license.txt Driver File Contents (DVDAPP.zip)

AZ INTERVIDEO WINDVDTM SZOFTVER VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZÕDÉSE

FONTOS - KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN

Az InterVideo WinDVD Végfelhasználói licencszerzõdése (LICENCSZERZÕDÉS) egy törvényes MEGÁLLAPODÁS Ön és az InterVideo Inc. társaság között. A szerzõdés a fentebb azonosított InterVideo WinDVD szoftvertermékekre vonatkozik, mint pl. a számítógépes szoftverre, de vonatkozhat a kapcsolódó médiára, nyomtatott anyagokra, az Online vagy az elektronikus dokumentációra (SZOFTVERTERMÉK). A SZOFTVERTERMÉK telepítésekor, másolásakor vagy bárminemû használatakor Önt kötik a LICENCSZERZÕDÉS feltételei. Ha Ön nem ért egyet a LICENCSZERZÕDÉS feltételeivel, NE telepítse és használja a SZOFTVERTERMÉKET, és a termék teljes vételárának visszatérítése érdekében juttassa vissza azt a vásárlás helyére.

A SZOFTVERTERMÉK LICENCE

A SZOFTVERTERMÉKET a szerzõi jog és a szerzõi jog nemzetközi egyezménye védi, csakúgy mint a többi a szellemi tulajdonra vonatkozó törvény és egyezmény. Nem a SZOFTVERTERMÉK, hanem annak használati joga képezi az Ön tulajdonát.

1) A LICENC FELTÉTELEI. Ez a LICENCSZERZÕDÉS a következõ jogokkal ruházza fel Önt:
* A szoftveralkalmazás. A SZOFTVERTERMÉKET csakis Ön használhatja. Ön a SZOFTVERTERMÉK csak egyetlen példányát vagy annak bármelyik elõzetes változatát használhatja és telepítheti, de csakis egyetlen számítógépen.
*Licenccsomag. Ha Ön ezt a LICENCSZERZÕDÉST az InterVideo WinDVD licenccsomagban kapta, akkor elkészítheti a fent említett SZOFTVERTERMÉK kiegészítõ másolatait, és használhatja azokat a fent meghatározott módon.

