License_cze.txt Driver File Contents (2100inst-0102-cs.exe)

Uživatelská licenèní dohoda na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ firmy Brother. DÙLEŽITÉ - PROSÍM PØEÈTÌTE SI PEÈLIVÌ: Tato Uživatelská licenèní dohoda ("EULA") je právní dohodou mezi Vámi a Brother Industries, Ltd. ("Brother"), která upravuje Vaše užívání programového vybavení firmy Brother, které bude nainstalováno po stisku tlaèítka "Ano" v tomto dialogovém oknì (" SOFTWARE"). Kliknutím na "Ano" se zavazujete k dodržování podmínek této licenèní dohody EULA. Pokud s podmínkami dohody nesouhlasíte, licenci k PROGRAMOVÉMU VYBAVENÍ neobdržíte. V tomto pøípadì nemùžete PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ používat.
Odkazy na zákazy v této licenèní dohodì pro "PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ" se vztahují i na média, na kterých jsou programy uloženy.

Podmínky a ujednání.  

1.	Vlastnictví.  
Všechny podíly, práva a vlastnické nároky na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ (vèetnì všech autorských práv a dalšího duševního vlastnictví) a pøidružené materiály ("Dokumentace") jsou vlastnictvím firmy Brother a jeho dodavatelù. Na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ je poskytována licence, nikoliv prodejní práva.  


2.	Udìlení licence. 

2.1 Spoleènost Brother vám udìluje nevýhradní licenci na instalaci a používání kopie PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ na vašem poèítaèi v rozsahu nutném k zamýšlenému užívání produktù Brother (mimo jiné také tiskáren a multifunkèních produktù), pro nìž bude toto PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ používán („produkty“).

2.2	Firma Brother Vám dále udìluje licenci k vytvoøení jedné kopie PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ èistì za archivaèními a záložními úèely. Na jakoukoliv kopii se vztahují stejná autorská a duševní práva jako na originál. 

2.3 S výjimkou ustanovení odst. 2.1 a 2.2 výše, kde je výslovnì uvedeno jinak, nebo v pøípadì, že to umožòuje zákon (a takové právo nelze zákonnì vylouèit), nesmíte (i) poøizovat kopie PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ èi dokumentace, (ii) pozmìòovat PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ èi dokumentaci, (iii) zpìtnì rozebírat a analyzovat (zpìtné inženýrství), demontovat, dekompilovat èi používat PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ nebo dokumentaci za úèelem vytvoøení odvozeného díla ani (iv) poskytovat druhotné licence nebo PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ pøevádìt (jinak než v souladu s odst. 3) èi pronajímat.

3.	Pøevod práv. 
Práva na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ mùžete trvale pøenést na jakýkoliv subjekt s podmínkou, že pøi pøevodu tomuto subjektu pøedáte i veškeré aktualizace a dokumentaci, které Vám byly poskytnuty firmou Brother, a že se tento subjekt zaváže akceptovat licenèní dohodu EULA s ohledem na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ a dokumentaci. Tomuto subjektu nicménì nesmíte pøedat žádnou kopii PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ, která byla poøízena v souladu se znìním Odstavce 2.2. Pøi pøevodu práv musíte vymazat všechny Vámi vytvoøené kopie PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ na všech Vámi vlastnìných poèítaèích nebo poèítaèích, k nimž máte pøístup. Záruku pøevést nelze.


4.	Omezená záruka. 

4.1 S výjimkou zákazù a omezení podle ustanovení pøíslušných zákonù a pøedpisù zaruèuje spoleènost Brother prvnímu koncovému uživateli, kterému je poskytována licence na PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ, že PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ bude v pøevážné míøe fungovat v souladu s parametry, které spoleènost Brother urèila, a že pamìťová média, na nichž je takové PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ uložen („média“), budou prosta vad materiálu a provedení po následující dobu: a) po dobu záruèního období, které se na produkt vztahuje a zaèíná dnem, kdy je vám PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ poprvé doruèeno v normálním stavu, nebo v pøípadì uplynutí takového záruèního období vztahujícího se na produkt, b) po dobu jednoho (1) roku ode dne, kdy je vám v normálním stavu (spoleènì dále jen „záruka“).

4.2	Výmìna PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ ve shodì s Odstavcem 4.1 je odpovìdností pouze firmy Brother, je to jediná výhradní náprava s ohledem na Záruku a poruchu PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ. 

4.3	Nárok na nápravu nebudete moci vznést v pøípadì, že defekt èi porucha PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ je zpùsoben (i) nehodou, ztrátou èi poškozením nosièe nebo systému, na kterém je PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ uloženo, (ii) nesprávnou èi nedostateènou obsluhou nebo kalibrací, (iii) propojením èi slouèením s programovým vybavením, pøístrojem èi jiným materiálem, který nebyl dodán firmou Brother, nebo (iv) modifikací èi zámìnou PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ Vámi nebo jinými osobami.  

