EULA_DU.txt Driver File Contents (2050JOB.exe)

LICENTIEOVEREENKOMST VOOR SOFTWARE VAN CANON

BELANGRIJK - LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN WORDT U GEACHT AKKOORD TE GAAN MET DEZE OVEREENKOMST.

Dit juridische document is een licentieovereenkomst tussen u en Canon Electronics Inc. ("Canon"). DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN WORDT U GEACHT AKKOORD TE GAAN MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST. ALS U HIERMEE NIET AKKOORD WILT GAAN INSTALLEER DE SOFTWARE DAN NIET EN BRENG  DE VERPAKKING VAN DE DISK MET DE SCANNER DIE EIGENDOM ZIJN VAN CANON OF VAN DEGENE DIE AAN CANON LICENTIE VERLEEND HEEFT (DE "SOFTWARE") EN DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE EN OVERIGE ARTIKELEN ONGEBRUIKT EN GEINSTALLEERD ONUITGEPAKT TERUG NAAR DE PLEK WAAR U ZE GEKOCHT HEBT EN VRAAG UW GELD TERUG.

Als tegenprestatie voor het recht de SOFTWARE te mogen gebruiken, verklaart u zich aan de voorwaarden van deze overeenkomst te zullen houden.

1. LICENTIEVERLENING: Canon verleent u het persoonlijke, niet-exclusieve recht de SOFTWARE op slechts één enkele computer te gebruiken.Het is u toegestaan de SOFTWARE fysiek over te brengen van de ene computer naar een andere computer op voorwaarde dat de SOFTWARE nooit op meer dan één computer tegelijk gebruikt wordt.

Het is u niet toegestaan de SOFTWARE aan derden toe te wijzen, in sublicentie te geven, te verkopen, te verhuren, te leasen, uit te lenen of over te dragen of de SOFTWARE uit het land waar u deze oorspronkelijk gekocht hebt te verzenden of te vervoeren naar andere landen zonder de vereiste toestemming van de desbetreffende overheden, dan wel de SOFTWARE of de bijbehorende documentatie te kopiëren, vermenigvuldigen, vertalen of in een andere programmeertaal om te zetten tenzij dit uitdrukkelijk in de SOFTWARE of documentatie toegestaan wordt.

Behoudens uitdrukkelijke toestemming onder het toepasselijk recht, is het u niet toegestaan de SOFTWARE of de bijbehorende documentatie te wijzigen, aan te passen, te decompileren of anderszins de broncode ervan te herleiden of dit door een derde te laten doen.

2. RESERVEKOPIE: Het is u toegestaan één kopie van de SOFTWARE te maken als back-up of de SOFTWARE op het permanente opslagapparaat (bijv. een harde schijf) van uw computer te kopiëren en de originele disk te bewaren als back-up. Tenzij uitdrukkelijk toegestaan krachtens het toepasselijk recht betekenen alle andere vormen van kopiëren van de SOFTWARE een schending van deze overeenkomst. U moet de copyrightvermelding kopiëren en aangeven op de back-up.

3. ONDERSTEUNING EN UPDATES: Canon, met Canon gelieerde ondernemingen, distributeurs of dealers daarvan zijn niet verantwoordelijk voor het onderhoud van de SOFTWARE of hulpverlening aan u voor het gebruik van de SOFTWARE. Er worden geen updates, verbeterde versies dan wel ondersteuning verstrekt voor de SOFTWARE.

4. BEPERKTE GARANTIE EN NIET-AANSPRAKELIJKHEIDSVERKLARING: Canon, met Canon gelieerde ondernemingen, distributeurs of dealers daarvan verstrekken geen garanties over probleemloze werking of het ontbreken of verhelpen van storingen. De SOFTWARE-licentie wordt daarom verstrekt op basis van de actuele staat van de SOFTWARE bij aflevering zonder enige garanties. De diskette waarop de SOFTWARE is opgenomen wordt bij normaal gebruik gedurende een periode van negentig (90) dagen vanaf de aankoopdatum gegarandeerd tegen ondeugdelijk materiaal of vakmanschap. De aankoopdatum dient aangetoond te worden met een kassabon of een vergelijkbaar bewijsstuk. De beperkte garantie geldt niet indien een defecte diskette het resultaat is van een ongeluk, misbruik of het verkeerde gebruik van de SOFTWARE en geldt uitsluitend voor de oorspronkelijke gebruiker van de SOFTWARE.