2) TOVÁBBI JOGOK ÉS KORLÁTOZÁSOK
* A szoftver tudományos verziója. Ha a SZOFTVERTERMÉK "Tudományos verzióként" vagy "Oktatási másolatként" vagy "AE" (Academic Edition)-ként van megjelölve, akkor Önnek "szakképesített tudományos felhasználónak" kell lennie. Ha Ön nem "szakképesített tudományos felhasználó", akkor Ön ezen LICENCSZERZÕDÉS értelmében semmiféle joggal nem rendelkezik. Ha meg szeretné tudni, hogy Ön "szakképesített tudományos felhasználó"-e, lépjen kapcsolatba az InterVideo Eladási információs központjával: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (vagy FAX +1-510-651-8808, vagy küldjön e-mailt az alábbi címre: sales@intervideoinc.com).
A SZOFTVERTERMÉK licence a termék teljes példányára vonatkozik. A SZOFTVERTERMÉK egyes alkatrészeit nem használhatja külön más számítógépeken.
* Bérlés. Nem adhatja bérbe vagy haszonbérbe, valamint nem kölcsönözheti a SZOFTVERTERMÉKET.
* Szoftverátadás. Ön bármikor átruházhatja a licencszerzõdésbõl származó jogait, feltéve ha (a) nem marad Önnél egy másolat sem, (b) átadja az egész SZOFTVERTERMÉKET (beleértve az összes alkatrészt, médiát és nyomtatott anyagokat, az összes frissítést, ezt a licencszerzõdést, és ha lehetséges, akkor a Hitelességi bizonyítványt is), valamint (c) az átvevõ elfogadja a licencszerzõdés feltételeit. Ha a SZOFTVERTERMÉK egy frissítés, akkor át kell adni a SZOFTVERTERMÉK valamennyi korábbi verzióját, valamint az összes vele járó jogot.
* Támogatás. Ha ezt a terméket egy más gyártó szoftver- vagy hardvertermék részeként kapta, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba a gyártóval az elsõfokú támogatás érdekében. Egyébként az InterVideo-nál is igénybe veheti ezt a SZOFTVERTERMÉKKEL kapcsolatos szolgáltatást ("Támogatás"). A Támogatás intézkedéseit és használatba vételét az InterVideo irányelvei és programja határozzák meg, melynek pontos leírását a SZOFTVERTERMÉK felhasználói kézikönyvében és/vagy az Online dokumentációban találhatja meg. A kiegészítõ szoftver kód, melyet Ön a Támogatás igénybevételekor kapott, a SZOFTVERTERMÉK részét képezi, így a LICENCSZERZÕDÉS feltételei rá is vonatkoznak. Az InterVideo az Önnek nyújtott Támogatás alatt az Ön által nyújtott bárminemû mûszaki információkat felhasználhatja saját üzleti terveiben, beleértve a termék frissítését és fejlesztését is. Az InterVideo mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen mûszaki információk felhasználása során ne azonosítsa Önt.
*A szerzõdés megszûnése. A LICENCSZERZÕDÉS bármely feltételének be nem tartása, még ha az nem is okozott kárt az InterVideo társaságnak, a szerzõdés felbontásához vezethet. Ilyen esetekben Önnek meg kell semmisítenie a SZOFTVERTERMÉK valamennyi példányát és alkatrészét; ebbõl a célból engedélyeznie kell az InterVideo társaságnak, hogy elõzetes figyelmeztetéssel vagy anélkül figyelhesse az Ön Internettel kapcsolatos tevékenységeit annak érdekében, hogy a vállalat figyelhesse a SZOFTVERTERMÉK mûködését, és/vagy a feltételek betartását, beleértve, de nem korlátozva a távoli megfigyelésre és ellenõrzésre, ami a SZOFTVERTERMÉK alkalmazását, használatát, illetve másolását illeti.

3) FRISSÍTÉS. Ha az InterVideo a SZOFTVERTERMÉKET "frissítés" megjelöléssel vagy címkével látja el, akkor Önnek a SZOFTVERTERMÉK használatához rendelkeznie kell az InterVideo által meghatározott frissítendõ termék licencével. Az InterVideo által "frissítés" megjelöléssel vagy címkével ellátott SZOFTVERTERMÉK helyettesíti és/vagy kiegészíti a frissítendõ terméket. A frissített terméket Ön csak a LICENCSZERZÕDÉS feltételeinek betartása mellett használhatja. Ha a SZOFTVERTERMÉK egy szoftver-programcsomag összetevõjének frissítése, melyre Önnek mint együttes termékcsomagra van licence, akkor a SZOFTVERTERMÉKET csak mint ennek az együttes termékcsomagnak a részeként használhatja vagy adhatja át, nem választhatja szét, és nem használhatja több számítógépen.

4) SZERZÕI JOG ÉS VÉDJEGY
Az összes elnevezés, védjegy és szerzõi jog, ami a SZOFTVERTERMÉKBEN található vagy azzal kapcsolatos (beleértve, de nem korlátozódva csak a SZOFTVERTERMÉK részét képezõ összes képre, fényképre, animációra, videóra, hangfelvételre, zenére, szövegre és appletre), a kísérõ nyomtatott anyagok és a SZOFTVERTERMÉK összes példánya az InterVideo és leányvállalatainak tulajdonát képezi. A SZOFTVERTERMÉKET a szerzõi jog és a védjegy törvények, valamint a nemzetközi jogszabályok védik. A SZOFTVERTERMÉKKEL ugyanúgy kell eljárni mint más szerzõi joggal védett termékkel, s a SZOFTVERTERMÉKET kísérõ nyomtatott anyag sem másolható.
* A SZOFTVERTERMÉK semmilyen részérõl sem szabad eltávolítani, megváltoztatni vagy módosítani az InterVideo szerzõi jog vagy védjegy megjelölést, beleértve, de nem korlátozódva csak a fizikai és/vagy elektronikus médián és dokumentumokon, az InterVideo WinDVD Telepítõ Varázslójának párbeszédpaneljén, a névjegy panelon, vagy bármilyen más forráson található megjelölésre, sem a WWW-n megjelenõ közleményeken, jogszabálygyûjteményekben vagy egyéb formában levõ megjelölést, mely eredetileg a SZOFTVERTERMÉK részét képezte vagy a SZOFTVERTERMÉK dinamikusan vagy más módon létrehozta azokat.

