license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

LICENSAVTAL FÖR EN SLUTANVÄNDARE AV PROGRAMVARAN INTERVIDEO WINDVDTM

VIKTIGT - LÄS NOGGRANT. 

Licensavtalet för InterVideo WinDVD är ett bindande avtal mellan Er och InterVideo Inc. för programvaruprodukten InterVideo WinDVD som anges ovan och som inkluderar dataprogramvara och kan inkludera tillhörande media, tryckt material och online-dokumentation eller elektronisk dokumentation ("PROGRAMVARUPRODUKTEN"). Genom att installera, kopiera eller på annat sätt använda PROGRAMVARUPRODUKTEN accepterar Ni licensvillkoren i detta Licensavtal, som därmed blir bindande för Er. Om Ni inte accepterar villkoren i Licensavtalet, ska Ni INTE installera eller använda PROGRAMVARUPRODUKTEN. Ni kan dock återlämna den till Er återförsäljare varvid hela köpeskillingen återbetalas.

PROGRAMVARULICENS

PROGRAMVARUPRODUKTEN skyddas av upphovsrättslig lagstiftning och internationella upphovsrättskonventioner samt av andra immaterialrättsliga lagar och konventioner. PROGRAMVARUPRODUKTEN är licensierad, inte såld.

1) BEVILJANDE AV LICENS. Detta Licensavtal beviljar Er som slutanvändare av programvaran följande rättigheter:
* Tillämpningsprogramvara. PROGRAMVARUPRODUKTEN får endast användas av Er. Ni har rätt att installera och använda ett exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN, eller en tidigare version för samma operativsystem, på en enskild dator.
* Licenspaket. Om Ni har förvärvat detta Licensavtal i ett licenspaket för InterVideo WinDVD, har Ni rätt att framställa det antal extra exemplar av programvarudelen av PROGRAMVARUPRODUKTEN som anges ovan i detta Licensavtal, och Ni har rätt att använda varje exemplar på det sätt som beskrivs ovan.

2) BESKRIVNING AV ANDRA RÄTTIGHETER OCH BEGRÄNSNINGAR.
* Utbildningsprogramvara (Academic Edition). Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är märkt "Academic Edition" eller "Utbildningsversion" eller "AE" måste Ni vara "Kvalificerad Utbildningsanvändare" för att få använda PROGRAMVARUPRODUKTEN. Om Ni inte är Kvalificerad Utbildningsanvändare har Ni inga rättigheter enligt detta Licensavtal. Kontakta InterVideo Sales Information Center för att kontrollera att Ni räknas som Kvalificerad Utbildningsanvändare: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (eller via FAX +1-510-651-8808, e-post till: sales@intervideoinc.com).
* PROGRAMVARUPRODUKTEN licensieras som en enhetlig produkt. Dess komponenter får inte delas upp för att användas på mer än en dator.
* Uthyrning. Ni får inte hyra, leasa eller låna ut PROGRAMVARUPRODUKTEN till någon annan.
* Överlåtelse. Ni har rätt att varaktigt överlåta alla Era rättigheter enligt detta Licensavtal under förutsättning att (a) Ni inte behåller några exemplar, (b) Ni överlåter hela PROGRAMVARUPRODUKTEN (inklusive alla komponenter, media och tryckt material, eventuella uppgraderingar, detta Licensavtal och, i förekommande fall, äkthetsintyg) och (c) mottagaren accepterar att följa villkoren i detta Licensavtal. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är en uppgradering ska överlåtelsen innefatta alla tidigare versioner av PROGRAMVARUPRODUKTEN samt alla de eventuella rättigheter som är förknippade med dem.
* Supporttjänster. Om Ni erhållit denna produkt som en del av en "paketlösning" med en annan programvaru- eller maskinvarutillverkares produkt ska slutanvändaren i första hand kontakta den tillverkaren för support. I annat fall kan InterVideo eventuellt tillhandahålla supporttjänster för PROGRAMVARUPRODUKTEN ("Supporttjänster"). Tillhandahållandet och användningen av Supporttjänster regleras i InterVideos principer och program som beskrivs i PROGRAMVARUPRODUKTENS användarhandbok och/eller online-dokumentation. All tillhörande programkod som tillhandahållits som en del av Supporttjänsterna ska betraktas som en del av PROGRAMVARUPRODUKTEN och omfattas av villkoren i detta Licensavtal. InterVideo har rätt att i affärssyfte, inklusive produktuppgradering och -utveckling, använda den tekniska information som Ni förser InterVideo med i samband med Supporttjänster. InterVideo kommer att göra allt för att använda sådan teknisk information på ett sätt som inte kan avslöja Er identitet.
* Uppsägning. InterVideo har rätt att utan förfång för andra rättigheter säga upp detta Licensavtal om Ni bryter mot villkoren i detta Licensavtal. I sådant fall måste Ni förstöra alla exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN och alla dess komponenter. För detta ändamål beviljar Ni InterVideo rätten att, även utan förvarning, övervaka Era aktiviteter på Internet i syfte att kontrollera PROGRAMVARUPRODUKTENS funktion och/eller att Ni följer villkoren i avtalet, inklusive men utan begränsning till fjärrövervakning och verifiering av Er implementering, användning och duplicering av PROGRAMVARUPRODUKTEN.

