License_no.txt Driver File Contents (wliucgne-210.zip)

PROGRAMLISENSAVTALE

VIKTIG – LES GRUNDIG: Ved å installere denne programvaren aksepterer du å være juridisk bundet av vilkårene i denne programlisensavtalen.
Hvis du ikke aksepterer vilkårene i denne avtalen, skal du straks avslutte installeringsprogrammet.

PROGRAMVARELISENS
1. TILDELING AV LISENS
1.1 Programvaren i pakken(e) (Programvaren) lisensieres hermed til deg, ikke utelukkende, i følge vilkårene i denne avtalen.

2. ÅNDSVERKSRETTIGHET
2.1 Programvaren er beskyttet av opphavsrett og andre lover angående åndsverk, og av internasjonale avtalevilkår.
2.2 Programvaren er lisensiert, ikke solgt, og alle åndsverksrettigheter til programvaren tilhører de opprinnelige lisensgiverne av programvaren.
2.3 Du kan ikke slette noen form av fremstilling eller stempler angående åndsverksrettighetene til programvaren.

3. BEGRENSEDE RETTIGHETER
3.1 Programvaren kan brukes på en enkelt datamaskin, til personlig bruk eller til intern forretningsbruk for ditt selskap. Du kan ikke bruke programvaren på et datanettverk eller tillate samtidig bruk av programvaren av mer enn én person.
3.2 Du kan lage én enkelt kopi av programvaren for arkivering, og du kan bare bruke en slik kopi hvis originalen ikke brukes.
3.3 Du kan ikke, helt eller delvis, tildele, leie ut, lease ut, redistribuere eller dellisensiere programvaren.
3.4. Du kan ikke bakoverkonstruere, dekompilere eller deassemblere programvaren.

4. BEGRENSET GARANTI
4.1 Hvis programvarens medier har fysiske defekter og selskapet erkjenner at defektene er selskapets skyld, skal selskapet sørge for erstatning av programvaren til den opprinnelige kjøper eller lisensinnehaver i en periode på tretti (30) dager fra kjøpsdatoen, uavhengig av produktets garantiperiode. 
4.2 I DEN GRAD DET ER TILLATT ETTER LOV OG UNNTATT SOM ANGITT I DENNE PARAGRAFEN, FRASKRIVER SELSKAPET SEG ALLE ANDRE GARANTIER AV ALLE SLAG, ENTEN UTTRYKT ELLER UNDERFORSTÅTT, MEDREGNET, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SALGBARHET, IKKE-OVERTREDELSER AV TREDJEPARTS RETTIGHETER OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL. Programvaren OG ANDRE FILER PÅ MEDIENE LEVERES SOM DE ER. (Enkelte land eller stater tillater ikke utelukkelse av underforståtte garantier, så det er ikke sikkert at ovenstående utelukkelse gjelder for deg.)

5. SKADER
5.1 IKKE UNDER NOEN OMSTENDIGHET SKAL SELSKAPET VÆRE ANSVARLIG OVERFOR DEG ELLER NOEN ANNEN PART NÅR DET GJELDER DIREKTE, INDIREKTE, GENERELLE, SPESIELLE, TILFELDIGE, KONSEKVENSMESSIGE, TYPISKE ELLER ANDRE SKADER SOM SKYLDES BRUK AV ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE Programvaren ELLER FRA NOE BRUDD PÅ DENNE GARANTIEN, SELV OM SELSKAPET HAR HATT KJENNSKAP TIL MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. (Enkelte land eller stater tillater ikke utelukkelse eller begrensning av tilfeldige eller konsekvensmessige skader, så det er ikke sikkert at utelukkelsen eller begrensningen gjelder for deg.)
5.2 Ikke under noen omstendighet skal selskapets samlede ansvar overstige det beløp du har betalt for produktet.

6. GENERELLE VILKÅR
6.1 Du aksepterer å overholde myndighetenes restriksjoner når det gjelder eksport av produkter og informasjon og å ikke eksportere eller reeksportere produktet eller programvaren til land eller personer med forbud etter eksportkontrollover.
Du er ansvarlig for overholdelse av lovene i din lokale jurisdiksjon når det gjelder import, eksport og reeksport av produktet og programvaren.
6.2 Hvis du misligholder noen av bestemmelsene i denne avtalen, kan selskapet umiddelbart forby deg å bruke programvaren og annullere denne avtalen. I så fall skal du umiddelbart ødelegge eller slette programvaren og alle kopier av denne.
6.3 Rettighetshaverne, som vises i programvaren, skal ha samme rettigheter etter denne avtalen, som selskapet.
6.4 Denne avtalen skal være underlagt og tolkes i henhold til lovgivningen i Japan, uten hensyn til prinsipper i lovkonflikter. Du og selskapet aksepterer hermed den eksklusive jurisdiksjon i Nagoya District Court i Japan over alle rettstvister, kontroverser, fordringer og forskjeller som skyldes eller er relatert til denne avtalen.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 2.00