LXCQeula.txt Driver File Contents (9300_TS_Driver.zip)

Licenèní smlouva
 
DRÍVE NEŽ KLIKNETE NA POLÍCKO "ANO" NEBO "SOUHLASÍM" NA TÉTO 
STRÁNCE,  PECLIVE SI PROCTETE NÁSLEDUJÍCÍ SMLUVNÍ PODMÍNKY.  
INSTALACE TOHOTO VÝROBKU ZNAMENÁ PRIJETÍ  VŠECH TECHTO 
SMLUVNÍCH PODMÍNEK. JESTLIŽE S NIMI NESOUHLASÍTE, PAK 
KLIKNETE NA POLÍCKO "NE" NEBO "NESOUHLASÍM" A DALŠÍ INSTALACE 
PROGRAMU BUDE UKONCENA. 

NESOUHLASÍTE-LI S NÍŽE UVEDENÝMI SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI, PAK 
LASKAVE NEPOUŽITÝ VÝROBEK OBRATEM VRATTE A POŽADUJTE 
VRÁCENÍ VÁMI ZAPLACENÉ CÁSTKY. JESTLIŽE INSTALUJETE TENTO  
SOFTWARE PRO TRETÍ OSOBY, ZAVAZUJETE SE  JEHO UŽIVATELE 
INFORMOVAT O TOM, ŽE POUŽÍVÁNÍ TOHOTO  SOFTWARU ZNAMENÁ 
PRIJETÍ TECHTO SMLUVNÍCH PODMÍNEK. 


LICENCE

Vlastníkem softwarových programu, vcetne fontu ("Software"), které toto balení obsahuje, a majitelem autorských práv k nim je spolecnost Lexmark International,Inc. ("Lexmark") a/nebo její distributori a Lexmark Vám poskytuje právo používat je(neprodává Vám je tedy) v daném okamžiku vždy pouze na jednom osobním pocítaci. Jste rovnež oprávneni uložit nebo nainstalovat kopii Software na serveru,který je využíván pouze k instalaci nebo spouštení Software na jiných Vašich pocítacích prostrednictvím interní síte, musíte však získat samostatnou licenci pro každý pocítac, na kterém je Software instalován nebo ze serveru spoušten.  
Software se skládá ze strojových instrukcí, audiovizuálních prvku (jako jsouobrázky a nahrávky) a pruvodních materiálu.  Jste oprávneni porídit si jednu kopi Software, a to výhradne pro úcely zálohování ci instalace.  Nejste oprávneni menit, dešifrovat, provádet zpetný prevod do asembleru, provádet reverzní preklad a ani jinak Software prekládat.  Nejste oprávneni kopírovat  Software do žádné verejné síte.  Nejste oprávneni sublicencovat nebo pronajímat tento Software žádné tretí strane. Na nabyvatele však mužete  prevést všechna Vaše práva vyplývající z této smlouvy, jestliže si neponecháte žádnou kopii, Software nabyvateli prevedete kompletní a takovýto nabyvatel bude souhlasit s tím, že bude namísto Vás vázán ustanoveními této smlouvy. 
 
Souhlasíte s tím, že nebudete užívat, spouštet, manipulovat, instalovat ani jinak uvádet do chodu Software ci jakoukoliv jeho cást zpusobem, který nedbá, upravuje, vylucuje, zatemnuje, mení anebo potlacuje vizuální zobrazení jakékoliv ochranné známky, obchodního jména, obchodního oznacení nebo upozornení o duševním vlastnictví, které se zobrazí na obrazovce pocítace pri spuštení ci jinak v dusledku Software.         


PROHLÁŠENÍ O OMEZENÉ ZÁRUCE

Lexmark poskytuje trímesícní omezenou záruku, pocítáno od data dodání puvodnímu zákazníkovi, a to na hmotné nosice  (napr. disketu nebo kompaktní disk), na kterých je Software poskytován. S VÝJIMKOU VÝŠE UVEDENÉ VÝSLOVNÉ ZÁRUKY (KTERÁ SE VZTAHUJE POUZE NA HMOTNÉ NOSICE),  JE SOFTWARE POSKYTOVÁN BEZ ZÁRUKY ZA JEHO JAKOST CI PROVEDENÍ - TEDY "TAK, JAK JE". VÝŠE UVEDENÁ ZÁRUKA NAHRAZUJE JAKÉKOLIV JINÉ SMLUVNÍ CI ZÁKONNÉ POŽADAVKY NA DODÁVANÝ SOFTWARE , AT JIŽ JDE O POŽADAVKY VÝSLOVNE UVEDENÉ NEBO OBECNE PREDPOKLÁDANÉ, ZEJMÉNA PAK VE VZTAHU K PREDPOKLÁDANÝM VLASTNOSTEM, PROVEDENÍ NEBO VHODNOSTI SOFTWARE PRO URCITÝ ÚCEL. Nekteré právní rády nedovolují takovéto vyloucení odpovednosti, takže je možné, že výše uvedené ustanovení se na Vás nevztahuje.


