license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

AVTALE OM BRUKSRETT FOR ENKELTSLUTTBRUKER AV WINDVDTM-PROGRAMVARE FRA INTERVIDEO

VIKTIG - LES DETTE NØYE. 

Denne sluttbrukerlisensavtalen for InterVideo WinDVD ("SBLA") er en juridisk AVTALE mellom deg og InterVideo Inc. om InterVideo WinDVD-programvareproduktet angitt ovenfor, der produktet omfatter datamaskinprogramvare og kan omfatte tilknyttede medier, trykt materiale og elektronisk dokumentasjon ("PROGRAMVAREPRODUKTET"). Ved å installere, kopiere eller på annen måte bruke PROGRAMVAREPRODUKTET, aksepterer du å være bundet av betingelsene i denne SBLA. Hvis du ikke aksepterer betingelsene i denne SBLA, må du IKKE installere eller bruke PROGRAMVAREPRODUKTET. Du kan imidlertid returnere det til kjøpsstedet og få tilbake hele kjøpesummen.

LISENS FOR PROGRAMVAREPRODUKT

PROGRAMVAREPRODUKTET er beskyttet av opphavsrettslovgivning og internasjonale traktater om opphavsrett, i tillegg til andre lover og traktater om beskyttelse av opphavsrettigheter. PROGRAMVAREPRODUKTET blir lisensiert, ikke solgt. 

1) LISENSBEVILGNING. Denne SBLA gir deg, sluttbrukeren av datamaskinprogramvaren, følgende rettigheter:
* Brukerprogramvare. PROGRAMVAREPRODUKTET kan bare brukes av deg.  Du kan installere og bruke én kopi av PROGRAMVAREPRODUKTET, eller en eventuell tidligere utgave av produktet for samme operativsystem, på én enkelt datamaskin. 
* Lisenspakke. Hvis du har fått denne SBLA i en WinDVD-lisenspakke fra InterVideo, kan du lage det antall ekstra kopier av datamaskinprogramvaredelen av PROGRAMVAREPRODUKTET som er angitt ovenfor i denne SBLA, og du kan bruke hver kopi på den måten som er beskrevet ovenfor.

2) BESKRIVELSE AV ANDRE RETTIGHETER OG BEGRENSNINGER.
* Akademisk utgave av programvaren.  Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er beskrevet som "Akademisk utgave" eller "Skoleeksemplar", må du være en "kvalifisert opplæringsbruker" for å kunne bruke PROGRAMVAREPRODUKTET. Hvis du ikke kvalifiserer som opplæringsbruker, har du ingen rettigheter under denne SBLA. Hvis du vil fastslå om du kvalifiserer som opplæringsbruker, kan du ta kontakt med salgsinformasjonssenteret for InterVideo: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (eller FAKS +1-510-651-8808, eller e-post til: sales@intervideoinc.com).
* PROGRAMVAREPRODUKTET er lisensiert som ett enkelt produkt. Produktets bestanddeler kan ikke skilles fra hverandre for bruk av produktet på mer enn én datamaskin.
* Leie. Du kan ikke leie ut, lease eller låne bort PROGRAMVAREPRODUKTET til en annen part.
* Programvareoverføring. Du kan permanent overføre alle dine rettigheter under denne SBLA, forutsatt at du (a) ikke beholder noen kopier, (b) overfører hele PROGRAMVAREPRODUKTET (inklusive alle deler, medier og trykt materiale, eventuelle oppgraderinger, denne SBLA og, hvis aktuelt, ekthetssertifikatet) og (c) mottakeren samtykker i å overholde alle betingelsene i denne SBLA. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering, må en overføring inkludere alle tidligere versjoner av PROGRAMVAREPRODUKTET og alle rettigheter du eventuelt hadde i forbindelse med disse.
* Støttetjenester. Hvis dette produktet ble mottatt som del av en "pakke" med produkter fra andre programvare- eller maskinvareprodusenter, må sluttbrukere kontakte vedkommende produsent for støtte på primærnivå. I andre tilfeller kan InterVideo levere støttetjenester relatert til PROGRAMVAREPRODUKTET ("støttetjenester"). Levering og bruk av støttetjenester er underlagt retningslinjene og programmene for InterVideo som er beskrevet i brukerhåndboken og/eller den elektroniske dokumentasjonen for PROGRAMVAREPRODUKTET. Enhver ekstra programvarekode som du får som en del av støttetjenestene, skal regnes som del av PROGRAMVAREPRODUKTET og er underlagt betingelsene og vilkårene i denne SBLA. Med hensyn til teknisk informasjon du gir InterVideo som en del av støttetjenestene, kan InterVideo bruke slik informasjon i forretningsøyemed, også for produktoppdateringer og -utvikling. InterVideo vil gjøre sitt ytterste for å unngå å bruke slik teknisk informasjon på en måte som identifiserer deg personlig.
* Oppsigelse.
 Uten at det medfører forringelse av InterVideos andre rettigheter, kan InterVideo si opp denne SBLA hvis du ikke overholder betingelsene og vilkårene i denne SBLA. Skulle dette skje, må du ødelegge alle kopier av PROGRAMVAREPRODUKTET og alle dets bestanddeler. For dette formålet gir du InterVideo rett til, med eller uten varsel, å overvåke de Internett-tilgjengelige aktivitetene dine med den hensikt å kontrollere bruk av PROGRAMVAREPRODUKTET og/eller din overholdelse av betingelsene i denne forbindelse, inklusive, men ikke begrenset til, ekstern overvåking og kontroll av din implementering, bruk og duplisering av PROGRAMVAREPRODUKTET

