License.txt Driver File Contents (MXPB12-PCLPS-0912A-XPVISTAX64-WHQL.ZIP)

SZOFTVERFELHASZNÁLÓI ENGEDÉLY

A TERMÉK HASZNÁLATA ELÕTT, KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL EZT AZ ENGEDÉLYT. A SZOFTVER HASZNÁLATÁVAL ALÁVETI MAGÁT A JELEN ENGEDÉLYBEN FOGLALT FELTÉTELEKNEK.

1. Engedély  Az alkalmazásra, a bemutatásra, a rendszerre és a jelen Engedélyt kísérõ minden más szoftverre, legyen az lemezen vagy csak olvasható memóriában vagy bármely másfajta adathordozón (a "Szoftver"), valamint a kapcsolódó dokumentációra Ön a SHARP részérõl felhasználói engedélyt kap.  Az Ön tulajdonát képezi az a lemez, amelyre a Szoftvert rögzítették, de a SHARP és/vagy a SHARP Licencadói fenntartják jogcímüket a Szoftverre és a kapcsolódó dokumentációra vonatkozóan. A jelen Engedély alapján Ön a Szoftvert egy adott nyomtatóhoz csatlakozó egy vagy több számítógépen használhatja, és a szoftverrõl kizárólag biztonsági másolat céljára készíthet egy darab számítógép által olvasható formájú másolatot.  Az ilyen másolatokon reprodukálni köteles minden olyan SHARP szerzõi jogi figyelmeztetést, a SHARP Licencadók általi szerzõi jogi figyelmeztetést, valamint a SHARP-tól és/vagy Licencadóitól származó tulajdonjogi tájékoztatást, amely a Szoftver eredeti másolatán szerepelt. Átadhatja továbbá a szoftverre, a Szoftver biztonsági másolatára és a kapcsolódó dokumentációra vonatkozó minden engedélyjogosultságát és a jelen Engedély egy másolatát egy másik fél részére, feltéve, hogy a másik fél elolvassa és elfogadja a jelen Engedélyben foglalt feltételeket.

2. Korlátozások  A Szoftver szerzõi jog által védett anyagokat, szakmai titkokat és egyéb jogvédett anyagokat tartalmaz, amelyek a SHARP és/vagy Licencadói tulajdonát képezik és amelyek védelme érdekében Ön a Szoftvert nem fordíthatja vissza, nem fejtheti vissza, nem bonthatja szét és semmilyen más módon nem redukálhatja ember által érzékelhetõ formába. A Szoftvert nem módosíthatja, nem teheti hálózatra, nem adhatja bérbe, lízingbe, kölcsönbe, nem terjesztheti és nem hozhat létre részben vagy egészben a Szoftverbõl levezetett mûveket.  A Szoftvert egyik számítógéprõl a másikra nem továbbíthatja elektronikus úton vagy hálózaton keresztül.
 
3. Lezárás  A jelen felhasználói engedély a lezárásáig érvényes.  Az Engedélyt bármikor lezárhatja a Szoftver, a kapcsolódó dokumentáció és ezek összes másolatának megsemmisítésével.  Ha Ön az Engedély bármely rendelkezését megszegi, az Engedély a SHARP és/vagy SHARP Licencadók részérõl azonnal, figyelmeztetés nélkül véget ér.  Az engedély lezárásával egyidejûleg köteles megsemmisíteni a Szoftvert, a kapcsolódó dokumentációt és ezek összes másolatát.

4. Exportálási jogi biztosítékok  Ön beleegyezik és szavatolja, hogy sem a Szoftver, sem a SHARP részérõl átadott bármilyen technikai adat vagy annak közvetlen terméke nem kerül exportálásra az Egyesült Államok területén kívülre, kivéve ha arra meghatalmazással rendelkezik és azt az Egyesült Államok törvényei és szabályozása engedik. Amennyiben a Szoftverhez az Egyesült Államokon kívül jutott hozzá jogszerûen, Ön beleegyezik, hogy sem a Szoftvert, sem a SHARP részérõl átadott bármely technikai adatot, sem annak közvetlen termékét nem fogja újraexportálni, kivéve ha azt az Egyesült Államok törvényei és szabályozása, valamint a Szoftver beszerzési helye szerinti jogrendszer törvényei és szabályozása engedi.

