eula041d.txt Driver File Contents (s6300xp161en.exe)

LICENSAVTAL FÖR ANVÄNDARE AV PROGRAMVARA

OBS! LÄS DETTA DOKUMENT INNAN NI INSTALLERAR PROGRAMVARAN.  Detta dokument är ett avtal mellan Er, i egenskap av slutanvändare av programvaran ("Programvaran") och Canon Inc, med adress 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan ("Canon") (och/eller dess leverantörer), i egenskap av ägare till Programvaran. Genom att installera Programvaran har Ni accepterat att bli bunden av bestämmelserna i detta Avtal.

Klicka på "JA" längst ned i detta Avtal om Ni accepterar att bli bunden av bestämmelserna i detta Avtal, varefter Programvaran kommer att installeras.  Om Ni klickar på "NEJ" kommer Programvaran inte att installeras och Ni kommer inte att ha rätt att använda den. I sådant fall kan Ni returnera Programvaran tillsammans med oanvänd maskinvara i originalemballaget till inköpsstället för fullständig återbetalning.

Ni accepterar att använda Programvaran endast i enlighet med bestämmelserna och villkoren nedan.

Äganderätt och copyright: Alla rättigheter till Programvaran innehas av Canon (eller dess leverantörer). Canon eller dess leverantörer skall vid varje tid behålla all copyright och immateriella rättigheter till Programvaran och alla senare exemplar därav oavsett i vilken form de föreligger.

Licens: Er licens att använda Programvaran är icke-exklusiv och, såvida inte annat uttryckligen anges i detta Avtal, icke överlåtbar. Ni har rätt att: (1) använda ett exemplar av Programvaran (med "använda" skall avses lagra, ladda, installera, köra eller visa Programvaran) för Era interna ändamål; (2) framställa ett rimligt antal backupexemplar av Programvaran till stöd för den tillåtna användningen, under förutsättning att alla sådana exemplar är försedda med Canons copyrightmeddelande sådant det visas på det originalexemplar av Programvaran som Ni fått; (3) överlåta Programvaran och detta Avtal till en annan person under förutsättning att den personen har accepterat villkoren i detta Avtal och Ni avstår från all användning av Programvaran, överlämnar alla exemplar av Programvaran som Ni har framställt till den personen eller förstör alla exemplar som inte överlämnas. Om någon mottagare inte accepterar dessa villkor upphör detta Avtal automatiskt att gälla.

Ni har inte rätt att: (1) hyra ut, leasa ut, underlicensiera, låna ut, kopiera, modifiera, anpassa, sammanfoga, översätta, idka reverse engineering, dekompilera, disassemblera eller skapa bearbetningar baserade på hela eller del av Programvaran eller därtill hörande dokumentation  eller använda Programvaran på annat sätt än som uttryckligen medgivits i detta Avtal, eller i den utsträckning och under de omständigheter som uttryckligen medges enligt lag; (2) återge eller handla med Programvaran eller någon del därav på något som helst sätt, såvida det inte uttryckligen medges i detta Avtal och endast  i den mån och under de omständigheter som medges enligt lag.

Avtalstid och Avtalets upphörande: Detta Avtal skall fortsätta att gälla till dess att antingen (1) Ni säger upp det genom att förstöra Programvaran och därtill hörande dokumentation tillsammans med alla exemplar därav, eller (2) Canon säger upp det genom att lämna skriftligt meddelande därom till Er om Ni bryter mot någon av bestämmelserna eller villkoren häri.  När Avtalet upphör, oavsett av vilket skäl,  skall Ni omedelbart förstöra alla exemplar av Programvaran och därtill hörande dokumentation inklusive Programvara som lagras på hårddisken i någon dator som Ni äger, förfogar över eller kontrollerar.

BEGRÄNSAD GARANTI.  PROGRAMVARAN TILLHANDAHÅLLES "I BEFINTLIGT SKICK" UTAN GARANTI ELLER VILLKOR AV VAD SLAG DET VARA MÅ, VARE SIG DE ÄR UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER ELLER VILLKOR OM KVALITET OCH/ELLER LÄMPLIGHET  FÖR VISST ÄNDAMÅL. NI BÄR HELA RISKEN VAD AVSER KVALITET OCH FUNKTIONALITET I PROGRAMVARAN. SKULLE PROGRAMVARAN VISA SIG VARA DEFEKT BÄR NI (OCH INTE CANON, CANONS DOTTERBOLAG OCH KONCERNBOLAG, DERAS DISTRIBUTÖRER OCH ÅTERFÖRSÄLJARE) HELA KOSTNADEN FÖR ALL ERFORDERLIG SERVICE, REPARATION ELLER RÄTTELSE. I VISSA STATER MEDGES INTE FRISKRIVNING FRÅN UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER ELLER VILLKOR, OCH DÄRFÖR ÄR DET MÖJLIGT ATT OVANNÄMNDA FRISKRIVNING INTE GÄLLER BETRÄFFANDE ER. DENNA GARANTI GER ER VISSA JURIDISKA RÄTTIGHETER, OCH NI KAN OCKSÅ HA ANDRA RÄTTIGHETER SOM VARIERAR FRÅN EN STAT TILL EN ANNAN.