3) OPPGRADERINGER. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er merket eller på annen måte identifisert av InterVideo som en "oppgradering", må du, for å bruke PROGRAMVAREPRODUKTET, ha gyldig lisens for å bruke et produkt som er identifisert av InterVideo som berettiget til oppgraderingen. Et PROGRAMVAREPRODUKT som er merket eller på annen måte identifisert av InterVideo som en oppgradering, erstatter og/eller supplerer produktet som danner grunnlaget for din rett til en slik oppgradering. Du kan bare bruke det oppgraderte produktet i henhold til betingelsene i denne SBLA. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering av en komponent i en programvarepakke du fikk lisens til som ett enkelt produkt, kan PROGRAMVAREPRODUKTET brukes og overføres kun som en del av den produktpakken, og kan ikke deles opp for bruk på mer enn én datamaskin.

4) OPPHAVSRETT OG VAREMERKER. 
* Alle titler, varemerker og opphavsrettigheter inkludert i og relatert til PROGRAMVAREPRODUKTET (inklusive men ikke begrenset til alle bilder, fotografier, animasjoner, video, lyd, musikk, tekst og hjelpeprogrammer innarbeidet i PROGRAMVAREPRODUKTET), medfølgende trykt materiale og alle kopier av PROGRAMVAREPRODUKTET, eies av InterVideo eller samarbeidende selskaper. PROGRAMVAREPRODUKTET er beskyttet av lover om opphavsrett og varemerker og internasjonale konvensjoner. Du må behandle PROGRAMVAREPRODUKTET som annet opphavsrettslig beskyttet materiale utelukkende for arkiveringsformål. Du kan ikke kopiere det trykte materialet som følger med PROGRAMVAREPRODUKTET.
* Du kan ikke fjerne, modifisere eller endre merknader om opphavsrett eller varemerker for InterVideo fra noen del av PROGRAMVAREPRODUKTET, inklusive men ikke begrenset til slike merknader i de fysiske og/eller elektroniske mediene eller dokumentasjonen, i dialogboksen i veiviseren for InterVideo WinDVD-installering eller 'om'-boksene, i noen av kjøretidsressursene og/eller i merknader, kode eller andre representasjoner som finnes på eller hentes fra Internett som opprinnelig var inkludert i, eller dynamisk eller på annen måte laget av PROGRAMVAREPRODUKTET.

5) PROGRAMVARE I TO FORMATER. Du mottar kanskje PROGRAMVAREPRODUKTET på mer enn ett medium. Uansett hvilken type eller størrelse det er på mediet du mottar, kan du bare bruke det ene mediet som passer til din ene datamaskin. Du kan ikke bruke eller installere det andre mediet på en annen datamaskin, inklusive men ikke begrenset til bærbare datamaskiner som bare blir brukt av den registrerte sluttbrukeren.  Du kan ikke låne bort, leie ut, lease eller på annen måte overføre det andre mediet til en annen bruker, bortsett fra i tilfeller der det utgjør en del av den permanente overføringen (som beskrevet ovenfor) av PROGRAMVAREPRODUKTET.

6) DIVERSE
Hvis du kjøpte eller bruker dette PROGRAMVAREPRODUKTET i USA, er denne SBLA underlagt lovene i delstaten California.  Hvis dette PROGRAMVAREPRODUKTET ble kjøpt og kun brukes utenfor USA, kan lokal lovgivning også gjelde. Hvis du har spørsmål angående denne SBLA, eller hvis du av en eller annen grunn ønsker kontakt med InterVideo, kontakter du InterVideo-distributøren for ditt land, eller skriver til: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (eller FAKS +1-510-651-8808, eller e-post til: sales@intervideoinc.com).

