LICENSE.TXT Driver File Contents (ADSL_USB_hm121_10--modem.exe)

Licentieovereenkomst
Dit is een wettelijke overeenkomst tussen u - de Licentiehouder en ontvanger van de per modem, compactdisc, diskette of een of ander opslagmedium aangeleverde Software, met inbegrip van eventuele upgrades - en Ericsson AB, de Verkoper. Door het verzegelde softwarepakket te openen en/of gebruik te maken van de software gaat u akkoord met de voorwaarden van deze Overeenkomst.

Licentie 
De Licentiehouder wordt bij deze een niet overdraagbaar, niet verhandelbaar, niet-exclusief, beperkte recht en licentie verleend op het gebruik van de hierin inbegrepen Software. Echter, de hierbij gelicentieerde Software kan worden geleverd in een niet te scheiden pakket dat tevens andere softwareprogramma's bevat dan de onderhavige Software.
U bent gerechtigd om: 
(a)	gebruik te maken van de bijgeleverde Software op hoogstens een product van Ericsson; 
(b)	kopieen te maken van de Software, echter uitsluitend om een reservekopie te maken. De copyrightverklaring moet worden gereproduceerd en worden vermeld op een label dat op de reservekopie moet worden aangebracht.
U bent niet gerechtigd om: 
indien van toepassing onderhevig aan de Richtlijn van de Raad d.d. 14 mei 1991, betreffende de wettelijke bescherming van computerprogramma's (91/250/EEG) ("Softwarerichtlijn" artikel 6) exemplaren van deze Software of de bijbehorende documentatie te distribueren aan derden; de Software te modificeren, te verhuren, in pacht te geven of uw rechten over te dragen aan derden (uitgezonderd het geval waarin het Ericsson-product software bevat die wordt overgedragen aan derden en mits de desbetreffende derde partij schriftelijk verklaart gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze Licentieovereenkomst); 
de Software of bijbehorende documentatie te vertalen, ontsleutelen, decompileren, broncodes af te leiden of anderszins te wijzigen of informatie te onthullen die wordt aangemerkt als vertrouwelijk of als eigendom op het moment van onthulling, of die van nature vertrouwelijk of eigendom is.
U bent niet gerechtigd om: 
materiaal in te voeren of te ondersteunen in enig land in overtreding van nationale exportregulerende bepalingen.

Looptijd
Uw licentie is van kracht vanaf de ontvangstdatum tot op het tijdstip van beeindiging. U kunt de overeenkomst op elk gewenste moment beeindigen door de Software, samen met alle kopieen van de Software in welke vorm dan ook, te vernietigen. Uw licentie zal ook automatisch zonder opzegging worden beeindigd als u een voorwaarde of conditie van deze Overeenkomst niet in acht neemt. Ingeval van beeindiging van de overeenkomst dient u alle kopieen van de Software, in welke vorm dan ook, te vernietigen.

Beperkte garantie
De Verkoper garandeert dat het opslagmedium waarop de Software wordt geleverd, bij normaal gebruik vrij is van defecten in materiaal en uitvoering, gedurende negentig (90) dagen vanaf de ontvangstdatum. Het is de aansprakelijkheid van de Verkoper en zijn leveranciers en uw exclusieve recht onder deze garantie (mits u de Software retourneert naar een geautoriseerde reseller met een kopie van uw ontvangstbewijs) om, naar keuze van de Verkoper, de schijf/schijven of diskette(s) te vervangen of de inkoopprijs voor de Software terug te betalen en deze Overeenkomst te beeindigen.
Behalve de bovenstaande uitdrukkelijke beperkte garantie, verstrekken de Verkoper en zijn leveranciers geen garanties of voorwaarden, stilzwijgend, ingevolge de wet of anderszins, en de Verkoper en zijn leveranciers wijzen specifiek alle aansprakelijkheid af voor impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. De Verkoper garandeert niet dat de Software ononderbroken of vrij van fouten zal functioneren. U bent verantwoordelijk voor de keuze van het programma en de apparatuur om de door u bedoelde resultaten te realiseren; en eveneens voor de installatie, aanwending, toepassing en de resultaten die worden verkregen  met behulp van de Software.
In bepaalde rechtsgebieden zijn beperkingen van de duur van een stilzwijgende garantie niet toegestaan, zodat voornoemde beperking wellicht niet op u van toepassing is.

Bedoeld gebruik
De Software dient te worden gebruikt overeenkomstig de aanwijzingen en uitsluitend voor de bedoelde aanwending en oogmerk. De software of onderdelen van de software mag/mogen niet worden gebruikt voor bijvoorbeeld systemen voor de instandhouding van levensfuncties, applicaties voor nucleaire faciliteiten, rakettechnologie, chemische of biologische industrie, luchtvaartnavigatie of -communicatie, ter ondersteuning van grondinstallaties of soortgelijke bedrijfssectoren, indien door de software veroorzaakte fouten op een af andere manier tot lichamelijk letsel, dood,  schade aan activa of milieuschade kunnen leiden.

Beperking van aansprakelijkheid
De Verkoper of zijn leveranciers zijn onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk voor enigerlei indirecte verliezen, vervolgverliezen of schade van welke aard dan ook, inclusief bedrijfsverliezen, winstderving, bedrijfsschade of lichamelijk letsel voortvloeiend uit het gebruik van de software of van het onvermogen om de Software te gebruiken. De aansprakelijkheid van de Verkoper en zijn leveranciers is beperkt tot het bedrag dat metterdaad door de Licentiehouder is betaald voor de Software.

Vigerend recht
Op de validiteit, constructie en uitvoering van deze Overeenkomst zijn de wetten van Zweden van toepassing.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.26