3) UPPGRADERINGAR. Om InterVideo på något sätt har märkt PROGRAMVARUPRODUKTEN som "uppgradering" måste Ni för att få använda PROGRAMVARUPRODUKTEN inneha en giltig licens att använda en produkt som enligt InterVideo berättigar till uppgradering. En PROGRAMVARUPRODUKT som på något sätt är märkt av InterVideo som en uppgradering ersätter och/eller kompletterar produkten som låg till grund för Er rätt att utföra en sådan uppgradering. Ni har endast rätt att använda den nya uppgraderade produkten i enlighet med villkoren i detta Licensavtal. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är en uppgradering av en komponent i ett programvarupaket som Ni förvärvat licens för som en enda produkt, får PROGRAMVARUPRODUKTEN endast användas och överlåtas som en del i programvarupaketet, vilket inte får delas upp för användning på mer än en dator.

4) UPPHOVSRÄTT OCH VARUMÄRKEN. 
* All ägande-, varumärkes- och upphovsrätt som gäller för PROGRAMVARUPRODUKTEN (inklusive, men utan begränsning till, avbilder, fotografier, animeringar, video, audio, musik, text och tillbehörsprogram som inarbetats i PROGRAMVARUPRODUKTEN), medföljande tryckt material och eventuella exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN innehas av InterVideo eller dess dotterbolag. PROGRAMVARUPRODUKTEN skyddas av upphovsrättslig och varumärkesrättslig lagstiftning och av internationella konventioner. Ni måste behandla PROGRAMVARUPRODUKTEN på samma sätt som annat upphovsrättsligt skyddat material, förutom att Ni får göra en säkerhetskopia i arkiveringssyfte, och Ni har inte rätt att kopiera det tryckta material som medföljer PROGRAMVARUPRODUKTEN.
* Ni har inte rätt att ta bort eller ändra på några av InterVideos upphovsrätts- eller varumärkesmeddelanden i PROGRAMVARUPRODUKTENS olika delar, inklusive, men utan begränsning till, sådana meddelanden som inryms i fysisk och/eller elektronisk media och dokumentationen, i dialogrutorna eller "Om"-rutorna i InterVideo WinDVD Setup Wizard, i körtidsresurserna och/eller i meddelanden ute på World Wide Web, koder eller andra förekomster som ursprungligen inrymts i eller på ett dynamiskt eller något annat sätt skapats av PROGRAMVARUPRODUKTEN.

5) DUBBLA LAGRINGSMEDIA. Ni kan erhålla PROGRAMVARUPRODUKTEN på fler än ett medium. Oavsett typ eller storlek av media som Ni erhåller har Ni endast rätt att använda det medium som är lämpligt för Er enskilda dator. Ni har inte rätt att använda eller installera andra media på en annan dator, inklusive, men utan begränsning till, bärbara datorer som uteslutande används av den registrerade slutanvändaren. Ni har inte rätt att låna, hyra eller leasa ut, eller på annat sätt överlåta andra media till en annan användare, annat än som en del av en fullständig överlåtelse (i enlighet med vad som anges ovan) av PROGRAMVARUPRODUKTEN.

6) ÖVRIGT
Om Ni förvärvade eller använder PROGRAMVARUPRODUKTEN i USA är staten Kaliforniens lagstiftning tillämplig på detta Licensavtal. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN förvärvades och endast används utanför USA kan även lokal lagstiftning vara tillämplig. Om Ni har några frågor angående detta Licensavtal, eller om Ni av någon annan anledning behöver kontakta InterVideo, kan Ni kontakta InterVideos återförsäljare i Ert land eller skriva till: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (eller via FAX +1-510-651-8808, e-post till: sales@ intervideoinc.com).

