License.txt Driver File Contents (2920inst.EXE)

Gebruiksrechtovereenkomst voor Brother-softwareproducten BELANGRIJK- LEEST U DIT AANDACHTIG DOOR: Deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST is een rechtsgeldige overeenkomst tussen u en Brother Industries, Ltd. ("Brother") en is van toepassing op het gebruik van het Brother-softwareproduct ("SOFTWARE") dat wordt geïnstalleerd wanneer u in dit dialoogvenster op de knop "Yes" ("Ja") klikt. Door op "Ja" te klikken, stemt u ermee in dat u wettelijk gebonden bent aan de voorwaarden van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST. Indien u niet instemt met de voorwaarden van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST, wordt geen licentie verstrekt voor het gebruik van de SOFTWARE. In dat geval mag u de SOFTWARE niet gebruiken. 
Verwijzingen in deze Gebruiksrechtovereenkomst naar "SOFTWARE" zullen waar de context dit toestaat ook betrekking hebben op de media waarop deze is opgeslagen.

Voorwaarden. 

1.	Eigendom. 
Alle rechten en aanspraken op en belangen in de SOFTWARE (met inbegrip van alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten daarop) en de materialen die daarop betrekking hebben ("Documentatie"), zijn het eigendom van Brother of haar leveranciers. De SOFTWARE wordt niet verkocht, maar in licentie gegeven. 


2.	Verlening van het gebruiksrecht. 

2.1	Brother verleent u het niet-exclusieve recht een enkele kopie van de SOFTWARE op een enkele computer te installeren en gebruiken. 

2.2	Brother verleent u tevens het recht om de SOFTWARE uitsluitend voor backup- en archiefdoeleinden eenmaal te kopiëren. Op de gemaakte kopie van de SOFTWARE zijn alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten van toepassing die ook van toepassing zijn op het origineel. 

2.3	Anders dan hetgeen in artikel 2.1 en 2.2 hierboven uitdrukkelijk wordt toegestaan, of waar u volgens de wet het recht hebt dit te doen (en een dergelijk recht kan niet rechtmatig worden uitgesloten) is het u niet toegestaan om (i) enige kopieën te maken van de SOFTWARE of Documentatie (ii) de SOFTWARE of Documentatie te wijzigen, (iii) de broncode van de SOFTWARE te wijzigen of de SOFTWARE te disassembleren, decompileren of de SOFTWARE of Documentatie te gebruiken om een afgeleid product te creëren, (iv) de SOFTWARE op meer dan een computer tegelijk te gebruiken, of (v) de SOFTWARE onder een sub-licentie te verhuren, over te dragen (anders dan in overeenstemming met artikel 3) of in lease te geven. 


3.	Overdracht. 
U mag de SOFTWARE permanent overdragen aan enige persoon, op voorwaarde dat u bij overdracht van de SOFTWARE aan de betreffende persoon ook enige upgrades en alle door of namens Brother aan u verstrekte Documentatie overdraagt en afgeeft, en tevens op voorwaarde dat de betreffende persoon aan Brother een bevestiging geeft dat wordt ingestemd met de voorwaarden van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST met betrekking tot dergelijke SOFTWARE en Documentatie. Niettegenstaande het voorgaande is het u niet toegestaan om aan een dergelijke persoon enige kopieën van de SOFTWARE te overhandigen die u in overeenstemming met artikel 2.2 hebt gemaakt Bij overdracht dient u alle kopieën van de SOFTWARE die u hebt gemaakt en/of die op enige computer staan die u in uw bezit of onder uw beheer hebt, te wissen. De Garantie kan niet worden overgedragen.


4.	Beperkte garantie. 

4.1	Brother garandeert dat de SOFTWARE onder normale omstandigheden hoofdzakelijk zal functioneren in overeenstemming met de specificaties ervan zoals deze door Brother zijn gedefinieerd en dat enige media waarop dergelijke SOFTWARE is opgeslagen vrij zal zijn van fouten in materiaal of vakmanschap ("Garantie") Dergelijke Garantie is geldig gedurende een periode van 90 dagen ("Garantieperiode") vanaf de datum waarop u de SOFTWARE ontving. In het geval dat Brother zich niet houdt aan deze Garantie en u tijdens de Garantieperiode een claim indient, zal Brother de SOFTWARE vervangen door SOFTWARE die voldoet aan de Garantie, en wel zo spoedig als redelijk praktisch is nadat Brother door u op de hoogte is gesteld van het feit dat niet aan de garantie wordt voldaan. Deze Garantie wordt uitsluitend verstrekt aan de eerste eindgebruiker die het gebruiksrecht op de SOFTWARE krijgt.

4.2	Het door Brother vervangen van de SOFTWARE zoals bepaald in artikel 4.1 is de gehele aansprakelijkheid van Brother en uw enige verhaalsmogelijkheid met betrekking tot de Garantie en het niet functioneren van de SOFTWARE. 

4.3	U komt niet in aanmerking voor het maken van een claim onder deze garantie wanneer enig defect of enige storing in de SOFTWARE is veroorzaakt door (i) een ongeluk, verlies of beschadiging van de media of het systeem waarop de SOFTWARE is opgeslagen, (ii) onjuist(e) of niet-toereikend(e) onderhoud of kalibratie, (iii) aansluiting op of opname in enige andere software, enig ander apparaat of enig ander materiaal dat niet door Brother is geleverd, of (v) wijziging of aanpassing van de SOFTWARE door een derde. 

