License.txt Driver File Contents (MXB-PCLPS-0910A-XPVISTAX64-WHQL.ZIP)

OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

LUE TÄMÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON KÄYTTÖÖNOTTOA. KÄYTTÄMÄLLÄ TÄTÄ OHJELMISTOA HYVÄKSYT KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT.

1. Käyttöoikeus.  Tämän käyttöoikeussopimuksen mukana levyllä, kiintomuistissa tai muulla tallennusvälineellä tuleva sovellus-, esittely-, järjestelmä- ja muu ohjelmisto ("Ohjelmisto") ja muu kirjallinen aineisto on SHARPin lisensoima tuote.  Asiakas omistaa levyn, jolle Ohjelmisto on tallennettu, mutta Ohjelmisto ja siihen liittyvä kirjallinen aineisto on SHARPin ja/tai SHARPin toimittajien omaisuutta. Käyttöoikeussopimus antaa asiakkaalle oikeuden käyttää Ohjelmistoa yhdessä tai useassa tietokoneessa, jotka on kytketty yhteen tulostimeen, ja tehdä Ohjelmistosta yhden konekielisen varmuuskopion.  Kopioon on liitettävä SHARPin tekijänoikeusilmoitus, SHARPin toimittajien tekijänoikeusilmoitus ja kaikki muut SHARPin ja/tai sen toimittajien omistusoikeuksiin liittyvät selosteet, jotka ovat Ohjelmiston alkuperäiskopiossa. Asiakas voi siirtää kaikki Ohjelmiston käyttöoikeudet, Ohjelmiston varmuuskopion, Ohjelmistoon liittyvän kirjallisen aineiston ja tämän Käyttöoikeussopimuksen kopion toiselle osapuolelle edellyttäen, että toinen osapuoli lukee ja hyväksyy tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdot.

2. Rajoitukset.  Ohjelmisto sisältää tekijänoikeuksien alaista aineistoa, liikesalaisuuksia ja muuta omistusoikeuksien alaista aineistoa, joka on SHARPin ja/tai sen toimittajien omaisuutta, ja näiden tietojen suojaamiseksi Ohjelmistoa ei saa purkaa, hajottaa tai muuntaa helposti käsitettävään muotoon. Ohjelmistoa tai sen osia ei saa muuttaa, käyttää verkossa, vuokrata, lainata tai levittää eikä Ohjelmistoa tai sen osia jäljitteleviä tuotteita saa luoda.  Ohjelmistoa ei saa siirtää sähköisesti tai tietoliikenneverkon välityksellä tietokoneesta toiseen.
 
3. Voimassaolon päättyminen.  Tämä käyttöoikeussopimus on voimassa toistaiseksi.  Käyttöoikeussopimuksen voi lakkauttaa milloin tahansa tuhoamalla Ohjelmiston ja siihen liittyvän kirjallisen materiaalin ja niiden kopiot.  Tämä käyttöoikeussopimus raukeaa välittömästi ilman SHARPin ja/tai SHARPin toimittajien ilmoitusta, mikäli asiakas ei noudata sopimusehtoja.  Jos käyttöoikeussopimus lakkautetaan, asiakkaan on tuhottava Ohjelmisto ja siihen liittyvä aineisto kopioineen.

4. Vientilakeihin liittyvät ehdot.  Asiakas suostuu siihen, että Ohjelmistoa tai muita SHARPilta saatuja teknisiä tietoja tai niihin perustuvaa tuotetta ei saa viedä Yhdysvaltojen ulkopuolelle ilman lupaa ja Yhdysvaltain lainsäädännön vastaisesti. Jos Ohjelmisto on hankittu laillisesti Yhdysvaltojen ulkopuolelta, asiakas suostuu siihen, että hän ei vie Ohjelmistoa tai muita SHARPilta saamiaan teknisiä tietoja tai niiden perusteella tehtyä tuotetta edelleen muihin maihin Yhdysvaltain ja Ohjelmiston ostomaan lainsäädännön vastaisesti.

