License.txt Driver File Contents (MXB-PCLPS-0910A-2KXPVISTA-WHQL.ZIP)

SOFTWARELICENS

LÆS DENNE LICENS OMHYGGELIGT, FØR DE ANVENDER SOFTWAREN. VED AT ANVENDE DENNE SOFTWARE,  ACCEPTERER DE VILKÅRENE I DENNE LICENSAFTALE.

1. Licens.  Programmet, demoversionen, systemet og anden software, der leveres med denne Licens, uanset om dette er på diskette, i ROM eller på noget andet medie ("Softwaren"), samt den tilhørende dokumentation er givet i licens til Dem af SHARP.  De ejer den diskette, som Softwaren er indspillet på, men SHARP og/eller SHARPS Licensgivere beholder ejendomsretten til Softwaren og den tilhørende dokumentation. Licensen giver Dem tilladelse til at anvende Softwaren på en eller flere computere, der er tilsluttet en enkelt printer, og tage én kopi af Softwaren i maskinelt aflæselig form udelukkende til brug for backup.  De skal på sådanne kopier gengive SHARPs meddelelse om ophavsret, SHARPs Licensgiveres meddelelser om ophavsret og andre meddelelser om ejendomsret fra SHARP og/eller SHARPs Licensgivere, der fandtes på den originale kopi af Softwaren. De kan også overføre alle Deres licensrettigheder til softwaren, backupkopien af Softwaren, den tilhørende dokumentation og en kopi af denne Licens til en anden part, forudsat at den anden part læser og accepterer vilkårene og betingelserne i denne Licens.

2. Begrænsninger.  Softwaren indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, forretningshemmeligheder og andet ejendomsretlig materiale, der tilhører SHARP og/eller SHARPS Licensgivere, og for at beskytte dette,  må De ikke foretage dekompilering,  reverse engineering, disassemblering eller på anden måde reducere Softwaren til en menneskeligt forståelig form.  De må ikke ændre, netværksdistribuere, udleje, bortlease, udlåne, distribuere eller skabe afledte værker baseret helt eller delvist på Softwaren.  De må ikke overføre Softwaren elektronisk fra en computer til en anden eller via et netværk.
 
3. Ophør.  Licensen har retsvirkning, indtil den bringes til ophør.  De kan til enhver tid bringe denne Licens til ophør ved at destruere Softwaren og den tilhørende dokumentation samt alle kopier heraf.  Licensen vil blive bragt til omgående ophør uden varsel fra SHARPs og/eller SHARPs Licensgiveres side, hvis De tilsidesætter en eller flere bestemmelser i denne Licens.  Ved ophør skal De destruere Softwaren og den tilhørende dokumentation samt alle kopier heraf.

4. Eksportregelgarantier.  De accepterer og bekræfter, at hverken Softwaren eller andre tekniske data, der er modtaget fra SHARP, eller det direkte produkt heraf, vil blive eksporteret ud af USA, medmindre dette er autoriseret og tilladt ifølge amerikanske love og regler. Hvis De har erhvervet Softwaren retmæssigt uden for USA, accepterer De, at De ikke vil reeksportere Softwaren eller andre tekniske data, der er modtaget fra SHARP, eller et direkte produkt heraf, medmindre dette er tilladt ifølge amerikanske love og regler og love og regler i det område, hvor De har erhvervet Softwaren.

5. Statslige slutbrugere.  Hvis De har erhvervet Softwaren på vegne af en enhed eller styrelse inden for den amerikanske regering, gælder følgende bestemmelser.  Den amerikanske regering accepterer, at:
(i) hvis Softwaren leveres til det amerikanske forsvarsministerium (DoD - Department of Defense), klassificeres Softwaren som "kommercielt computersoftware" og den amerikanske regering opnår kun "begrænsede rettigheder" til Softwaren og dokumentationen til denne efter definitionen af denne term i Clause 252.227-7013 (c)(1) af DFARS (det amerikanske Defense Federal Acquisition Regulation Supplement), og 
(ii) hvis Softwaren leveres til andre enheder eller styrelser inden for den amerikanske regering end det amerikanske forsvarsministerium, vil den amerikanske regerings rettigheder til Softwaren og dokumentationen til denne være som defineret i Clause 52.227-19 (c)(2) af FAR (det amerikanske Federal Acquisition Regulation) eller, for NASAs vedkommende, i Clause 18-52.227-86 (d) af NASA-supplementet til FAR.

6. Begrænset garanti på medier.  SHARP garanterer, at de disketter, som Softwaren er indspillet på, er fri for materiale- og håndværksmæssige fejl ved normal brug i en periode på halvfems (90) dage fra købsdatoen ud fra dokumentation i form af en kopi af kvitteringen.   SHARPs og SHARPs Licensgiveres fulde ansvar og Deres eneste beføjelse er udskiftning af den diskette, der ikke opfylder betingelserne i den begrænsede garanti som anført i nærværende paragraf 6. En diskette vil blive erstattet med en ny, når den returneres til  SHARP eller en autoriseret SHARP-repræsentant med en kopi af kvitteringen.   Det er ikke SHARPs ansvar at udskifte en diskette, der er beskadiget ved et uheld, misbrug eller fejlagtig anvendelse.