5) KETTÕS-MÉDIA SZOFTVER. Ön a SZOFTVERTERMÉKET több médiumon is megkaphatja. A médium típusától és nagyságától függetlenül Ön csak a számítógépéhez megfelelõ médiumot használhatja. Nem telepítheti és használhatja a többi médiumot más számítógépen, beleértve de nem korlátozva a hordozható számítógépeket. Nem kölcsönözheti, adhatja bérbe vagy haszonbérbe, és nem adhatja át más felhasználónak a többi médiumot, kivéve ha arra a SZOFTVERTERMÉK (fent említett) végleges átadásakor kerül sor.

6) EGYÉB
Ha Ön a SZOFTVERTERMÉKET az Egyesült Államokban vásárolta és használja, akkor ezt a LICENCSZERZÕDÉST a California állam törvényei alapján kell értelmezni. Ha ezt a SZOFTVERTERMÉKET Ön az Egyesült Államok határain kívül vásárolta és kizárólagosan ott is használja, akkor a helyi törvények szintén érvénybe léphetnek. Ha a LICENCSZERZÕDÉSSEL kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, vagy ha bármilyen okból kapcsolatba szeretne lépni az InterVideo társasággal, lépjen kapcsolatba az InterVideo helyi forgalmazójával, vagy írjon a következõ címre: InterVideo Inc., 47350 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (vagy FAX +1-510-651-8808, vagy küldjön e-mailt az alábbi címre: sales@intervideoinc.com).

7) SZAVATOSSÁG KORLÁTOZÁSA
* SZAVATOSSÁG KORLÁTOZÁSA. Az InterVideo garanciát vállal, hogy (a) a SZOFTVERTERMÉK a kézbesítéstõl számított kilencven (90) napig az InterVideo nyomtatott kísérõanyagában leírt módon fog mûködni, és (b) az InterVideo a Támogatását az InterVideo által kiadott írásos anyagban foglaltak alapján nyújtja, valamint (c) az InterVideo támogatással foglalkozó mérnökei minden kereskedelmileg elfogadható erõfeszítést megtesznek, ha Önnek problémája merülne fel a SZOFTVERTERMÉKKEL kapcsolatban. A SZOFTVERTERMÉK megtagadható szavatosságát az InterVideo az alábbiakban tagadja meg. Néhány állam és jogrendszer nem engedélyezi a szavatosság idejének korlátozását vagy megtagadását. Ilyen esetben a fent említett korlátozás érvényét veszti. Elõfordulhat, hogy az érvényes jogrendszer alapján a szavatosság nem tagadható meg, de ideje korlátozható. Ilyen esetben a SZOFTVERTERMÉK szavatossága 90 nap.
* A VEVÕ JOGORVOSLÁSA Az InterVideo és szállítói kötelezettsége és az Ön kizárólagos jogorvoslása az InterVideo választása alapján: (a) a SZOFTVERTERMÉK teljes vételárának visszatérítése (ez az ár nem lépheti túl az ajánlott kiskereskedelmi árat), vagy (b) a SZOFTVERTERMÉK azon alkatrészének megjavítása vagy cseréje, amely nem esik a korlátozott szavatosság hatáskörébe, és amelyet Ön a vásárlási bizonylattal együtt visszaküldött az InterVideo cégbe. Ez a Korlátozott szavatosság érvényét veszti, ha a SZOFTVERTERMÉK hibája balesetbõl, rongálásból vagy helytelen használatból származik. A kicserélt SZOFTVERTERMÉK szavatossági ideje az eredeti szavatossági idõ hátraléka vagy pedig a cserétõl számított harminc (30) nap, mindig a hosszabb idõtartam. Az Egyesült Államok határain kívül az InterVideo nem nyújt sem jogorvoslást, sem termék támogatási szolgáltatást az InterVideo által felhatalmazott nemzetközi forrásból származó vásárlási bizonylat hiányában.
AZ INTERVIDEO ÉS SZÁLLÍTÓI MEGTAGADNAK BÁRMILYEN TOVÁBBI GARANCIÁT ÉS BÁRMIFÉLE KÖZVETLEN VAGY KIFOLYÓLAGOS GARANCIÁT, AMELYEKET AZ ÉRVÉNYES TÖRVÉNYEK ALAPJÁN MEGTAGADHATNAK, BELEÉRTVE A KERESKEDELEMRE, A SPECIÁLIS CÉLOKNAK VALÓ MEGFELELÉSRE, A NÉVRE, A KIKÖTÉSEK BETARTÁSÁRA, ÉS A SZOFTVERTERMÉKHEZ TARTOZÓ SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VAGY NYÚJTÁSÁNAK ELMULASZTÁSÁRA VONATKOZÓ GARANCIÁKAT IS, DE NEM KORLÁTOZVA EZEKRE. EZ A KORLÁTOZOTT GARANCIA SPECIÁLIS JOGOKKAL RUHÁZZA FEL ÖNT. ÖN MÁS JOGOKKAL IS RENDELKEZHET, AMELYEK AZ EGYES ÁLLAMOK ÉS JOGRENDSZEREK ESTÉBEN KÜLÖNBÖZHETNEK EGYMÁSTÓL.

