license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

INTERVIDEO WINDVDTM YAZILIMI TEK SON KULLANICI LÝSANS SÖZLEÞMESÝ


ÖNEMLÝ-DÝKKATLE OKUYUN.

Ýþbu InterVideo WinDVD Son Kullanýcý Lisans Sözleþmesi ("EULA"), ilgili ortamýn, basýlý belgelerin ve "çevrimiçi" veya elektronik belgelerin de dahil olabileceði bilgisayar yazýlýmýný kapsayan yukarýda belirtilen InterVideo WinDVD yazýlým ürünü ("YAZILIM ÜRÜNÜ") için InterVideo Inc. ile tarafýnýz arasýnda yapýlan yasal bir SÖZLEÞMEDÝR. YAZILIM ÜRÜNÜ'nü kurmanýz, kopyalamanýz ya da kullanmanýz iþbu EULA hükümlerine tabi olmayý kabul ettiðiniz anlamýna gelir. Ýþbu EULA hükümlerini kabul etmemeniz halinde, YAZILIM ÜRÜNÜ'nü yüklemeyin veya kullanmayýn ancak paranýzýn tam olarak geri ödenmesi için YAZILIM ÜRÜNÜ'nü satýn aldýðýnýz yere iade edebilirsiniz.

YAZILIM ÜRÜNÜ LÝSANSI

YAZILIM ÜRÜNÜ, telif hakký yasalarý ile 556 sayýlý ve 27 Haziran 1995 tarihli Markalarýn Korunmasý Hakkýnda Kanun Hükmünde Kararname ve Türk Ticaret Kanunu ile diðer fikir eserleri yasalarý ve anlaþmalarý ile birlikte uluslararasý telif haklarý anlaþmalarý ile korunmuþtur. YAZILIM ÜRÜNÜ'nün satýþý yapýlmamakta, lisansý verilmektedir.

1) LÝSANS VERME. Ýþbu EULA tarafýnýza, bilgisayar yazýlýmý son kullanýcýsý olarak, aþaðýdaki haklarý saðlar:
* Uygulama Yazýlýmlarý. YAZILIM ÜRÜNÜ yalnýz tarafýnýzdan kullanýlabilir.  YAZILIM ÜRÜNÜ'nün veya ayný iþletim sistemi için olan daha önceki bir sürümünün bir kopyasýný tek baþýna çalýþan bir bilgisayara yükleyip kullanabilirsiniz.
* Lisans Paketi. Bu EULA'yý InterVideo WinDVD Lisans Paketi içinde almanýz durumunda, YAZILIM ÜRÜNÜ'nün bilgisayar yazýlýmý bölümünü, yukarýda bu EULA'da belirtilen sayýda çoðaltabilir ve söz konusu her kopyayý yukarýda belirtildiði biçimde kullanabilirsiniz.

