license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

LICENÈNÁ DOHODA PRE JEDNÉHO KONCOVÉHO POUŽÍVATE¼A NA SOFTVÉR INTERVIDEO WINDVDTM

DÔLEŽITÉ - ÈÍTAJTE POZORNE.

Táto licenèná dohoda pre koncového používate¾a InterVideo WinDVD (ïalej len DOHODA) je právnou dohodou medzi vami a InterVideo Inc. na vyššie identifikovaný softvérový produkt, ktorý zahàòa poèítaèový softvér a môže zahàòať súvisiace médiá, tlaèené materiály a "on-line" alebo elektronickú dokumentáciu ("SOFTVÉROVÝ PRODUKT"). Nainštalovaním, nakopírovaním alebo iným využitím tohto SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU súhlasíte s tým, že budete viazaní podmienkami tejto DOHODY. Ak nesúhlasíte s podmienkami tejto DOHODY, neinštalujte a nepoužívajte tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT. Môžete ho však vrátiť na mieste nákupu oproti plnej refundácii.

LICENCIA NA SOFTVÉROVÝ PRODUKT

Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT je chránený autorským zákonom a medzinárodnými dohodami autorského práva ako aj inými zákonmi a dohodami o duševnom vlastníctve. Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT sa nepredáva, iba sa naò poskytuje licencia.

1) UDELENIE LICENCIE. Táto DOHODA vám, koncovému používate¾ovi poèítaèového softvéru, poskytuje nasledujúce práva:
* Aplikaèný softvér. Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT môžete používať iba vy. Môžete nainštalovať a používať jednu kópiu SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU alebo jeho akejko¾vek predchádzajúcej verzie pre ten istý operaèný systém na jednom poèítaèi.
* Licenèný balík. Ak ste získali túto DOHODU v rámci licenèného balíka InterVideo WinDVD, môžete si urobiť vyššie uvedený poèet dodatoèných kópií softvérovej èasti SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a môžete používať každú kópiu spôsobom uvedeným vyššie.

2) POPIS INÝCH PRÁV A OBMEDZENÍ.
* Softvér akademickej edície. Ak je SOFTVÉROVÝ PRODUKT identifikovaný ako "Akademická edícia" alebo "Edukaèná kópia" alebo "AE", musíte byť "kvalifikovaným edukaèným používate¾om", aby ste mohli SOFTVÉROVÝ PRODUKT používať. Ak nie ste kvalifikovaným edukaèným používate¾om, nemáte v rámci tejto DOHODY žiadne práva. Ak chcete zistiť, èi ste kvalifikovaným edukaèným používate¾om, spojte sa s Odbytovým informaèným centrom InterVideo (InterVideo Sales Information Center): InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (alebo faxom na èíslo +1-510-651-8808, elektronickou poštou na adrese: sales@intervideoinc.com).
* Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT je licencovaný ako jeden produkt. Jeho zložky sa nesmú oddeliť na používanie na viac ako jednom poèítaèi.
* Prenájom. Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT nesmiete prenajať ani požièať žiadnemu subjektu.
* Prevod softvéru. Všetky svoje práva v rámci tejto DOHODY môžete natrvalo previesť za predpokladu, že (a) neponecháte si žiadne kópie, (b) prevediete všetok SOFTVÉROVÝ PRODUKT (vrátane všetkých jeho zložiek, médií a tlaèených materiálov, akéko¾vek aktualizácie, túto DOHODU a ak sa hodí, aj Certifikát autentickosti) a (c) príjemca bude súhlasiť s podriadením sa všetkým podmienkam tejto DOHODY. Ak je SOFTVÉROVÝ PRODUKT aktualizáciou, akýko¾vek prevod musí zahàòať všetky predchádzajúce verzie SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a všetky vaše prípadné práva na ne.
* Služby podpory. Ak bol tento produkt získaný ako súèasť balíka so softvérovým alebo hardvérovým produktom iného výrobcu, od koncových používate¾ov sa žiada, aby sa v súvislosti s podporou prvej úrovne spojili s týmto výrobcom. Inak vám InterVideo môže poskytnúť služby podpory týkajúce sa SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU ("služby podpory"). Poskytovanie a využívanie služieb podpory sa riadi stratégiami a programami spoloènosti InterVideo opísanými v používate¾skej príruèke SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a/alebo v "on-line" dokumentácii. Akýko¾vek doplnkový softvérový kód, ktorý vám bol poskytnutý ako súèasť služieb podpory, sa bude považovať za súèasť SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a bude podliehať podmienkam tejto DOHODY. Èo sa týka technických informácií, ktoré poskytnete spoloènosti InterVideo v rámci služieb podpory, InterVideo môže také informácie využiť na svoje komerèné úèely vrátane aktualizácií a vývoja produktov. Spoloènosť InterVideo vynaloží maximálnu snahu, aby nepoužívala také technické informácie vo forme, ktorá vás osobne identifikuje.
* Ukonèenie. Bez dotknutia akýchko¾vek práv spoloènosti InterVideo môže InterVideo ukonèiť túto DOHODU, ak nedodržíte podmienky tejto DOHODY. V takom prípade musíte znièiť všetky kópie SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a všetky jeho súèasti; vzh¾adom na to dávate spoloènosti InterVideo právo s predchádzajúcim upozornením alebo bez neho monitorovať vaše aktivity prístupné cez Internet s cie¾om overenia výkonu SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU a/alebo vášho podriadenia sa daným podmienkam vrátane (okrem iného) dia¾kového monitoringu a overovania vašej implementácie, používania a duplikácie SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU.

