LXDLeula.txt Driver File Contents (7500_TS_driver.zip)

LEXMARK LICENSAVTAL

LÄS NOGA IGENOM AVTALET INNAN DU TRYCKER PÅ KNAPPEN "JA" ELLER "GODKÄNN" PÅ DEN HÄR SIDAN:  GENOM ATT TRYCKA PÅ KNAPPEN "JA" ELLER "NEJ" ELLER GENOM ATT ANVÄNDA DEN HÄR PRODUKTEN SAMTYCKER DU TILL ATT FÖLJA ALLA VILLKOR I DESSA LICENSAVTAL.  OM DU INTE GODKÄNNER DET VÄLJER DU "NEJ" ELLER "JAG ACCEPTERAR INTE" PÅ DEN HÄR SIDAN OCH DÄRMED FÅR DU VARKEN INSTALLERA ELLER KOPIERA PROGRAMMET ELLER PÅ ANNAT SÄTT ANVÄNDA PRODUKTEN.  OM DU INTE GODKÄNNER VILLKOREN I DESSA LICENSAVTAL SKALL DU OMEDELBART SKICKA TILLBAKA PRODUKTEN OANVÄND OCH BEGÄRA ÅTERBETALNING AV SUMMAN DU BETALAT.  OM DU INSTALLERAR PRODUKTEN ÅT ANDRA SAMTYCKER DU TILL ATT INFORMERA DEM OM ATT ANVÄNDNING AV PRODUKTEN INNEBÄR ATT DESSA VILLKOR ACCEPTERAS.

LICENSAVTAL FÖR BLÄCKPATRONER*
Jag accepterar att de patenterade bläckpatronerna som levererades med denna utskriftsenhet säljs i enlighet med följande licens/avtal:  De patenterade bläckpatronerna häri är endast licensierade för en användning och är utformade för att sluta fungera efter att de har levererat en viss mängd bläck.  En varierande mängd bläck finns kvar i bläckpatronen när byte krävs.  Efter denna enda användning upphör licensen att använda bläckpatronerna att gälla och den använda patronen måste returneras endast till Lexmark för återtillverkning, påfyllning eller återvinning.  Om jag köper en annan bläckpatron i framtiden som säljs i enlighet med ovanstående villkor accepterar jag sådana villkor för den bläckpatronen.  Om du inte godkänner villkoren i licensen/avtalet för en användning ska du returnera denna produkt i dess originalförpackning till inköpsstället.  En utbytespatron som säljs utan dessa villkor finns på www.lexmark.se.

LEXMARK PROGRAMLICENSAVTAL
Detta Programlicensavtalet ("Licensavtal") är ett juridiskt avtal mellan dig (enskild person eller företag) och Lexmark International, Inc. ("Lexmark") som, i den utsträckning din Lexmark-produkt eller Programvara inte på annat sätt lyder under ett annat skriftligt programlicensavtal mellan dig och Lexmark eller Lexmarks leverantörer, styr din användning av alla Programvaror som är installerade på eller som tillhandahålls av Lexmark för användning i anslutning till din Lexmark-produkt.  Termen "Programvara" innefattar maskinläsbara instruktioner, audiovisuellt innehåll (t.ex. bilder och inspelningar) och tillhörande material, tryckt material och elektronisk dokumentation, oavsett om den är införlivad i, distribueras med eller är avsedd för användning med Lexmark-produkten.  

1. MEDDELANDE OM BEGRÄNSAD GARANTI.  Lexmark garanterar att mediet (t.ex. diskett eller cd) på vilket Programvaran (om sådan finns) tillhandahålls är fri från defekter med avseende på material och utförande vid normal användning under garantiperioden.  Garantiperioden är nittio (90) dagar och börjar det datum då Programvaran levereras till den ursprungliga slutanvändaren. Denna begränsade garanti gäller endast för Programvarumedia som köpts ny från Lexmark eller från en av Lexmarks auktoriserade återförsäljare eller distributörer.  Lexmark ersätter Programvaran om det skulle vara så att median inte följer denna begränsade garanti.  

