ReleaseNotes_NO.txt Driver File Contents (LS800-Bluetooth.zip)

*****************************************************
*                                                   *
*      Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba       *
*                 = Produktmerknader =                  *
*                                                   *
*****************************************************

(c) 2004 TOSHIBA Corporation. Med enerett.

1. Innledning
===============
Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba er et programvareverktøy som brukes til å konfigurere en rekke ulike innstillinger når det er opprettet en forbindelse mellom PC-en og Bluetooth-enheten. Verktøyet kan også brukes til å utveksle filer mellom flere Bluetooth-enheter.

Installasjonsprogrammet kontrollerer automatisk språket på operativsystemet ditt, slik at Bluetooth-programvaren skal installeres i tilsvarende språkversjon. Dersom dette ikke skjer som ønsket, kan du selv gå til installasjonsmappen og velge mappen med riktig operativsystem og språkversjon, og deretter dobbeltklikke på setup.exe-filen. Dersom Toshiba-stakken (Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba) allerede er installert, vil installasjonsprogrammet først avinstallere det. Hvis dette skjer, må du kjøre installasjonsprogrammet enda en gang for å installere stakken på nytt. Når installeringen er gjennomført, vil du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Den lokale Bluetooth-enheten er nå gjort tilgjengelig og tilkoplingsdyktig. Hvis denne innstillingen er blitt deaktivert av sikkerhetsmessige grunner, finner du informasjon om hvordan du endrer denne innstillingen i den elektroniske hjelpen.


2. Profiler
=====================
Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba har støtte for følgende profiler. Vær oppmerksom på at profilene HSP, PAN, BIP, A2DP, AVRCP og GAVDP kun støttes av Windows XP Windows 2000.

(a) DUN
Ekstern pålogging-profil (DUN) som gjør det mulig å opprette en ekstern Bluetooth-forbindelse til Internett eller andre nettverk via et trådløst modem, en mobiltelefon eller en liknende enhet.

(b) FAKS
FAX-profilen gjør det mulig å sende eller motta faks ved å opprette en Bluetooth-forbindelse med et trådløst modem, en mobiltelefon eller en liknende enhet. 

(c) LAP
LAN-tilkoplingsprofilen gjør det mulig å opprette en Bluetooth-forbindelse til et LAN-tilkoplingspunkt for å skaffe tilgang til et lokalt nettverk (LAN) via PPP. Denne profilen er kompatibel med Bluetooth-profilversjon 1.1 men er ikke definert i versjon 1.2.

(d) SPP
SPP (serieportprofil) gjør det mulig å opprette en forbindelse til en enhet gjennom en virtuell serieport som er konfigurert for Bluetooth-tilkopling. Den kan brukes sammen med ActiveSync eller skrivere og skriveradaptere som ikke anvender HCRP.

(e) HID
Profilen Human Interface Device gjør det mulig å opprette en forbindelse til trådløse mus, tastatur og andre inndataenheter. 

(f) HCRP
Profilen Hardcopy Cable Replacement gjør det mulig å skrive ut ved hjelp av en skriverdriver.

(g) FTP
File Transfer-profilen gir deg tilgang til å se gjennom mapper på en trådløs enhet og overføre filer til og fra den aktuelle enheten. 

(h) OPP
Object Push-profilen gjør det mulig å utveksle visittkort og lignende opplysninger via en trådløs enhet.

(i) HSP (kun Windows XP og Windows 2000)
Headset-profilen gir deg tilgang til å opprette en forbindelse til et trådløst hodesett.

(i) PAN (kun Windows XP og Windows 2000)
Personal Area Networking-profilen har støtte for IP-basert nettverk. Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba har støtte for PAN-brukere (PANU) og PAN-ad-hoc-gruppenettverk (GN). Det er mulig å opprette en forbindelse til et ad-hoc- eller ledningstilkoblet nettverk via et tilkoplingspunkt samt til et ad-hoc-nettverk via PC, PDA eller andre enheter.