3) AKTUALIZÁCIE. Ak je SOFTVÉROVÝ PRODUKT oznaèený alebo inak identifikovaný ako "aktualizácia", musíte mať riadnu licenciu na používanie produktu identifikovaného spoloènosťou InterVideo ako produkt s nárokom na aktualizáciu, aby ste mohli SOFTVÉROVÝ PRODUKT používať. SOFTVÉROVÝ PRODUKT oznaèený alebo inak identifikovaný spoloènosťou InterVideo ako aktualizácia nahrádza a/alebo dopåòa produkt, ktorý bol základom vášho nároku na takú aktualizáciu. Výsledný aktualizovaný produkt môžete používať iba v súlade s podmienkami tejto DOHODY. Ak je SOFTVÉROVÝ PRODUKT aktualizáciou alebo zložkou balíka softvérových programov, na ktoré ste dostali licenciu ako na jediný produkt, SOFTVÉROVÝ PRODUKT možno používať a previesť iba ako súèasť daného balíka produktov a nemožno ho oddeliť na použitie na viac ako jednom poèítaèi.

4) AUTORSKÉ PRÁVO A OCHRANNÉ ZNÁMKY.
* Všetky nároky, ochranné známky a autorské práva týkajúce sa SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU (vrátane - okrem iného - akýchko¾vek obrazov, fotografií, animácií, videa, zvuku, hudby, textu a apletov zahrnutých do SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU), sprievodných tlaèených materiálov a akýchko¾vek kópií SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU vlastní spoloènosť InterVideo alebo jej pridružené spoloènosti. Tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT je chránený autorským zákonom, zákonmi o ochranných známkach a medzinárodnými zmluvami. Na úèely archivácie musíte s týmto SOFTVÉROVÝM PRODUKTOM zaobchádzať ako s akýmko¾vek iným materiálom chráneným autorským zákonom a tlaèené materiály sprevádzajúce SOFTVÉROVÝ PRODUKT nesmiete kopírovať.
* Zo žiadnej èasti SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU sa nesmú odstraòovať, modifikovať alebo meniť žiadne oznaèenia autorských práv alebo ochranných známok vrátane (okrem iných) takých oznaèení nachádzajúcich sa vo fyzických a/alebo elektronických médiách alebo dokumentácii, v dialógu inštalácie InterVideo WinDVD alebo v oknách "O aplikácii", v ktoromko¾vek runtimeovom zdroji a/alebo v akýchko¾vek oznaèeniach prítomnosti na Internete alebo podpory Internetu, v kóde alebo v iných uskutoèneniach pôvodne obsiahnutých v SOFTVÉROVOM PRODUKTE alebo dynamicky alebo inak ním vytváraných.