2. FRISKRIVNING OCH GARANTIBEGRÄNSNINGAR.  MED UNDANTAG FÖR VAD SOM ANGES I DETTA LICENSAVTAL OCH SÅVITT DET MEDGES I TILLÄMPLIGA LAGAR, TILLHANDAHÅLLER LEXMARK OCH LEXMARKS LEVERANTÖRER PROGRAMVARAN I BEFINTLIGT SKICK OCH FRISKRIVER SIG HÄRMED FRÅN ALLA ANDRA GARANTIER OCH VILLKOR, BÅDE UTTRYCKLIGA OCH UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSADE TILL ÄGANDERÄTT, ICKE-INTRÅNG, SÄLJBARHET OCH LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE, LIKSOM FRÅNVARO AV VIRUS, SAMTLIGA MED AVSEENDE PÅ PROGRAMVARAN.  Detta Licensavtal ska tillämpas tillsammans med sådana lagstadgade bestämmelser, som kan gälla från tid till annan och som medför garantier eller villkor eller ålägger Lexmark skyldigheter som inte kan exkluderas eller ändras.  Om sådana bestämmelser gäller begränsar Lexmark härmed, i den utsträckning Lexmark kan, sitt ansvar för överträdelser av sådana bestämmelser till att endast omfatta en av följande:  ersättning av Programvaran eller återbetalning av utlagt belopp för Programvaran.  

3. BEVILJANDE AV LICENS.  Lexmark beviljar dig följande rättigheter förutsatt att du följer alla villkor i detta Licensavtal:

a.	Användning.  Du får använda ett (1) exemplar av Programvaran.  Termen "Använda" betyder lagra, ladda, installera, köra eller visa Programvaran.  Om Lexmark har licensierat Programvaran till dig för samtidig användning måste du begränsa antalet behöriga användare till det antal som finns angivet i ditt avtal med Lexmark.  Du får inte dela upp komponenterna som utgör Programvaran för användning på mer än en dator.  Du åtar dig att inte använda Programvaran, i sin helhet eller delvis, på ett sådant sätt som innebär att den skriver över, förändrar, eliminerar, döljer, ändrar eller förtar verkan av det synbara utseendet av något varumärke, varunamn, varumärkets helhetsintryck eller meddelande om immateriell rättighet som visas på datorernas bildskärmar och som normalt genereras av, eller är en följd av, Programvaran.
b.	Kopiering. Du får göra en (1) kopia av Programvaran, dock endast i syfte att säkerhetskopiera, arkivera eller installera, förutsatt att kopieringen omfattar alla ursprungliga äganderättsmeddelanden i Programvaran.  Du får inte kopiera Programvaran till något publikt eller distribuerat nätverk.
c.	Reservationer för rättigheter. Programvaran, inklusive alla teckensnitt, är copyrightskyddad och ägs av Lexmark International, Inc. och/eller dess leverantörer.  Lexmark förbehåller sig alla rättigheter som inte uttryckligen beviljats dig i detta Licensavtal.
d.	Gratisprogram.  Utan hinder av villkoren i detta Licensavtal är du licensierad till hela Programvaran eller delar av den som utgör program som tillhandahålls under en allmän licens från tredje part ("Gratisprogram") och lyder under de villkor och bestämmelser i det programlicensavtal som medföljer sådant Gratisprogram, oavsett om det är ett åtskilt avtal, en förpackningslicens eller elektroniska licensvillkor vid tiden för nedladdningen.  Din användning av Gratisprogrammet ska helt och hållet följa villkoren och bestämmelserna i en sådan licens.

4. ÖVERLÅTELSE.  Du får överlåta Programvaran till en annan slutanvändare.  Alla överlåtelser måste inkludera alla Programvarukomponenter, media, tryckta material och detta Licensavtal. Du får inte behålla kopior av Programvaran eller tillhörande komponenter.  Överlåtelsen får inte vara en indirekt överlåtelse, som exempelvis en konsignation.  Före överlåtelsen måste slutanvändaren som tar över Programvaran godkänna alla villkor i detta Licensavtal.  Vid överlåtelsen av Programvaran upphör din licens automatiskt att gälla.  Du får inte hyra ut, utfärda underlicenser eller tilldela Programvaran förutom i den utsträckning det tillåts i detta Licensavtal och alla försök att göra det ska ogiltigförklaras.

5. UPPGRADERINGAR.  För att Använda en Programvara som identifieras som en uppgradering måste du först vara licensierad för den ursprungliga Programvaran som identifierats av Lexmark som kvalificerad för uppgraderingen.  Efter uppgraderingen får du inte längre använda den ursprungliga Programvaran som utgjort grunden till kvalificeringen för uppgraderingen.