5. Kormányzati végfelhasználók  Amennyiben a Szoftvert az Egyesült Államok kormányának valamely egysége vagy ügynöksége megbízásából szerzi be, az alábbi rendelkezések irányadók.  A kormány beleegyezik:
(i) ha a Szoftvert a Védelmi Minisztérium (DoD) részére szállítják, a Szoftver a "Kereskedelmi számítógépes szoftver" besorolás alá esik, és a kormány csak "korlátozott jogokat" szerez a Szoftverben és annak dokumentációjában, a fogalom DFARS 252.227-7013 (c)(1) cikkelyében szereplõ meghatározásának megfelelõen.
(ii) Ha a Szoftvert az Egyesült Államok kormányának a Védelmi Minisztériumon (DoD) kívüli bármely más egységének szállítják, a kormányzatnak a Szoftverre és annak dokumentációjára vonatkozó jogai a FAR 52.227-19 (c)(2) cikkelyében meghatározottak szerint alakulnak, illetve, a NASA esetében a FAR NASA kiegészítésének 18-52.227-86 (d) cikkelye szerint.

6. Korlátozott garancia az adathordozóra  A SHARP garantálja, hogy a lemezek, amelyekre a Szoftvert rögzítették, normál használat esetén a számla másolata által tanúsított vásárlási dátumtól számított kilencven (90) napig mentesek lesznek az anyag- és gyártási hibáktól.  A SHARP és/vagy a SHARP Licencadóinak teljes felelõssége és az Ön kizárólagos jogorvoslati lehetõsége a jelen 6. cikkelyben foglalt korlátozott garanciának nem megfelelõ lemez cseréjében merül ki. A lemezt akkor cserélik ki, ha a számla másolatával együtt visszaküldik a SHARP vagy egy hivatalos SHARP képviselõ részére. A SHARP felelõssége nem terjed ki a baleset, visszaélés vagy nem megfelelõ alkalmazás következtében megsérült lemez cseréjére.

A LEMEZEKRE VONATKOZÓ BÁRMILYEN KÖZVETETT GARANCIA, BELEÉRTVE AZ ELADHATÓSÁGRA ÉS AZ EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ KÖZVETETT GARANCIÁKAT IS, AZ ÁTVÉTELTÕL SZÁMÍTOTT KILENCVEN (90) NAPRA KORLÁTOZÓDIK.  A JELEN GARANCIA MEGHATÁROZOTT JOGOKAT BIZTOSÍT AZ ÖN RÉSZÉRE, ÉS AZ ELTÉRÕ JOGRENDSZEREKTÕL FÜGGÕEN TOVÁBBI JOGOKKAL IS RENDELKEZHET.

