ReleaseNotes_DA.txt Driver File Contents (LS800-Bluetooth.zip)

*****************************************************
*                                                   *
*      Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba       *
*                 = Udgivelsesnoter =               *
*                                                   *
*****************************************************

(C) 2004 TOSHIBA Corporation. Alle rettigheder er forbeholdt.

1. Indledning
===============
Bluetooth-stakken til Windows fra Toshiba er et softwareværktøj, der anvendes til at konfigurere en lang række indstillinger, når der først er etableret forbindelse mellem pc'en og Bluetooth-enheden. Stakken gør det også muligt at udveksle filer mellem Bluetooth-enheder.

Installationsprogrammet kontrollerer styresystemets sprog og installerer den tilsvarende sprogversion af Bluetooth-softwaren.  Hvis det ikke sker, skal du gennemse mappen med installationsprogrammer, vælge det rigtige styresystem og sprog (dansk) og køre programmet setup.exe i mappen.  Hvis Toshibas stak (Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba) allerede er installeret, vil installationsprogrammet afinstallere den. Hvis dette sker, skal du køre installationsprogrammet endnu en gang, for at installere stakken igen. Når installationen er gennemført, vil du blive bedt om at genstarte computeren.

Umiddelbart efter installationen vil den lokale Bluetooth-enhed være klar til at etablere en forbindelse og vil derfor kunne registreres. Hvis funktionen, af sikkerhedshensyn, er blevet deaktiveret, kan du læse om, hvordan indstillingen ændres i den elektroniske hjælp.


2. Understøttede profiler
=====================
Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba understøtter følgende profiler. Vær opmærksom på, at profilerne HSP, PAN, BIP, A2DP, AVRCP og GAVDP kun understøttes i Windows XP og Windows 2000.

(a) DUN
Med profilen Dial-Up Networking (DUN) kan du oprette en forbindelse til internettet eller andre netværk vha. en trådløs modemstation, en mobiltelefon eller en lignende enhed.

(b) FAX
Med profilen FAX kan du etablere en Bluetooth-forbindelse til en trådløs modemstation, en mobiltelefon eller en lignende enhed, så du kan sende og modtage faxer. 

(c) LAP
Med profilen LAN Access Profile (LAP) kan du etablere en Bluetooth-forbindelse vha. et LAN-adgangspunkt, så du får adgang til de tjenester et LAN-netværk, der bruger PPP, leverer.  Denne profil er kompatibel med Bluetooth-profil version 1.1 men er ikke defineret i version 1.2.

(d) SPP
Med profilen Serial Port Profile (SPP) er det muligt at etablere forbindelse til en enhed via en virtuel seriel port, der er konfigureret til en Bluetooth-forbindelse. Den kan bruges sammen med ActiveSync eller printere og printeradaptere, der ikke benytter HCRP.

(e) HID
Med profilen Human Interface Device (HID) er det muligt at oprette forbindelser til trådløse mus, tastaturer og andre inputenheder. 

(f) HCRP
Med profilen Hardcopy Cable Replacement Profile (HCRP) er det muligt at printe vha. en printerdriver.

(g) FTP
Med profilen File Transfer Profile (FTP) er det muligt at gennemse mapper på en trådløs enhed og overføre filer til og fra det den aktuelle enhed. 

(h) OPP
Med profilen Object Push Profile (OPP) er det muligt at udveksle visitkort og lignende data via en trådløs enhed.

(i) HSP (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Med profilen Headset Profile (HSP) kan der etableres forbindelse til et trådløst hovedsæt.

(j) PAN (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Profilen Personal Area Networking Profile (PAN) understøtter IP-baserede netværk.  Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba understøtter PAN-brugere (PANU) og PAN-ad hoc-gruppenetværk (GN). Det er muligt at etablere forbindelse til et ad hoc- eller ledningsbaseret netværk via et adgangspunkt samt til et ad hoc-netværk vha. en pc, lommecomputer eller andre enheder.

