LXDLeula.txt Driver File Contents (7500_TS_driver.zip)

LEXMARK LICENSAFTALER

LÆS OMHYGGELIGT LICENSAFTALERNE IGENNEM, INDEN DE KLIKKER PÅ KNAPPEN "JA" ELLER "ACCEPTER" PÅ DENNE SIDE:  VED AT KLIKKE PÅ KNAPPEN "JA" ELLER "ACCEPTER" ACCEPTERER DE AT VÆRE UNDERLAGT ALLE VILKÅR OG BETINGELSER I DISSE LICENSAFTALER.  HVIS DE IKKE KAN ACCEPTERE LICENSAFTALERNE, SKAL DE KLIKKE PÅ KNAPPEN "NEJ" ELLER "ACCEPTER  IKKE"  PÅ DENNE SIDE OG UNDLADE AT INSTALLERE ELLER KOPIERE SOFTWAREN ELLER PÅ ANDEN MÅDE BRUGE PRODUKTET.  HVIS DE IKKE KAN ACCEPTERE VILKÅRENE I DISSE LICENSAFTALER, SKAL DE MED DET SAMME RETURNERE PRODUKTET I UBRUGT STAND OG ANMODE OM TILBAGEBETALING AF DET BELØB, DE BETALTE.  HVIS DE INSTALLERER DETTE PRODUKT MED HENBLIK PÅ, AT ANDRE PERSONER SKAL BRUGE DET, ACCEPTERER DE AT INFORMERE DISSE BRUGERE OM, AT BRUGEN AF PRODUKTET ER ENSBETYDENDE MED EN ACCEPT AF DISSE VILKÅR.

LICENSAFTALE VEDRØRENDE BLÆKPATRONER*
Jeg accepterer, at den eller de patenterede blækpatroner, der er leveret sammen med denne udskrivningsenhed, ved salget er underlagt følgende licens/aftale:  Den eller de patenterede blækpatroner, der medfølger, er kun til engangsbrug, og de er fremstillet med henblik på ikke at kunne bruges, når de har afgivet en fastsat mængde blæk.  En mængde blæk forbliver i blækpatronen, når det er nødvendigt at udskifte den.  Når den har været brugt en gang, stopper licensen til at bruge blækpatronen, og den brugte blækpatron må kun afleveres til Lexmark til genproduktion, genopfyldning eller genbrug.  Hvis jeg køber en anden blækpatron i fremtiden, der er underlagt ovenstående vilkår ved salget, accepterer jeg disse vilkår, hvad angår blækpatronen.  Hvis De ikke accepterer vilkårene i licensen/aftalen, hvad angår engangsbrug, skal De returnere produktet i originalemballagen til det sted, hvor De købte det.  En blækpatron til udskiftning, der sælges uden for disse vilkår, er tilgængelig på www.lexmark.com.

SOFTWARELICENSAFTALE FOR LEXMARK
Denne softwarelicensaftale ("Licensaftale") er en juridisk aftale mellem Dem (enten en enkeltperson eller en enkelt enhed) og Lexmark International, Inc. ("Lexmark"), der, for så vidt som Lexmark-produktet eller Softwaren ikke er underlagt en anden skriftlig softwarelicensaftale mellem Dem og Lexmark eller Lexmarks leverandører, styrer Deres brug af al Software, der er installeret på eller leveret af Lexmark til brug sammen med Lexmark-produktet.  Ordet "Software" omfatter instruktioner, der kan læses af computeren, lyd/video (f.eks. billeder og optagelser) og tilhørende medier, trykt materiale og elektronisk dokumentation, hvad enten det er indeholdt i, distribueret med eller er til at bruge med Lexmark-produktet.  

1. ERKLÆRING OM BEGRÆNSET GARANTI.  Lexmark garanterer, at mediet (f.eks. en diskette eller cd-rom) på hvilket Softwaren leveres, er fri for  materiele- og håndværksmæssige fejl ved normal brug i garantiperioden.  Garantiperioden er halvfems (90) dage, og den begynder på den dato, hvor Softwaren leveres til den oprindelige slutbruger. Den begrænsede garanti er kun gældende for softwaremedier, der er købt som nye fra Lexmark eller en autoriseret Lexmark-forhandler eller -distributør.  Lexmark erstatter softwaren, hvis det skulle blive bestemt, at mediet ikke er i overensstemmelse med denne begrænsede garanti.  

2. ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTIBEGRÆNSNING.  MED UNDTAGELSE AF DENNE LICENSAFTALE OG I DEN VIDEST MULIGE JURIDISKE UDSTRÆKNING LEVERER LEXMARK OG LEXMARKS LEVERANDØRER SOFTWAREN "SOM DEN ER OG FOREFINDES" OG FRASKRIVER SIG HERMED ALLE ANDRE GARANTIER OG BETINGELSER, BÅDE UDTRYKKELIGE OG STILTIENDE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, EJENDOMSRET, IKKE-KRÆNKELSE, SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, SAMT FRAVÆR AF VIRUS, ALT SAMMEN MED HENSYN TIL SOFTWAREN.  Denne Aftale skal læses sammen med visse lovmæssige bestemmelser, der kan være gældende på visse tidspunkter, og som indebærer garantier og betingelser eller pålægger Lexmark forpligtelser, der ikke kan nægtes eller ændres.  Hvis sådanne bestemmelser er gældende, begrænser Lexmark, i den udstrækning Lexmark er i stand til det, erstatningsansvaret for brud på disse bestemmelser én af følgende.  udskiftning af Softwaren eller tilbagebetaling af det beløb, der er betalt for Softwaren.  

3. TILDELING AF LICENS.  Lexmark tildeler Dem følgende rettigheder, forudsat at De overholder alle vilkår og betingelser i Licensaftalen:

a.	Brug.  De må bruge én (1) kopi af Softwaren.  Ordet "Bruge" betyder opbevare, indlæse, installere, køre og vise Softwaren.  Hvis Softwaren er givet i licens til Dem til samtidig brug, skal De begrænse antallet af autoriserede brugere til det antal, der er angivet i Deres aftale med Lexmark.  De må ikke adskille Softwarens komponenter til brug på flere computere.  De accepterer, at De ikke vil bruge hele eller dele af Softwaren på nogen måde, der tilsidesætter, ændrer, sletter, tilslører, forandrer eller nedtoner det visuelle udseende af noget varemærke, varebetegnelse eller andet varekendetegn eller meddelelser om immaterialretlig beskyttelse, der vises på computerskærmen, og som normalt oprettes af eller som et resultat af Softwaren.
b.	Kopiering. De må oprette én (1) kopi af Softwaren, udelukkende til sikkerhedskopierings-, opbevarings- og installationsformål, forudsat at kopien indeholder alle den oprindelige Softwares meddelelser om ejendomsret.  De må ikke kopiere Softwaren til et fælles eller distribueret netværk.
c.	Forbehold af rettigheder. Softwaren, herunder alle skrifttyper, er ophavsretligt beskyttet og ejet af Lexmark International, Inc. og/eller leverandørerne.  Lexmark forbeholder sig alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt til Dem i denne Licensaftale.
d.	Freeware.  Uanset vilkårene og betingelserne i denne Licensaftale er alle eller enkelte dele af Softwaren, som udgør software, der er leveret af tredjeparter under offentlig licens ("Freeware"), givet til Dem i licens under de vilkår og betingelser, som følger med softwarelicensaftalen for denne Freeware, uanset om det er i form af en separat aftale, plastlicens eller elektronisk licens på tidspunktet for overførslen.  Deres brug af Freewaren er fuldstændigt underlagt vilkårene og betingelserne i en sådan licens.

4. OVERFØRSEL.  De må overføre Softwaren til en anden slutbruger.  Alle overførsler skal omfatte alle softwarekomponenter, medier, trykt materiale og denne Licensaftale, og De må ikke opbevare kopier af Softwaren eller nogen af dens komponenter.  Overførslen må ikke være en indirekte overførsel, f.eks. en forsendelse.  Inden overførslen skal slutbrugeren, der skal modtage den overførte Software, acceptere alle vilkår i denne Licensaftale.  Efter overførslen af Softwaren ophæves Deres licens automatisk.  De må ikke udleje, videregive eller tildele Softwaren, undtagen i den udstrækning det tillades i denne Licensaftale, og ethvert forsøg på derpå er ugyldigt.

5. OPGRADERINGER.  For at kunne bruge Software, der er fastslået som en opgradering, skal De først have en licens til den oprindelige Software, som Lexmark bestemmer som berettiget til opgraderingen.  Efter opgraderingen må De ikke længere bruge den oprindelige Software, der udgjorde grundlaget for Deres berettigelse til opgraderingen.