2) DÝÐER HAKLARIN VE SINIRLAMALARIN TANIMLARI.
* Akademik Sürüm Yazýlýmý.  YAZILIM ÜRÜNÜ'nün "Akademik Sürüm" veya "Eðitim Kopyasý" olarak belirtilmiþ olmasý durumunda, kullanabilmeniz için "Eðitim Yeterliði Bulunan Kullanýcý" olmanýz gerekir. Eðitim Yeterliði Bulunan Kullanýcý deðilseniz, iþbu EULA nezdinde hiçbir hakkýnýz yoktur. Eðitim Yeterliði Bulunan Kullanýcý olup olmadýðýnýzý saptamak için lütfen InterVideo Satýþ Bilgileri Merkezi (InterVideo Sales Information Center) ile temasa geçin: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, ABD (veya FAKS ile +1-510-651-8808, e-posta adresi: sales@intervideoinc.com).
* YAZILIM ÜRÜNÜ'nün lisansý tek bir ürün olarak verilmektedir. Bileþen parçalarý birden fazla bilgisayarda kullanýlmak üzere ayrýlamaz.
* Kiraya Verme. YAZILIM ÜRÜNÜ hiçbir kimseye kiralanamaz veya ödünç verilemez.
* Yazýlýmýn Devri. Ýþbu EULA hükümlerince olan haklarýnýzýn tümünü, (a) tarafýnýzda hiçbir kopyanýn kalmamasý koþuluyla, (b) YAZILIM ÜRÜNÜ'nün tümünü (tüm bileþen parçalarý, ortam ve basýlý malzemeleri, iþbu EULA ve varsa yükseltmeleri ve varsa Gerçeklik Belgesi de dahil olmak üzere) devretmeniz ve (c) devralanýn da iþbu EULA hükümlerini kabul etmesi halinde, sürekli olarak devredebilirsiniz. YAZILIM ÜRÜNÜ'nün bir yükseltme olmasý halinde yapýlacak herhangi bir devrin önceki tüm sürümleri ve varsa bunlarla ilgili tüm haklarýnýzý da kapsamasý gerekir.
* Destek Hizmetleri. Bu ürünün baþka bir üreticinin yazýlýmý veya donanýmý ile birlikte bir "paket" olarak alýnmýþ olmasý durumunda, ilk düzey destek için son kullanýcýlarýn söz konusu üretici ile temas etmesi gerekir. Ancak InterVideo, tarafýnýza YAZILIM ÜRÜNÜ'ne iliþkin destek hizmetleri saðlayabilir ("Destek Hizmetleri"). Destek Hizmetleri'nin koþullarý ve kullanýmý, YAZILIM ÜRÜNÜ kullaným kýlavuzunda ve/veya "çevrimiçi" belgelerinde belirtilen InterVideo ilkelerine ve programlarýna tabidir. Destek Hizmetleri'nin bir parçasý olarak tarafýnýza verilen tüm tamamlayýcý yazýlým kodlarý, YAZILIM ÜRÜNÜ'nün parçasý kabul edilir ve iþbu EULA koþullarýna ve hükümlerine tabidir. Destek hizmetlerinin bir parçasý olarak InterVideo'ya verdiðiniz teknik bilgilerle ilgili olarak, InterVideo söz konusu bilgileri, ürün yükseltme ve geliþtirme dahil olmak üzere kendi ticari amaçlarý için kullanabilir. InterVideo bu teknik bilgileri kiþisel olarak sizi belirtecek biçimde kullanmamak için azami gayreti gösterecektir.
* Sona Erme. InterVideo'nun diðer haklarýnýn saklý kalmasý kaydýyla, iþbu EULA koþullarýna ve hükümlerine uymamanýz durumunda, InterVideo, bu EULA sözleþmesini sona erdirebilir. Böyle bir durumda, YAZILIM ÜRÜNÜ ile birlikte bütün bileþen parçalarýnýn kopyalarýnýn tümünü yok etmeniz gerekir ve bu baðlamda, gerçekleþtirdiðiniz uygulamanýn uzaktan izlenmesi ve doðrulanmasý, YAZILIM ÜRÜNÜ'nün kullanýmý ve kopyalanmasý dahil olmak ancak bunlarla sýnýrlý olmamak kaydýyla, bildirimde bulunarak ya da bildirimsiz olarak, iþbu hükümlere uymanýzýn ve/veya YAZILIM ÜRÜNÜ'nün performansýnýn doðrulanmasý amacýyla InterVideo'ya, Internet'te eriþilebilecek etkinliklerinizi izleme hakkýný verirsiniz.

3) YÜKSELTMELER. YAZILIM ÜRÜNÜ'nün "yükseltme" olarak etiketlenmiþ veya InterVideo tarafýndan belirtilmiþ olmasý durumunda YAZILIM ÜRÜNÜ'nü kullanabilmeniz için InterVideo tarafýndan yükseltmeye uygun olarak belirlenmiþ bir ürünü kullanma hakkýnýzýn olmasý gerekir. Yükseltme olarak etiketlenmiþ veya InterVideo tarafýndan belirtilmiþ bir YAZILIM ÜRÜNÜ, yükseltme hakkýnýz için esas alýnan ürünün yerine geçer ve/veya söz konusu ürünü tamamlar. Yükseltme sonucunda oluþan ürünü, yalnýzca iþbu EULA hükümlerine uygun olarak kullanabilirsiniz. YAZILIM ÜRÜNÜ'nün tek bir ürün olarak lisansýný almýþ olduðunuz yazýlým programlarý paketinin bir bileþeninin yükseltmesi olmasý durumunda, YAZILIM ÜRÜNÜ ancak söz konusu tek ürün paketinin parçasý olarak kullanýlabilir ve devredilebilir ve birden fazla bilgisayarda kullanýlmak üzere ayrýlamaz.