6. BEGRÄNSNING FÖR DEKOMPILERING.  Du får inte ändra, dekryptera, dekompilera, disassemblera eller dekonstruera eller på annat sätt översätta Programvaran, förutom i enlighet med och i den utsträckning som uttryckligen tillåts i tillämplig lag för interoperabilitet, felkorrigering och säkerhetstestning.  Om du har sådana lagstadgade rättigheter skall du informera Lexmark skriftligen om du avser att dekompilera, disassemblera eller dekompilera.  Du får inte dekryptera Programvaran såvida det inte är nödvändigt för din legitima användning av Programvaran.

7. YTTERLIGARE PROGRAMVARA.  Detta Licensavtal gäller uppdateringar och tillägg till den ursprungliga Programvaran som tillhandahålls av Lexmark, såvida inte Lexmark tillhandahåller andra villkor tillsammans med uppdateringen eller tillägget.

8. GOTTGÖRELSEBEGRÄNSNING.  Såvitt det tillåts enligt tillämplig lag ska hela Lexmarks, dess leverantörers, dotterbolags och återförsäljares ansvar och din exklusiva gottgörelse se ut på följande sätt:  Lexmark tillhandahåller den begränsade garanti som uttryckligen beskrivs ovan.  Om Lexmark inte ersätter defekt media såsom här intygats kan du avsluta licensen och dina pengar återbetalas när alla kopior av Programvaran har returnerats.

9. ANSVARSBEGRÄNSNING.  Såvitt det tillåts enligt tillämplig lag, för alla ersättningsanspråk som grundas på Lexmarks begränsade garanti, eller för annat anspråk som avser villkoren i detta Licensavtal är Lexmarks och dess leverantörers ansvarsskyldighet för alla typer av skador, oavsett rättslig grund (inklusive kontraktsbrott, estoppel, försummelse, garantibrist eller kränkning), begränsad till max 5 000 USD eller det belopp som betalats till Lexmark eller någon av Lexmarks auktoriserade återförsäljare för den licens till Programvaran som orsakade skadorna eller som är föremål för, eller direkt relaterade till orsaken till åtgärden.  

LEXMARK, LEXMARKS LEVERANTÖRER, DOTTERBOLAG OCH ÅTERFÖRSÄLJARE KAN INTE UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER HÅLLAS ANSVARIGA FÖR SÄRSKILDA, OAVSIKTLIGA, INDIREKTA, TYPISKA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR (INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL UTEBLIVNA INKOMSTER ELLER INTÄKTER, FÖRLORADE BESPARINGAR, AVBRUTEN ANVÄNDNING ELLER FÖRLUST AV, FELAKTIGHETER I ELLER SKADA PÅ DATA ELLER REGISTER, FÖR ANSPRÅK PÅ TREDJE PART, ELLER SKADA PÅ FAKTISK ELLER MATERIELL EGENDOM, FÖR INTEGRITETSINTRÅNG SOM UPPSTÅR ELLER SOM PÅ NÅGOT SÄTT ÄR KOPPLAT TILL ANVÄNDARENS OFÖRMÅGA ATT ANVÄNDA PROGRAMVARAN, ELLER ANNAT SOM ÄR KOPPLAT TILL VILLKOREN I DETTA LICENSAVTAL), OAVSETT KARAKTÄREN AV ANSPRÅKET, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL GARANTIN ELLER KONTRAKTET, FÖRSEELSER (INKLUSIVE FÖRSUMMELSE ELLER STRIKT ANSVAR), OCH OM LEXMARK, ELLER DESS LEVERANTÖRER, FILIALER, ELLER ÅTERFÖRSÄLJARE HAR FÖRVARNATS OM MÖJLIGHETEN FÖR SÅDANA SKADOR, ELLER FÖR ANSPRÅK SOM BASERATS PÅ ANSPRÅK PÅ TREDJE PART, FÖRUTOM I DEN UTSTRÄCKNING EXKLUDERANDET AV SKADOR AVGÖRS VARA OGILTIGT.  DE OVANNÄMNDA BEGRÄNSNINGARNA GÄLLER ÄVEN OM DE OVANSTÅENDE ÅTGÄRDERNA INTE UPPFYLLER DET FÖRVÄNTADE SYFTET.

