LXDWeula.txt Driver File Contents (7600_TS_Driver.zip)

LEXMARK LÝSANS SÖZLEÞMELERÝ

BU SAYFADAKÝ “EVET” YA DA “KABUL EDÝYORUM” DÜÐMESÝNE BASMADAN ÖNCE LÜTFEN DÝKKATLE OKUYUN:  “EVET” YA DA “KABUL EDÝYORUM” DÜÐMESÝNE BASARAK VEYA BU ÜRÜNÜ KULLANARAK BU LÝSANS SÖZLEÞMELERÝNÝN TÜM HÜKÜM VE ÞARTLARINA TABÝ OLMAYI KABUL ETMÝÞ OLURSUNUZ.  KABUL ETMÝYORSANIZ, BU SAYFADA YER ALAN “HAYIR” YA DA “KABUL ETMÝYORUM” DÜÐMESÝNÝ SEÇÝN VE YAZILIM PROGRAMINI KURMAYIN, KOPYALAMAYIN VEYA BAÞKA BÝR ÞEKÝLDE KULLANMAYIN.  BU LÝSANS SÖZLEÞMELERÝNÝN HÜKÜMLERÝNÝ KABUL ETMÝYORSANIZ, ÜRÜNÜ KULLANMADAN HEMEN GÖNDERÝN VE ÖDEDÝÐÝNÝZ TUTARIN  ÝADE EDÝLMESÝNÝ TALEP EDÝN.  BU ÜRÜNÜ BAÞKA TARAFLARIN KULLANMASI ÝÇÝN YÜKLÜYORSANIZ, ÜRÜNÜ KULLANMANIN BU HÜKÜMLERÝN KABULÜ ANLAMINA GELDÝÐÝ KONUSUNDA KULLANICILARI BÝLGÝLENDÝRMEYÝ KABUL ETMÝÞ OLURSUNUZ.

KARTUÞ LÝSANS SÖZLEÞMESÝ*
Bu yazdýrma aygýtýyla birlikte gelen patentli yazýcý kartuþunun veya kartuþlarýnýn aþaðýdaki lisansa/sözleþmeye tabi olarak satýldýðýný kabul ediyorum:  Paketteki patentli yazýcý kartuþu veya kartuþlarý tek kullaným için lisanslanmýþtýr ve belirli bir miktar mürekkep kullandýktan sonra çalýþmayý durduracak þekilde tasarlanmýþtýr.  Deðiþiklik gerektiðinde kartuþta deðiþebilen miktarda mürekkep kalýr.  Bu tek kullanýmdan sonra yazdýrma kartuþunun kullaným lisansý sona erer ve kullanýlan kartuþ yeniden üretim, doldurma veya geri dönüþüm için yalnýzca Lexmark'a geri gönderilmelidir.  Gelecekte, yukarýdaki hükümlere tabi olarak baþka bir kartuþ satýn alýrsam, söz konusu hükümlerin bu kartuþ için geçerli  olduðunu kabul ediyorum.  Bu tek kullaným lisansýný/sözleþmesini kabul etmiyorsanýz, bu ürünü orijinal ambalajý içinde satýn aldýðýnýz yere iade edin.  Bu hükümlerin kapsamýna girmeyen yedek kartuþlar www.lexmark.com adresinden satýn alýnabilir.

LEXMARK YAZILIM LÝSANS SÖZLEÞMESÝ
Bu Yazýlým Lisans Sözleþmesi (“Lisans Sözleþmesi”), (birey ya da münferit kiþilik olarak) tarafýnýz ile Lexmark International, Inc. (“Lexmark”) arasýnda yasal bir sözleþme olup, Lexmark ürününüz ya da Yazýlým Programýnýz, tarafýnýz ile Lexmark veya tedarikçileri arasýnda yapýlan baþka bir yazýlý bir yazýlým lisans anlaþmasýna tabi olmadýðý sürece, Lexmark ürününüz ile baðlantýlý olarak kullanýlmak üzere kurulan veya Lexmark tarafýndan tedarik edilen her türlü Yazýlým Programýna iliþkin kullanýmý düzenler.  “Yazýlým Programý” terimi, Lexmark ürününe yerleþik, Lexmark ürünüyle birlikte satýlan, birlikte daðýtýmý yapýlan veya birlikte kullaným için  tasarlanmýþ, makine tarafýndan algýlanabilen komutlarý, sesli/görsel içeriði (görüntüler ve kayýtlar gibi) ve iliþkili ortamlarý, basýlý materyalleri ve elektronik belgeleri içermektedir.  