5. Hallituksen loppukäyttäjät.  Jos asiakas hankkii Ohjelmiston Yhdysvaltain hallituksen yksikön tai viraston puolesta, tulee noudattaa seuraavia ehtoja.  Hallitus sitoutuu siihen, että
a) jos Ohjelmisto toimitetaan Yhdysvaltain puolustusministeriölle, se luokitellaan "Kaupalliseksi tietokoneohjelmistoksi", ja hallituksella on vain "rajoitetut oikeudet" Ohjelmistoon ja siihen liittyvään kirjalliseen materiaaliin DFARS:n pykälässä 252.227-7013 (c) (1) määritetyllä tavalla; ja
b) jos Ohjelmisto toimitetaan muulle Yhdysvaltain hallituksen yksikölle tai virastolle kuin puolustusministeriölle, hallituksen oikeudet Ohjelmistoon ja siihen liittyvään kirjalliseen materiaaliin on määritetty FAR:n pykälässä 52.227-19 (c)(2) tai NASA:n tapauksessa FAR:n NASA-liitteen pykälässä 18-52.227-86 (d).

6. Tallennusvälineiden rajoitettu takuu.  SHARP takaa, että Ohjelmistolevyissä ei ole materiaali- tai valmistusvikoja, jotka ilmenisivät tavanomaisessa käytössä. Takuu on voimassa yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan ostopäivästä, joka on ostokuitissa oleva päivä.  SHARPin ja/tai sen toimittajien koko vastuu ja asiakkaan kaikki oikeudet rajoittuvat siihen, että levy, joka ei vastaa tässä 6. pykälässä määritetyn rajoitetun takuun vaatimuksia, vaihdetaan uuteen. Levy vaihdetaan uuteen, kun asiakas palauttaa sen ja kuittijäljennöksen SHARPille tai SHARPin valtuuttamalle jälleenmyyjälle. SHARPilla ei ole velvollisuutta vaihtaa levyä, jonka vahingoittuminen johtuu onnettomuudesta, väärinkäytöstä tai väärästä käyttöympäristöstä.

KAIKKI LEVYJEN OLETETUT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN TAKUUT KAUPALLISESTA HYÖDYNNETTÄVYYDESTÄ TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, RAJOITTUVAT YHDEKSÄÄNKYMMENEEN (90) PÄIVÄÄN OSTOPÄIVÄSTÄ LUKIEN.  TÄMÄ TAKUU ANTAA ASIAKKAALLE TIETYT LAIN MUKAISET OIKEUDET, JA ASIAKKAALLA VOI OLLA MYÖS MUITA OIKEUKSIA ERI VALTIOIDEN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAISESTI.

7. Ohjelmiston takuuta koskevat rajoitukset.  Asiakas vahvistaa täten käyttävänsä Ohjelmistoa omalla vastuullaan.  Ohjelmisto ja siihen liittyvä kirjallinen aineisto toimitetaan "SELLAISENAAN" ja ilman mitään takuita. SHARP ja SHARPin toimittajat (7. ja 8. pykälässä SHARPista ja SHARPin toimittajista käytetään yhteistä nimitystä "SHARP") TORJUVAT KAIKKI NIMENOMAISET TAI OLETETUT VASTUUT MUKAAN LUKIEN, MUTTA RAJOITTUMATTA, OLETETUT VASTUUT OHJELMISTON KAUPALLISESTA HYÖDYNNETTÄVYYDESTÄ JA SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN.  SHARP EI TAKAA SITÄ, ETTÄ OHJELMISTOON SISÄLTYVÄT TOIMINNOT VASTAAVAT ASIAKKAAN VAATIMUKSIA, ETTÄ OHJELMISTO TOIMII KESKEYTYKSETTÄ TAI VIRHEETTÖMÄSTI JA ETTÄ OHJELMISTON VIRHEET KORJATAAN.  SHARP EI OLE MYÖSKÄÄN MILLÄÄN TAVALLA VASTUUSSA OHJELMISTON TAI SIIHEN LIITTYVÄN KIRJALLISEN AINEISTON KÄYTÖSTÄ TAI KÄYTÖN SEURAUKSISTA TUOTTEIDEN VIRHEETTÖMYYTEEN, TARKKUUTEEN, LUOTETTAVUUTEEN TAI MUIHIN OMINAISUUKSIIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA.  SHARPIN TAI SHARPIN VALTUUTTAMAN JÄLLEENMYYJÄN ANTAMAT SUULLISET TAI KIRJALLISET TIEDOT TAI OHJEET TOIMITETAAN ILMAN MITÄÄN TAKUITA, JA NE EIVÄT VAIKUTA TÄMÄN TAKUUN LAAJUUTEEN.  MIKÄLI OHJELMISTOSSA ON VIKAA, ASIAKAS (EI SIIS SHARP TAI SHARPIN VALTUUTTAMA JÄLLEENMYYJÄ) VASTAA KAIKISTA TARPEELLISISTA HUOLTO- JA KORJAUSKUSTANNUKSISTA. JOIDENKIN VALTIOIDEN LAINSÄÄDÄNTÖ EI SALLI OLETETTUJEN TAKUIDEN RAJOITTAMISTA, JOLLOIN KYSEINEN RAJOITUS EI KOSKE ASIAKASTA.

