license.txt Driver File Contents (MouseWorks6.0.3_NL.zip)

Softwarelicentie

Dit is een licentieovereenkomst en geen koopovereenkomst. Dit is een wettelijke overeenkomst tussen u en Kensington Technology Group, een divisie van ACCO Brands, Inc. Lees deze overeenkomst zorgvuldig door vóórdat u de software installeert of gebruikt.

Dit softwareprogramma valt onder de bescherming van Amerikaanse wetten op auteursrecht en patentrecht alsmede de bepalingen van internationale verdragen. U mag:

a) het programma op elke gewenste computer gebruiken, waarbij bedrijfs-, thuis- en laptopcomputers zijn inbegrepen, zolang u ervoor zorgt dat het programma niet op twee of meer computers tegelijkertijd in gebruik is;

b) eventueel benodigde reservekopieën maken voor persoonlijk gebruik;

c) het programma en de licentie overdragen aan een ander op voorwaarde dat deze partij de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst aanvaardt. U mag het programma, inclusief het originele exemplaar, reservekopieën, handleidingen, documentatie en alle andere aanverwante materialen overdragen of eventuele niet-overgedragen kopieën vernietigen, waarbij alle onderdelen van het programma, die zijn vervat in of samengevoegd met andere programma's, zijn inbegrepen. Elke overdracht, anders dan die welke expliciet is toegestaan, zal nietig zijn en resulteren in een beëindiging van deze licentie.


Beperkte rechten voor de Amerikaanse overheid

Het programma en de documentatie worden ter beschikking gesteld met zogenaamde beperkte rechten. Gebruik, vermenigvuldiging of openbaarmaking door de Overheid is onderworpen aan de beperkingen zoals bepaald in subparagraaf (c) (1) (ii) van The Rights in Technical Data and Computer Software, clausule DFARS 52.227-7013. Contractant/fabrikant is 
Kensington Technology Group, 
2000 Alameda de las Pulgas, 
Second Floor, 
San Mateo, CA 94403 
Verenigde Staten.

BEPERKTE GARANTIE: Software

Kensington garandeert dat de CD of diskette(s) waarop het programma wordt geleverd, vrij is van defecten in materiaal en uitvoering, mits deze wordt (worden) gebruikt in combinatie met de computerhardware en het besturingssysteem waarvoor deze zijn ontworpen. De gehele aansprakelijkheid van Kensington en uw enige verhaal zal zijn de vervanging door Kensington van de CD of diskette(s). Voor vervanging van CD of diskette(s) wendt u zich tot Kensington via nummer 800-535-4242 of 650-572-2700, of zendt u een verzoek daartoe per faxbericht naar nummer 650-358-0152.

HET PROGRAMMA WORDT GELEVERD "AS IS" ZONDER ENIGE GARANTIE, HETZIJ EXPLICIET, HETZIJ IMPLICIET, INCLUSIEF DOCH NIET BEPERKT TOT DE INBEGREPEN GARANTIES BETREFFENDE VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.

Kensington garandeert niet dat de in het programma vervatte functies zullen voldoen aan uw eisen of dat de werking van het programma ononderbroken of vrij van fouten of storingen zal zijn.

ONDER GEEN BEDING KAN KENSINGTON AANSPRAKELIJK WORDEN GEHOUDEN VOOR ENIGE SCHADE, INCLUSIEF GEDORVEN WINSTEN OF SPAARGELDEN, OF ENIGE ANDERE INCIDENTELE OF VOORTVLOEIENDE SCHADE ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK OF HET NIET KUNNEN GEBRUIKEN VAN EEN DERGELIJK PROGRAMMA, ZELFS ALS KENSINGTON OF EEN GEAUTORISEERD DEALER ERVAN OF BEIDEN OP DE HOOGTE WAREN VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE, DAN WEL VOOR ENIGE ANDERE AANSPRAAK DOOR ENIGE ANDERE PARTIJ.

In bepaalde staten of landen is de uitsluiting of beperking van vervolgschade niet toegestaan, waardoor de bovenstaande beperking en uitsluiting mogelijk niet op u van toepassing is. Deze garantie geeft u specifieke wettelijke rechten, terwijl u tevens over mogelijke andere rechten beschikt die van land tot land kunnen variëren. Bepaalde staten of landen staan geen beperking toe van de duur van een impliciete garantie, waardoor de bovenstaande beperking mogelijk niet op u van toepassing is.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.64