license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST VOOR ENKELE EINDGEBRUIKER VAN INTERVIDEO WINDVDTM SOFTWARE

BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG. 

Deze gebruiksrechtovereenkomst van InterVideo WinDVD ("Gebruiksrechtovereenkomst") is een rechtsgelige OVEREENKOMST tussen u en InterVideo Inc. voor de hierboven aangegeven InterVideo WinDVD software-product, hetgeen bestaat uit computer-software en kan bestaan uit bijbehorende media, materialen in drukvorm, en "on line" of elektronische documentatie ("SOFTWARE-PRODUCT"). Door het installeren, kopiëren of anderszins gebruiken van het SOFTWARE-PRODUCT, stemt u ermee in uzelf te verbinden met de bepalingen in deze Gebruiksrechtovereenkomst. Indien u niet akkoord gaat met de bepalingen van deze Gebruiksrechtsovereenkomst, dient u het SOFTWARE-PRODUCT NIET te installeren of te gebruiken, het is u echter toegestaan het te retourneren naar de plaats van aankoop voor een volledige restitutie.

GEBRUIKSRECHT SOFTWARE-PRODUCT

Het SOFTWARE-PRODUCT wordt beschermd door auteurswetten en internationale verdragen met betrekking tot auteursrechten, en tevens door andere wetten en verdragen met betrekking tot eigendomsrechten. Er wordt gebruiksrecht verleend voor het SOFTWARE-PRODUCT, het wordt niet verkocht. 

1) VERLENING VAN HET GEBRUIKSRECHT. Deze Gebruiksrechtovereenkomst verleent u, de eindgebruiker van de computer-software, de volgende rechten: 
* Applicatie-software. Het SOFTWARE-PRODUCT mag alleen door u worden gebruikt. U mag slechts één exemplaar van het SOFTWARE-PRODUCT, of een eerdere versie hiervan voor hetzelfde besturingssysteem, op een enkele computer installeren en gebruiken.
* Gebruiksrechtpakket. Indien u deze Gebruiksrechtovereenkomst heeft verkregen in een gebruiksrechtpakket van InterVideo WinDVD, is het u toegestaan het aantal aanvullende kopieën te maken van het onderdeel computer-software van het SOFTWARE-PRODUCT zoals aangegeven aan de bovenkant van deze Gebruiksrechtovereenkomst, en u mag elke kopie op de hierboven gespecificeerde wijze gebruiken.

