License.txt Driver File Contents (MXPB12-PCLPS-0912A-XPVISTAX64-WHQL.ZIP)

LICENS FÖR PROGRAMVARA

LÄS DENNA LICENS NOGA INNAN DU ANVÄNDER PROGRAMVARAN. GENOM ATT ANVÄNDA PROGRAMVARAN ACCEPTERAR DU VILLKOREN I DENNA LICENS.

1. Licens.  Den tillämpnings-, demonstrations-, system- eller annan programvara som medföljer denna Licens, på skiva, i ROM-minne eller på andra media ("Programvaran") samt tillhörande dokumentation, används av dig under licens från SHARP. Du äger den skiva där Programvaran är lagrad men SHARP och/eller SHARPs Licensgivare har äganderätten till Programvaran och tillhörande dokumentation. Denna Licens tillåter dig att använda Programvaran på en eller flera datorer anslutna till en enda skrivare och göra en kopia av Programvaran i maskinläsbar form för säkerhetskopieringsändamål enbart. På kopian måste du återskapa copyright-informationen för SHARP och för SHARPs Licensgivare samt all övrig varumärkesinformation om SHARP och/eller dess Licensgivare som fanns på originalkopian av Programvaran. Du får även överlåta alla dina licensrättigheter för Programvaran, säkerhetskopian av Programvaran, tillhörande dokumentation samt en kopia av denna Licens till annan part, förutsatt att den andra parten läser och godkänner villkoren i denna Licens.

2. Restriktioner.  Programvaran innehåller upphovsrättsskyddat material, affärshemligheter och annat material som ägs av SHARP och/eller SHARPs Licensgivare. För att skydda dessa är det förbjudet att dekompilera, bakåtkompilera, demontera eller på annat sätt förändra Programvaran till läsbar form. Du har inte rätt att, vare sig helt eller delvis, modifiera, nätverksanvända, hyra ut, leasa ut, låna ut eller distribuera Programvaran och inte heller skapa något eget material härlett från Programvaran. Du har inte rätt att överföra Programvaran från en dator till en annan eller via ett nätverk.
 
3. Uppsägning.  Denna Licens gäller tills den sägs upp. Du kan säga upp denna Licens när som helst genom att förstöra Programvaran och tillhörande dokumentation samt alla kopior därav. Licensen anses uppsagd med omedelbar verkan utan föregående meddelande från SHARP och/eller SHARPs Licensgivare om du underlåter att följa någon av bestämmelserna i denna Licens. Vid eventuell uppsägning av Licensen måste du förstöra Programvaran och tillhörande dokumentation samt alla kopior därav.

4. Exportlagstiftning.  Du godkänner och försäkrar att varken Programvaran eller andra tekniska data från SHARP, eller någon därav direkt härledd produkt, kommer att exporteras från USA, förutom med lagenligt tillstånd och i enlighet med USAs lagar och bestämmelser. Om du har inköpt Programvaran på laglig väg utanför USA, förbinder du dig att inte vidareexportera Programvaran eller andra tekniska data från SHARP, eller någon därav direkt härledd produkt, förutom i enlighet med USAs lagar och bestämmelser och i enlighet med de lagar och bestämmelser i det land där du köpte Programvaran.

5. Slutanvändare inom amerikansk förvaltning.  Om du införskaffar Programvaran för användning inom amerikansk förvaltning gäller följande bestämmelser. Förvaltningen godkänner följande:
(i) om Programvaran levereras till försvarsdepartementet - Department of Defense (DoD) - klassificeras Programvaran som "Commercial Computer Software" och förvaltningen köper endast "restricted rights" (begränsade rättigheter) till Programvaran och dess dokumentation, enligt definitionen av "restricted rights" i paragraf 252.227-7013 (c)(1) i DFARS. Dessutom
(ii) om Programvaran levereras till någon annan enhet inom amerikansk förvaltning än DoD, definieras förvaltningens rättigheter till Programvaran och dess dokumentation i paragraf 52.227-19 (c)(2) i FAR eller, för NASA, i paragraf 18-52.227-86 (d) i NASA-supplementet till FAR.

6. Begränsad garanti för media.  SHARP garanterar att de skivor på vilka Programvaran är lagrad är fria från material- och tillverkningsfel vid normal användning under nittio (90) dagar från inköpsdatum, förutsatt att datumet kan styrkas med en kopia av inköpskvittot. SHARPs och/eller SHARPs Licensgivares hela ansvar och din enda ersättning är utbyte av en skiva som inte uppfyller den begränsade garanti som behandlas under denna punkt (6). För att en skiva ska bytas ut måste den returneras till SHARP eller en av SHARP auktoriserad representant med en kopia av inköpskvittot. SHARP är inte skyldiga att ersätta en skiva som skadats på grund av olyckshändelse, missbruk eller felaktig användning.

EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER FÖR SKIVORNA, INKLUSIVE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER FÖR SÄLJBARHET ELLER LÄMPLIGHET FÖR VISST ÄNDAMÅL, ÄR TIDSBEGRÄNSADE TILL NITTIO (90) DAGAR FRÅN LEVERANSDATUM. DENNA GARANTI GER DIG SÄRSKILDA LEGALA RÄTTIGHETER. DU KAN OCKSÅ HA ANDRA RÄTTIGHETER SOM VARIERAR FRÅN LAND TILL LAND.

7. Begränsad garanti för Programvaran. Du accepterar och godkänner att användningen av Programvaran sker helt på egen risk. Programvaran och tillhörande dokumentation tillhandahålls i "BEFINTLIGT SKICK" utan några garantier, och SHARP och SHARPs Licensgivare (för punkt 7 och 8 gemensamt kallade "SHARP") FRÅNSÄGER SIG UTTRYCKLIGEN ALLA GARANTIER, UTTALADE ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET OCH LÄMPLIGHET FÖR SÄRSKILT ÄNDAMÅL. SHARP GARANTERAR INTE ATT FUNKTIONERNA I PROGRAMVARAN UPPFYLLER DINA KRAV ELLER ATT PROGRAMVARAN KOMMER ATT FUNGERA UTAN AVBROTT ELLER FELFRITT, ELLER ATT BRISTER I PROGRAMVARAN KOMMER ATT KORRIGERAS. SHARP GER HELLER INGA GARANTIER ELLER UTFÄSTELSER OM ANVÄNDNINGEN ELLER RESULTATET AV ANVÄNDNING AV PROGRAMVARAN ELLER TILLHÖRANDE DOKUMENTATION, IFRÅGA OM DESSAS RIKTIGHET, EXAKTHET, PÅLITLIGHET ELLER ANNAT. MUNTLIGA ELLER SKRIFTLIGA UPPLYSNINGAR ELLER RÅD FRÅN SHARP ELLER FRÅN EN AV SHARP AUKTORISERAD REPRESENTANT, SKAPAR INGEN SOM HELST GARANTI ELLER UTÖKAR PÅ NÅGOT SÄTT DENNA GARANTIS OMFATTNING. SKULLE PROGRAMVARAN VISA SIG VARA BRISTFÄLLIG ANSVARAR DU (INTE SHARP ELLER EN AV SHARP AUKTORISERAD REPRESENTANT) FÖR DEN TOTALA KOSTNADEN FÖR NÖDVÄNDIGT UNDERHÅLL, REPARATIONER ELLER KORRIGERINGAR. VISSA LÄNDER TILLÅTER INTE BEGRÄNSNINGAR AV UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER. DÄRFÖR KAN DET HÄNDA ATT OVANSTÅENDE BEGRÄNSNINGAR INTE GÄLLER DIG.

8. Ansvarsbegränsning.  UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER, INKLUSIVE FÖRSUMLIGHET, SKALL SHARP VARA ANSVARIGA FÖR DIREKTA ELLER INDIREKTA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR SOM BEROR PÅ ANVÄNDNING ELLER OFÖRMÅGA ATT ANVÄNDA PROGRAMVARAN OCH TILLHÖRANDE DOKUMENTATION, ÄVEN OM SHARP ELLER EN AV SHARP AUKTORISERAD REPRESENTANT HAR UPPMÄRKSAMMATS PÅ MÖJLIGHETEN AV SÅDANA SKADOR. VISSA LÄNDER TILLÅTER INTE BEGRÄNSNING ELLER FRÅNSÄGANDE AV ANSVAR FÖR DIREKTA OCH INDIREKTA SKADOR. DÄRFÖR KAN DET HÄNDA ATT OVANSTÅENDE BEGRÄNSNINGAR INTE GÄLLER DIG. SHARPs totala ersättningsskyldighet till dig för skada, förlust eller rättsliga åtgärder (gällande kontrakt, fel (inklusive försumlighet) eller annat) skall under inga omständigheter överstiga ditt inköpspris för Programvaran.

9. Gällande lag och tillämplighet.  För en del av Programvaran som är relaterad till Apple Macintosh and Microsoft Windows skall denna licens styras av och tolkas i enlighet med lagarna i staten California respektive Washington. Om av någon anledning en domstol finner att någon av bestämmelserna i denna Licens, helt eller delvis, ej kan tillämpas, skall den bestämmelsen i Licensen tillämpas i så hög grad detta medges enligt lag och återstoden av Licensen skall fortsätta att gälla. 

10. Fullständigt avtal.  Denna Licens utgör det fullständiga avtalet mellan parterna gällande användning av Programvaran och tillhörande dokumentation och ersätter varje tidigare eller nuvarande överenskommelse eller avtal, muntligt och skriftligt. Tillägg till och ändringar av denna Licens är inte bindande såvida de inte är skriftliga och undertecknade av en av SHARP vederbörligen auktoriserad representant.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.99