1.	 SINIRLI GARANTÝ BÝLDÝRÝMÝ.  Lexmark, Yazýlým Programýnýn (varsa) kayýtlý olduðu ortamýn (örneðin, disket veya CD), garanti süresi içinde normal kullaným þartlarýnda malzeme ve iþçilik bakýmýndan hatasýz olduðu garantisini vermektedir.  Garanti süresi (90) gündür ve Yazýlým Programýnýn ilk baþtaki son kullanýcýya teslim edildiði tarihte baþlamaktadýr. Bu sýnýrlý garanti yalnýzca Lexmark'tan ya da Yetkili bir Lexmark Satýcýsýndan veya daðýtýmcýsýndan yeni olarak satýn alýnan Yazýlým Programý için geçerlidir.  Ortamýn bu sýnýrlý garantiye uymadýðýnýn saptanmasý halinde, Lexmark Yazýlým Programýný deðiþtirecektir.  

2.	 YASAL UYARI VE GARANTÝ SINIRLAMASI.  ÝÞBU LÝSANS SÖZLEÞMESÝNDE AKSÝ BELÝRTÝLMEDÝÐÝ SÜRECE VE UYGULANACAK HUKUKUN ÝZÝN VERDÝÐÝ AZAMÝ DERECEDE LEXMARK VE TEDARÝKÇÝLERÝ, YAZILIM PROGRAMINI “OLDUÐU ÞEKLÝYLE” SUNMAKTA OLUP, TÜMÜ YAZILIM PROGRAMINA ÝLÝÞKÝN OLMAK ÜZERE, MÜLKÝYET, ÝHLALSÝZLÝK, SATILABÝLÝRLÝK, BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK VE VÝRÜS BULUNMAMASI DA DAHÝL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE AÇIK YA DA ZIMNÝ TÜM GARANTÝ VE ÞARTLARI KABUL ETMEMEKTEDÝR.  Ýþbu sözleþme, Lexmark üzerinde hariç býrakýlamayacak ya da deðiþtirilemeyecek olan yükümlülükler uygulayan veya garanti ya da þartlar getiren, zaman zaman yürürlükte olabilecek belirli yasal düzenlemelerle ilintili olarak anlaþýlmalýdýr.  Söz konusu hükümlerin geçerli olmasý durumunda ve yapabileceði ölçüde, Lexmark bu hükümlerin ihlali karþýlýðýndaki sorumluluðunu aþaðýdakilerden biriyle sýnýrlamaktadýr:  Yazýlým Programýnýn deðiþtirilmesi veya Yazýlým Programý için ödenen fiyatýn geri ödenmesi.  

3.	 LÝSANSIN VERÝLMESÝ.  Lexmark, iþbu Lisans Sözleþmesinin tüm hüküm ve þartlarýna uymanýz koþuluyla tarafýnýza aþaðýdaki haklarý vermektedir:

a.	Kullaným.  Yazýlým Programýnýn bir (1) adet kopyasýný Kullanabilirsiniz.  “Kullaným” terimi Yazýlým Programýnýn saklanmasý, yüklenmesi, kurulumu, yürütülmesi ya da görüntülenmesi anlamýna gelir.  Lexmark Yazýlým Programý lisansýný size eþ zamanlý kullaným için verdiyse, yetkili kullanýcý sayýsýný Lexmark ile yaptýðýnýz sözleþmede belirtilen sayýyla sýnýrlamanýz gerekir.  Yazýlým Programýnýn bileþenlerini, birden fazla bilgisayarda kullanmak için ayýramazsýnýz.  Yazýlým Programýnýn tamamýný ya da bir kýsmýný, normalde Yazýlým Programý tarafýndan oluþturulan ya da Yazýlým Programýndan dolayý her türlü bilgisayar ekranýnda görülen her türlü ticari marka, ticari isim, ticari þeklin görünüþünü ya da fikri mülkiyet uyarýsýný geçersiz kýlacak, deðiþtirecek, kaldýracak, engelleyecek, tahrif edecek ya da daha az görünür þekle getirecek þekilde kullanmayacaðýnýzý kabul ediyorsunuz.
b.	Kopyalama. Yazýlým Programýnýn, söz konusu kopyanýn Yazýlým Programýnýn tüm mülkiyet uyarýlarýný içermesi koþuluyla, sadece yedekleme, arþivleme ya da kurulum amacý için bir (1) adet kopyasý çýkarabilirsiniz.  Yazýlým Programýný kamuya açýk ya da daðýtýmý yapýlan hiçbir aða kopyalayamazsýnýz.
c.	Haklarýn Muhafazasý. Tüm yazý tipleri de dahil olmak üzere Yazýlým Programýnýn telif hakký ve mülkiyeti Lexmark International, Inc. ve/veya tedarikçilerine aittir.  Lexmark, iþbu Lisans Sözleþmesinde tarafýnýza verildiði açýkça belirtilmeyen tüm haklarý saklý tutar.
d.	Ücretsiz Daðýtým Yazýlýmlarý (Freeware).  Ýþbu Lisans Sözleþmesinin hüküm ve þartlarýna raðmen, Yazýlým Programýnýn, üçüncü taraflarca kamu lisansý kapsamýnda sunulan yazýlýmlarý teþkil eden tüm parçalarý ya da bu parçalardan herhangi biri (“Freeware”), münferit sözleþme, paketten çýkan lisans ya da yükleme sýrasýnda elektronik lisans þartlarý þeklinde olduðuna bakýlmaksýzýn, ilgili Ücretsiz Daðýtým Yazýlýmlarýyla beraber gelen lisans sözleþmesinin þartlarýna baðlý olarak tarafýnýza lisanslanmýþtýr.  Ücretsiz Daðýtým Yazýlýmlarýnýn tarafýnýzca kullanýmý yalnýzca ilgili lisansýn þartlarýna tabi olacaktýr.

4.	 DEVÝR.  Yazýlým Programýný baþka bir son kullanýcýya devredebilirsiniz.  Her türlü devir, tüm yazýlým bileþenlerini, araçlarý, basýlý materyalleri ve iþbu Lisans Sözleþmesini içermelidir ve bu durumda Yazýlým Programý ya da bileþenlerinin kopyalarýný elinizde bulunduramazsýnýz.  Devir, konsinye satýþ gibi, dolaylý devir olamaz.  Devirden önce, devredilen Yazýlým Programýný alan son kullanýcý Lisans Sözleþmesinin tüm þartlarýný kabul etmelidir.  Yazýlým Programýnýn devrini takiben lisansýnýz otomatikman sona ermektedir.  Yazýlým Programýný, bu Lisans Sözleþmesinde belirtilen kapsam dýþýnda kiralayamaz, alt lisansýný veremez veya devredemezsiniz; bu doðrultudaki her türlü giriþim geçersiz sayýlacaktýr.

5.	 YÜKSELTMELER.  Yükseltme olarak tanýmlanan bir Yazýlým Programýný kullanmak için öncelikle, Lexmark tarafýndan yükseltmeye uygun olarak tanýmlanan orijinal Yazýlým Programýnýn lisansýný almanýz gerekmektedir.  Yükseltmeden sonra, yükseltme uygunluðunun esasýný teþkil eden orijinal Yazýlým Programýný kullanamazsýnýz.

6.	 TERSÝNE MÜHENDÝSLÝK FAALÝYETLERÝNÝN SINIRLANMASI.  Birlikte iþlerlik, hatalarýn düzeltilmesi ve güvenlik testi amaçlarý doðrultusunda yürürlükteki yasalarca açýkça izin verilen durumlar dýþýnda Yazýlým Programýnda deðiþiklik, kod çözme, ters mühendislik, tersine birleþtirme, tersine derleme iþlemleri ya da baþka türlü dönüþtürme iþlemleri yapamazsýnýz.  Bu yönde yasal haklarýnýz bulunmasý durumunda yapmayý düþündüðünüz tüm ters mühendislik, tersine birleþtirme ya da tersine derleme iþlemlerinden Lexmark’ý yazýlý olarak haberdar edeceksiniz.  Yazýlým Programýnýn yasal Kullanýmý için gerekli olmadýðý sürece Yazýlým Programýnýn kodunu çözemezsiniz.

