DLCQeula.txt Driver File Contents (Web32966no.exe)

Standard lisensavtale

VENNLIGST LES NØYE GJENNOM BETINGELSENE OG VILKÅRENE I AVTALEN.

HVIS DU IKKE GODTAR LISENSVILKÅRENE, MÅ DU ØYEBLIKKELIG RETURNERE PRODUKTET I UBRUKT STAND OG BE OM Å FÅ REFUNDERT BELØPET DU HAR BETALT. HVIS DU INSTALLERER DENNE PROGRAMVAREN FOR BRUK AV ANDRE, SIER DU DEG ENIG I AT DU SKAL INFORMERE BRUKERNE OM AT BRUK AV PROGRAMVAREN BETYR AT DE GODTAR DISSE VILKÅRENE.

LISENS

Programvareproduktene inklusive alle skrifttegn ("Programvaren") i denne pakken er kopibeskyttet og eies av Dell Inc. ("Dell") og/eller dets leverandører, og blir lisensiert (ikke solgt) til deg av Dell for bruk på bare én enkelt personlig datamaskin om gangen. Du kan også lagre eller installere en kopi av Programvaren på en server så sant den bare brukes til å installere eller kjøre Programvaren på andre av dine datamaskiner via et internt nettverk; dette krever imidlertid at du kjøper en lisens for hver datamaskin som installerer eller kjører Programvaren fra serveren. Programvaren består av maskinlesbare instruksjoner, lyd- og bildemateriale (for eksempel bilder og lydinnspillinger) og tilhørende materiale. Du kan lage én enkelt kopi av Programvaren som bare skal brukes som sikkerhetskopi eller til installering. Du kan ikke endre, dekryptere, deassemblere, dekompilere eller på annen måte oversette Programvaren. Du kan ikke kopiere Programvaren til et offentlig tilgjengelig nettverk. Du kan ikke fremlisensiere eller leie ut denne Programvaren til en tredjepart, men du kan overføre alle dine rettigheter under denne Avtalen, så sant du ikke beholder noen kopier og du overfører hele Programvaren og denne Avtalen, forutsatt at mottakeren godtar vilkårene i denne Avtalen.

Du sier deg enig i at du ikke vil bruke, kjøre, manipulere,  installere, iverksette Programvaren, helt eller delvis, på en måte som kan tilsidesette, modifisere, eliminere, uklarliggjøre, endre eller nedtone det visuelle utseendet til et varemerke, varenavn, firmanavn eller et varsel om immaterielle rettigheter som fremkommer på en dataskjerm og som normalt er frembragt av eller er et resultat av Programvaren.

UTSAGN OM BEGRENSET GARANTI

Dell gir en tre måneders begrenset garanti, med start fra leveringsdatoen til den opprinnelige kunden, på mediet (f.eks. disketten eller CDen) som inneholder Programvaren. MED UNNTAK AV DEN UTTRYKTE GARANTIEN SOM ER BESKREVERT OVER (GJELDER BARE FOR MEDIET), HAR PROGRAMVAREN INGEN GARANTI OG LEVERES "SOM DEN ER". GARANTIEN SOM ER BESKREVET OVER ERSTATTER ALLE ANDRE GARANTIER, UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET OG EGNETHET TIL ET BESTEMT FORMÅL. Noen jurisdiksjoner tillater ikke eksklusjon av underforståtte eller impliserte garantier, så det kan hende at ekskluderingen over ikke gjelder for deg.

BEGRENSNING AV RETTSMIDLER

Dells hele og fulle ansvar inklusive ansvaret til dets leverandører, datterselskap og videreforhandlere, og dine eneste rettsmidler skal være som følger:

Dell gir den uttrykte garantien som er beskrevet over. Hvis Dell ikke erstatter defekte medier i henhold til garantien, har du rett til å avslutte lisensen og få pengene tilbake når du returnerer alle kopiene av Programvaren.

For ethvert krav som oppstår i forbindelse med Dells begrensede garanti, eller ethvert annet krav som har sammenheng med innholdet av denne Avtalen, skal Dells erstatningsansvar for enhver skade, uansett kravets grunnlag eller anvendt rettsmiddel (inkludert kontrakt, mislighold, hindring ("estoppel"), uaktsomhet, mistolking eller ikke-kontraktsmessig ansvar), være begrenset til den største summen av USD 5000 eller pengene som er betalt til Dell eller dets forhandlere for lisensen for Programvaren som forårsaket skaden eller som er gjenstand for, eller direkte knyttet til, årsaken til skaden. Denne begrensningen gjelder ikke for krav i forbindelse med personskade eller skader på reell personlig eiendom eller saksgode forårsaket av uaktsomhet fra Dells side.

DELL VIL UNDER INGEN OMSTENDIGHETER VÆRE ANSVARLIG FOR TAPT FORTJENESTE, TAP AV MIDLER, TILFELDIGE SKADER ELLER ANDRE FØLGESKADER, SELV OM DELL ELLER DETS FORHANDLERE ER BLITT GJORT OPPMERKSOM PÅ MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER, ELLER FOR NOEN KRAV FRA DEG SOM ER BASERT PÅ KRAV FRA EN TREDJEPART.

Noen jurisdiksjoner godtar ikke begrensninger av eller ansvarsfraskrivelse for tilfeldige skader eller følgeskader, og det kan derfor hende at begrensningene eller fraskrivelsene over ikke gjelder for deg.

DELL SKAL UNDER INGEN OMSTENDIGHETER VÆRE ERSTATNINGSANSVARLIG FOR NOE DRIFTSAVBRUDD ELLER TAP AV, UNØYAKTIGHETER I ELLER SKADE PÅ, DATA ELLER INNSPILLINGER.

GENERELT

Du kan når som helst avslutte lisensen ved å ødelegge alle kopiene av Programvaren eller på annen måte som er beskrevet i disse vilkårene. Dell kan avslutte lisensen din hvis du ikke oppfyller disse vilkårene. Hvis lisensen skulle bli avsluttet, sier du deg enig i at du skal ødelegge alle dine kopier av Programvaren. Ethvert forsøk på å fremlisensiere, leie ut, lease eller overdra, eller (med unntak av det som er uttrykkelig beskrevet her) overføre enhver kopi av Programvaren, er ugyldig.

Du sier deg enig i at du selv er ansvarlig for betaling av eventuelle skatter og avgifter, inkludert personlig eiendomsskatt, som oppstår i tilknytning til denne Avtalen. Ingen krav, uansett form, som oppstår som følge av denne Avtalen, kan settes frem av noen av partene mer enn to år etter at årsaken til kravet har oppstått. Denne Avtalen er underlagt lovene i landet der du kjøpte programvaren. Hvis du har kjøpt Programvaren i USA, gjelder lovene i staten Texas.

RETTIGHETER FOR STATEN U.S.A.

Denne programvare, og enhver medfølgende dokumentasjon som er levert under denne avtale, er kommersiell programvare for datamaskiner og er utviklet utelukkende for privat regning. Bruk, mangfoldiggjøring eller viderebringelse av programvare eller dokumentasjon for programvare av staten U.S.A. er underlagt restriksjoner som fremgår nedenfor.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.22