2) BESCHRIJVING VAN ANDERE RECHTEN EN BEPERKINGEN.
* Academische editie van de software.  Indien het SOFTWARE-PRODUCT is ge‹dentificeerd als een  "Academische editie" of "Educatieve kopie" of "AE", dient u een "Erkende educatieve gebruiker" te zijn om gebruik te mogen van het SOFTWARE-PRODUCT. Indien u geen Erkende educatieve gebruiker bent, heeft u geen rechten onder deze Gebruiksrechtovereenkomst. Om vast te stellen of u een Erkende educatieve gebruiker bent, dient u contact op te nemen met het InterVideo Sales Information Center: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, V.S. (of per FAX +1-510-651-8808, e-mail naar: sales@intervideoinc.com).
* Er wordt voor het SOFTWARE-PRODUCT gebruiksrecht verleend als een enkel product. De componenten ervan mogen niet worden gescheiden voor gebruik op meer dan één computer.
* Verhuur. Het is u niet toegestaan het SOFTWARE-PRODUCT aan derden te verhuren, te leasen of uit te lenen.
* Software-verplaatsing. Het is u toegestaan al uw rechten onder deze Gebruiksrechtovereenkomst permanent te verplaatsen, mits u (a) geen kopieën behoudt, (b) het volledige SOFTWARE-PRODUCT verplaatst (met inbegrip van alle componentonderdelen, de media en materialen in drukvorm, alle upgrades, deze Gebruiksrechtovereenkomst en, indien van toepassing, het Certificaat van Echtheid), en (c) de ontvanger ermee akkoord gaat zich te schikken naar alle bepalingen in deze Gebruiksrechtsovereenkomst. Indien het SOFTWARE-PRODUCT een upgrade is, dienen alle verplaatsingen alle voorgaande versies van het SOFTWARE-PRODUCT te omvatten en al uw daarin vervatte rechten, indien aanwezig.
* Ondersteuningsservices. Indien dit product is verkregen als onderdeel van een "bundel" met een product van een andere software- of hardware-fabrikant, dienen gebruikers voor eerste ondersteuning contact op te nemen met die fabrikant. In andere gevallen kan InterVideo u voorzien van de ondersteuningsservices die zijn gerelateerd aan het SOFTWARE-PRODUCT ("Ondersteuningsservices"). De verlening en het gebruik van ondersteuningsservices wordt bepaald door de richtlijnen en programma's van InterVideo beschreven in de gebruikershandleiding en/of in de "on line" documentatie van het SOFTWARE-PRODUCT. Alle aanvullende software die u ontvangt als onderdeel van de ondersteuningsservices zal worden beschouwd als onderdeel van het SOFTWARE-PRODUCT en afhankelijk zijn van de voorwaarden en bepalingen van de Gebruiksrechtovereenkomst. Met betrekking tot technische informatie die u aan InterVideo verschaft als onderdeel van de ondersteunigsservices, kan InterVideo dergelijke informatie gebruiken voor zakelijke doeleinden, met inbegrip van product-updates en -ontwikkeling. InterVideo zal haar uiterste best doen dergelijke technische informatie niet te gebruiken in een vorm die u persoonlijk kan identificeren.
* Beëindiging. Onder alle voorbehoud met betrekking tot de andere rechten van InterVideo, is InterVideo gerechtigd deze Gebruiksrechtovereenkomst te beëindigen indien u verzuimt de voorwaarden en bepalingen van deze Gebruiksrechtovereenkomst na te leven. In een dergelijk geval, dient u alle kopieën van het SOFTWARE-PRODUCT en onderdelen hiervan te vernietigen; hiertoe verleent u InterVideo het recht om, met of zonder voorafgaande aankondiging, uw via het Internet toegankelijke activiteiten te controleren teneinde de prestaties van het SOFTWARE-PRODUCT en/of uw naleving van de hiermee verbonden bepalingen te verifiëren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het op afstand controleren en verifiëren van uw implementatie, gebruik en duplicatie van het SOFTWARE-PRODUCT.

3) UPGRADES. Indien het SOFTWARE-PRODUCT is gekwalificeerd of anderszins door InterVideo is aangemerkt als een "upgrade", dient u het juiste gebruiksrecht te hebben voor het gebruik van een product dat door InterVideo is aangemerkt als zijnde in aanmerking komend voor de upgrade teneinde het SOFTWARE-PRODUCT te kunnen gebruiken. Een SOFTWARE-PRODUCT dat is gekwalificeerd of anderszins door InterVideo is aangemerkt als een upgrade vervangt en/of vult het product aan dat de basis vormt voor uw bevoegdheid tot een dergelijke upgrade. U kunt de resulterende upgrade van het product slechts gebruiken in overeenstemming met de bepalingen in deze Gebruiksrechtovereenkomst. Indien het SOFTWARE-PRODUCT een upgrade is van een component van een pakket software-programma's waarvoor u gebruiksrecht heeft als een enkel product, kan het SOFTWARE-PRODUCT alleen worden gebruikt en verplaatst als onderdeel van dat enkele productpakket en het mag niet worden afgezonderd voor gebruik op meer dan één computer.