ENHVER STILTIENDE GARANTI VEDRØRENDE DISKETTERNE, HERUNDER STILTIENDE GARANTI FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, ER BEGRÆNSET TIL EN PERIODE PÅ HALVFEMS (90) DAGE FRA LEVERINGSDATOEN.  DENNE GARANTI GIVER DEM SPECIFIKKE JURIDISKE RETTIGHEDER OG DE KAN OGSÅ HAVE ANDRE RETTIGHEDER, AFHÆNGIG AF LOVENE FOR DET OMRÅDE, DE BEFINDER DEM I.

7. Fraskrivelse af garanti på software.  De anerkender og garanterer udtrykkeligt, at brug af Softwaren udelukkende sker på eget ansvar.  Softwaren og den tilhørende dokumentation leveres "SOM DE ER OG FOREFINDES" og uden nogen former for garanti, og SHARP og SHARPs Licensgiver(e) (af hensyn til bestemmelse 7 og 8 vil SHARP og SHARPs Licensgiver(e) kollektivt blive betegnet som "SHARP") FRASKRIVER SIG UDTRYKKELIGT ALLE GARANTIER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, DE STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL.   SHARP GIVER INGEN GARANTI FOR, AT DE FUNKTIONER, DER ER INDEHOLDT I SOFTWAREN, VIL MODSVARE DERES KRAV, ELLER AT SOFTWAREN VIL FUNGERE UDEN AFBRYDELSER ELLER UDEN FEJL, EJ HELLER AT FEJL I SOFTWAREN VIL BLIVE RETTET.  DERUDOVER GIVER SHARP INGEN GARANTIER ELLER ERKLÆRINGER I FORBINDELSE MED BRUGEN ELLER RESULTATER AF BRUGEN AF SOFTWARE ELLER DEN TILHØRENDE DOKUMENTATION HVAD ANGÅR RIGTIGHED, NØJAGTIGHED ELLER PÅLIDELIGHED ELLER PÅ ANDEN VIS.  HVERKEN MUNDTLIGE ELLER SKRIFTLIGE OPLYSNINGER ELLER RÅD GIVET AF SHARP ELLER EN AUTORISERET SHARP-REPRÆSENTANT SKAL UDGØRE EN GARANTI ELLER PÅ ANDEN MÅDE UDVIDE OMFANGET AF DENNE GARANTI.  I TILFÆLDE AF AT SOFTWAREN SKULLE VISE SIG AT VÆRE DEFEKT, PÅHVILER ALLE OMKOSTNINGER I FORBINDELSE MED DEN NØDVENDIGE SERVICE, REPARATION ELLER UDBEDRING DEM (OG IKKE SHARP ELLER EN AUTORISERET SHARP-REPRÆSENTANT), I VISSE RETSKREDSE ER DET IKKE TILLADT AT FRASKRIVE SIG STILTIENDE GARANTIER, HVORFOR OVENNÆVNTE FRASKRIVNING MULIGVIS IKKE GÆLDER FOR DEM.

8. Begrænsning af ansvar.  SHARP ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER, EJ HELLER VED UAGTSOMHED, ANSVARLIG FOR NOGEN HÆNDELIGE SKADER, SÆRLIGE SKADER ELLER FØLGESKADER, DER OPSTÅR VED BRUG ELLER MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE SOFTWAREN ELLER DEN TILHØRENDE DOKUMENTATION, SELV I DE TILFÆLDE, HVOR SHARP ELLER EN AUTORISERET SHARP-REPRÆSENTANT VAR GJORT OPMÆRKSOM PÅ MULIGHEDEN FOR, AT SÅDANNE SKADER KAN OPSTÅ.     VISSE RETSKREDSE TILLADER IKKE FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF ANSVAR FOR INDIREKTE SKADER ELLER FØLGESKADER, HVORFOR OVENNÆVNTE BEGRÆNSNING ELLER FRASKRIVNING MULIGVIS IKKE GÆLDER FOR DEM.   I intet tilfælde kan SHARPs totale ansvar over for Dem i forbindelse med alle skader, tab og søgsmål (såvel i aftaleret, erstatningsret uden for kontrakt (herunder uagtsomhed) eller på anden måde) overstige det beløb, De har betalt for Softwaren.

9. Bestemmende lov og individualitet.  For den del af Softwaren, der er relateret til Apple Macintosh og Microsoft Windows, vil denne licens reguleres af lovgivningen i henholdsvis staten Californien og staten Washington og fortolkes i henhold hertil.  Hvis en domstol fra den kompetente jurisdiktion skulle finde, at en bestemmelse i denne Licens, eller dele heraf, er uden retskraft, skal denne bestemmelse i Licensen gøres gældende i så vid udstrækning som muligt for at tegne parternes forsæt, og resten af bestemmelserne i denne Licens skal fortsætte med fuld gyldighed. 

10. Aftalens helhed.  Denne Licens udgør den fuldstændige aftale mellem parterne med hensyn til brugen af Software og den tilhørende dokumentation, og går forud for alle tidligere eller samtidige aftaler eller kontrakter, mundtlige eller skriftlige, i forbindelse med et sådant emne.  Ingen ændringer eller revideringer af denne Licens er bindende, medmindre disse forefindes på skrift og er behørigt underskrevet af en autoriseret repræsentant for SHARP.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.82