ReleaseNotes_DU.txt Driver File Contents (LS800-Bluetooth.zip)

*****************************************************
*                                                   *
*      Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba        *
*                 = Release-opmerkingen =                  *
*                                                   *
*****************************************************

(c) 2004 TOSHIBA Corporation. Alle rechten voorbehouden.

1. Inleiding
===============
De 'Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba' is een softwaretool waarmee verschillende instellingen geconfigureerd kunnen worden tussen de pc en het Bluetooth-apparaat, nadat er een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht. Hiermee wordt ook bestandsuitwisseling tussen Bluetooth-apparaten vergemakkelijkt.

Het installatieprogramma controleert de taal van het besturingssysteem en installeert de Bluetooth-software in de juiste taal.  Is dit niet de verwachte taal, ga dan naar de installatiemappen, kies de juiste besturingssysteem- en taalmap, en voer 'setup.exe' in die map uit.  Als 'setup.exe' vaststelt dat de Toshiba-stack (Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba) al geïnstalleerd is, wordt de stack eerst verwijderd. Voer in dit geval 'setup.exe' nogmaals uit om de stack te installeren. Wanneer de installatie op juiste wijze voltooid is, wordt u gevraagd het systeem opnieuw te starten.

Het lokale Bluetooth-apparaat is na installatie ingesteld om ontdekt en verbonden te kunnen worden.  Moet het om veiligheidsredenen uitgeschakeld worden, raadpleeg dan de online-Help voor het wijzigen van deze instellingen.


2. Ondersteunde profielen
=====================
Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba biedt ondersteuning voor de volgende profielen.  De profielen HSP, PAN, BIP, A2DP, AVRCP en GAVDP worden alleen door Windows XP en Windows 2000 ondersteund.

(a) DUN
Met het profiel Dial-up Networking kunt u een Bluetooth-inbelverbinding met het internet of andere netwerken tot stand brengen via een draadloos modemstation, mobiele telefoon of soortgelijk apparaat.

(b) FAX
Met het FAX-profiel kunt u een Bluetooth-verbinding tot stand brengen met een draadloos modemstation, mobiele telefoon of soortgelijk apparaat om een fax te verzenden of ontvangen. 

(c) LAP
Met het LAN Access Profile kunt u een Bluetooth-verbinding tot stand brengen met een LAN-toegangspunt om via PPP de services van een LAN te gebruiken.  Dit profiel voldoet aan Bluetooth-spec v1.1 en wordt niet gedefinieerd door v1.2.

(d) SPP
Serial Port Profile maakt communicatie mogelijk met een apparaat via een virtuele seriële poort die voor een Bluetooth-verbinding geconfigureerd is. Dit profiel kan gebruikt worden voor ActiveSync of printers en printeradapters die geen gebruik maken van HCRP.

(e) HID
Met het profiel Human Interface Device kunnen verbindingen met draadloze muizen, toetsenborden en andere invoerapparaten tot stand gebracht worden. 

(f) HCRP
Met het Hardcopy Cable Replacement Profile kan via een printerstuurprogramma afgedrukt worden.

(g) FTP
Met het File Transfer Profile kunt u door mappen op een draadloos apparaat bladeren, en bestanden naar en van het lokale apparaat overdragen. 

(h) OPP
Met het Object Push Profile kunnen visitekaartjes en andere gegevens via een draadloos apparaat uitgewisseld worden.

(i) HSP (alleen Windows XP en Windows 2000)
Met het Headset Profile kunt u een draadloze headset verbinden om te communiceren.

(j) PAN (alleen Windows XP en Windows 2000)
Personal Area Networking Profile ondersteunt een IP-basisnetwerk.  Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba ondersteunt PANU (PAN user) en Ad hoc PAN-groepsnetwerk (GN).  U kunt hiermee een verbinding maken met een adhoc-netwerk of een bedraad netwerk via een toegangspunt, evenals een adhoc-netwerk met pc, PDA en andere apparaten.

(k) BIP (alleen Windows XP en Windows 2000)
Met het Basic Imaging Profile kunt u beeldbestanden (*.bmp, *.jpg, *.jpeg, *.png) verzenden en ontvangen.  Daarnaast kunt u met de Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba de camerasluiters regelen via een afstandsbediening en krijgt u bovendien nog andere functionaliteit aangeboden.