4) AUTEURSRECHTEN EN HANDELSMERKEN.
* Alle betiteling, handelsmerken en auteursrechten in en met betrekking tot het SOFTWARE-PRODUCT (met inbegrip van maar niet beperkt tot afbeeldingen, foto's, animatie, video, audio, musiek, tekst en applets aanwezig in het SOFTWARE-PRODUCT), de begeleidende materialen in drukvorm en kopieën van het SOFTWARE-PRODUCT zijn het eigendom van InterVideo of dochterondernemingen. Het SOFTWARE-PRODUCT wordt beschermd door wetten met betrekking tot auteursrecht en handelsmerken en bepalingen in internationale verdragen. U dient voor archivering het SOFTWARE-PRODUCT te behandelen als elk ander auteursrechtelijk beschermd product, en u mag de materialen in drukvorm die het SOFTWARE-PRODUCT begeleiden niet kopiëren.
* U mag geen op het SOFTWARE-PRODUCT of willekeurig onderdeel hiervan aanwezige auteursrecht- of handelsmerkberichten van InterVideo verwijderen, aanpassen of wijzigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot dergelijke berichten vervat in de fysieke en/of elektronische media of documentatie, in de dialoog- of 'Info...'-vensters van de InterVideo WinDVD Setup Wizard, in de runtime-bronnen en/of in de berichten die op het Web aanwezig of hiervoor bestemd zijn, programmacode of andere verwezenlijkingen die oorspronkelijk waren vervat in of dynamisch of anderszins zijn vervaardigd door het SOFTWARE PRODUCT.

5) SOFTWARE OP TWEE MEDIA. Het is mogelijk dat u het SOFTWARE-PRODUCT op meer dan één medium ontvangt. Ongeacht het type of de afmeting van het medium dat u ontvangt, is het u slechts toegestaan dat ene medium te gebruiken dat geschikt is voor uw enkele computer.  Het is u niet toegestaan het andere medium te gebruiken of te installeren op een andere computer, met inbegrip van maar niet beperkt tot draagbare computers die onder de exclusieve controle staan van de geregistreerde gebruiker. Het is u niet toegestaan het andere medium uit te lenen, te verhuren, te leasen of anderszins te verplaatsen naar een andere gebruiker, behalve als onderdeel van de permanente verplaatsing (zoals hierboven bepaald) van het SOFTWARE-PRODUCT.

6) OVERIG
Indien u dit SOFTWARE-PRODUCT in de Verenigde Staten heeft aangeschaft of gebruikt, is deze Gebruiksrechtovereenkomst onderworpen aan de wetten van de staat Californië. Indien dit  SOFTWARE-PRODUCT is aangeschaft en uitsluitend wordt gebruikt buiten de Verenigde Staten, kunnen de plaatselijke wetten tevens van toepassing zijn. Indien u vragen heeft met betrekking tot deze Gebruiksrechtovereenkomst, of contact wilt opnemen met InterVideo, dient u contact op te nemen met de InterVideo-distributeur die uw land bedient, of te schrijven naar: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, V.S. (of per FAX +1-510-651-8808, e-mail naar: sales@intervideoinc.com).

