License_hun.txt Driver File Contents (200HUNI.EXE)

 
VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZÕDÉS BROTHER SZOFTVERRE 
(END USER LICENSE AGREEMENT továbbiakban "EULA")


FONTOS - FIGYELMESEN OLVASSA EL! 

A jelen Végfelhasználói Licencszerzõdés END USER LICENSE AGREEMENT továbbiakban "EULA", jogilag kötelezõ megállapodás Ön és a BROTHER INDUSTRIES Ltd. "BROTHER" között, amely a BROTHER SZOFTVER használatára vonatkozó elõírásokat tartalmazza, ha Ön a szoftver párbeszédpaneljén az igen gombot választja a szoftver telepítésére.
Az igen választásával Ön egyetértését fejezi ki, hogy a jelen EULA rendelkezéseit magára nézve jogilag kötelezõnek fogadja el. Amennyiben Ön a jelen EULA feltételeit nem fogadja el, abban az esetben a BROTHER nem kívánja a SZOFTVER-t az Ön részére licencbe adni; ebben a helyzetben Ön nem jogosult a SZOFTVER használatára.

ELÖIRÁSOK ÉS FELTÉTELEK

1.TULAJDONJOG

Minden a SZOFTVER-ben és az ahhoz kapcsolódó anyagokban megtestesülõ, vagy ahhoz tapadó jog, jogcím érdek a BROTHER, ILL. A SZOLGÁLTATÓ tulajdonát képezi.
A SZOFTVER-re felhasználási jog (licence) kerül engedélyezésre a tulajdonjog átruházása nélkül.

2. LICENCE MEGADÁSA

2.1. A BROTHER nem kizárólagosan licencet ad egy SZOFTVER telepítésére és használatára egy számítógép hardver vonatkozásában.

2.2. A BROTHER további licencet ad az Ön részére kizárólagosan csak egy biztonsági (archiválási) másolat elkészítésére, az ilyen másolatnak tartalmaznia kell a szerzõi jogra, ill. a szellemi alkotáshoz fûzõdõ jogokra vonatkozó utalásokat.

2.3. Azon kivételekkel, amelyek fentebb a 2.1. és 2.2. pontokban kifejezetten megjelölésre kerültek a BROTHER nem ad az Ön részére egyéb felhasználói (licence) jogot a SZOFTVER tekintetében az alábbi vonatkozásokban:
(i) különösen nem készíthetõk másolatok a SZOFTVER-rõl kivéve a jelen EULA 2.1., ill. a 2.2. pontokban kifejezetten meghatározottak szerinti másolatokat,
	(ii) nem készíthetõ másolat a SZOFTVER-hez kapcsolódó bármely anyagról,
	(iii) a SZOFTVER módosítására,
(iv) a SZOFTVER visszafordítására, visszafejtésére, és részekre bontására, vagy olyan használatára, amellyel egy származékos szoftver kerül létrehozásra kivéve, ha az ilyen tevékenység korlátozása alól a vonatkozó jog felmentést ad,
	(v) a SZOFTVER egynél több számítógépes hardveren történõ használatára,
	(vi) a SZOFTVER bérbe, licencbe adására.

3. ÁTRUHÁZÁS

A SZOFTVER véglegesen átruházható bárki részére, aki magára nézve kötelezõnek ismeri el a jelen EULA elõírásait azzal, hogy az átruházáskor a SZOFTVERT teljes egészében át kell adni (annak valamennyi alkotóelemével, az adathordozókkal, a nyomtatott anyagokkal, minden frissítésével), de az e személynek nem adható át a SZOFTVER azon másolata, amely a jelen EULA 2.2. pontja alapján készült.
Az átruházáskor az átruházónak meg kell semmisítenie (el kell távolítania) a SZOFTVER másolatait, amely a jelen EULA 2.1. és 2.2. pontja alapján készült.


4. GARANCIA

4.1. A BROTHER garantálja, hogy az elsõ kézhezvételt követõ 90 napon át a SZOFTVER az alapvetõ mûködését a specifikációnak megfelelõen teljesíti.
Ha a SZOFTVER az alapvetõ mûködését nem a specifikációnak megfelelõen teljesíti, akkor a BROTHER az ez irányú jelzés megalapozottsága esetén, a visszaküldést követõen a SZOFTVERT kicseréli egy másik mûködõképes SZOFTVERREL.

4.2. A SZOFTVER kicserélése a jelen EULA 4.1. pontja szerint a BROTHER kizárólagos kötelezettsége az Ön exkluzív és teljes orvoslására.

4.3. A fenti garancia nem alkalmazható azon nem mûködésbõl származó esetekre, amelyeknek oka:
	(i) baleset,
	(ii) nem kielégítõ, nem megfelelõ karbantartás, vagy beállítás,
	(iii) kapcsolódása vagy egyesítése más szoftverekkel, eszközökkel vagy anyagokkal, amelyek BROTHER által nem támogatottak,
	(iv) a SZOFTVER módosítása, átalakítása Ön vagy bárki más által.

5. FELELÕSSÉG KORLÁTOZÁSA

BROTHER - az érvényes jogszabályok által megengedett maximális mértékben- ezennel kifejezetten elhárít magáról minden egyéb a jelen EULA 4. Pontjában meghatározottakon túlmenõ felelõsséget, legyen a kifejezett vagy vélelmezett, ide értve többek között 
- korlátozás nélkül - a forgalmazhatóságra és meghatározott célra, való alkalmasságra vonatkozó garanciákat a SZOFTVER tekintetében.
BROTHER továbbá semmilyen esetben sem felelõs az üzleti haszon elmaradásáért, az üzleti leehetõség elvesztéséért, a használat kieséséért, az adatállomány elvesztéséért, az üzletitevékenység megzavarásáért, indirekt vagy speciális, véletlenvétkes, jogellenes, vagy következményi károk esetén bármilyenek is legyenek azok attól függetlenül, hogy ez a szerzõdésen, kártérítési vagy egyéb felelõsségi alakzaton nyugszik, még abban az esetben is, ha a BROTHER-t tájékoztatták az ilyen károk bekövetkeztének lehetõségérõl. 

6. HATÁLY

Ezen szerzõdés az elfogadásával egyidejûleg lép hatályba és folyamatosan hatályban marad mindaddig, amíg a SZOFTVER használatban van vagy a használatával fel nem hagynak.
Mindazonáltal a BROTHER felbonthatja ezt a szerzõdést elõzetes felmondás nélkül, ha a jelen szerzõdés bármely rendelkezése megsértésre kerül.

7. EXPORTSZABÁLYOZÁS

A SZOFTVER, annak másolatai, adaptációi nem exportálhatók, reexportálhatók az irányadó jog vagy elõírások megsértése nélkül.


8. ALKALMAZANDÓ JOG

Ezen szerzõdés Japán joghatósága alá tartozik, rendelkezéseire a Japán jog az irányadó.
Az eredeti szerzõdés nyelve japán.
Amennyiben a jelen szerzõdés bármely rendelkezése érvénytelennek lenne nyilvánítva, úgy ezen rendelkezéseket függetlennek és elkülönítettnek kell tekinteni a szerzõdés többi rendelkezésétõl és a többi rendelkezés érvényessége, ill. a szerzõdés teljessége nem érintett.




 

 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.48