, ER BEGRENSET I VARIGHET TIL NITTI (90) DAGER FRA LEVERINGSDATO.  DENNE GARANTIEN GIR DEM SPESIFIKKE RETTIGHETER, OG DE KAN OGSÅ HA ANDRE RETTIGHETER SOM KAN VARIERE I ULIKE JURISDIKSJONER.

7. Fraskrivelse av Garanti på Programvare.  De aksepterer uttrykkelig at bruk av Programvare er på eget ansvar.  Programvaren og relatert dokumentasjon leveres "SOM DEN ER" og uten garantier, og SHARP og SHARPs Lisensgiver(e) (med hensyn til bestemmelse 7 og 8 skal SHARP og SHARPs Lisensgiver(e) refereres til som "SHARP") FRASKRIVER SEG UTTRYKKELIG ETHVERT GARANTIANSVAR, ENTEN DIREKTE ELLER INDIREKTE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRENSET TIL, DE STILLTIENDE GARANTIENE OM SALGBARHET OG ANVENDELIGHET FOR SÆRSKILTE FORMÅL.  SHARP GARANTERER IKKE AT FUNKSJONENE I PROGRAMVAREN OPPFYLLER DERES KRAV, ELLER AT BRUKEN AV PROGRAMVAREN VIL GÅ UAVBRUTT ELLER FEILFRITT, ELLER AT FEIL I PROGRAMVAREN VIL BLI RETTET OPP.  VIDERE KAN IKKE SHARP GARANTERE ELLER GJØRE FORESTILLINGER MED HENSYN TIL BRUKEN AV ELLER RESULTATENE AV BRUKEN AV PROGRAMVAREN ELLER RELATERT DOKUMENTASJON I FORHOLD TIL RIKTIGHET, NØYAKTIGHET, PÅLITELIGHET ELLER ANNET.  MUNTLIG ELLER SKRIFTLIG INFORMASJON ELLER RÅD FRA SHARP ELLER EN AUTORISERT SHARP-REPRESENTANT BETYR IKKE AT DET ER GITT GARANTIER, OG VIL PÅ INGEN MÅTE ØKE OMFANGET AV DENNE GARANTIEN.  HVIS PROGRAMVAREN ER MANGELFULL, SKAL DE (OG IKKE SHARP ELLER EN AUTORISERT SHARP-REPRESENTANT) PÅTA DEM ALLE KOSTNADER VED NØDVENDIG SERVICE, REPARASJON ELLER OPPRETTING. NOEN JURISDIKSJONER TILLATER IKKE FRASKRIVELSE AV IMPLISITTE GARANTIER, SÅ KAN DET HENDE AT OVENNEVNTE FRASKRIVELSE IKKE GJELDER FOR DEM.

8. Begrensning av ansvar.  UNDER INGEN OMSTENDIGHETER, INKLUDERT UAKTSOMHET, SKAL SHARP VÆRE ANSVARLIG FOR EVENTUELL TILFELDIG SKADE, SPESIELL SKADE ELLER FØLGESKADE, SOM ET RESULTAT AV BRUK ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE PROGRAMVAREN ELLER RELATERT DOKUMENTASJON, SELV OM SHARP ELLER EN AUTORISERT SHARP-REPRESENTANT ER UNDERRETTET OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER.  ENKELTE JURISDIKSJONER TILLATER IKKE BEGRENSNINGEN AV ELLER FRASKRIVELSEN AV TILFELDIG SKADE ELLER FØLGESKADE, SÅ DET KAN HENDE AT OVENNEVNTE BEGRENSNING ELLER FRASKRIVELSE IKKE GJELDER FOR DEM.  Ikke i noe tilfelle skal SHARPs ansvar ovenfor Dem for skade, tap og saksgrunnlag (enten i kontrakt, forvoldt skade (derav uaktsomhet) eller annet) overstige summen De har betalt for Programvaren.

9. Kontrollovgivning og brudd.  For en del av Programvaren for Apple Macintosh og Microsoft Windows skal denne lisensen være underlagt og tolkes i henhold til lovgivningen i henholdsvis California og Washington.  Hvis en jurisdiksjon av noen årsaker anser at en bestemmelse i denne Lisensen, eller en del av den, er ugjennomførlig, skal denne bestemmelsen i Lisensen håndheves rettslig for å sette i verk hensikten til partene, og det gjenværende av denne Lisensen skal fortsatt ha gyldighet. 

10. Fullstendig avtale.  Denne Lisensen utgjør hele avtalen mellom partene med hensyn til bruken av Programvaren og relatert dokumentasjon, og erstatter alle tidligere eller samtidige betingelser eller avtaler, enten skriftlige eller muntlige, med et slikt innhold.  Ingen tillegg til eller endringer av denne Lisensen vil være bindende med mindre det finnes skriftlig, og er signert av en autorisert representant fra SHARP.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.62