LXCQeula.txt Driver File Contents (9300_TS_Driver.zip)

Standart Lisans Sözleþmesi 
 
LÜTFEN BU ANLAÞMA HÜKÜMLERÝNÝ VE KOÞULLARINI DÝKKATLE OKUYUN

BU ÜRÜNÜ YÜKLEMEDEN ÖNCE, AÞAÐIDAKÝ HÜKÜM VE ÞARTLARIDÝKKATLÝ BÝR BÝÇÝMDE OKUYUNUZ.  BU ÜRÜNÜN YÜKLENMESÝ, BURADAKÝ HÜKÜM VE ÞARTLARI KABUL ETTÝÐÝNÝZÝ BELÝRTÝR. BU HÜKÜM VE ÞARTLARIKABUL ETMÝYORSANIZ, ÜRÜNÜ KULLANMADAN HEMEN ÝADE EDÝN VE ÖDEDÝÐÝNÝZ PARANIN GERÝ VERÝLMESÝNÝ ÝSTEYÝN. BAÞKA KÝÞÝLERÝN KULLANIMI ÝÇÝN BU YAZILIMI YÜKLÜYORSANIZ, KULLANICILARA YAZILIMIN KULLANIMININ BU HÜKÜMLERÝN KABULÜ ANLAMINA GELDÝÐÝNÝ BÝLDÝRMEYÝKABUL EDÝYORSUNUZ.

LÝSANS 

Bu pakette bulunan, tüm karakterleri içerenyazýlým programlarýnýn ("Yazýlým") telif haklarý ve mülkiyeti, Lexmark International, Inc. ("Lexmark") ve/veya onun satýcýlarýna aittir ve size sadece tek bir kiþisel bilgisayar üzerinde kullanmak üzere Lexmark tarafýndan lisans verilmiþtir (satýlmamýþtýr). Yazýlýmýn bir kopyasýný, bir að altýndasizin diðer bilgisayarlarýnýzda Yazýlýmý yüklemek veya çalýþtýrmak için bir sürücüüzerine de depolayabilir veya yükleyebilirsiniz; ancak, Yazýlýmýn sürücüden yüklendiði veya çalýþtýrýldýðý her ayrý bilgisayar için bir lisans almanýz gerekir. Yazýlým, makineyle okunabilir yönergeler, (görüntüler ve ses kayýtlarý gibi) görsel-iþitsel içerik ve beraberinde gelen malzemelerden oluþmaktadýr.  Sadece yedekleme veya yükleme amacýylaYazýlýmýn tek bir kopyasýný alabilirsiniz. Yazýlýmý bozamaz, þifresini çözemez, ters montaj ve, ters derleme yapamazveya tercüme edemezsiniz.. Yazýlýmý kamuya açýk bir aða kopyalayamazsýnýz.  Bu Yazýlýmý bir üçüncü kiþiye alt lisansla veremez ve kiralayamazsýnýz, fakat herhangi bir kopyasýný saklamadan ve yeni alýcýnýn iþbu Sözleþmedeki hükümleri kabul etmesi koþuluyla tüm Yazýlýmý veiþbu Sözleþmedeki haklarýnýzýn tümünü devredebilirsiniz.

Genel olarak Yazýlýmla oluþturulmuþ veya yazýlým dolayýsýyla bilgisayar ekranýnda görünen her türlü fikri mülkiyet, ticaret ünvaný ve marka uyarýlarýný ihlal etme, tadil etme, çýkartma, gizleme, deðiþtirme veya deðerini azaltýcý etkileri olan herhangi bir davranýþta bulunma anlamýna gelecek þekilde yazýlýmýn bütünü veya bir kýsmýný hiçbir þekilde kullanmayacak, iþletmeyecek, yüklemeyecek ya da uygulamayacaksýnýz. 

SINIRLI GARANTÝ BEYANI 

Lexmark, Yazýlým'ýn üzerinde sunulduðu ortam (yani disket veya CD) üzerinde özgün müþteriye teslimat tarihinden itibaren üç aylýk sýnýrlý bir garanti sunar. YUKARIDA TANIMLANAN (SADECE ORTAMA UYGULANABÝLÝR OLAN) AÇIKÇA BELÝRTÝLMÝÞ  GARANTÝLER ÝSTÝSNA OLMAK ÜZERE, YAZILIM GARANTÝKAPSAMINDA DEÐÝLDÝR VE "OLDUÐU GÝBÝ" VERÝLMÝÞTÝR.  YUKARIDA BELÝRTÝLEN GARANTÝLER, SATILABÝLÝRLÝKVE ÖZEL BÝR AMACA UYGUNLUK DA DAHÝL OLMAK AMA BUNUNLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE AÇIK VEYA ZIMNÝ HER TÜRLÜ DÝÐER GARANTÝLERÝN YERÝNÝ ALIR.  Bazý hukuk sistemleri zýmni garantilerin istisna edilmesine izin vermemektedir, bu nedenle yukarýdaki istisna size uygulanamayabilir.