6. BEGRÆNSNING PÅ REVERSE ENGINEERING.  De må ikke ændre eller dekryptere, foretage reverse engineering, reverse assembly, reverse compilation eller på anden vis omdanne Softwaren, undtagen som og i den udstrækning det udtrykkeligt er tilladt at gøre det i henhold til gældende lov med henblik på kompatibilitet, fejlkorrektion og sikkerhedstest.  Hvis De har sådanne lovmæssige rettigheder, skal De give Lexmark skriftlig besked om alle planlagte udførelser af reverse engineering, reverse assembly og reverse compilation.  De må ikke dekryptere Softwaren, medmindre det er nødvendigt for deres legale brug af Softwaren.

7. YDERLIGERE SOFTWARE.  Denne Licensaftale gælder for opdateringer og supplementer fra Lexmark til den oprindelige Software, medmindre Lexmark leverer andre vilkår sammen med opdateringen eller supplementet.

8. BEGRÆNSNING AF BEFØJELSER.  Det gælder i videst mulige juridiske udstrækning, at Lexmarks, Lexmarks leverandørers, datterselskabers og forhandleres fulde erstatningsansvar og Deres særlige beføjelser er følgende:  Lexmark giver den særlige begrænsede garanti, der beskrives ovenfor.  Hvis Lexmark ikke afhjælper fejlbehæftede medier, som Lexmark garanterer, kan De ophæve Deres licens, og De får Deres penge tilbage, når De har returneret alle Deres kopier af Softwaren.

9. BEGRÆNSNING AF ERSTATNINGSANSVAR.  Det gælder i videst mulige juridiske udstrækning, at i forbindelse med eventuelle krav, der opstår som følge af Lexmarks begrænsede garanti, eller andre krav med relation til genstanden for denne Aftale er Lexmarks og Lexmarks leverandørers erstatningsansvar for alle skadestyper, uanset søgsmålets form eller grundlag (herunder kontrakt, misligholdelse, anerkendelse af krav, uagtsomhed, misvisende oplysninger eller anden skadegørende handling), begrænset til enten 5.000 USD eller det beløb, der er betalt til Lexmark eller Lexmarks autoriserede forhandlere for licensen, herunder for den Software, som har forårsaget skaden eller er genstanden for eller direkte relateret til årsagen til søgsmålet, alt efter hvilket af beløbene der er størst.  

LEXMARK, LEXMARKS LEVERANDØRER, DATTERSELSKABER OG FORHANDLERE ER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR SPECIELLE, HÆNDELIGE, INDIREKTE, USÆDVANLIGT STORE, PØNALE SKADER ELLER FØLGESKADER (HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, TAB AF PROFIT ELLER INDTJENING, TAB AF OPSPARING, DRIFTSFORSTYRRELSER OG TAB AF, UNØJAGTIGHEDER I ELLER SKADE PÅ DATA OG DOKUMENTER VED KRAV FRA TREDJEPARTER ELLER SKADE PÅ FAST EJENDOM OG MATERIELLE AKTIVER VED TAB AF PERSONLIGE OPLYSNINGER SOM FØLGE AF ELLER PÅ NOGEN MÅDE RELATERET TIL BRUGEN AF ELLER MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE SOFTWAREN ELLER PÅ ANDEN VIS I FORBINDELSE MED BESTEMMELSER I DENNE LICENSAFTALE), UANSET KRAVETS ART, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, BRUD PÅ KONTRAKT ELLER GARANTI, ERSTATNINGSKRAV (HERUNDER UAGTSOMHED OG SKÆRPET ANSVAR), OG SELVOM LEXMARK ELLER LEXMARKS LEVERANDØRER, DATTERSELSKABER ELLER FORHANDLERE ER BLEVET UNDERRETTET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE KRAV, ELLER VED KRAV FRA DEM PÅ GRUNDLAG AF KRAV FRA EN TREDJEPART, UNDTAGEN I DEN UDSTRÆKGNING DENNE UDELUKKELSE FRA SKADER BESTEMMES SOM JURIDISK UGYLDIG.  DE FØRNÆVNTE BEGRÆNSNINGER GÆLDER, SELVOM OM DE OVENSTÅENDE BEFØJELSER IKKE OPFYLDER DERES EGENTLIGE FORMÅL.