CANON, MET CANON GELIEERDE ONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS DAARVAN GEVEN GEEN ENKELE STILZWIJGENDE GARANTIE, WAARONDER GARANTIES BETREFFENDE DE VERHANDELBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN SPECIFIEK DOEL, MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE OF DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE. 

NOCH CANON, NOCH MET CANON GELIEERDE ONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS DAARVAN ZIJN AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUELE SCHADE WAARONDER VERVOLGSCHADE, WINSTDERVING, KOSTEN OF ONGEMAK VAN ENIGERLEI AARD, ALS GEVOLG VAN OF VOORTVLOEIEND UIT DE SOFTWARE, DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE OF HET GEBRUIK DAARVAN. 

CANON, MET CANON GELIEERDE ONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS DAARVAN ZIJN NIET GEHOUDEN U TE VRIJWAREN VAN OF SCHADELOOS TE STELLEN VOOR EVENTUELE CLAIMS OF JURIDISCHE PROCEDURES DIE ZIJN INGEDIEND OF AANHANGIG GEMAAKT DOOR EEN DERDE OP GROND VAN DE BEWERING DAT DE SOFTWARE, DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE OF HET GEBRUIK DAARVAN INBREUK ZOU MAKEN OP DE EVENTUELE INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE DESBETREFFENDE DERDE. 

HETGEEN HIERBOVEN VERMELD IS, BEHELST DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN CANON EN UW ENIGE VERHAALSRECHT IN VERBAND MET DE SOFTWARE EN DE BIJBEHORENDE DOCUMENTATIE.

5. DUUR: Deze overeenkomst wordt van kracht op het moment dat de verzegelde verpakking van de disk geopend wordt en blijft van kracht tot het moment van beëindiging. U kunt deze overeenkomst beëindigen door de SOFTWARE en eventuele kopieën daarvan te vernietigen. Deze overeenkomst eindigt ook als u niet voldoet aan een of meer bepalingen van deze overeenkomst. In dat geval kan Canon haar desbetreffende juridische rechten afdwingen en dient u de SOFTWARE en eventuele kopieën daarvan onmiddellijk te vernietigen.

6. OPMERKING VAN DE AMERIKAANSE OVERHEID BETREFFENDE BEPERKTE RECHTEN: De SOFTWARE wordt verstrekt met BEPERKTE RECHTEN. Voor het gebruik, de vermenigvuldiging of de openbaarmaking ervan gelden de beperkingen die vastgelegd zijn in subparagraaf (c) (1) (ii) van de Rights in Technical Data and Computer Software Clause in DFAR's 252.227-7013 dan wel subparagraaf (c) (1) en (2) van de Commercial Computer Software Restricted Rights Clause in FAR 52.227-19, zoals in het desbetreffende geval van toepassing is.

7. ONGELDIGHEID VAN LOSSE BEPALINGEN: Ingeval een bepaling van deze overeenkomst ongeldig, onwettig of nietig is of verklaard wordt door een bevoegd gerecht of tribunaal, vervalt de werking van de desbetreffende bepaling met betrekking tot de jurisdictie van het desbetreffende gerecht of tribunaal en wordt de geldigheid van de overige bepalingen van deze overeenkomst daardoor niet aangetast.

8. VERKLARING: DOOR DE VERZEGELDE VERPAKKING VAN DE DISK TE OPENEN VERKLAART U DEZE OVEREENKOMST GELEZEN EN BEGREPEN TE HEBBEN EN ERMEE AKKOORD TE GAAN. VERDER VERKLAART U DAT DEZE OVEREENKOMST DE VOLLEDIGE EN UITSLUITENDE OVEREENKOMST TUSSEN U EN CANON IS BETREFFENDE HET ONDERWERP VAN DEZE OVEREENKOMST EN DAT DEZE OVEREENKOMST ALLE EVENTUELE VOORSTELLEN OF EERDERE, MONDELINGE OF SCHRIFTELIJKE, OVEREENKOMSTEN EN ANDERE BERICHTGEVING TUSSEN U EN CANON MET BETREKKING TOT HET ONDERWERP VAN DEZE OVEREENKOMST VERVANGT. WIJZIGINGEN OP OF AANVULLINGEN VAN DEZE OVEREENKOMST ZIJN NIET GELDIG TENZIJ ZE ONDERTEKEND ZIJN DOOR EEN RECHTSGELDIGE VERTEGENWOORDIGER VAN CANON.

Indien u nog vragen hebt over deze overeenkomst of om andere redenen contact wilt opnemen met Canon, verzoeken wij u naar de plaatselijke vestiging van Canon te schrijven.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.48