8. Vastuurajoitus.  SHARP EI VASTAA MISSÄÄN OLOSUHTEISSA, TUOTTAMUKSELLISUUS MUKAAN LUKIEN, MISTÄÄN SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT OHJELMISTON TAI SIIHEN LIITTYVÄN AINEISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ NIITÄ, VAIKKA SHARPIA TAI SHARPIN VALTUUTTAMAA JÄLLEENMYYJÄÄ OLISI VAROITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.  JOIDENKIN VALTIOIDEN LAINSÄÄDÄNTÖ EI SALLI SATUNNAISISTA TAI SEURAAMUKSELLISISTA VAHINGOISTA AIHEUTUVAN VASTUUN RAJOITTAMISTA TAI POISSULKEMISTA, JOLLOIN KYSEINEN RAJOITUS TAI POISSULKEMINEN EI EHKÄ KOSKE ASIAKASTA.  SHARPin kokonaisvastuu asiakkaalle kaikista vahingoista, menetyksistä ja toimenpiteistä (sopimuksesta, siviilioikeudellisista rikkomuksista [mukaan lukien tuottamuksellisuus] tai muusta johtuvista) ei missään tapauksessa ylitä asiakkaan Ohjelmistosta maksamaa hintaa.

9. Sovellettava laki ja ehtojen muuttaminen.  Ohjelmiston Apple Macintoshiin ja Microsoft Windowsiin liittyviltä osin tähän käyttöoikeussopimukseen sovelletaan Kalifornian ja Washingtonin osavaltioiden lainsäädäntöä mainitussa järjestyksessä ja sitä myös tulkitaan niiden mukaisesti.  Jos jonkin pätevän lainkäyttöalueen oikeusistuin pitää mistä tahansa syystä jotakin tämän käyttöoikeussopimuksen tai sen osan ehdoista sellaisena, ettei sitä voi panna täytäntöön, kyseinen sopimusehto pannaan täytäntöön siinä määrin kuin se on mahdollista, osapuolia sitovasti, ja tämä käyttöoikeussopimus on muilta osin yhä täysin voimassa. 

10. Koko sopimus.  Tämä käyttöoikeussopimus on koko sopimus Ohjelmiston ja siihen liittyvän aineiston käytöstä osapuolten välillä, ja se kumoaa kaikki käyttöön liittyvät aiemmat tai samanaikaiset kirjalliset tai suulliset sopimukset.  Kaikki lisäykset tai muutokset tähän käyttöoikeussopimukseen on tehtävä kirjallisesti ja SHARPin valtuuttaman jälleenmyyjän on ne allekirjoitettava. Suullisesti tehdyt ja allekirjoittamattomat lisäykset ja muutokset eivät ole päteviä.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.34