7.	 ÝLAVE YAZILIM.  Lexmark tarafýndan güncelleme ya da ilave ile birlikte baþka þartlar öngörülmediði sürece iþbu Lisans Sözleþmesi, Lexmark tarafýndan saðlanan orijinal Yazýlým Programýna yapýlacak güncelleme ya da ilavelere uygulanacaktýr.

8.	 TELAFÝLERÝN SINIRLANDIRMASI.  Yürürlükteki yasalarca izin verilen azami ölçüde, Lexmark'ýn, tedarikçilerinin, yan kuruluþlarýnýn ve satýcýlarýnýn tüm sorumluluðu ve sizin münhasýr telafi hakkýnýz aþaðýdaki gibidir:  Lexmark yukarýdaki açýklana açýk sýnýrlý garantiyi vermektedir.  Lexmark, arýzalý ortamý garanti edildiði þekilde telafi etmezse, lisansýnýzý iptal edebilirsiniz ve Yazýlým Programýnýn tüm kopyalarýný geri verdiðinizde paranýz iade edilir.

9.	 SORUMLULUÐUN SINIRLANMASI.  Yürürlükteki  yasalarýn izin verdiði azami ölçüde, Lexmark’ýn sýnýrlý garantisinden kaynaklanan her türlü hukuki talep ya da iþbu Sözleþmenin konusuyla ilgili herhangi bir baþka hukuki taleple ilgili olarak Lexmark’ýn ve tedarikçilerinin (sözleþme, ihlal, dava engeli, ihmal, yanlýþ beyan ya da haksýz fiil de dahil olmak üzere) fiilin þekline ya da esasýna baðlý olmaksýzýn her çeþit zarardan kaynaklanan sorumluluðu 5.000 ABD Dolarý veya zarara neden olan ya da hukuki iþlemin konusunu oluþturan ya da bununla doðrudan baðlantýsý olan Yazýlým Programýnýn lisansý için bu kapsamda Lexmark’a ya da Yetkili pazarlamacýlarýna ödenen bedel arasýndan daha yüksek olanýyla sýnýrlanacaktýr.  

LEXMARK, TEDARÝKÇÝLERÝ, BAÐLI KURULUÞLARI YA DA BAYÝLERÝ HÝÇBÝR ÞEKÝLDE (KAYBEDÝLEN KAR YA DA GELÝR, KAYBEDÝLEN TASARRUFLAR, KULLANIM KESÝNTÝSÝ YA DA VERÝ VEYA KAYITLARIN KAYBI, TAHRÝFATI YA DA ZARAR GÖRMESÝ, ÜÇÜNCÜ TARAFLARIN HUKUKÝ TALEPLERÝ YA DA GAYRÝMENKULLER VEYA MADDÝ VARLIKLARA VERÝLEN ZARAR, YAZILIM PROGRAMININ KULLANIMI YA DA KULLANILAMAMASINDAN KAYNAKLANAN YA DA ÝÞBU LÝSANS SÖZLEÞMESÝNÝN HERHANGÝ BÝR HÜKMÜ ÝLE BAÐLANTILI GÝZLÝLÝK KAYBI DA DAHÝL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN) ÖZEL, ARIZÝ, DOLAYLI, YAPTIRIM YA DA CEZA ÖNGÖREN VEYA DOLAYLI ZARARLARDAN, GARANTÝ YA DA SÖZLEÞME ÝHLALÝ HAKSIZ FÝÝL (ÝHMAL YA DA TAM SORUMLULUK DA DAHÝL OLMAK ÜZERE) DE DAHÝL OLMAK ÜZERE ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN TALEBÝN DOÐASINA BAKILMAKSIZIN, VE HATTA LEXMARK YA DA TEDARÝKÇÝLERÝ, BAÐLI KURULUÞLARI YA DA PAZARLAMACILARI SÖZ KONUSU ZARARLARIN YA DA ÜÇÜNCÜ TARAFLARIN TALEPLERÝNE DAYANARAK TARAFINIZCA YAPILACAK HER TÜRLÜ TALEBÝN OLUÞMA ÝHTÝMALÝNDEN HABERDAR EDÝLMÝÞ OLSA BÝLE, ÝLGÝLÝ ZARARI HARÝÇ TUTMA HÜKMÜ YASAL OLARAK GEÇERSÝZ KILINMADIÐI SÜRECE, SORUMLU TUTULMAYACAKTIR.  YUKARIDA BELÝRTÝLEN SINIRLAMALAR, YUKARIDA YAZILI HUKUKÝ YOLLAR ESAS AMACINDAN SAPSA DAHÝ GEÇERLÝDÝR.