TAZMÝNATYOLLARININ SINIRLANMASI

Lexmark'ýn, satýcýlarýnýn, yan kuruluþlarýnýn, ve alt satýcýlarýnýnkini de kapsayan  tüm sorumluluðu ve sizin tek tazminat yolunuz aþaðýdaki gibidir:

Lexmark, yukarýda tanýmlanan açýk garantiyi verir. Lexmark kusurlu durumugaranti ettiði üzere tazmin etmediði takdirde, lisansýnýzý fesh edebilirsiniz ve Yazýlýmýn sizdeki tüm kopyalarýný geri göndermeniz halindeödediðiniz paraiade edilecektir. 

Lexmark'ýn sýnýrlý garantisinden kaynaklanan ya da bu sözleþmeyle ilgili her türlü diðer talepler için, Ýþlemin biçimi veya temeli ne olursa olsun, (sözleþme, ihlal, dava edilememe, ihmal, yanlýþ beyan ya da haksýz fiil dahil), Lexmark'ýn her türlü hasarlar için sorumluluðu her halde en çok 5,000 $ veya hasara sebebiyet veren veya iþlemin nedeni olan veya dolayýsýyla ilgili olan Yazýlýmýn lisansý için Lexmark'a veya onun Yetkili satýcýlarýna buradaki lisans için ödenmiþ tutarla sýnýrlýdýr.  Bu sýnýrlama, Lexmark'ýn ihmalinin sebebiyet verdiði kiþiye dönük zararlara veya gerçek veya maddi þahsi mülkiyete verilmiþ hasarlarla ilgili taleplere uygulanmaz.

HÝÇBÝR DURUM VE KOÞULDA, HÝÇBÝR KAR KAYBI, HÝÇBÝR TASARRUF KAYBI VEYA LEXMARK VEYA ONUN SATICILARI BÖYLESÝ HASARLARIN OLABÝLECEÐÝ UYARISINI  YAPMIÞ OLSALAR BÝLE HÝÇBÝR DOLAYLI HASAR VEYA DÝÐER SONUÇSAL HASAR ÝÇÝN VEYA SÝZÝN ÜÇÜNCÜ KÝÞÝLERÝN ÞÝKAYETLERÝNE DAYANDIRDIÐINIZ ÞÝKAYETLERÝNÝZ ÝÇÝN LEXMARK SORUMLU OLMAYACAKTIR.  
Bazý hukuk sistemleri, dolaylý veya sonuçsal hasarlarýn sýnýrlanmasýna veya istisna edilmesine izin vermemektedir; bu nedenle yukarýdaki sýnýrlama veya istisna size uygulanamayabilir.

HÝÇ BÝR DURUM VE KOÞULDA, VERÝ VEYA KAYITLARIN KULLANIMININ KESÝNTÝYE UÐRAMASI VEYA KAYBI, UYGUNSUZLUÐU VEYA HASARA UÐRAMASI NEDENÝYLE LEXMARK SORUMLU OLMAYACAKTIR.

GENEL

Lisansýnýzý, dilediðiniz zaman Yazýlýmýn sizdeki tüm kopyalarýný imha ederek veya iþbu hükümlerde açýklanan diðer yollarla feshedebilirsiniz.  Lexmark, iþbu hükümlere uymadýðýnýz takdirde lisansýnýzý feshedebilir.  Böylesi bir fesih durumunda, Yazýlýmýn sizdeki tüm kopyalarýný imha etmeyi kabul ediyorsunuz.  Yazýlýmýn herhangi bir kopyasý ile ilgili olarak alt lisans verme, kiralama veya temlik etme veya (burada açýkça ifade edilmiþ olmasý istisna olmak üzere) devretme yönündeki her türlü giriþim geçersizdir..

Ýþbu sözleþmeden kaynaklanan þahsi  vergilerde dahil olmak üzere her türlü vergilerin ödenmesinden sorumlu olduðunuzu kabul ediyorsunuz.  Ne þekilde olursa olsun iþbu Sözleþmeden doðan hiçbir iþlem, iþlemin nedeninin ortaya çýkýþýndan iki yýl sonra taraflarca ileri sürülemez. Ýþbu Sözleþme, Yazýlýmý satýn aldýðýnýz ülke hukukuna tabidir. Yazýlýmý Amerika Birleþik Devletleri'nde satýn aldýysanýz, Kentucky eyaleti yasalarý geçerli olacaktýr.


BIRLESIK DEVLETLER HÜKUMET ORGANLARI HAKLARI
Isbu yazilim ve bu anlasma tahtinda saglanan her türlü ilisik belge, ticari bilgisayar yazilimi niteliginde olup bu belgeler münhasiran özel harcamalarla gelistirilmistir.  Yazilim ve yazilim belgelerinin Hükümet organlari tarafindan kullanimi, çogaltilmasi veya ifsasi burada belirtilen kisitlamalara tabidir.


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.97