7) BEGRÄNSAD GARANTI
* BEGRÄNSAD GARANTI. InterVideo garanterar (a) att PROGRAMVARUPRODUKTEN under nittio (90) dagars tid från dagen för mottagandet i allt väsentligt fungerar i enlighet med InterVideos skrivna material som medföljer, och (b) att de Supporttjänster som tillhandahålls av InterVideo i allt väsentligt motsvarar det som beskrivs i delar av det skrivna material som Ni erhållit från InterVideo, och (c) att InterVideos supporttekniker i den mån det är affärsmässigt försvarbart strävar efter att lösa eventuella problem med PROGRAMVARUPRODUKTEN. I den mån det är möjligt att friskriva sig från uttryckliga eller implicita garantier avseende PROGRAMVARUPRODUKTEN, görs detta nedan. Eftersom vissa stater och jurisdiktioner inte tillåter friskrivningsklausuler eller begränsningar av varaktigheten i en ansvarsgaranti, är det möjligt att begränsningarna ovan inte gäller Er. I de fall det inte är möjligt att helt och hållet friskriva sig från uttryckliga eller implicita garantier, men där tillämplig lagstiftning tillåter begränsningar av dem, är eventuella uttryckliga eller implicita garantier avseende PROGRAMVARUPRODUKTEN begränsade till nittio (90) dagar.
* GOTTGÖRELSE AV KUND. InterVideos och dess leverantörers ansvarsskyldighet gentemot Er är, efter InterVideos val, begränsat till antingen (a) återbetalning av det belopp som Ni eventuellt betalat för PROGRAMVARUPRODUKTEN (ej överstigande rekommenderat återförsäljarpris) eller(b) reparation eller utbyte av komponenten/komponenterna i PROGRAMVARUPRODUKTEN som inte uppfyller InterVideos begränsade garanti och som returneras till InterVideo tillsammans med en kopia på Ert kvitto. Den begränsade garantin gäller ej om fel eller brist i PROGRAMVARUPRODUKTEN har orsakats av en olyckshändelse, oaktsamhet eller oriktig användning. Utbytt PROGRAMVARUPRODUKT omfattas av garantin under återstoden av den ursprungliga garantiperioden, dock minst i trettio (30) dagar. Utanför USA tillhandahålles varken ersättning eller produktsupporttjänster av InterVideo utan inköpsbevis från en av InterVideo godkänd återförsäljare.
* INGA ANDRA GARANTIER. INTERVIDEO OCH DESS LEVERANTÖRER FRISKRIVER SIG, SÅ LÅNGT MÖJLIGT UNDER GÄLLANDE LAGSTIFTNING, FRÅN ALLT ANNAT GARANTIANSVAR OCH ALLA ANDRA OMSTÄNDIGHETER, UTTRYCKLIGA ELLER IMPLICITA, INKLUSIVE, MEN UTAN BEGRÄNSNING TILL, IMPLICITA GARANTIER AVSEENDE PRODUKTENS VIDARESÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL, ÄGANDERÄTT OCH FRÅNVARO AV INTRÅNG I TREDJE MANS RÄTTIGHETER, MED AVSEENDE PÅ PROGRAMVARUPRODUKTEN OCH TILLHANDAHÅLLANDET ELLER FRÅNVARON AV SUPPORTTJÄNSTER. NI HAR ENLIGT DENNA BEGRÄNSADE GARANTI VISSA SPECIFICERADE RÄTTIGHETER. NI KAN EVENTUELLT HA ANDRA RÄTTIGHETER SOM VARIERAR BEROENDE PÅ STAT/JURISDIKTION.

8) BEGRÄNSNING AV ANSVARSSKYLDIGHET. SÅ LÅNGT MÖJLIGT UNDER GÄLLANDE LAG ANSVARAR INTERVIDEO ELLER DESS LEVERANTÖRER INTE FÖR NÅGRA SOM HELST SPECIELLA, OAVSIKTLIGA ELLER INDIREKTA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR (INKLUSIVE, MEN UTAN BEGRÄNSNING TILL, SKADESTÅND FÖR UTEBLIVEN VINST, DRIFTAVBROTT, FÖRLUST AV INFORMATION ELLER ANNAN EKONOMISK SKADA) SOM UPPSTÅR TILL FÖLJD AV ANVÄNDNING AV ELLER OFÖRMÅGA ATT ANVÄNDA PROGRAMVARUPRODUKTEN ELLER TILLHANDAHÅLLANDET ELLER FRÅNVARON AV SUPPORTTJÄNSTER. DETTA GÄLLER ÄVEN OM INTERVIDEO UPPMÄRKSAMMATS PÅ MÖJLIGHETEN TILL SÅDANA SKADOR. I ALLA FALL ÄR INTERVIDEOS ANSVAR UNDER VILLKOREN I DETTA LICENSAVTAL BEGRÄNSAT TILL DET STÖRRE AV BELOPPET SOM FAKTISKT HAR BETALATS AV ER FÖR PROGRAMVARUPRODUKTEN OCH TIO AMERIKANSKA DOLLAR (10,00 USD); DOCK MED FÖRBEHÅLLET ATT OM NI HAR INGÅTT ETT SUPPORTSTJÄNSTAVTAL MED INTERVIDEO, SÅ SKA INTERVIDEOS TOTALA ANSVARSSKYLDIGHET AVSEENDE PROGRAMVARUPRODUKTEN REGLERAS AV VILLKOREN I DET AVTALET. EFTERSOM VISSA STATER OCH JURISDIKTIONER INTE TILLÅTER FRISKRIVNINGSKLAUSULER ELLER BEGRÄNSNING AV ANSVARSSKYLDIGHET, ÄR DET MÖJLIGT ATT BEGRÄNSNINGEN OVAN INTE ÄR TILLÄMPLIG I ERT FALL.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.94