10.	 SÜRE.  Ýþbu Lisans Sözleþmesi, feshedilmediði veya reddedilmediði sürece yürürlüktedir.  Yazýlým Programýnýn tüm kopyalarýný, tüm deðiþiklikler, belgeler ve þekli ne olursa olsun birleþtirilmiþ tüm kýsýmlarla birlikte imha ederek ya da burada belirtilen diðer yollarla bu lisansý her zaman ret ya da fesih edebilirsiniz.  Lexmark, iþbu Lisans Sözleþmesinin þartlarýndan herhangi birine uymamanýz durumunda ihbar vererek lisansýnýzý feshedebilir.  Ýlgili fesih üzerine Yazýlým Programýnýn tüm kopyalarýný, tüm deðiþiklikler, belgeler ve þekli ne olursa olsun birleþtirilmiþ tüm kýsýmlarla birlikte imha etmeyi kabul ediyorsunuz.  

11.	 VERGÝLER.  Ýþbu Sözleþmeden ya da Yazýlým Programýnýn tarafýnýzca Kullanýmýndan kaynaklanan her türlü mal, hizmet ve kiþisel mülkiyet vergileri de dahil ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn tüm vergileri ödemekle yükümlü olduðunuzu kabul ediyorsunuz.  

12.	 DAVALARIN SINIRLANMASI.  Ne þekilde olursa olsun, iþbu Sözleþmeden kaynaklanan hiçbir dava, uygulanacak hukuk tarafýndan aksi öngörülmediði sürece, dava esasýnýn meydana gelmesinden iki yýldan fazla süre geçtikten sonra hiçbir tarafça açýlamaz.  

13.	 UYGULANACAK HUKUK.  Ýþbu Sözleþme, Amerika Birleþik Devletleri Kentucky Eyaleti kanunlarýna tabidir.  Herhangi bir yargý alanýndaki hukuk seçimi kurallarý uygulanmayacaktýr.  Uluslararasý Mal Satýþýna iliþkin BM Konvansiyonu uygulanmayacaktýr.

14.	 AMERÝKA BÝRLEÞÝK DEVLETLERÝ HÜKÜMETÝNÝN SINIRLANAN HAKLARI.  Yazýlým Programý masraflar tamamen özel bütçeden karþýlanarak geliþtirilmiþtir.  Amerika Birleþik Devletleri Hükümetinin Yazýlým Programýný kullanmaya yönelik haklarý iþbu Sözleþmede belirtildiði þekilde olup DFARS 252.227-7014 ve benzer FAR hükümleri (ya da benzer bir kurum düzenlemesi ya da sözleþme hükmü) sýnýrlamalarýna tabidir.

15.	 VERÝLERÝN KULLANIMINA MUVAFAKAT.  Lexmark’ýn, baðlý kuruluþlarýnýn ve temsilcilerinin, Yazýlým Programýyla baðlantýlý olarak gerçekleþtirilen ve tarafýnýzdan  talep edilen destek hizmetlerine iliþkin olarak bilgi toplayabileceðini ve vermiþ olduðunuz bilgileri kullanabileceðini kabul ediyorsunuz.  Lexmark, söz konusu bilgileri, hizmetlerin sunumu için gerekli olan haller dýþýnda, kimliðinizi ortaya çýkaracak þekilde  kullanmamayý kabul eder.