Canon, Canons dotterbolag och koncernbolag, deras distributörer, och återförsäljare garanterar inte att de funktioner som finns i Programvaran  kommer att uppfylla Era krav eller att handhavandet av Programvaran kan ske utan avbrott eller utan fel. Emellertid garanterar Canon eller Canons dotterbolag att det medium på vilket Programvaran lagras är fritt från defekter beträffande material och utförande i normal användning under en tidsperiod om nittio (90) dagar från den dag Ni enligt kvitto eller liknande erhöll densamma. 

KUNDENS RÄTT TILL PÅFÖLJDER. Canon, Canons dotterbolag och koncernbolag, deras distributörers och återförsäljares hela ansvar och Er enda påföljd skall vara att det medium som inte motsvarar den BEGRÄNSADE GARANTIN ersätts, under förutsättning att mediet återlämnas till Canons lokala försäljningsbolag som är verksamt i det land där Ni erhöll Programvaran tillsammans med en kopia av kvittot eller eljest. Den BEGRÄNSADE GARANTIN gäller inte om den bristande funktionen i mediet beror på olyckshändelse, missbruk eller felaktigt användande av Programvaran, och den skall inte gälla för någon annan än den ursprungliga användaren av Programvaran.

De uttryckliga villkoren i detta Avtal ersätter alla garantier, bestämmelser, utfästelser, (bortsett från bedrägliga utfästelser), åtaganden, villkor och åligganden som är underförstådda enligt lag eller sedvanerätt, affärssed, handelssed eller eljest, vilka alla härmed undantas så långt lagen medger.  

Canon är inte i något fall ansvarigt gentemot Er för utebliven vinst (vare sig den varit känd, kunnat förutses eller eljest), indirekt förlust eller skada, inklusive följdskada. Canons ansvar med anledning av eller i samband med detta Avtal, vare sig det gäller avtal, skadeståndsgrundande handling (inklusive, men ej begränsat till, vårdslöshet) eller eljest skall inte under några omständigheter överstiga ett belopp som är lika med priset för den Canonprodukt för vilken Programvaran utformats och som Ni betalat. 

Ingenting i detta Avtal skall inskränka eller utesluta Canons ansvar gentemot Er för dödsfall eller personskada som orsakats av dess vårdslöshet eller på grund av bedrägligt förfarande eller som uppkommit på grund av bestämmelserna i Avsnitt I i Consumer Protection Act 1987.

INGENTING I DETTA AVTAL SKALL HA NÅGON INVERKAN PÅ EN KONSUMENTS LAGSTADGADE RÄTTIGHETER.

Allmänt: Detta Avtal utgör hela överenskommelsen mellan Er och Canon vad avser Programvaran och ersätter varje tidigare muntlig eller skriftlig överenskommelse, avtal eller uppgift vad avser Programvaran. Ingendera parten skall ha rätt att göra påföljd gällande vad avser någon framställning som gjorts gentemot den och på vilket parten förlitat sig när detta Avtal ingicks (såvida inte sådan framställning gjordes bedrägligen) och partens enda påföljd skall vara för avtalsbrott i enlighet med vad som stadgas i detta Avtal.

Om någon  del av detta Avtal vid någon tidpunkt av en behörig domstol förklaras eller befinnes vara olaglig, ogiltig, eller icke verkställbar i något avseende enligt lagarna i någon jurisdiktion skall detta faktum inte inverka på eller begränsa lagligheten, giltigheten eller verkställbarheten av någon annan bestämmelse i detta Avtal.

Om Canon inte utnyttjar eller försenas i utnyttjandet av någon rättighet, förfoganderätt eller gottgörelse enligt detta Avtal skall det inte under några omständigheter utgöra ett avstående från sådan rättighet, förfoganderätt eller gottgörelse.

Ingen justering av detta Avtal skall bli giltig förrän den görs skriftligen och undertecknas av en behörig representant för Canon.

Tredje Parts Rätt: Bestämmelserna i detta Avtal skall vara verkställbara av Canons leverantörer i den mån de avser Canons leverantörer.

Lag: Detta Avtal skall regleras och tolkas i enlighet med holländskjapansk lag. Alla tvister mellan parterna som kan uppstå på grund av detta Avtal skall avgöras uteslutande av District Court i AmsterdamTokyo, Japan. Canon skall emellertid ha exklusiv rätt att frånträda detta avsnitt och verkställa detta Avtal enligt lokal lagstiftning  eller jurisdiktion i användarens hemland.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.16