OMEZENÍ PRÁV Z ODPOVEDNOSTI 

Veškeré závazky firmy Lexmark z titulu odpovednosti, vcítaje v to závazky jakkoliv vzniklé na strane distributoru, dcerinných spolecností ci organizacních složek a dalších prodejcu firmy Lexmark, a tomu korespondující práva a odpovednostní nároky na Vaší strane jsou následující:

Lexmark poskytuje na Software záruku za podmínek a v rozsahu, jak je  uvedeno shora.  Jestliže Lexmark neprovede výmenu vadných hmotných nosicu Software podle záruky, mužete ukoncit Vaší  licenci a oproti vrácení všech Vašich kopi Software Vám budou vráceny peníze.

Co se týce jakýchkoliv nároku, které vyplynou z omezené záruky firmy Lexmark nebo jakéhokoliv jiného duvodu zakládajícího odpovednost firmy Lexmark ve vztahu k plnením dle této smlouvy  bude odpovednost firmy Lexmark k náhrade vzniklé škody, bez ohledu na zpusob jejího vzniku ci její podstatu (vcetne smlouvy, porušení právní povinnosti, nemožnosti uplatnit žalobní nárok ci plnit povinnost, a dále vcetne nedbalosti, uvedení v omyl a jiných obdobných prípadu zakládajících odpovednost dle platného práva ) omezena  cástkou $ 5,000, resp. cástkou (je-li snad tato vyšší než $ 5,000), kterou jste zaplatili firme Lexmark nebo jejím autorizovaným distributorum za licenci k Software, který zpusobil dotycnou škodu, nebo který byl  prícinou jejího vzniku anebo  s prícinou vzniku škody prímou souvisel. Toto omezení se nevztahuje na škody na zdraví ani na  škody na nemovitém ci  hmotném osobním majetku, které byly zpusobeny nedbalostí firmy Lexmark.

FIRMA LEXMARK NEBUDE V ŽÁDNÉM PRÍPADE ODPOVEDNÁ ZA A 
Z ROZSAHU NAHRAZOVANÉ ŠKODY SE  VÝSLOVNE VYLUCUJE 
JAKÝKOLIV UŠLÝ ZISK, UŠLÉ ÚSPORY A STEJNE TAK I  JAKÉKOLIV 
ŠKODY, KTERÉ NEBUDOU V PRÍMÉ PRÍCINNÉ SOUVISLOSTI 
S PORUŠENÍM POVINNOSTI  A  JINÉ  NEPREDVÍDANE VZNIKLÉ 
NÁSLEDNÉ ŠKODY, A TO I V PRÍPADE, ŽE  LEXMARK NEBO JEJÍ 
DISTRIBUTORI BYLI NA MOŽNOST VZNIKU TAKOVÝCHTO ŠKOD 
UPOZORNENI. STEJNÉ TAK JSOU Z NÁHRADY ŠKODY NAD ZDE 
STANOVENÝ ROZSAH VYLOUCENY I  JAKÉKOLIV NÁROKY, KTERÉ BYSTE 
ZALOŽILI NA NÁROCÍCH UPLATNOVANÝCH VUCI VÁM  TRETÍ STRANOU.  

Právní predpisy nekterých zemí nedovolují omezení nebo vyloucení odpovednosti za neprímo související ci nepredvídané následné škody, takže je možné, že výše uvedené ustanovení se na Vás nevztahuje v plném rozsahu.
 
LEXMARK V ŽÁDNÉM PRÍPADE NENESE ODPOVEDNOST ZA JAKÉKOLIV 
PRERUŠENÍ POUŽÍVÁNÍ, ZTRÁTU, NEPRESNOST NEBO POŠKOZENÍ DAT CI 
ZÁZNAMU.
 
 
OBECNÁ USTANOVENÍ
 
Trvání této Vaší licence mužete kdykoliv ukoncit znicením všech svých kopi Software nebo jiným zpusobem, uvedeným v techto smluvních podmínkách. 
Lexmark muže s okamžitým úcinkem ukoncit trvání Vaši licence, jestliže tyto smluvní podmínky nedodržíte. V prípade takovéhoto ukoncení se zavazujete znicit všechny své kopie Software. Jakýkoliv pokus sublicencovat, pronajímat nebo 
prenechat nebo (s výjimkou zde výše výslovne uvedeného zpusobu) jakkoliv prevést jakoukoliv kopii Software je neplatný.

Souhlasíte s tím, že nesete odpovednost za zaplacení jakýchkoliv daní, vcetne dane z osobního majetku , které vyplývají z této smlouvy. Žádná ze smluvních stran není oprávnena uplatnovat žádné nároky, lhostejno jakého druhu, po uplynutí dvou let od vzniku okolnosti zakládající  príslušné právo, ledaže právní rád státu, jímž se tato smlouva rídí, striktne vyžaduje pro nekteré prípady lhutu delší. Tato smlouva se rídí právním rádem státu, ve kterém jste získali Software. Jestliže jste Software získali ve Spojených státech, rídí se smlouva právním rádem  státu Kentucky.

PRÁVA STÁTNÍCH INSTITUCÍ SPOJENÝCH STÁTU 
Tento software a související dokumentace poskytované na základe této smlouvy mají charakter obchodního pocítacového software a dokumentace a jejich porízení bylo financováno výhradne z privátních zdroju. Využívání, porizování kopií nebo 
zprístupnování software nebo jeho dokumentace ze strany státních institucí se rídí týmiž omezeními, jak jsou popsána v této smlouve.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.68