ReleaseNotes_FI.txt Driver File Contents (LS800-Bluetooth.zip)

ÿþ

*****************************************************

*                                                   *

*      Toshiban Bluetooth Stack Windowsille         *

*                 = Julkaisutiedot =                *

*                                                   *

*****************************************************



(c) 2004 TOSHIBA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.



1. Johdanto

===============

Toshiban Bluetooth Stack Windowsille on ohjelmistotyökalu, jonka avulla voidaan määrittää erilaisia asetuksia, kun yhteys PC:n ja Bluetooth-laitteen välille on kerran muodostettu. Se helpottaa myös tiedostojen vaihtoa Bluetooth-laitteiden välillä.



Asennusohjelma tarkistaa käyttöjärjestelmän kielen ja asentaa Bluetooth-ohjelmistoon oikean kielen.  Jos kieli ei ole se, mikä sen pitäisi olla, selaa asennuskansioita, valitse oikea käyttöjärjestelmän ja kielen kansio ja suorita setup.exe kyseisestä kansiosta.  Jos setup.exe havaitsee, että Toshiban Bluetooth Stack Windowsille on jo asennettu, ohjelma suorittaa ensin asennuksen poiston. Suorita tässä tapauksessa setup.exe toisen kerran ohjelman asentamiseksi. Kun asennus on suoritettu loppuun, tietokone pitää käynnistää uudelleen.



Asennuksen jälkeen paikallinen Bluetooth-laite pitää määrittää tilaan, jossa se voidaan havaita ja yhteys voidaan muodostaa.  Jos yhteys pitää katkaista suojaussyistä, katso ohjeet asetusten muuttamiseen käytönaikaisesta ohjeesta.





2. Tuetut profiilit

=====================

Toshiban Bluetooth Stack Windowsille tukee alla olevia profiileja.  Huomaa, että HSP-, PAN-, BIP-, A2DP-, AVRCP- ja GAVD-Pprofiileilla on tuki vain Windows XP:ssä ja Windows 2000:ssa.



(a) DUN

Dial-Up Networking eli puhelinverkkoyhteys Voit luoda puhelinverkon kautta Bluetooth-yhteyden Internetiin tai muihin verkkoihin langattomalla modeemilla, matkapuhelimella tai vastaavalla laitteella.



(b) FAKSI

FAKSI-profiilin avulla voit luoda Bluetooth-yhteyden langattomalla modeemilla, matkapuhelimella tai vastaavalla laitteella faksin lähettämistä tai vastaanottamista varten. 



(c) LAP

LAN Access Profilen eli lähiverkon käyttöprofiilin avulla voit luoda Bluetooth-yhteyden lähiverkon käyttöpisteestä hyödyntääksesi lähiverkon palveluja PPP:tä (Point to Point Protocol) käyttäen.  Profiili on yhteensopiva Bluetoothin version v1.1 kanssa. Sitä ei ole määritetty versiolle v1.2.



(d) SPP

Serial Port Profilen eli sarjaporttiprofiilin avulla voit kommunikoida laitteen kanssa Bluetooth-yhteyttä varten luodun virtuaalisen sarjaportin kautta. Profiilia voidaan käyttää ActiveSyncin kanssa, tai tulostinten ja tulostinsovittimien, jotka eivät käytä HCRP:tä.



(e) HID

Human Interface Device -profiili mahdollistaa yhteydet langattomiin hiiriin, näppäimistöihin ja muihin syöttölaitteisiin. 



(f) HCRP

Hardcopy Cable Replacement -profiili mahdollistaa tulostamisen tulostinohjaimen kanssa.



(g) FTP

File Transfer Profilen eli tiedostonsiirtoprofiilin avulla voit selata langattoman laitteen kansioita ja siirtää tiedostoja paikallislaitteeseen/-sta. 



(h) OPP

Object Push -profiili mahdollistaa käyntikorttitietojen ja muiden tietojen vaihtamisen langattoman laitteen kanssa.



(i) HSP (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

Headset Profilen eli kuulokemikrofoniprofiilin avulla voit muodostaa yhteyden langattomaan kuulokemikrofoniin.



(j) PAN (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

Personal Area Networking Profile eli yksittäisen ihmisen käytössä olevan verkon profiili tukee IP-pohjaista verkkoa.  Toshiban Bluetooth Stack Windowsille tukee PAN-käyttäjiä (PANU) ja PAN ad-hoc -verkkoja (GN).  Se mahdollistaa yhteyden muodostamisen ad-hoc-verkkoon tai langalliseen verkkoon käyttöpisteen kautta sekä yhteyden muodostamisen ad-hoc-verkkoon PC:llä, PDA:lla ja muilla laitteilla.



