Licro.txt Driver File Contents (cm2520_pcl6_ps_pcfax_Vista_x64_x86_WHQL.zip)

ÿþ

Acord de licenciere pentru utilizator final





V RUGM, CITIbI CU ATENbIE ACEST ACORD DE LICENbIERE ÎNAINTEA DESCHIDERII AMBALAJULUI ACESTUI PROGRAM ("PROGRAM"), DESCRCRII, INSTALRII SAU UTILIZRII PROGRAMULUI. DESCHIDEREA AMBALAJULUI, SAU DESCRCAREA, INSTALAREA SAU UTILIZAREA PROGRAMULUI VOR FI CONSIDERATE CA ACCEPTUL DV. LEGAL ALE TERMENILOR ^I CONDIbIILOR DE MAI JOS. DAC NU SUNTEbI DE ACORD CU ACESTEA, NU DESCRCAbI, NU INSTALAbI ^I NU UTILIZAbI PROGRAMUL, RESPECTIV NU DESCHIDEbI AMBALAJUL. 



 

1. DREPTUL DE AUTOR ^I DE PROPRIETATE INTELECTUAL 

Acesta este un acord de licenciere _i nu un contract de vânzare. Konica Minolta Business Technologies, Inc.("Konica Minolta") este în posesia, sau a fost licenciat de alci posesori ("licensor Konica Minolta") ale drepturilor de autor _i celorlalte drepturi de proprietate intelectual ale Programului, _i toate drepturile _i titlurile asupra Programului _i a copiilor acestuia sunt recinute de Konica Minolta sau licensorii Konica Minolta. Sub nici o circumstanc, acest Acord nu va fi considerat ca transferarea din partea Konica Minolta sau licensorii Konica Minolta ctre Dv. a oricrui drept de autor _i/sau alt drept de proprietate intelectual. Programul este protejat de prevederile legale _i ale acordurilor internacionale referitoare la drepturile de autor.



2. LICENb 

Prin prezenta Konica Minolta v acord o licenc limitat _i ne-exclusiv, prin care aveci dreptul:

(i) s instalaci _i s utilizaci Programul numai pe calculatorul(calculatoarele) Dv. conectat(e) cu produsul Konica Minolta pentru care a fost proiectat acest Program;

(ii) s permiteci utilizatorilor calculatoarelor descrise mai sus s utilizeze Programul, cu condicia ca v asiguraci ca ace_ti utilizatori respect termenii prezentului acord,

(iii) s utilizaci Programul numai pentru interesele Dv. profesionale sau personale;

(iv) s faceci o copie de rezerv a Programului, numai în suportul utilizrii normale _i intencionate ale acestuia;

(v) s transferaci Programul altei prci, prin transferul unei copii ale acestui acord _i a întregii documentacii, cu condicia ca (a) în acela_i timp trebuie s transferaci acelei prci sau s distrugeci toate copiile Programului, (b) acest transfer al proprietcii termin licenca Dv. din partea Konica Minolta, _i (c) trebuie s v asiguraci ca partea cruia transferaci drepturile este de acord cu acceptul termenilor _i condiciilor prezentului acord. În cazul în care aceast parte nu accept ace_ti termeni _i condicii, nu aveci dreptul s transferaci Programul.



3. RESTRICbII 

(1) Nu aveci dreptul, fr un acord scris din partea Konica Minolta:

(i)  s utilizaci, copiaci, modificaci, includeci în alte programe sau s transferaci copiile Programului, altfel decât cele prevzute în prezenta;

(ii)  s deasamblaci, s decompilaci sau s analizaci în orice alt mod Programul; sau

(iii)  s sublicenciaci, s daci în chirie sau în leasing sau s distribuici Programul sau orice copie a acestuia.

(iv)  s îndeprtaci, utilizaci sau alteraci orice inscripcie, simbol sau etichet din Program, referitoare la marc, logo, notaciile dreptului de autor sau de alt proprietatere.

(2) Sunteci de acord s nu exportaci Programul în orice form, violând legislacia în vigoare sau reglementrile oricrei cri privitoare la controlul exportului.