7) BEGRENSET GARANTI
* BEGRENSET GARANTI. InterVideo garanterer at (a) PROGRAMVAREPRODUKTET vil, i en periode på nitti (90) dager fra datoen du mottok det, virke hovedsakelig i samsvar med det skriftlige materialet fra InterVideo som følger med det, (b) alle støttetjenester levert av InterVideo vil hovedsakelig være som beskrevet i gjeldende skriftlig materiale levert deg av InterVideo, og (c) teknisk støttepersonell fra InterVideo vil, innenfor forretningsmessig rimelige grenser, hjelpe med å løse alle problemer med PROGRAMVAREPRODUKTET. I den grad implisitte garantier på PROGRAMVAREPRODUKTET kan ansvarsfraskrives, blir ansvaret for disse fraskrevet nedenfor.  Enkelte land og domsmyndigheter tillater ikke begrensning eller fraskrivelse av ansvar for varigheten av en underforstått garanti, så det er ikke sikkert at ovennevnte begrensning gjelder for deg. I den grad ansvar for underforståtte garantier ikke kan fraskrives fullstendig, men begrensninger på underforståtte garantier er tillatt under gjeldende lovgivning, er underforståtte garantier på PROGRAMVAREPRODUKTET, hvis slike finnes, begrenset til nitti (90) dager.
* KUNDENS RETTIGHETER. 
Det totale ansvaret hos InterVideo og deres leverandører, og ditt eneste krav, skal være, etter InterVideos valg, enten (a) tilbakebetaling av kjøpesummen for PROGRAMVAREPRODUKTET (skal ikke overgå veiledende utsalgspris), eller (b) reparasjon eller erstatning av komponenten(e) i PROGRAMVAREPRODUKTET som ikke oppfyller InterVideos begrensede garanti og som er returnert til InterVideo med en kopi av kjøpsbeviset.
 Denne begrensede garantien er ugyldig hvis feilen på PROGRAMVAREPRODUKTET har oppstått som resultet av uhell, misbruk eller feilaktig anvendelse. Ethvert omlevert PROGRAMVAREPRODUKT er garantert for den lengste perioden av det gjenværende av den originale garantiperioden eller tretti (30) dager. Utenfor USA er ingen av disse rettighetene eller produktstøttetjenester levert av InterVideo, tilgjengelige uten kjøpsbevis fra en autorisert internasjonal InterVideo-kilde.
* INGEN ØVRIGE GARANTIER - SÅ LANGT GJELDENDE LOV TILLATER DET, FRASKRIVER INTERVIDEO OG LEVERANDØRER SEG ETHVERT ØVRIG GARANTIANSVAR ELLER BETINGELSESANSVAR, ENTEN DE ER UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUSIVE MEN IKKE BEGRENSET TIL UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SALGBARHET, EGNETHET FOR ET SPESIELT FORMÅL, TITTEL OG GARANTIER OM AT PROGRAMVAREN IKKE MEDFØRER KONFLIKT ELLER OVERTREDELSER. DENNE ANSVARSFRASKRIVELSEN GJELDER PROGRAMVAREPRODUKTET OG LEVERING ELLER MANGLENDE LEVERING AV STØTTETJENESTER. DENNE GARANTIEN GIR DEG SPESIFIKKE JURIDISKE RETTIGHETER. DU KAN HA ANDRE RETTIGHETER, SOM KAN VARIERE FRA LAND/DOMSMYNDIGHET TIL LAND/DOMSMYNDIGHET.

8) BEGRENSET ANSVAR. SÅ LANGT GJELDENDE LOV TILLATER DET, SKAL INTERVIDEO ELLER LEVERANDØRER I INGEN ANDRE TILFELLER VÆRE ANSVARLIGE FOR SPESIELLE SKADER, TILFELDIGE SKADER, INDIREKTE SKADER ELLER FØLGESKADER AV NOEN SOM HELST ART (INKLUSIVE, UTEN BEGRENSNING, TAP AV FORTJENESTE, DRIFTSAVBRUDD, TAP AV INFORMASJON I VIRKSOMHETEN ELLER ANDRE ØKONOMISK TAP) SOM OPPSTÅR SOM FØLGE AV BRUKEN AV, ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE, PROGRAMVAREPRODUKTET, ELLER LEVERINGEN ELLER MANGLENDE LEVERING AV STØTTETJENESTER. DETTE GJELDER SELV OM INTERVIDEO HAR BLITT ORIENTERT OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. I ALLE TILFELLER ER INTERVIDEOS KOMPLETTE ANSVAR UNDER BESTEMMELSENE I DENNE SBLA BEGRENSET TIL DET STØRSTE BELØPET AV DEN SUMMEN DU FAKTISK BETALTE FOR PROGRAMVAREPRODUKTET ELLER TI AMERIKANSKE DOLLAR (U.S. $10.00). HVIS DU IMIDLERTID HAR INNGÅTT EN STØTTETJENESTEAVTALE FOR INTERVIDEO, SKAL HELE STØTTETJENESTEANSVARET HOS INTERVIDEO VÆRE UNDERLAGT BETINGELSENE I DEN AVTALEN. ETTERSOM ENKELTE LAND OG DOMSMYNDIGHETER IKKE TILLATER UTELATELSE ELLER BEGRENSNING AV ANSVAR, ER DET IKKE SIKKERT AT OVENNEVNTE BEGRENSNING GJELDER FOR DEG.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.04