7. A Szoftverre vonatkozó garancia kizárása  Ön kifejezetten elismeri és beleegyezik, hogy a Szoftvert kizárólag saját felelõsségére használja.  A szoftver és a kapcsolódó dokumentáció úgy kerül szállításra "AHOGY VAN", bármiféle garancia nélkül, és a SHARP és a SHARP Licencadói (a 7. és 8. rendelkezések célja tekintetében a SHARP és a SHARP Licencadói együttesen a "SHARP" néven kerülnek hivatkozásra) KIFEJEZETTEN KIZÁRNAK MINDENFÉLE GARANCIÁT, LEGYEN AZ KIFEJEZETT VAGY KÖZVETETT, IDEÉRTVE - DE NEM KORLÁTOZVA AZOK KÖRÉRE - AZ ELADHATÓSÁGRA ÉS EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ KÖZVETETT GARANCIÁKAT.  A SHARP NEM GARANTÁLJA, HOGY A SZOFTVERBEN FOGLALT SZOLGÁLTATÁSOK MEGFELELNEK AZ ÖN ELVÁRÁSAINAK, VAGY HOGY A SZOFTVER MÛKÖDÉSE ZAVARTALAN VAGY HIBÁKTÓL MENTES LESZ, VAGY HOGY A SZOFTVER HIBÁI KI LESZNEK JAVÍTVA.  A SHARP TOVÁBBÁ NEM GARANTÁL ÉS NEM ÁLLÍT SEMMIT A SZOFTVER VAGY A KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTÁCIÓ HASZNÁLATÁRA VAGY HASZNÁLATÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIRE VONATKOZÓAN A MEGFELELÕSÉG, PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG VAGY EGYEBEK TEKINTETÉBEN.  SEMMILYEN, A SHARP VAGY EGY HIVATALOS SHARP KÉPVISELÕ ÁLTAL ADOTT SZÓBELI VAGY ÍROTT INFORMÁCIÓ VAGY TANÁCS NEM ALAPÍTHAT GARANCIÁT ÉS NEM BÕVÍTHETI KI A JELEN GARANCIA KÖRÉT.  AMENNYIBEN A SZOFTVER HIBÁSNAK BIZONYUL, ÖN (ÉS NEM A SHARP VAGY A HIVATALOS SHARP KÉPVISELÕ) ÁLLJA A SZÜKSÉGES SZERVIZELÉS, JAVÍTÁS VAGY BEAVATKOZÁS TELJES KÖLTSÉGÉT. EGYES JOGRENDSZEREK NEM TESZIK LEHETÕVÉ A KÖZVETETT GARANCIÁK KIZÁRÁSÁT, ÍGY ELÕFORDULHAT, HOGY A FENTI KIZÁRÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK.

8. Felelõsség korlátozása  A SHARP SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, ÍGY GONDATLANSÁG ESETÉN SEM FELEL A SZOFTVER VAGY A KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTÁCIÓ HASZNÁLATÁBÓL VAGY HASZNÁLATRA VALÓ KÉPTELENSÉGÉBÕL EREDÕ VÉLETLENSZERÛ, SPECIÁLIS VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁRÉRT, MÉG AKKOR SEM, HA A SHARP VAGY A HIVATALOS SHARP KÉPVISELÕ FIGYELMÉT FELHÍVTÁK AZ ILYEN KÁROK LEHETÕSÉGÉRE.  EGYES JOGRENDSZEREK NEM TESZIK LEHETÕVÉ A VÉLETLENSZERÛ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT VALÓ FELELÕSSÉG KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY ELÕFORDULHAT, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁS VAGY KIZÁRÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK.  A SHARP-nak az összes kárért, veszteségért és cselekmény következményeiért (alapuljon az szerzõdésen, károkozáson (ideértve a hanyagságot is) vagy egyeben) Önnel szemben fennálló felelõssége semmilyen esetben nem haladhatja meg az Ön által a Szoftverért kifizetett összeget.

9. Joghatóság és elkülöníthetõség  A jelen engedélyt a Szoftvernek az Apple Macintosh-sal és a Microsoft Windows-zal összefüggõ részei tekintetében Kalifornia, illetve Washington állam törvényei szabályozzák és azok szerint értelmezendõ.  Amennyiben egy kompetens joghatóság bármilyen okból úgy találja, hogy a jelen Engedély bármely rendelkezése vagy annak egy része nem érvényesíthetõ, úgy a felek szándékának kifejezése érdekében az Engedély adott rendelkezését a megengedett legnagyobb mértékben kell érvényesíteni, és az Engedély fennmaradó részének érvényessége és hatálya továbbra is sértetlenül fennáll. 

10. Teljes megállapodás  A jelen Engedély képezi a felek között a Szoftver és a kapcsolódó dokumentáció használata tekintetében fennálló teljes megállapodást és hatálytalanít az adott tárgyra vonatkozó minden korábbi vagy egyidejû megegyezést vagy megállapodást, legyen az írott vagy szóbeli.  A jelen Engedély módosítása csak akkor bír kötelezõ erõvel, ha írásba foglalják és azt a SHARP által megfelelõen meghatalmazott képviselõ aláírja.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.82