4. LIMITAREA GARANbIEI

(1) Dac Programul este furnizat pe CD-ROM(-uri) sau orice alt obiect tangibil care este utilizat pentru stocarea datelor digitale (referite în mod colectiv ca "Mediu de stocare"), Konica Minolta garanteaz ca Mediul de stocare s fie fr defecciuni de material sau de fabricacie, în cazul utilizrii normale, pentru o perioad de 90 (nouzeci) de zile de la data livrrii. CU EXCEPbIA GARANbIEI PRECEDENTE, APLICABILE NUMAI PENTRU MEDIUL DE STOCARE, PROGRAMUL ESTE FURNIZAT "CUM E", FR NICI UN FEL DE GARANbIE. KONICA MINOLTA, COMPANIILE AFILIATE ^I LICENSORII KONICA MINOLTA NU Î^I ASUM NICI UN FEL DE GARANbIE ÎN LEGTUR CU PROGRAMUL, EXPRES SAU IMPLICIT, INCLUZÂND FR LIMITARE, GARANbIILE IMPLICITE PENTRU POSIBILTATEA DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU ANUMITE SCOPURI PARTICULARE ^I NEÎNCLCARE A DREPTURILOR PRbII TERbIARE. 

(2) SUB NICI O CIRCUMSTANb, KONICA MINOLTA, COMPANIILE AFILIATE SAU LICENSORII KONICA MINOLTA NU Î^I ASUM RSPUNDEREA PENTRU ORICE PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE DATE SAU DE ALTE PAGUBE, INDIRECTE, SPECIALE, PENALE, INCIDENTALE SAU CONSECVENTE, CARE REZULT DIN UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE UTILIZARE A PROGRAMULUI, INCLUZÂND FR LIMITARE, PIERDEREA DE CLIENTEL, DEFECTAREA SAU FUNCbIONAREA NECOREPUNZTOARE A CALCULATOARELOR SAU PENTRU ALTE PAGUBE ^I PIERDERI, CHIAR ^I ÎN CAZUL ÎN CARE KONICA MINOLTA, COMPANIILE AFILIATE SAU LICENSORII KONICA MINOLTA AU FOST AVERTIZAbI DE POSIBILITATEA ACESTOR PAGUBE SAU PENTRU ORICE PLÂNGERE DEPUS PE BAZA UNEI PLÂNGERI DEPUSE DE O PARTE TERbIAR.

(3) Limitarea garanciei nu afecteaz sub nici o form drepturile Dv. prevzute prin lege. În cazul în care aceast limitare nu este aplicabil datorit prevederilor legale, limitarea se va aplica numai în msura maxim admis de lege.



5. TERMINARE

Puteci termina oricând aceast licenc prin distrugerea Programului _i a tuturor copiilor acestuia aflate în posesia Dv. Acest Acord se va considera terminat în cazul nerespectrii de ctre Dv. a termenilor prezentei. În cazul unei asemenea terminri, Dv. sunteci obligat s distrugeci imediat toate copiile Programului aflate în posesia Dv.



6. LEGISLAbIA DE REGLEMENTARE

Acest Acord este bazat pe legile în vigoare din Japonia.



7. SEPARABILITATE

În cazul în care oricare din prcile acestui Acord se declar ilegal sau se anuleaz prin hotrire judectoreasc sau a corpului administrativ a legislaciei competente, acesta nu va afecta prcile rmase ale acordului, care rmân efective în deplin vigoare, ca _i cum partea ilegal sau anulat n-ar fi fost inclus.



8. NOT PENTRU UTILIZATORII FINALI DIN SECTORUL GUVERNAMENTAL S.U.A. 

Programul este un "element comercial", în sensul definiciei din 48 C.F.R. 2.101 (octombrie 1995), care const dintr-un "program de calculator comercial" _i o "documentacie de program de calculator comercial," conform utilizrii acestori termeni în 48 C.F.R. 12.212 (septembrie 1995). În conformitate cu prevederile 48 C.F.R. 12.212 _i 48 C.F.R. 227.7202-1 la 227.7202-4 (iunie 1995), toci utilizatorii din sectorul guvernamental S.U.A. vor achiziciona programul numai cu drepturile prevzute în prealabil.





Luaci la cuno_tinc c aci citit acest acord, aci înceles _i v conformaci termenilor _i condiciilor acestuia. NICI O PARTE NU ARE OBLIGAbIA DE-A SE CONFORMA oricrei STATUT SAU PREVEDERI care nu sunt în conformitate cu termenii _i condiciile ACESTUI ACORD. ORICE amendament la ACEST ACORD ESTE VALABIL NUMAI ÎN SCRIS ^I SEMNAT DE REPREZENTANbII AUTORIZAbI ALE TUTUROR PRbILOR. PRIN DESCHIDEREA AMBALAJULUI, descrcarea, instalarea sau utilizarea PROGRAMULUI SUNTEbI DE ACORD S ACCEPTAbI TERMENII PREZENTULUI ACORD.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.27