4) TELÝF HAKKI VE TÝCARÝ MARKALAR.
* YAZILIM ÜRÜNÜ,tüm kopyalarý ve birlikte verilen basýlý malzemeler ile ilgili (YAZILIM ÜRÜNÜ'ne katýlmýþ bulunan tüm görüntüler, fotoðraflar, canlandýrmalar, videolar, sesler, müzik, metin ve küçük uygulamalar dahil olmak üzere ancak bunlarla sýnýrlý olmamak kaydýyla) tüm mülkiyet, telif haklarý ve ticari markalar InterVideo veya baðlý þirketlerine aittir. YAZILIM ÜRÜNÜ, telif haklarý ve ticari markalar yasalarý ve uluslararasý anlaþmalarýn hükümleri ile korunmuþtur. Arþivleme amacý için YAZILIM ÜRÜNÜ'nü telif haklarý olan diðer herhangi bir malzeme gibi kabul etmeniz gerekir ve YAZILIM ÜRÜNÜ ile birlikte verilen basýlý malzemeleri kopyalayamazsýnýz.
* Gerçek ve/veya elektronik ortamda veya belgelerde, InterVideo WinDVD Kurma Sihirbazý veya 'hakkýnda' iletiþim kutusunda, çalýþtýrma aný kaynaklarýnýn herhangi birinde ve/veya herhangi bir web içeriðinde veya YAZILIM ÜRÜNÜ tarafýndan dinamik olarak ya da baþka biçimde oluþturulan veya önceden web bildirimlerinde, kodlarýnda ya da diðer web içeriði arasýnda bulunan bildirimler dahil olmak üzere ancak bunlarla kýsýtlý olmamak kaydýyla, YAZILIM ÜRÜNÜ'nün hiçbir bölümünden hiçbir InterVideo telif hakký veya ticari marka bildirimini kaldýramaz veya deðiþtiremezsiniz.

5) ÇÝFT ORTAM YAZILIMI. YAZILIM ÜRÜNÜ'nü birden fazla ortamda alabilirsiniz. Aldýðýnýz ortamýn türü veya boyutu ne olursa olsun, tek baþýna çalýþan bilgisayarýnýz için uygun olan yalnýz bir ortamý kullanabilirsiniz. Diðer ortamý, kayýtlý son kullanýcýnýn kontrolundaki taþýnabilir bilgisayarlar dahil olmak üzere ancak bununla sýnýrlý olmamak kaydýyla, baþka bir bilgisayara yükleyemez ve kullanamazsýnýz.  YAZILIM ÜRÜNÜ'nün sürekli devrinin (yukarýda belirtildiði gibi) bir parçasý olarak yapýlmasý dýþýnda, diðer ortamý, baþka bir kullanýcýya kiralayamaz, ödünç veremez veya baþka bir biçimde devredemezsiniz.

6) DÝÐER HÜKÜMLER
Bu ürünü Amerika Birleþik Devletleri'nde satýn aldýysanýz veya kullanýyorsanýz iþbu EULA Washington Eyaleti yasalarýna tabidir.  Bu YAZILIM ÜRÜNÜ'nün Amerika Birleþik Devletleri dýþýnda satýn alýnmasý veya özellikle ABD dýþýnda kullanýlmasý durumunda yerel yasalar geçerli olabilir. Ýþbu EULA ile ilgili sorularýnýz olmasý halinde veya baþka bir nedenle InterVideo ile temasa geçmek isterseniz lütfen ülkenize hizmet veren InterVideo daðýtýmcýsýný arayýn ya da þu adrese yazýn: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, ABD (veya FAKS ile +1-510-651-8808, e-posta adresi: sales@ intervideoinc.com).

