License.txt Driver File Contents (MXMAR-PCL6-0902A-2KXPVISTA-WHQL_T1.ZIP)

LICENCE NA SOFTWARE

PØED POUŽITÍM SOFTWARU SI POZORNÌ PØEÈTÌTE TUTO LICENCI. POUŽÍVÁNÍM TOHOTO SOFTWARU VYJADØUJETE SOUHLAS S PODMÍNKAMI TÉTO LICENCE.

1. Licence.  Tato aplikace, ukázky, sytém a další software, který je souèástí této licence, ať už na disku, v pamìti ROM nebo na jiném médiu ("Software"), a s ním spojená dokumentace jsou poskytovány touto licencí spoleènosti SHARP.  Disk, na nìmž je Software zaznamenán, je vaším vlastnictvím, spoleènost SHARP a její poskytovatelé licencí si však ponechávají vlastnická práva k Softwaru a s ním spojené dokumentaci. Tato licence vás opravòuje k používání Softwaru na jednom nebo více poèítaèích pøipojených k jediné tiskárnì a k vytvoøení jedné jeho kopie v elektronické podobì, která bude sloužit pouze jako záložní kopie.  U této kopie je tøeba zachovat všechny informace o autorských právech, informace o právech poskytovatelù licence spoleènosti SHARP a další vlastnické informace spoleènosti SHARP a poskytovatelù její licence, které jsou uvedeny u originálu Softwaru. Vaše licenèní oprávnìní k Softwaru, jeho záložní kopii, pøíslušné dokumentaci a kopii této licenèní smlouvy mùžete také pøevést na tøetí stranu za pøedpokladu, že tato tøetí strana pøistoupí na podmínky této licence.

2. Omezení.  Software obsahuje materiály podléhající autorským právùm, obchodní tajemství a další chránìný materiál, který je majetkem spoleènosti SHARP a poskytovatelù její licence. V zájmu ochrany tìchto materiálù je nesmíte dekompilovat, dekódovat, rozkládat nebo jiným zpùsobem pøevádìt do srozumitelné podoby. Nesmíte upravovat, provozovat v síti, pronajímat, pùjèovat, distribuovat nebo vytváøet díla odvozená z tohoto Softwaru jako celku nebo jeho èástí.  Software nesmí být pøenášen v elektronické podobì z jednoho poèítaèe na jiný poèítaè, ani prostøednictvím sítì.
 
3. Ukonèení licence.  Tato licence je platná do doby jejího ukonèení.  Licenci je možno kdykoli ukonèit znièením Softwaru a pøíslušné dokumentace a všech kopií.  Licence bude okamžitì ukonèena bez pøedchozího upozornìní ze strany spoleènosti SHARP nebo poskytovatelù její licence, pokud porušíte kteroukoli její podmínku.  Po ukonèení licence musíte znièit Software a pøíslušnou dokumentaci vèetnì všech kopií.

4. Exportní záruky  Souhlasíte a potvrzujete, že ani Software ani jakákoli jiné technické údaje poskytnuté spoleèností SHARP, vèetnì produktù z nich pøímo vycházejících, nebudou vyvezeny mimo území USA s výjimkou pøípadù povolených zákony a pøedpisy platnými v USA. Pokud jste Software legálnì získali mimo území USA, souhlasíte, že ani Software ani jakákoli jiné technické údaje poskytnuté spoleèností SHARP, vèetnì produktù z nich pøímo vycházejících, nebudou opìtovnì vyvezeny s výjimkou pøípadù povolených zákony a pøedpisy platnými v USA a na území státu, kde byl Software zakoupen.

5. Koncoví uživatelé podléhající vládì  Pokud jste Software získali ve prospìch kterékoli instituce podléhající vládì USA, platí následující podmínky.  Vláda souhlasí s následujícími body:
(i) Pokud je Software dodáno pro Department of Defense (DoD), bude posuzován jako "komerèní poèítaèový software" a vláda bude mít pouze "omezená práva" k používání Softwaru a jeho dokumentace, jak je stanoveno v èlánku 252.227-7013 (c)(1) DFARS; a dále
(ii) pokud je Software poskytnut kterékoli instituci podléhající vládì USA mimo DoD, budou práva vlády k používání Softwaru a jeho dokumentace upravena podle èlánku 52.227-19 (c)(2) FAR nebo, v pøípadì NASA, v èlánku 18-52.227-86 (d) dodatku NASA k FAR.

6. Omezená záruka na média  Spoleènost SHARP poskytuje záruku, že na disku, na nìmž je Software zaznamenán, se pøi normálním použití nevyskytnou závady materiálu a zpracování po dobu devadesáti (90) dní od data prodeje vyznaèeného na prodejním dokladu.  Jediným prostøedkem, který spoleènost SHARP a poskytovatelé její licence poskytnou, je výmìna disku, který nesplní omezenou záruku popsanou v bodì 6. Disk bude vymìnìn po vrácení vadného disku spoleènosti SHARP nebo jejímu autorizovanému zástupci spolu s kopií prodejního dokladu. Spoleènost SHARP není povinna vymìnit disk poškozený náhodnì nebo špatným použitím.

VŠECHNY VYPLÝVAJÍCÍ ZÁRUKY NA DISKY, VÈETNÌ VYPLÝVAJÍCÍCH ZÁRUK PRODEJNOSTI A VHODNOSTI K DANÉMU ÚÈELU, JSOU OMEZENY NA DOBU DEVADESÁTI (90) DNÍ OD DATA DODÁNÍ.  TATO ZÁRUKA VÁM POSKYTUJE ZVLÁŠTNÍ PRÁVA, KROMÌ DALŠÍCH PRÁV, KTERÁ SE MOHOU LIŠIT V ZÁVISLOSTI NA PRÁVNÍM ØÁDU JEDNOTLIVÝCH ZEMÍ.