(k) BIP (kun Windows XP og Windows 2000)
Med Basic Imaging Profile kan du sende og motta bildefiler (*.bmp, *.jpg, *.jpeg, *.png). I tillegg til å kunne overføre bildefiler, kan verktøyet Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba styre kameraet ved hjelp av en fjernkontroll, og det kan også by på andre funksjoner.

(l) A2DP (kun Windows XP og Windows 2000)
Gjør det mulig å overføre lyddata mellom trådløse headset og andre lydenheter, og gir lydavspilling av høy kvalitet.

(m) AVRCP (kun Windows XP og Windows 2000)
Gjør det mulig å sende og motta fjernkontrollsignaler (f.eks. Spill av og Stopp) for A/V-enheter. Bluetooth-verktøyet har støtte for fjernkontroll.

(n) GAVDP (kun Windows XP og Windows 2000)
Grunnprofil som gir støtte for A2DP, AVRCP og andre protokoller.

3. Språk
======================
Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba har støtte for følgende språk:

engelsk
dansk
fransk
tysk
italiensk
japansk
norsk
spansk
svensk

Følgende språk er kun støttet i Windows XP og Windows 2000:

nederlandsk
koreansk
kinesisk (forenklet)
kinesisk (tradisjonell)
finsk
russisk
portugisisk (Brasil)

4. Operativsystem
==============================
Bluetooth Stack for Windows fra Toshiba har støtte for følgende operativsystemer:

Windows 98 Second Edition
Windows ME
Windows 2000 (Service Pack 1 eller senere)
Windows XP Professional (Service Pack 1 eller senere)
Windows XP Home (Service Pack 1 eller senere)
Windows XP Tablet PC Edition
Windows XP Media Center Edition

5. Begrensninger
==============
(a) Eksterne Bluetooth-drivere er ikke såkalte "signerte drivere" som kan anvende Microsoft WHQL-logoen. Under installering av programvare til Bluetooth-hodesett, -mus eller -tastatur, kan det derfor vises en advarsel om at du nå installerer usignerte drivere. Installer driverne, og følg anvisningene på skjermen.

(b) I den svenske utgaven av Windows XP, kan det vises en feilmelding (feilkode = 633) når ekstern tilkobling forsøkes opprettet. Dette problemet løses ved å oppdatere systemet til Windows XP Service Pack 2, og du kan også lese mer i Microsofts database for kundestøtteartikler, artikkelnr. 831717.

(c) Det er ikke støtte for brukerskifte-funksjonen i Windows XP. Når du skifter til en annen bruker, vil Bluetooth Manager ikke starte. Dette problemet kan løses ved at du logger av før en ny bruker logger på.

(d) Dersom du har aktivert valget for å motta faks automatisk under Microsofts fakshåndtering, og dersom en av DUN-, FAX- eller LAP-profilene er registrert i Bluetooth-innstillinger, kan det ta noen minutter å aktivere Bluetooth-enheten igjen dersom den har stått i standby.

(e) Windows 98 Second Edition: Dersom dialogvinduet "Installer nytt modem" vises på skjermen mens du installerer et Bluetooth-modem, en Bluetooth-mobil eller et Bluetooth-tilgangspunkt, må du velge "Ikke søk etter modemet. Jeg velger det fra en liste.". Dersom du unnlater å gjøre dette, kan systemet stoppe helt opp ved registrering av modem. Dersom det ikke angis noen spesiell modemdriver i brukerveiledningen til Bluetooth-enheten, må du velge "Standard 33 600 bps-modem".

(f) Før du kan kople et Bluetooth-hodesett til eller fra en enhet, må du avslutte alle lyd- eller lydrelaterte programmer (f.eks. Windows Messenger og Windows Media Player). Dersom dette ikke gjøres, kan det oppstå problemer med inn- og utsignalene for lyd. Det samme gjelder når du skal sette systemet i standby, dvalemodus eller når det skal avsluttes, samt før du slår av eller kobler fra den primære Bluetooth-enheten.

6. Varemerker
=============
Microsoft, Windows og Windows NT er enten registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Microsoft Corporation i USA og/eller andre land eller regioner.
Bluetooth-varemerket brukes av TOSHIBA under lisens.
Alle produktnavn som her nevnes, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører sine respektive eiere.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.89