License.txt Driver File Contents (8220inst.EXE)

<Slutbrugerlicensaftale for Brother-SOFTWARE VIGTIGT - LÆS DETTE OMHYGGELIGT: Denne slutbrugerlicensaftale (SBLA) er en juridisk aftale mellem dig og Brother Industries, Ltd. (Brother), der regulerer din brug af den Brother-software, der installeres, hvis du trykker på knappen "Ja" i denne dialogboks (SOFTWARE). Ved at trykke på "Ja" accepterer du, at du er forpligtet til at overholde vilkårene i denne SBLA. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i denne SBLA, opnår du ikke licens til SOFTWAREN. I så fald må du ikke bruge SOFTWAREN. 
Hvor konteksten tillader det, omfatter betegnelsen "SOFTWARE" i denne Licensaftale også det medie, som den er lagret på.

Vilkår og betingelser 

1. Ejendomsret 
Enhver rettighed, adkomst og interesse i og til SOFTWAREN (herunder alle ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder heri) og det materiale, der er tilknyttet denne (Dokumentation) ejes af Brother eller Brothers leverandører. Der gives licens til SOFTWAREN, men den sælges ikke. 


2. Licensbevilling 

2.1 Brother bevilliger dig en ikke-eksklusiv licens til at installere og bruge én kopi af SOFTWAREN på én computer. 

2.2 Brother giver desuden licens til at lave én kopi af SOFTWAREN, der dog udelukkende må benyttes til arkivering og som sikkerhedskopi. En sådan kopi skal også gengive alle meddelelser om ophavsrettigheder og immaterielle rettigheder fra originalen. 

2.3 Bortset fra de rettigheder, der er anført i punkt 2.1 og 2.2 ovenfor, eller hvis du i lovmæssig forstand har ret til det (og en sådan ret ikke kan ophæves ved forbehold), må du ikke (i) kopiere SOFTWAREN eller Dokumentationen, (ii) modificere SOFTWAREN eller Dokumentationen, (iii) adskille, dekompilere eller bruge SOFTWAREN eller Dokumentationen til oprettelse af afledte produkter, (iv) bruge SOFTWAREN på mere end én computer samtidig eller (v) låne underlicenser, overdrage (bortset fra i henhold til punkt 3) eller udleje SOFTWAREN. 


3. Overdragelse 
SOFTWAREN må overdrages til enhver person, dog forudsat, at SOFTWAREN, når den overdrages, skal overdrages sammen med alle opdateringer og al Dokumentation, der er leveret til dig af eller på vegne af Brother, og under forudsætning af, at den pågældende person bekræfter sin accept af denne SBLA vedrørende SOFTWARE og Dokumentation over for Brother. Uanset ovenstående må du ikke overdrage kopier af SOFTWARE, der er lavet i henhold til punkt 2.2, til den pågældende person. Ved overdragelsen skal du slette alle kopier af SOFTWAREN, der er lavet af dig, eller som findes på en computer i din besiddelse eller under din kontrol. Garantien kan ikke overdrages.


4. Begrænset garanti 

4.1 Brother garanterer, at SOFTWAREN, under normale betingelser, fungerer i overensstemmelse med de specifikationer, der er angivet af Brother, og at de medier, som SOFTWAREN er lagret på ikke er behæftet med fejl i materiale eller forarbejdning (Garanti). Garantien gælder i 90 dage (Garantiperiode) fra den dato, du modtager SOFTWAREN første gang. Hvis Brother ikke overholder denne Garanti, og du fremsætter et krav under Garantiperioden, vil Brother erstatte SOFTWAREN med SOFTWARE, der lever op til garantien, så hurtigt dette med rimelighed kan gennemføres, efter at Brother har modtaget meddelelsen om manglende overholdelse. Denne Garanti gives kun til den første slutbruger, der har licens til at bruge SOFTWAREN.

4.2 Brothers ansvar er begrænset til udskiftningen af SOFTWAREN i henhold til punkt 4.1, hvilket også er din eneste beføjelse med hensyn til Garantien og fejl i SOFTWAREN. 

4.3 Du kan ikke gøre krav gældende i henhold til denne Garanti, hvis fejl i eller svigt af SOFTWAREN skyldes (i) et uheld, tab eller beskadigelse af mediet eller det system, som SOFTWAREN er lagret på (ii) ukorrekt eller utilstrækkelig vedligeholdelse eller kalibrering, (iii) tilslutning til eller integrering med anden software, apparater eller andre objekter, der ikke fremstilles af Brother, eller (iv) modifikation eller ændring af SOFTWAREN foretaget af dig eller andre personer. 