8) KORLÁTOZOTT FELELÕSSÉG. AZ ALKALMAZOTT TÖRVÉNY KERETEIN BELÜL AZ INTERVIDEO SEMMILYEN ESETBEN SEM TEHETÕ FELELÕSSÉ SEMMILYEN VÉLETLENSZERÛ, KÖZVETETT VAGY KIFOLYÓLAGOS KÁRÉRT (BELEÉRTVE A NYERESÉGVESZTESÉGET, ÜZLETI KAPCSOLATOK MEGSZAKADÁSÁT, KERESKEDELMI INFORMÁCIÓK ELVESZTÉSÉT, VAGY MÁS PÉNZÜGYI VESZTESÉGET, DE NEM KORLÁTOZVA EZEKRE), AMELY A SZOFTVERTERMÉK HASZNÁLATÁBÓL, NEM ALKALMAZHATÓSÁGÁBÓL, VAGY A SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁBÓL VAGY NYÚJTÁSÁNAK ELMULASZTÁSÁBÓL ERED, MÉG AKKOR SEM, HA AZ INTERVIDEO ELÕZÕLEG ÉRTESÍTVE VOLT AZ ILYEN KÁROK FELMERÜLÉSÉNEK VESZÉLYÉRÕL. AZ INTERVIDEO EBBÕL A LICENCSZERZÕDÉSBÕL EREDÕ TELJES FELELÕSSÉGE KORLÁTOZVA VAN AZ ÖN ÁLTAL A SZOFTVERTERMÉKÉRT KIFIZETETT PÉNZÖSSZEGGEL ILLETVE TÍZ AMERIKAI DOLLÁRRAL (U.S. $10.00) - MINDIG A NAGYOBBAL - FELTÉVE HA ÖN BELEFOGLALTA EZEKET AZ INTERVIDEO TÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSAINAK MEGÁLLAPODÁSÁBA. A INTERVIDEO TÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSAINAK TELJES FELELÕSSÉGÉT EZ A MEGÁLLAPODÁS KORLÁTOZZA. BIZONYOS ORSZÁGOK JOGRENDSZEREI NEM TESZIK LEHETÕVÉ A SZAVATOSSÁG KORLÁTOZÁSÁT VAGY KIZÁRÁSÁT. ILYEN ESETBEN A FENT LEÍRT KORLÁTOZÁSOK NEM ÉRVÉNYESEK.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.69