(l) A2DP (alleen Windows XP en Windows 2000)
Hiermee kunnen audiogegevens tussen draadloze headsets en andere audio-apparaten uitgewisseld worden, en kan tevens hoogwaardige muziek afgespeeld worden.

(m) AVRCP (alleen Windows XP en Windows 2000)
A/V-afstandsbedieningsfuncties zoals afspelen en stoppen. De Bluetooth Utility ondersteunt bediening vanop afstand.

(n) GAVDP (alleen Windows XP en Windows 2000)
Basisprofiel dat gebruikt wordt om A2DP, AVRCP en andere protocollen te ondersteunen.

3. Ondersteunde talen
======================
Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba biedt ondersteuning voor de volgende talen:

Engels
Deens
Frans
Duits
Italiaans
Japans
Noors
Spaans
Zweeds

De volgende talen worden alleen door Windows XP en Windows 2000 ondersteund:

Nederlands
Koreaans
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees
Russisch
Fins
Portugees (Brazilië)

4. Ondersteunde besturingssystemen
==============================
Bluetooth Stack voor Windows van Toshiba biedt ondersteuning voor de volgende besturingssystemen:

Windows 98 Second Edition
Windows ME
Windows 2000 (Service Pack 3 of hoger)
Windows XP Professional (Service Pack 1 of hoger)
Windows XP Home  (Service Pack 1 of hoger)
Windows XP Tablet PC Edition
Windows XP Media Center Edition

5. Beperkingen
==============
(a) Externe Bluetooth-stuurprogramma's mogen geen "ondertekende stuurprogramma's" zijn om het Microsoft WHQL-logo te ontvangen.  Tijdens de software-installatie of setup van de headset, muis of het toetsenbord van Bluetooth kunnen daarom waarschuwingsberichten van Microsoft voor niet-ondertekende stuurprogramma's verschijnen. Installeer de stuurprogramma's en volg de instructies op het scherm.

(b) Op de Zweedse Windows XP kan tijdens het inbellen een foutbericht (error code = 633) verschijnen.  Update het besturingssysteem naar Windows XP Service Pack 2 of raadpleeg de Microsoft-kennisdatabase #831717.

(c) Snelle gebruikerswisseling van Windows XP wordt niet ondersteund.  Wanneer u naar een andere gebruiker schakelt, wordt Bluetooth Beheer niet gestart.  Log uit voordat u naar een andere gebruiker overschakelt.

(d) Als de optie voor het automatisch ontvangen van een fax in Microsoft FAX ingeschakeld is, en als het pictogram voor de profielen DUN, FAX of LAP op Bluetooth-instellingen geregistreerd is, kan het enkele minuten duren voordat Bluetooth uit stand-by komt.

(e) Windows 98 Second Edition: Als het dialoogvenster Nieuwe modem installeren verschijnt wanneer u een Bluetooth-modem, mobiele telefoon of toegangspunt instelt, kiest u 'Modem niet detecteren, zelf selecteren in een lijst'.  Het systeem kan anders tijdens de modemherkenning vastlopen.  Als in de handleiding bij uw Bluetooth-apparaat geen modemstuurprogramma gespecificeerd wordt, selecteert u de optie voor een standaard 33600bps-modem.

(f) Voordat u een Bluetooth-headset verbindt of ontkoppelt, moet u alle spraak- of geluidstoepassingen sluiten (bijv. Windows Messenger, Windows Mediaspeler).  Het kan zijn dat de audio-invoer en -uitvoer niet goed omgewisseld worden als die toepassingen uitgevoerd worden.  Het is verstandig dezelfde voorzorgsmaatregel te nemen voordat het systeem naar standby-, slaap- of uit-stand gaat, en voordat u het primaire Bluetooth-apparaat uitzet of ontkoppelt.

6. Handelsmerken
=============
Microsoft, Windows en Windows NT zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen of gebieden.
Bluetooth is een handelsmerk dat het bezit is van zijn eigenaar en onder licentie door TOSHIBA gebruikt wordt.
Alle productnamen die hierin worden genoemd, zijn de handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 3.25