(k) BIP (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Med profilen Basic Imaging Profile (BIP) kan man sende og modtage billedfiler (*.bmp, *.jpg, *.jpeg, *.png).  Ud over at kunne overføre billedfiler gør Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba det muligt trådløst at fjernstyre lukkeren på et kamera mm.

(l) A2DP (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Med denne profil er det muligt at overføre lyd mellem trådløse hovedtelefoner og andre lydenheder samt at afspille lyd i topkvalitet.

(m) AVRCP (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Med denne profil er det muligt at sende og modtage kontrolfunktioner til fjernstyring, fx afspil og stop. Bluetooth-værktøj understøtter fjernstyringskommandoer.

(n) GAVDP (understøttes kun i Windows XP og Windows 2000)
Denne basisprofil bruges til at understøtte A2DP, AVRCP og andre protokoller.

3. Understøttede sprog
======================
Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba understøtter følgende sprog.

Engelsk
Dansk
Fransk
Tysk
Italiensk
Japansk
Norsk
Spansk
Svensk

Følgende sprog understøttes kun i Windows XP og Windows 2000.

Hollandsk
Koreansk
Forenklet kinesisk
Traditionelt kinesisk
Finsk
Russisk
Brasiliansk portugisisk

4. Understøttede styresystemer
==============================
Bluetooth-stak til Windows fra Toshiba understøtter følgende styresystemer.

Windows 98 Second Edition
Windows Me
Windows 2000 (Service Pack 3 eller nyere)
Windows XP Professional (Service Pack 1 eller nyere)
Windows XP Home  (Service Pack 1 eller nyere)
Windows XP Tablet PC Edition
Windows XP Media Center Edition


5. Begrænsninger
==============
(a) Eksterne Bluetooth-drivere er ikke såkaldte "signerede drivere", som er blevet tildelt Microsofts WHQL-logo.  Derfor vil du muligvis se en fejlmeddelelse om, at der er fundet en usigneret driver, under installation af softwaren eller konfigurering af Bluetooth-hovedsæt, -mus eller -tastaturer. Installer driverne, og følg anvisningerne på skærmen.

(b) I den svenske udgave af Windows XP vises der muligvis en fejlmeddelelse (fejlkode = 633) under etablering af forbindelse.  Problemet løses ved at opgradere til Windows XP Service Pack 2. Du kan også læse mere i Microsofts vidensdatabase artikel nr. 831717.

(c) Funktionen til at skifte bruger under Windows XP understøttes ikke.  Når der skiftes til en ny bruger, startes Bluetooth Manager ikke.  Problemet løses ved at logge af, før der skiftes til en ny bruger.

(d) Hvis funktionen til automatisk at modtage faxer er aktiveret i Microsoft Faxhåndtering, og en af profilerne DUN, FAX eller LAP er registreret i Bluetooth-indstillinger, kan det muligvis tage et par minutter at aktivere en Bluetooth-enhed, efter at den har været sat på standby.

(e) Windows 98 Second Edition: Hvis der vises en dialogboks, hvor du bedes om at installere et nyt modem, når du er ved at installere et Bluetooth-modem, -adgangspunktet eller en Bluetooth-mobiltelefon, skal du markere Find ikke mit modem, jeg vælger det fra en liste.  Ellers kan du risikere, at systemet fryser, når det forsøger at registrere modemet.  Hvis der ikke er angivet en modemdriver i brugsvejledningen til din Bluetooth-enhed, skal du vælge Standard 33600 bps modem.

(f) Før forbindelsen til et Bluetooth-hovedsæt etableres eller afbrydes, skal du lukke alle programmer til lydgengivelse (fx Windows Messenger og Windows Media Player).  Hvis disse programmer kører, etableres ind- og udgangslydsignalerne muligvis ikke ordentligt.  Du bør tage samme forbehold, før computeren sættes på standby eller lukkes, og før en Bluetooth-enhed slukkes.

6. Varemærker
=============
Microsoft, Windows og Windows NT er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande eller områder.
Bluetooth er et varemærke tilhørende indehaveren og anvendes af TOSHIBA under licens.
Alle produktnavne nævnt heri er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.01