16.	 ÝHRACAT SINIRLAMALARI.  (a) Yazýlým Programýný ya da bunun doðrudan bir ürününü, uygulanabilir herhangi bir ihracat yasasýný ihlal edecek þekilde, doðrudan ya da dolaylý olarak, iktisap edemez, sevk edemez, aktaramaz veya yeniden ihraç edemezsiniz ya da (b) Yazýlým Programýnýn, nükleer, kimyasal veya biyolojik silah yaygýnlaþmasý da dahil ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn, söz konusu ihracat yasalarý tarafýndan yasaklanan herhangi bir amaç doðrultusunda kullanýmýna izin veremezsiniz.

17.	 SÖZLEÞMENÝN ELEKTRONÝK ORTAMDA AKDEDÝLMESÝNÝN KABULÜ.  Tarafýnýz ile Lexmark iþbu Lisans Sözleþmesini elektronik ortamda oluþturmayý kabul ediyorsunuz.  Bu, bu sayfada yer alan “Kabul Ediyorum” ya da “Evet” düðmesini týklattýðýnýzda veya bu ürünü kullandýðýnýzda iþbu Lisans Sözleþmesinin hüküm ve þartlarýný kabul ettiðiniz ve bunu Lexmark’la sözleþme “imzalama” niyeti ile yaptýðýnýz  anlamýna gelir.

18.	 SÖZLEÞME ÝMZALAMA SALAHÝYETÝ.  Ýþbu Lisans Sözleþmesini imzaladýðýnýz yerde yasal rüþt yaþýnda olduðunuzu ve, uygulanabilir olduðu takdirde, iþbu sözleþmeyi akdetmek için iþvereniniz ya da temsil ettiðiniz tarafça verilen, gerekli yetkiye sahip olduðunuzu beyan ediyorsunuz.

19.	 SÖZLEÞMENÝN BÜTÜNÜ.  Ýþbu Lisans Sözleþmesi (iþbu Lisans Sözleþmesine yapýlan ve Yazýlým Programýna dahil olan her türlü ek ya da deðiþiklik de dahil olmak üzere), Yazýlým Programýna iliþkin olarak tarafýnýz ile Lexmark arasýnda yapýlan akdin tamamýný teþkil eder.  Burada aksi belirtilmediði sürece, söz konusu hüküm ve þartlar, (söz konusu konu dýþý þartlar, iþbu Lisans Sözleþmesinin ve Yazýlým Programýnýn tarafýnýzca Kullanýmýna iliþkin tarafýnýz ile Lexmark arasýnda imzalanan baþka bir yazýlý sözleþmenin þartlarýna muhalefet etmediði sürece) Yazýlým Programýna ya da iþbu Lisans Sözleþmesinde düzenlenen diðer bir konuya iliþkin daha önce ya da eþzamanlý olarak yapýlmýþ sözlü ya da yazýlý tüm iletiþim, teklif ve beyanlarýn  yerine geçer.  Lexmark’ýn destek hizmetlerine yönelik politikalarýnýn ya da programlarýnýn iþbu Lisans Sözleþmesinin þartlarýna muhalefet ettiði ölçüde  iþbu Lisans Sözleþmesinin þartlarý uygulanacaktýr.

MICROSOFT CORPORATION NOTICES

1.             This product may incorporate intellectual property owned by Microsoft Corporation.  The terms and conditions upon which Microsoft is licensing such intellectual property may be found at http://go.microsoft.om/fwlink/?LinkId=52369

2.              This product is based on Microsoft Print Schema technology.  You may find the terms and conditions upon which Microsoft is licensing such intellectual property at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=83288.
	
* XX90 Serisindeki ürünler (Z2390, Z2490, X2690, X3690 ve X4690 modelleri dahil ancak bunlarla sýnýrlý olmamak üzere) Kartuþ Lisans Sözleþmesine tabi deðildir.  Bu Kartuþ Lisans Sözleþmesi, XX75 Series ürünlerinin (X4975 ve X7675 dahil ancak bunlarla sýnýrlý olmaksýzýn) yazýcý kutularýndaki kartuþlar için geçerli deðildir.  Ancak, bu hüküm ve koþullara baðlý olarak satýlan yedek kartuþlar için geçerlidir.  Bu koþullara çerçevesinde satýlan yedek kartuþlar www.lexmark.com adresinden bulunabilir.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.82