4.4	Žádné jiné záruky èi podmínky vyjádøené nebo zahrnuté právnì èi jinak na kvalitu èi výkon vèetnì, ale ne s omezením na, záruk na dostateènou kvalitu èi vhodnost k úèelùm PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ (èi vzhledem k dodržení práv tøetí strany) nejsou poskytovány èi pøebírány firmou Brother s výjimkou tìch stanovených v Odstavci 4.1 a všechny takové záruky a podmínky jsou proto výslovnì vylouèeny až na pøípady, kdy je tato výjimka v rozporu se zákonem. Bez omezení obecné platnosti výše uvedeného firma Brother nezaruèuje, že PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ bude bez chyb, že bude fungovat bez pøerušení èi že bude splòovat Vaše požadavky. Záruka definovaná v Odstavci 4.1 je jedinou zárukou poskytovanou firmou Brother na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ. Ustanovení v Odstavci 4 budou nicménì nepøedpojatá vùèi jakýmkoliv právním nárokùm, která Vám nabízí jakýkoliv zákon, který je aplikovatelný na tuto Licenci, v pøípadech, kdy by bylo vylouèení takových práv nezákonné.


5.	Vylouèení a omezení odpovìdnosti. 

5.1	Firma Brother nenese žádnou odpovìdnost za pøeèiny (vèetnì zanedbání èi porušení zákonné povinnosti) èi za jakékoliv pøerušení používání, ztrátu dat èi jinou nepøímou, náhodnou, kárnou nebo závažnou ztrátu èi škodu, èi za jakoukoliv ztrátu zisku, tržeb, dat, dùvìry nebo oèekávaných úspor, které vzniknou díky oèekávání vùèi této dohodì EULA èi vzniknou jinak v dùsledku jakékoliv chyby, nepøesnosti èi defektu PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ,a to i v pøípadì, kdy byla firma Brother upozornìna na možnost takovéto ztráty èi škody.

5.2	Odpovìdnost firmy Brother za všechny ztráty èi škody (s výjimkou ztrát oprávnìnì vylouèených v Odstavci 5.1) bude omezena na cenu zaplacenou za PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ.

5.3	Nic zde obsažené nebude pro vylouèení pochybností považováno za vylouèení èi omezení odpovìdnosti firmy Brother za smrt èi zranìní vzniklé v dùsledku nedbalosti ze strany firmy Brother.  

5.4	Tato omezení a výjimky z odpovìdnosti stanovená s Odstavci 5 nebudou platná v takovém rozsahu, aby jakékoliv omezení èi výjimka bylo v rozporu s jakýmkoli zákonem aplikovatelným na tuto Licenci.


6.	Doba platnosti a ukonèení platnosti.
Tato Dohoda nabude platnosti ve chvíli Vašeho souhlasu a zùstane v platnosti do doby, než pøípadnì v souladu s dohodou EULA pøevedete práva na PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ na jiný subjekt a tento subjekt se svým souhlasem firmì Brother zaváže akceptovat dohodu EULA ve vztahu k PROGRAMOVÉMU VYBAVENÍ. 
Firma Brother nicménì mùže zrušit tuto dohodu EULA bez pøedchozího upozornìní v pøípadì, že z Vaší strany dojde k porušení v ní uvedených ustanovení.  


7.	Vývozní omezení. 
Nesmíte vyvážet èi znovu vyvážet toto PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ èi jeho kopie nebo jeho úpravy. 


8.	Platná legislativa. 
Dohoda EULA se øídí legislativou Japonska a japonské soudy mají výhradní soudní pravomoci ve vztahu k této smlouvì s výjimkou vymáhání práva, v tom pøípadì jsou soudní pravomoci japonských soudù nevýluèné.


9.	Protiprávnost.
V pøípadì, že nìkteré ustanovení v této dohodì EULA bude èásteènì èi celkovì oznaèeno za protiprávní nebo nevynutitelné, stane se takovéto ustanovení samostatným a na ostatních ustanoveních dohody EULA nezávislým a platnost ostatních ustanovení a dohody EULA jako celku tak nebude ovlivnìna.


10.	Práva tøetí strany. 
Ustanovení této dohody EULA upravují vztahy mezi firmou Brother a Vámi a jejich úèelem není projednávat jakékoliv výhody èi práva na vynucení èehokoliv pro jakoukoliv jinou osobu. 


11.	Osobní Licence
Práva, která zde firma Brother poskytuje, náleží Vaší osobì a nemáte oprávnìní postoupit, pøevést, obnovit nebo jinak pøedat jakékoliv tøetí osobì PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ (èi Dokumentaci) nebo výhody èi bøemena smlouvy EULA èi práva v ní udìlená jinak, než zpùsobem výslovnì schváleným v Odstavci 3.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.32