OLF_lice.txt Driver File Contents (IN3002CAM1_driver.zip)

Ulead Systems Inc.
Eindgebruiker licentie-overeenkomst
MEDEDELING VOOR DE GEBRUIKER: DIT IS EEN CONTRACT. DOOR DEZE SOFTWARE TE INSTALLEREN, TE DOWNLOADEN OF TE GEBRUIKEN STEMT U IN MET DE TERMEN EN VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIE-OVEREENKOMST.


1. Intellectuele Eigendomsrechten: Dit software programma (De "Software") en de 
begeleidende geschreven materialen zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendomsproducten van Ulead Systems, Inc.  De Software is eveneens beschermd door de auteursrechtwetgeving van de Verenigde Staten en de internationale verbond voorwaarden. Handelsmerken zullen gebruikt worden in overeenkomst met de aanvaarde handelsmerk gebruiken, inclusief identificatie van de naam van de eigenaar van het handelsmerk. Handelsmerken mogen enkel gebruikt worden om afgedrukte uitvoer, geproduceerd door de Software  te identificeren. Zulk gebruik van enige handelsmerken geeft u geen enkel recht op eigendom van dat handelsmerk. Uitgezonderd zoals bovenstaand vermeld, heeft deze overeenkomst u geen enkele intellectuele eigendomsrechten in de Software.

2. Gebruik van de Software: Toegestaan is:(1) de Software op enige enkele computer gebruiken, op voorwaarde dat de Software slechts in gebruik is op een computer tegelijk. De Software is "in gebruik" op een computer wanneer het ingeladen is in het tijdelijk geheugen (bijv: RAM) of geïnstalleerd is in het permanent geheugen (bijv: harde schijf) van die computer. (2) Een kopie maken van de Software enkel en alleen voor back-up- en archiefdoeleinden. Niet toegestaan is: (1) het maken of gemaakt hebben van kopieën van de Software in enige vorm, hetzij digitaal, gedrukt, fotografisch of op welke wijze ook, uitgezonderd in die mate zodanig dat Software wordt opgenomen door u, in op het scherm of afgedrukte materialen. (2) het plaatsen of geplaatst hebben van de Software op een elektronisch mededelingsbord of enige andere vorm van on-line dienst. 
(3) het gebruiken of gebruikt hebben van de Software in enige vorm van pornografie, of in enige onderwerp dat op enige manier enig persoon of entiteit schandaliseert in enigerlei afbeelding, of dat enige vorm van bevestiging door de Software, zijn leveranciers, zijn uitgevers of enig individu of entiteit afgebeeld in de Software suggereert. (4) de Software te reverse-engineeren (terug te ontwikkelen), decompileren,  disassembleren of op een andere manier de originele code van de Software te proberen ontdekken (5) het wijzigen, aanpassen, vertalen, verhuur, leasen, uitlenen of het creëren van afgeleide werken van de Software.

3. Geldigheidsduur: Deze licentie zal van kracht zijn zolang u de software gebruikt, maar vervalt wanneer u niet langer aan een van de termen of voorwaarden voldoet. Bij een dergelijke beëindiging of indien u de overeenkomst wilt beëindigen, stemt u toe het origineel en alle kopieën van de Software te vernietigen

4. Beperkte garantie: 
DE PRESTATIES OF DE RESULTATEN DIE U KUNT BEKOMEN MET HET GEBRUIKEN VAN DE SOFTWARE OF DE BEGELEIDENDE ITEMS KUNNEN NIET EN WORDEN NIET DOOR ULEAD EN ZIJN LEVERANCIERS GEWAARBORGD. HET VOORGAANDE GEEFT DE ENIGE EN EXCLUSIEVE ONDERSTEUNING AAN VOOR ULEAD EN ZIJN LEVERANCIERS' SCHENDING VAN GARANTIE. MET UITZONDERING VAN DE VOORNOEMDE EXPLICIETE GARANTIE GEEFT ULEAD GEEN ANDERE GARANTIES, NOCH EXPLICIETE, NOCH GEÏMPLICEERDE, BETREFFENDE HET AL DAN NIET SCHENDEN VAN DE RECHTEN VAN DE DERDE PARTIJ, VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTBAARHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.
NOCH MONDELINGE, NOCH SCHRIFTELIJKE INFORMATIE OF ADVIES GEGEVEN DOOR ULEAD, ZIJN LEVERANCIERS, VERTEGENWOORDIGERS OF WERKNEMERS ZULLEN EEN GARANTIE VORMEN. In sommige landen of  rechtsgebieden is de uitsluiting of beperking van geïmpliceerde garanties niet toegelaten; in dit geval zijn de bovenstaande uitsluitingen en/of beperkingen niet op u van toepassing.  

5. Beperking van aansprakelijkheid:
ULEAD KAN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN VOOR ENIGE SCHADE IN WELKE VORM DAN OOK, WAARONDER ONDER MEER BEGREPEN DERVING VAN WINST, INCIDENTELE OF VOORTVLOEIENDE SCHADEN, ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK OF HET ONVERMOGEN TOT GEBRUIK VAN DE SOFTWARE OF HET GESCHREVEN MATERIAAL, ZELFS ALS  ULEAD OP DE HOOGTE IS GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADEN. In sommige landen of  rechtsgebieden is de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor incidentele, voortvloeiende of bijzondere schaden niet toegelaten; in dit geval zijn de bovenstaande beperkingen niet op u van toepassing.  

6. Algemeen:
Deze overeenkomst valt onder en moet worden geïnterpreteerd volgens de wetgeving van de staat Californië in de Verenigde Staten. Indien enige voorwaarde van deze licentie onwettig, ongeldig, of voor enige reden onuitvoerbaar is, dan zal deze voorwaarde uit de licentie worden en zullen alle overige voorwaarden gehandhaafd en van kracht blijven. Deze licentie-overeenkomst is de volledige verklaring van de overeenkomst tussen ons. Alle voorstellen en voorgaande communicaties tussen ons die betrekking hebben op het onderwerp van deze overeenkomst komen hiermee te vervallen. Indien u enige vragen hebt betreffende deze overeenkomst, kan u contact opnemen met Ulead op een van de onderaan getoonde adressen:

Ulead Systems, Inc.
Internationaal				Noord & Zuid Amerika
10F, No. 45, Tung Hsing Rd.			970 West 190th Street, Suite 520
Taipei, Taiwan	 110			Torrance, CA 90502, USA
Tel: +886-2-2764-8599			Tel: +1-310-523-9393
Fax: +886-2-2764-9599			Fax: +1-310-523-9399
http://www.ulead.com     			http://www.ulead.com

Japan					Europa
No.31, Hills 2				Wolfenbüetteler Str. 33
Setagaya Business Square			38102 Braunschweig
4-10-3 Yohga, Setagaya-ku			Germany
Tokyo 158-0097 Japan			Tel: +49-531-220-7920
Tel: +81-3-5491-5661			Fax: +49-531-220-7999
Fax: +81-3-5491-5663
http://www.ulead.co.jp			http://www.ulead.de
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.51