5) SOFTVÉR NA VIACERÝCH MÉDIÁCH. SOFTVÉROVÝ PRODUKT môžete dostať na viac ako jednom médiu. Bez oh¾adu na typ alebo ve¾kosť média, ktoré dostanete, môžete použiť iba to jedno médium, ktoré je vhodné pre váš poèítaè. Ïalšie médium nesmiete používať alebo inštalovať z ïalšieho média na ïalší poèítaè vrátane (okrem iných) prenosných poèítaèov v rámci výluènej kontroly registrovaného koncového používate¾a. Ïalšie médium nesmiete požièať, prenajať alebo inak previesť na iného používate¾a s výnimkou prípadu prevodu SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU natrvalo (ktorý je upravený vyššie).

6) RÔZNE
Ak ste získali alebo používate tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT v Spojených štátoch, táto DOHODA sa riadi zákonmi štátu Kalifornia. Ak ste tento SOFTVÉROVÝ PRODUKT získali a používate ho mimo Spojených štátov, potom môžu platiť aj miestne zákony. Ak máte akéko¾vek otázky týkajúce sa tejto DOHODY, alebo ak sa chcete z akýchko¾vek dôvodov kontaktovať so spoloènosťou InterVideo, spojte sa s distribútorom InterVideo, ktorý poskytuje služby u vás, alebo napíšte na nasledujúcu adresu: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (alebo faxujte na èíslo +1-510-651-8808, alebo pošlite elektronickú poštu na: sales@ intervideoinc.com).

7) OBMEDZENÁ ZÁRUKA
* OBMEDZENÁ ZÁRUKA. InterVideo zaruèuje, že (a) SOFTVÉROVÝ PRODUKT bude poèas obdobia deväťdesiatich (90) dní od dátumu, kedy ste ho získali, fungovať v zásade v súlade s písomnými materiálmi spoloènosti InterVideo, ktoré ho sprevádzajú, a (b) akéko¾vek služby podpory poskytované spoloènosťou InterVideo budú v zásade zhodné s popisom v príslušných písomných materiáloch poskytnutých spoloènosťou InterVideo, a (c) technici podpory InterVideo vynaložia komerène primeranú snahu na vyriešenie akýchko¾vek problémov so SOFTVÉROVÝM PRODUKTOM. V rozsahu, v ktorom možno implikované záruky na Softvérový produkt poprieť, sú tieto záruky popreté v ïalšom texte. Niektoré štáty a jurisdikcie nedovo¾ujú popretie záruk alebo obmedzenia trvania implikovanej záruky, takže vyššie uvedené obmedzenie pre vás nemusí platiť. Pokia¾ implikované záruky nemožno poprieť úplne, ale príslušný zákon povo¾uje obmedzenia implikovaných záruk, potom sú prípadné implikované záruky na SOFTVÉROVÝ PRODUKT obmedzené na deväťdesiat (90) dní.
* OPRAVNÉ PROSTRIEDKY ZÁKAZNÍKA. Celá zodpovednosť spoloènosti InterVideo a jej dodávate¾ov a váš výluèný opravný prostriedok bude pod¾a rozhodnutia spoloènosti InterVideo buï (a) vrátenie prípadnej ceny, ktorú ste zaplatili za SOFTVÉROVÝ PRODUKT (nepresahujúcej navrhovanú maloobchodnú cenu), alebo (b) oprava alebo výmena komponentov SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU, ktoré nevyhovujú obmedzenej záruke spoloènosti InterVideo a ktoré sa vrátia spoloènosti InterVideo s kópiou vášho dokladu o nákupe. Táto obmedzená záruka bude neplatná, ak je zlyhanie SOFTVÉROVÉHO PRODUKTU dôsledkom nehody, zneužitia alebo nesprávneho použitia. Na akýko¾vek náhradný SOFTVÉROVÝ PRODUKT sa poskytne záruka na zvyšok pôvodnej záruènej doby alebo na tridsať (30) dní pod¾a toho, èo je dlhšie. Mimo spojených štátov nie je k dispozícii žiadny z týchto opravných prostriedkov ani žiadne služby podpory ponúkané spoloènosťou InterVideo bez dokladu o nákupe z medzinárodného zdroja oprávneného spoloènosťou InterVideo.
* ŽIADNE INÉ ZÁRUKY V MAXIMÁLNOM ROZSAHU POVOLENOM PRÍSLUŠNÝM ZÁKONOM. SPOLOÈNOSŤ INTERVIDEO A JEJ DODÁVATELIA POPIERAJÚ VŠETKY INÉ ZÁRUKY A PODMIENKY, VÝSLOVNÉ I IMPLIKOVANÉ, VRÁTANE (BEZ OBMEDZENIA) IMPLIKOVANÝCH ZÁRUK PREDAJNOSTI, VHODNOSTI NA KONKRÉTNY ÚÈEL, VLASTNÍCTVA A NEPORUŠOVANIA VZH¼ADOM NA SOFTVÉROVÝ PRODUKT A POSKYTOVANIE ALEBO NEPOSKYTOVANIE SLUŽIEB PODPORY. TÁTO OBMEDZENÁ ZÁRUKA VÁM POSKYTUJE ŠPECIFICKÉ ZÁKONNÉ PRÁVA. MÔŽETE MAŤ AJ INÉ PRÁVA, KTORÉ SA LÍŠIA OD ŠTÁTU ALEBO JURISDIKCIE K ŠTÁTU ALEBO JURISDIKCII.