4.4 Der gives eller antages ingen garantier eller betingelser, hverken udtrykkelige, underforståede eller lovbestemte eller andet vedrørende tilstand, kvalitet eller ydeevne, herunder, men ikke begrænset til garantier vedrørende SOFTWARENS kvalitet eller brugbarhed (eller med hensyn til, at tredjeparts rettigheder ikke krænkes) af Brother, udover det, der fremgår af punkt 4.1. Der tages hermed forbehold for alle sådanne garantier eller betingelser i det omfang, loven tillader det. Brother garanterer ikke, uden at dette skal begrænse ovennævnte generelle bestemmelser, at SOFTWAREN er fejlfri eller, at den vil fungere uden afbrydelser eller vil opfylde dine krav. Garantien er den eneste garanti, der gives af Brother med hensyn til SOFTWAREN. Bestemmelserne i nærværende punkt 4 skal ikke begrænse eventuelle rettigheder, der tilkommer dig ifølge de love, som denne Licens hører ind under, hvor forbehold af sådanne rettigheder er ulovlige.


5. Forbehold og ansvarsbegrænsning 

5.1 Brother har intet kontraktligt erstatningsansvar, erstatningsretsligt ansvar (herunder forsømmelighed eller brud på lovbestemte pligter) eller andet ansvar for afbrydelser i brugen, tab af data eller for andre indirekte, tilfældige eller pønalt begrundede tab eller skader, eller for tabt fortjeneste, indtægt, data, goodwill eller forventede besparelser, der opstår under, som følge af eller i forventning til denne SBLA eller på anden vis som følge af en fejl, unøjagtighed eller fejl i SOFTWAREN, selvom Brother er blevet informeret om muligheden for et sådant tab eller en sådan skade.

5.2 Brothers ansvar for alle tab eller skader (bortset fra tab og skader, der kan tages forbehold for i punkt 5.1) er begrænset til den pris, som du betalte for at opnå licens til SOFTWAREN.

5.3 Intet heri skal anses som et forbehold eller begrænsning af Brothers ansvar for dødsfald eller personskade, der måtte opstå som følge af Brothers forsømmelighed. 

5.4 De begrænsninger og ansvarsforbehold, der anføres i nærværende punkt 5, skal ikke gælde, hvis en sådan begrænsning eller et sådant forbehold er i strid med de love, som denne Licens hører ind under.


6. Varighed og ophør
Denne Aftale træder i kraft, når du har accepteret den. Aftalen bliver ved med at have virkning, medmindre du overdrager SOFTWAREN i overensstemmelse med SBLA, og modtageren accepterer at sine forpligtelser i henhold til denne SBLA vedrørende SOFTWAREN over for Brother. 
Brother kan dog uden varsel ophæve denne SBLA, hvis en af bestemmelserne heri misligholdes. 


7. Eksportbestemmelser 
Du må ikke eksportere eller reeksportere SOFTWAREN eller en kopi eller tilpasset version heraf i modstrid med gældende love og bestemmelser. 


8. Lovvalg 
Denne SBLA reguleres af japansk ret, og de japanske domstole har enekompetence med hensyn til denne SBLA, dog med undtagelse af håndhævelse, hvor de japanske domstoles kompetence ikke er eksklusiv.


9. Ulovlighed
Hvis en bestemmelse i denne SBLA erklæres for ulovlig eller ikke kan håndhæves helt eller delvist, skal en sådan bestemmelse udskilles og være uafhængig af de øvrige bestemmelser i denne SBLA. Gyldigheden af de øvrige bestemmelser og hele SBLA skal ikke påvirkes af dette.


10. Tredjemands rettigheder
Bestemmelserne i denne SBLA skal kun gælde mellem Brother og dig selv og har ikke til hensigt at tildele andre personer fordele eller ret til at udøve disse. 


11. Personlig licens
De rettigheder, som Brother giver heri, er personlige, og du må ikke tildele, overdrage, forny eller på anden vis videregive SOFTWAREN (eller Dokumentationen), eller fordele eller forpligtelser under denne SBLA eller andre rettigheder, der gives heri, til en tredjepart på anden vis end beskrevet i punkt 3.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.73