10. UPPHÖRANDE.  Detta Licensavtal gäller såvida det inte sagts upp eller om du inte godkänt villkoren.  Du kan välja att inte godkänna licensen eller att avsluta den när som helst genom att förstöra alla kopior av Programvaran tillsammans med alla ändringar, all dokumentation och alla tillägg i alla former, eller på annat sätt som beskrivs här.  Lexmark kan avsluta licensen om du inte följer villkoren i detta Licensavtal.  Vid sådan uppsägning samtycker du till att förstöra alla kopior av Programvaran tillsammans med alla ändringar, all dokumentation och alla tillägg i alla former.  

11. SKATTER.  Du medger att du är ansvarig för betalning av eventuella skatter inklusive, utan begränsning, skatt på varor och tjänster och personlig egendom, som uppstår genom detta Licensavtal eller din användning av Programvaran.  

12. PREKLUSION.  Inga rättsliga åtgärder, oavsett form, med grund i detta Licensavtal kan vidtagas av part mer än två år efter att orsaken till handlingen uppstått, förutom i enlighet med gällande, tvingande lag.  

13. TILLÄMPLIG LAG.  Detta Licensavtal lyder under lagarna i staten Kentucky, USA.  Inga lagvalsregler ska gälla i någon jurisdiktion.  FN:s internationella köplag ( UN Convention on Contracts for the International Sale of Goods) gäller inte.

14. BEGRÄNSNINGAR FÖR DEN AMERIKANSKA REGERINGEN  Programvaran har utvecklats helt med privata medel.  Rättigheter för den amerikanska regeringen att använda Programvaran anges i detta Licensavtal och är begränsat i enlighet med DFARS 252.227-7014 och i liknande FAR-villkor (eller motsvarande myndighetskrav eller kontraktsparagrafer).

15. SAMTYCKE TILL ATT ANVÄNDA DATA.  Du samtycker till att Lexmark, dess dotterbolag och agenter kan samla in och använda information som du uppger i samband med supporttjänster som sker med avseende på Programvaran och som beställts av dig.  Lexmark samtycker till att inte använda den här informationen på ett sådant sätt att den identifierar dig personligen, förutom i den utsträckning det är nödvändigt för att tillhandahålla sådana tjänster.

16. EXPORTBEGRÄNSNINGAR.  Du får inte (a) förvärva, sända, överlåta, vidareexportera, direkt eller indirekt, Programvaran eller någon direkt utveckling av den, som bryter mot tillämpliga exportlagar eller (b) tillåta att Programvaran används i ändamål som är förbjudna av sådana exportlagar, inklusive, utan begränsning, spridning av kärnvapen, kemiska eller biologiska vapen.

17. SAMTYCKE TILL ELEKTRONISKT AVTAL.  Du och Lexmark samtycker till att ingå detta Licensavtal elektroniskt.  Det betyder att när du klickar på knappen "Jag accepterar" eller "Ja" på den här sidan så godkänner du villkoren i detta Licensavtal och genom att göra det "undertecknar" du ett kontrakt med Lexmark.

18. KAPACITET OCH BEHÖRIGHET ATT TECKNA AVTAL.  Du intygar att du är myndig när du undertecknar detta Licensavtal och, om det är relevant i ditt fall, din arbetsgivare eller chef har vederbörligen gett dig behörighet att teckna detta Licensavtal.

19. HELA AVTALET.  Detta Licensavtal (inklusive eventuella tillägg eller ändringar i detta Licensavtal som inkluderas med Programvaran) är det kompletta avtalet mellan dig och Lexmark som rör Programvaran.  Utöver det som anges i detta Licensavtal, ersätter dessa villkor all föregående eller samtidig muntlig eller skriftlig kommunikation, alla förslag och föreställningar med avseende på Programvaran eller andra ämnen som täcks av Licensavtalet (förutom i den utsträckning sådana externa villkor inte strider mot villkoren i detta Licensavtalet, eller andra skriftliga avtal mellan dig och Lexmark som rör Användning av Programvaran).  I den utsträckning eventuella riktlinjer eller program från Lexmark för supporttjänster strider med villkoren i detta Licensavtal ska villkoren i detta Licensavtal gälla.

	
* Produkter inom XX80-serien (inklusive men inte begränsat till modellerna X1380, X1480, X1580, X2580, X3580 och X4580) gäller inte under Licensavtalet för bläckpatroner.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.31