8) OBMEDZENIE ZODPOVEDNOSTI. V MAXIMÁLNOM ROZSAHU POVOLENOM PRÍSLUŠNÝM ZÁKONOM SPOLOÈNOSŤ INTERVIDEO ALEBO JEJ DODÁVATELIA NEBUDÚ ZODPOVEDNÍ ZA AKÉKO¼VEK ŠPECIÁLNE, NÁHODNÉ, NEPRIAME ALEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY AKÉHOKO¼VEK DRUHU (VRÁTANE - OKREM INÝCH - ŠKÔD ZO STRATY OBCHODNÉHO ZISKU, PRERUŠENIA ÈINNOSTI, STRATY PODNIKOVÝCH INFORMÁCIÍ ALEBO AKÝCHKO¼VEK INÝCH PEÒAŽNÝCH STRÁT) POCHÁDZAJÚCE Z POUŽÍVANIA ALEBO NEMOŽNOSTI POUŽÍVAŤ SOFTVÉROVÝ PRODUKT ALEBO POSKYTOVANIA ALEBO NEPOSKYTOVANIA SLUŽIEB PODPORY AJ V PRÍPADOCH, KEDY MOŽNOSŤ VZNIKU TAKÝCH ŠKÔD BOLA SPOLOÈNOSTI INTERVIDEO OZNÁMENÁ. V AKOMKO¼VEK PRÍPADE BUDE CELKOVÁ ZODPOVEDNOSŤ SPOLOÈNOSTI INTERVIDEO POD¼A KTORÉHOKO¼VEK USTANOVENIA TEJTO DOHODY OBMEDZENÁ NA VÄÈŠIU SUMU Z NASLEDUJÚCICH: SUMA, KTORÚ STE SKUTOÈNE ZAPLATILI ZA SOFTVÉROVÝ PRODUKT, ALEBO DESAŤ AMERICKÝCH DOLÁROV (10,00 USD), AVŠAK S TÝM, ŽE AK STE UZAVRELI DOHODU O SLUŽBÁCH PODPORY INTERVIDEO, CELÁ ZODPOVEDNOSŤ SPOLOÈNOSTI INTERVIDEO V SÚVISLOSTI SO SLUŽBAMI PODPORY SA BUDE RIADIŤ PODMIENKAMI PRÍSLUŠNEJ DOHODY. VZH¼ADOM NA TO, ŽE NIEKTORÉ ŠTÁTY A JURISDIKCIE NEPOVO¼UJÚ VYLÚÈENIE ALEBO OBMEDZENIE ZODPOVEDNOSTI, VYŠŠIE UVEDENÉ OBMEDZENIE SA NA VÁS NEMUSÍ VZŤAHOVAŤ.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.43