7) SINIRLI GARANTÝ

* SINIRLI GARANTÝ. InterVideo, (a) YAZILIM ÜRÜNÜ'nün satýn alma tarihinden itibaren doksan (90) gün süreyle büyük ölçüde birlikte verilen InterVideo'nun basýlý malzemelerinde belirtilenlere uygun olarak çalýþacaðýný ve (b) InterVideo tarafýndan saðlanan tüm Destek Hizmetleri'nin büyük ölçüde InterVideo'nun tarafýnýza verdiði ilgili basýlý malzemelerde belirtilenler gibi olacaðýný ve (c) InterVideo destek mühendislerinin YAZILIM ÜRÜNÜ ile ilgili sorunlarý çözmek için ticari olarak makul her çabayý göstereceðini garanti eder. YAZILIM ÜRÜNÜ'ne iliþkin zýmni garantilerin reddedilebileceði ölçüde, söz konusu garantilerin verilmediði aþaðýda belirtilmiþtir.  Bazý eyaletlerin/kazai bölgelerin zýmni garantilerin reddinin veya süresinin sýnýrlandýrýlmasýna izin vermemesi nedeniyle yukarýdaki sýnýrlama tarafýnýz için geçerli olmayabilir. Ýlgili yasalarýn zýmni garantilerin tamamen reddedilemeyeceði hükmüne uygun olarak ancak sýnýrlamalara izin verdiði ölçüde, varsa, YAZILIM ÜRÜNÜ'ne iliþkin zýmni garantiler doksan (90) gün ile sýnýrlýdýr.
* MÜÞTERÝ TAZMÝNATLARI. InterVideo ve bayilerinin tüm sorumluluðu ve sizin özel tazminat hakkýnýz, seçim kararý InterVideo'ya ait olmak üzere, (a) ödeme yapýldýysa, YAZILIM ÜRÜNÜ için ödenen fiyatýn iadesi (önerilen perakende fiyatý geçmemek üzere) veya (b) InterVideo'nun Sýnýrlý Garantisi'ne uymayan ve alýndý makbuzu ile birlikte InterVideo'ya iade edilen YAZILIM ÜRÜNÜ'nü onarmak veya deðiþtirmekten ibarettir. Bu Sýnýrlý Garanti, YAZILIM ÜRÜNÜ arýzasýnýn bir kaza sonucu oluþmasý ya da yanlýþ kullanma veya uygulamadan kaynaklanmasý durumunda geçersizdir. Deðiþtirilen herhangi bir YAZILIM ÜRÜNÜ, hangisi daha uzunsa, ilk garanti süresinin kalan süresi kadar veya otuz (30) gün süreyle garanti edilir. A.B.D. dýþýnda, InterVideo tarafýndan verilen söz konusu tazminatlar veya ürün desteði hizmetleri, ürünün uluslararasý yetkili bir kaynaktan satýn alýndýðýnýn belgelenmesi üzerine geçerlidir.
* YAZILIM ÜRÜNÜNE VEYA DESTEK HÝZMETÝ SAÐLAMA EKSÝKLÝÐÝNE ÝLÝÞKÝN OLARAK, MICROSOFT VE BAYÝLERÝ, ZIMNEN BELÝRTÝLEN BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK VE BELÝRLÝ BÝR AMAÇ ÝÇÝN SATILABÝLÝRLÝK GARANTÝSÝ VE TELÝF HAKLARININ ÝHLAL EDÝLMEDÝÐÝNÝN GARANTÝSÝ DAHÝL OLMAK ÜZERE ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA AÇIKLIKLA YA DA ZIMNEN BELÝRTÝLEN TÜM GARANTÝLERÝN ÝLGÝLÝ YASALAR ÇERÇEVESÝNDE ÝZÝN VERÝLEN AZAMÝ ÖLÇÜDE KENDÝLERÝ ÝÇÝN GEÇERSÝZLÝÐÝNÝ BEYAN EDER. BU SINIRLI GARANTÝ, SÝZE ÖZEL BAZI YASAL HAKLAR DA SAÐLAR. BÝR EYALET/KAZAÝ BÖLGEDEN DÝÐERÝNE DEÐÝÞEN BAÞKA HAKLARINIZ DA OLABÝLÝR.

8) SORUMLULUK SINIRLANDIRMASI. INTERVIDEO VEYA BAYÝLERÝ, OLUÞAN ZARARIN OLASILIÐINDAN ÖNCEDEN HABERDAR EDÝLMÝÞ OLSALAR DAHÝ YAZILIMIN KULLANIMINDAN YA DA KULLANILAMAMASINDAN VEYA DESTEK HÝZMETÝ SAÐLAMA YA DA EKSÝKLÝÐÝNDEN DOÐAN VEYA BUNLARLA ÝLÝÞKÝLÝ HERHANGÝ BÝR ÖZEL, MALÝ, DOLAYLI, DOLAYSIZ VAKÝ HÝÇBÝR ZARARDAN (KAR KAYBI, ÝÞÝN DURMASI, ÝÞLE ÝLGÝLÝ BÝLGÝLERÝN KAYBI VEYA HERHANGÝ BÝR MALÝ ZARAR DAHÝL OLMAK ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE) ÝLGÝLÝ YASALAR ÇERÇEVESÝNDE ÝZÝN VERÝLEN AZAMÝ ÖLÇÜDE SORUMLULUKTAN VARESTEDÝR. HER DURUMDA ÝÞBU EULA HÜKÜMLERÝ UYARINCA INTERVIDEO'NUN TÜM SORUMLULUÐU, HANGÝSÝ DAHA BÜYÜKSE, ÜRÜNLER ÝÇÝN FÝÝLEN ÖDEMÝÞ OLDUÐUNUZ TUTAR VEYA ON AMERÝKAN DOLARI (USD10.00) ÝLE SINIRLIDIR. ANCAK INTERVIDEO DESTEK HÝZMETLERÝ SÖZLEÞMESÝ YAPMIÞ OLMANIZ DURUMUNDA INTERVIDEO'NUN DESTEK HÝZMETLERÝ ÝLE ÝLGÝLÝ TÜM SORUMLULUÐUNUN SÖZ KONUSU SÖZLEÞME HÜKÜMLERÝNE TABÝ OLACAKTIR. BAZI EYALETLERÝN/KAZAÝ BÖLGELERÝN DOLAYLI ZARARLARIN HARÝÇ TUTULMASINA VEYA ÝLGÝLÝ SORUMLULUÐUN SINIRLANDIRILMASINA ÝZÝN VERMEMESÝ NEDENÝYLE YUKARIDAKÝ SINIRLAMA TARAFINIZ ÝÇÝN GEÇERLÝ OLMAYABÝLÝR.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.83