4.4	Er worden geen garanties of voorwaarden anders dan uiteengezet in artikel 4.1 door Brother gegeven of aanvaard, hetzij uitdrukkelijk of stilzwijgend, wettelijk of anderszins, met betrekking tot toestand, kwaliteit of prestaties, met inbegrip van maar niet beperkt tot garanties op bevredigende kwaliteit of geschiktheid voor enig doel van de SOFTWARE (of met betrekking tot het geen inbreuk maken op de rechten van enige derde) en al dergelijke garanties en voorwaarden worden hierbij uitdrukkelijk uitgesloten behalve in zoverre een dergelijke uitsluiting niet bij de wet is toegestaan. Zonder beperking van de algemeenheid van het voorgaande garandeert Brother niet dat de SOFTWARE vrij zal zijn van fouten of dat deze zonder onderbreking zal functioneren of aan uw vereisten zal voldoen. De Garantie is de enige garantie die door Brother wordt verstrekt met betrekking tot de SOFTWARE. De bepalingen van dit artikel 4 zullen echter onder voorbehoud zijn van enige rechten die u worden toegekend onder enige op de Licentie van toepassing zijnde wetten waar de uitsluiting van dergelijke rechten in strijd is met de wet.


5.	Uitsluiting en beperking van Aansprakelijkheid. 

5.1	Brother zal geen aansprakelijkheid dragen in contract, onrechtmatige daad (met inbegrip van nalatigheid of inbreuk op de wettelijke verplichting) of anderszins voor enige onderbreking van gebruik, verlies van gegevens, of voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade of verlies of voor strafvergoeding, noch voor enig verlies van winst, inkomsten, gegevens, goodwill of verwachte besparingen die voortvloeien onder, uit of in overweging van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST of anderszins voortvloeiend uit enige fout, onnauwkeurigheid of defect in de SOFTWARE, zelfs als Brother op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van een dergelijk verlies of een dergelijke schade.

5.2	De aansprakelijkheid van Brother voor alle verliezen of schade (met uitzondering van verlies en schade die rechtmatig worden uitgesloten door artikel 5.1) zal beperkt zijn tot de prijs die u hebt betaald voor het gebruiksrecht op deze SOFTWARE.

5.3	Teneinde enige twijfel te vermijden, zal niets hierin vervat worden beschouwd als een voorwaarde die de aansprakelijkheid van Brother voor dodelijke ongevallen of persoonlijk letsel voortvloeiend uit nalatigheid van Brother uitsluit of beperkt. 

5.4	Deze beperkingen en uitsluitingen van aansprakelijkheid zoals uiteengezet in artikel 5 zullen niet van toepassing zijn in zoverre dat enige dergelijke beperking of uitsluiting in strijd is met enige op deze Licentie van toepassing zijnde wet.


6.	Termijn en Beëindiging.
Deze Overeenkomst wordt van kracht op het moment dat u deze accepteert en blijft van kracht tenzij u de SOFTWARE overdraagt in overeenstemming met de GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST en mits degene aan wie de SOFTWARE wordt overgedragen zich verbindt gebonden te zijn aan de GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST met betrekking tot de SOFTWARE. 
Brother kan deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST echter zonder vooraankondiging beëindigen indien u inbreuk maakt op enige van de voorwaarden hiervan. 


7.	Voorschriften met betrekking tot uitvoer. 
U mag de SOFTWARE of enige kopie of aangepaste versie ervan niet (opnieuw) exporteren indien dit een schending van geldende wetten of reguleringen met zich meebrengt. 


8.	Toepasselijk recht. 
Op deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST is het Japanse recht van toepassing en de Japanse gerechtshoven hebben de exclusieve bevoegdheid met betrekking tot deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST behalve met betrekking tot tenuitvoerlegging in welk geval de bevoegdheid van de Japanse gerechtshoven niet-exclusief is.


9.	Onrechtmatigheid.
Indien een of meerdere bepalingen van deze overeenkomst in hun geheel of gedeeltelijk onrechtmatig of niet-tenuitvoerlegbaar worden verklaard, zullen deze bepalingen los van de overige bepalingen van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST vervallen zonder dat de geldigheid van de overige bepalingen en van de gehele GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST wordt aangetast.


10.	Rechten van derden.
De bepalingen in deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST zijn bedoeld om uitsluitend van kracht te zijn tussen Brother en uzelf, en zijn niet bedoeld voor het geven van enige voordelen of enig recht op tenuitvoerlegging aan enige andere persoon. 


11.	Persoonlijke Licentie.
De rechten verleend door Brother onder deze Overeenkomst zijn persoonlijk voor u en het is u niet toegestaan om de SOFTWARE (of de Documentatie) noch het voordeel of de last van deze GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST of enige rechten die hieronder worden verleend aan enige derde toe te wijzen, over te dragen of op enige andere wijze door te geven, anders dan zoals uitdrukkelijk is toegestaan onder artikel 3.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.24