(k) BIP (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

Basic Imaging Profile mahdollistaa kuvatiedostojen (*.bmp, *.jpg, *.jpeg, *.png) lähettämisen ja vastaanottamisen.  Kuvatiedostojen siirtämisen lisäksi Toshiban Bluetooth Stack Windowsille -ohjelmalla voi kauko-ohjata kameran suljinta ja suorittaa muita toimintoja.



(l) A2DP (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

A2DP:n avulla ääntä voidaan siirtää langattomien kuulokkeiden ja muiden äänilaitteiden välillä ja musiikkia voidaan toistaa äänenlaadun pysyessä erinomaisena.



(m) AVRCP (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

A/V-kauko-ohjaintoiminnot, kuten toisto ja pysäytys. Bluetooth -apuohjelma tukee kauko-ohjaintoimintoa.



(n) GAVDP (ainoastaan Windows XP ja Windows 2000)

Perusprofiili, jota käytetään tukemaan A2DP:tä, AVRCP:tä ja muita protokollia.



3. Tuetut kielet

======================

Toshiban Bluetooth Stack Windowsille tukee alla olevia kieliä.



Englanti

Tanska

Ranska

Saksa

Italia

Japani

Norja

Espanja

Ruotsi



Seuraaville kielille on tuki vain Windows XP:ssä ja Windows 2000:ssa.



Hollanti

Korea

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Suomi

Venäjä

Brasilian portugali



4. Tuetut käyttöjärjestelmät

==============================

Toshiban Bluetooth Stack Windowsille tukee alla olevia käyttöjärjestelmiä.



Windows 98 Second Edition

Windows ME

Windows 2000 (Service Pack 3 tai uudempi)

Windows XP Professional (Service Pack 1 tai uudempi)

Windows XP Home  (Service Pack 1 tai uudempi)

Windows XP Tablet PC Edition

Windows XP Media Center Edition





5. Rajoitukset

==============

(a) Ulkoiset Bluetooth-ohjaimet eivät voi olla "allekirjoitettuja ohjaimia", joita Microsoft WHQL -logon vastaanottaminen edellyttää.  Tämän takia Microsoftin "Allekirjoittamaton ohjain" -varoitusviesti saattaa tulla näkyviin ohjelmiston tai Bluetooth-kuulokemikrofonin, -hiiren tai -näppäimistön asennuksen aikana. Asenna ohjaimet ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.



(b) Ruotsalaisessa Windows XP:ssä saattaa tulla näkyviin virhesanoma (virhekoodi = 633) puhelinverkkoyhteyden muodostamisen aikana.  Päivitä käyttöjärjestelmäksi Windows XP Service Pack 2 tai katso Microsoftin Knowledge Base -sivusto #831717.



(c) Windows XP:n nopeaa käyttäjänvaihtoa ei tueta.  Vaihdettaessa toiseen käyttäjään Bluetoothin hallintaohjelma ei käynnisty.  Kirjaudu ulos ennen toiseen käyttäjään vaihtamista.



(d) Jos "automaattinen faksien vastaanotto" on käytössä Microsoft FAX -hallintaohjelmassa ja jos DUN-, FAKSI- tai LAP-profiilien kuvakkeen on rekisteröity Bluetooth-asetuksissa, Bluetoothin "palautus lepotilasta" voi viedä muutaman minuutin.



(e) Windows 98 Second Edition: Jos "Asenna uusi modeemi" -ikkuna aukeaa Bluetooth-modeemia, matkapuhelinta tai käyttöpistettä asennettaessa, valitse "Älä tunnista modeemia. Valitse modeemi luettelosta".  Muutoin järjestelmä saattaa jämähtää modeemia tunnistettaessa.  Jos Bluetooth-laitteen ohjekirjassa ei määritetä modeemin ohjainta, valitse "Standardi 33 600 bps -modeemi".



(f) Ennen Bluetooth-kuulokemikrofonin yhteyden muodostamista tai katkaisemista pitää sulkea kaikki äänisovellukset (esim. Windows Messenger tai Windows Media Player).  Äänen tuloa ja lähtöä ei voida kytkeä kunnollisesti, jos äänisovelluksia on käynnissä.  Sama varmuustoimi on tärkeää suorittaa, ennen kuin järjestelmä siirretään lepo- tai unitilaan tai sammutetaan sekä ennen kuin pääasiallinen Bluetooth-laite sammutetaan tai poistetaan.



6. Tavaramerkit

=============

Microsoft, Windows ja Windows NT ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa / muilla alueilla.

Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jonka käyttöön TOSHIBAlla on lisenssi.

Kaikki tässä käytetyt tuotenimet ovat niiden omistajien tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.81