10. OPHØR.  Denne Licensaftale er gældende, medmindre den ophæves eller afvises.  De kan afvise eller ophæve denne licens på ethvert tidspunkt ved at destruere alle kopier af Softwaren sammen med alle ændringer, dokumentation og flettede dele i alle former eller som beskrevet heri.  Lexmark kan ophæve Deres licens ved meddelelse herom, hvis De ikke overholder vilkårene i denne Licensaftale.  Ved en sådant ophør accepterer De at destruere alle kopier af Softwaren sammen med alle ændringer, dokumentation og flettede dele i alle former.  

11. AFGIFTER.  De accepterer, at De er ansvarlig for betaling af alle afgifter, herunder, uden begrænsning, afgifter for alle varer, tjenester og personlig ejendom, som følger af denne Aftale eller Deres Brug af Softwaren.  

12. BEGRÆNSNING AF SØGSMÅL.  Ingen af parterne kan anlægge søgsmål, uanset formen, der opstår som følge af denne Aftale, mere end to år efter at årsagen til søgsmålet er opstået, undtagen i henhold til gældende lov.  

13. GÆLDENDE LOV.  Denne aftale er underlagt lovene i Commonwealth of Kentucky, USA.  Der gælder ikke noget valg af lovbestemmelser i nogen retsområder.  FN's konvention om kontrakter til internationalt varesalg er ikke gældende.

14. BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER FOR DE AMERIKANSKE MYNDIGHEDER  Softwaren er udviklet udelukkende med private midler.  De amerikanske myndigheders rettigheder til brugen af Softwaren er anført i denne Aftale og er begrænset af DFARS 252.227-7014 og lignende FAR-bestemmelser (og andre tilsvarende offentlige bestemmelser og kontraktklausuler).

15. TILLADELSE TIL BRUG AF DATA.  De accepterer, at Lexmark, Lexmarks datterselskaber og agenter må indsamle og bruge oplysninger, som De angiver ved supporttjenester, der udføres i forbindelse med Softwaren, og som De har anmodet om.  Lexmark accepterer ikke at bruge disse oplysninger på en måde, der identificerer Dem personligt, undtagen i den udstrækning det er nødvendigt for at kunne levere sådanne tjenester.

16. EKSPORTBEGRÆNSNINGER.  De må ikke (a) direkte eller indirekte anskaffe, sende, overføre eller geneksportere Softwaren, eller nogen direkte produkter derfra, i strid med gældende eksportlove eller (b) tillade, at Softwaren bruges til et formål, der er forbudt i henhold til sådanne eksportlove, herunder, uden begrænsning, spredning af kernevåben, kemiske og biologiske våben.

17. ELEKTRONISK ACCEPT AF KONTRAKT.  De og Lexmark accepterer denne Licensaftale elektronisk.  Det betyder, at De ved at klikke på knappen "Accepter" eller "Ja" på denne side, eller hvis De bruger dette produkt, angiver Deres accept af vilkårene og betingelserne i denne Licensaftale, og at De gør det med henblik på at oprette en kontrakt med Lexmark.

18. EVNE OG GODKENDELSE TIL AT OPRETTE KONTRAKT.  De anfører, at De er myndig det sted, hvor De accepterer Licensaftalen, og at De har godkendelse af Deres arbejdsgiver eller overordnede til at indgå denne kontrakt.

19. HELE AFTALEN.  Denne Licensaftale (herunder alle tillæg og tilføjelser til Licensaftalen, der følger med Softwaren) udgør hele aftalen mellem Dem og Lexmark i forhold til Softwaren.  Medmindre andet er anført heri, tilsidesætter disse vilkår og betingelser al tidligere og samtidig mundtlig og skriftlig kommunikation, forslag og fremstillinger i forhold til Softwaren og alle andre genstande, der er omfattet af denne Licensaftale (undtagen i den udstrækning sådanne eksterne vilkår ikke er i konflikt med vilkårene i Licensaftalen og alle andre skriftlige aftaler, der er indgået af Dem og Lexmark med hensyn til Deres Brug af Softwaren).  I den udstrækning Lexmarks politikker og programmer til supporttjenester er i konflikt med vilkårene i denne Licensaftale, gælder vilkårene i denne Licensaftale.

	
* Produkter i XX80 Series (herunder, men ikke begrænset til modellerne X1380, X1480, X1580, X2580, X3580 og X4580) er ikke underlagt Licensaftalen vedrørende blækpatroner.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.13