7) BEPERKTE GARANTIE
* BEPERKTE GARANTIE. InterVideo garandeert dat (a) voor een periode van negentig (90) dagen vanaf het moment van ontvangst het SOFTWARE-PRODUCT in overeenstemming met de gedrukte meegeleverde materialen van InterVideo zal functioneren, en dat (b) de ondersteuningsservices die door InterVideo worden verleend in wezen zullen zijn zoals beschreven in de van toepassing zijnde gedrukte materialen die zijn verschaft door InterVideo, en dat (c) de ondersteuningstechnici van InterVideo commercieel redelijke pogingen zullen ondernemingen om problemen op te lossen met het SOFTWARE-PRODUCT. In zoverre afstand kan worden gedaan van ge‹mpliceerde garanties op het SOFTWARE-PRODUCT, wordt dit in het onderstaande gedaan. Sommige staten en rechtsgebieden staan geen bewijzen van afstand van of beperkingen van de duur van een impliciete garantie toe, zodoende kan de bovenstaande beperking mogelijk niet van toepassing zijn op u. Tot de mate waarin mogelijk niet volledig afstand kan worden gedaan van impliciete garanties maar impliciete garanties toegelaten zijn door van toepassing zijnde wetten, zijn impliciete garanties op het SOFTWARE-PRODUCT, voor zover aanwezig, beperkt tot negentig (90) dagen.
* RECHTSMIDDELEN KLANT. De volledige aansprakelijkheid van InterVideo en haar toeleveranciers en uw enige en uitsluitende verhaal zal bestaan, naar keuze van InterVideo, uit (a) de teruggave van de prijs die u heeft betaald voor het SOFTWARE-PRODUCT (waarbij deze niet hoger mag zijn dan de gesuggereerde verkoopprijs) voor zover van toepassing, of (b) de reparatie of het vervangen van de component(en) van het SOFTWARE-PRODUCT die niet voldoen aan de Beperkte Garantie van InterVideo en is teruggestuurd naar InterVideo met een kopie van uw aankoopbewijs. Deze Beperkte Garantie is ongeldig indien de fout in het SOFTWARE-PRODUCT het gevolg is van een ongeluk, misbruik of oneigenlijk gebruik. Alle vervanging van het SOFTWARE-PRODUCT zal zijn voorzien van garantie voor de resterende tijd van de oorspronkelijke garantieperiode of dertig (30) dagen, welke van beide het langst is. Buiten de Verenigde Staten zijn geen van deze verhaalmogelijkheden noch enige door InterVideo aangeboden ondersteuningsservices voor het product beschikbaar zonder een aankoopbewijs van een erkende internationale distributeur van InterVideo.
* GEEN ANDERE GARANTIES. TOT DE DOOR VAN TOEPASSING ZIJNDE WETGEVING MAXIMAAL TOEGESTANE MATE, DOEN INTERVIDEO EN NAAR TOELEVERANCIERS AFSTAND VAN ALLE ANDERE GARANTIES EN BEPALINGEN, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, IMPLICIETE GARANTIES VAN VERHANDELBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR ENIG SPECIFIEK DOEL, TITEL, EN NIET-SCHENDING, MET BETREKKING TOT HET SOFTWARE-PRODUCT EN DE LEVERING VAN OF HET NALATEN VAN LEVERING VAN ONDERSTEUNINGSSERVICES. DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE RECHTEN. U HEEFT MOGELIJK ANDEREN, DIE VARIÓREN VAN STAAT/RECHTSGEBIED TOT STAAT/RECHTSGEBIED.

8) BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID. TOT DE VAN TOEPASSING ZIJNDE WETGEVING MAXIMAAL TOEGESTANE MATE, ZAL IN GEEN GEVAL INTERVIDEO OF HAAR TOELEVERANCIERS AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE SPECIALE, INCIDENTELE, INDIRECTE, OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN, ZONDER BEPERKING, GEVOLGSCHADE DOOR GEDERFDE WINST, BEDRIJFSONDERBREKINGEN, VERLIES VAN BEDRIJFSINFORMATIE OF ANDER GELDELIJK VERLIES) VOORTKOMEND UIT HET GEBRUIK VAN OF HET ONVERMOGEN GEBRUIK TE MAKEN VAN HET SOFTWARE-PRODUCT OF DE LEVERING VAN OF HET NALATEN VAN LEVERING VAN ONDERSTEUNINGSSERVICES, ZELFS INDIEN INTERVIDEO IS INGELICHT OVER DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. IN ELK GEVAL ZAL DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN INTERVIDEO KRACHTENS DE BEPALINGEN VAN DEZE GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST BEPERKT ZIJN TOT DE GROOTSTE VAN HET DAADWERKELIJK DOOR U VOOR HET SOFTWARE-PRODUCT BETAALDE BEDRAG OF TIEN AMERIKAANSE DOLLARS (US $ 10,00); MITS, ECHTER, U EEN OVEREENKOMST VOOR ONDERSTEUNINGSSERVICES MET INTERVIDEO BENT AANGEGAAN, ZAL DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN INTERVIDEO MET BETREKKING TOT ONDERSTEUNINGSSERVICES WORDEN BEPAALD DOOR DE BEPALINGEN IN DIE OVEREENKOMST. AANGEZIEN SOMMIGE STATEN EN RECHTSGEBIEDEN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID NIET TOESTAAN, IS DE BOVENSTAANDE BEPERKING MOGELIJK NIET VAN TOEPASSING OP U.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.07