7. Omezení záruky na Software  Výslovnì uznáváte a souhlasíte, že Software používáte na své vlastní riziko.  Software a pøíslušná dokumentace je poskytován "bez dalších záruk" a bez jakékoli záruky a spoleènost SHARP a poskytovatelé její licence (pro úèely bodù 7 a 8 budou spoleènost SHARP a poskytovatelé její licence spoleènì oznaèováni jako "spoleènost SHARP") SE VÝSLOVNÌ ZØÍKAJÍ JAKÉKOLI ZÁRUKY, VYSLOVENÉ ÈI VYPLÝVAJÍCÍ, VÈETNÌ, ALE NIKOLI VÝLUÈNÌ, VYPLÝVAJÍCÍCH ZÁRUK PRODEJNOSTI A VHODNOSTI KE KONKRÉTNÍMU ÚÈELU.  SPOLEÈNOST SHARP NEZARUÈUJE, ŽE FUNKCE SOFTWARU BUDOU SPLÒOVAT VAŠE POŽADAVKY, ANI ŽE SOFTWARE BUDE PRACOVAT NEPØERUŠENÌ A BEZ CHYB A CHYBY V SOFTWARU BUDOU OPRAVENY.  SPOLEÈNOST SHARP DÁLE NEPOSKYTUJE ŽÁDNÉ ZÁRUKY NA PRODUKTY VZNIKLÉ POUŽITÍM TOHOTO SOFTWARU A PØÍSLUŠNÉ DOKUMENTACE CO DO JEJICH SPRÁVNOSTI, PØESNOSTI, SPOLEHLIVOSTI NEBO JINÝCH VLASTNOSTÍ.  ŽÁDNÁ INFORMACE ÈI RADA POSKYTNUTÁ ÚSTNÌ ÈI PÍSEMNÌ SPOLEÈNOSTÍ SHARP NEBO JEJÍM AUTORIZOVANÝM ZÁSTUPCEM NEZAKLÁDÁ NÁROK NA ZVLÁŠTNÍ ZÁRUKU ÈI ROZŠÍØENÍ TÉTO ZÁRUKY.  V PØÍPADÌ, KDY SE SOFTWARE UKÁŽE JAKO CHYBNÝ JSTE TO VY (NIKOLI SPOLEÈNOST SHARP NEBO JEJÍ AUTORIZOVANÍ ZÁSTUPCI), KDO PØEBÍRÁ VEŠKERÉ NÁKLADY NA SERVIS, OPRAVU ÈI ODSTRANÌNÍ CHYB. PRÁVNÍ ZØÍZENÍ NÌKTERÝCH ZEMÍ NEUMOŽÒUJE VÝJIMKY Z VYPLÝVAJÍCÍCH ZÁRUK, PROTO SE VÁS VÝŠE UVEDENÉ SKUTEÈNOSTI NEMUSEJÍ TÝKAT.

8. Omezení zodpovìdnosti.  ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ VÈETNÌ ZANEDBÁNÍ NEBUDE SPOLEÈNOST SHARP ZODPOVÌDNÁ ZA JAKÉKOLI NÁHODNÉ, ZVLÁŠTNÍ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VYPLÝVAJÍCÍ Z POUŽITÍ NEBO Z NESPRÁVNÉHO POUŽITÍ SOFTWARU A PØÍSLUŠNÉ DOKUMENTACE, A TO I V PØÍPADÌ KDY BYLA SPOLEÈNOST SHARP NEBO JEJÍ AUTORIZOVANÝ ZÁSTUPCE POUÈEN O MOŽNOSTI TAKOVÝCH ŠKOD.  PRÁVNÍ ZØÍZENÍ NÌKTERÝCH ZEMÍ NEUMOŽÒUJE OMEZENÍ ÈI VÝJIMKY Z ODPOVÌDNOSTI ZA NÁHODNÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY, PROTO SE VÁS VÝŠE UVEDENÁ OMEZENÍ NEBO VÝJIMKY NEMUSEJÍ TÝKAT.  Celková zodpovìdnost spoleènosti SHARP za všechny škody, ztráty a opatøení (ať už smluvní, v pøípadì pøeèinu - vèetnì nedbalostního - nebo za jiných okolností) v žádném pøípadì nepøesáhne celkovou sumu zaplacenou za tento Software.

9. Dodržování zákona a vynutitelnost  U èástí Softwaru souvisejících s prostøedím Apple Macintosh a Microsoft Windows bude tato licence øízena a vykládána v souladu se zákony státù Kalifornie a Washington, v uvedeném poøadí.  Pokud z jakéhokoli dùvodu kompetentní pøedstavitel zákonné moci shledá nìkterý z bodù této licence nebo jejich èást nevynutitelnou, bude tento bod vymáhán v maximální možné míøe tak, aby byly hájeny zájmy všech stran, a zbývající èást licence si uchová plnou platnost. 

10. Naprostá shoda.  Tato licence ustavuje naprostou shodu mezi obìma stranami, co se týèe použití Softwaru a pøíslušné dokumentace, a nahrazuje všechny døíve èi souèasnì uzavøené dohody èi smlouvy, písemné i ústní, týkající se pøedmìtu této licence.  Žádný dodatek nebo úprava této licence nebudou závazné, pokud nebudou v písemné podobì podepsány pøíslušným autorizovaným zástupcem spoleènosti SHARP.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.17