license.txt Driver File Contents (R166481.exe)

Standardní licenèní smlouva

DØÍVE NEŽ KLIKNETE NA POLÍÈKO "ANO" NEBO "SOUHLASÍM" NA TÉTO STRÁNCE,  PEÈLIVÌ SI PROÈTÌTE NÁSLEDUJÍCÍ SMLUVNÍ PODMÍNKY.  INSTALACE TOHOTO VÝROBKU ZNAMENÁ PØIJETÍ  VŠECH TÌCHTO SMLUVNÍCH PODMÍNEK. JESTLIŽE S NIMI NESOUHLASÍTE, PAK KLIKNÌTE NA POLÍÈKO "NE" NEBO "NESOUHLASÍM" A DALŠÍ INSTALACE PROGRAMU BUDE UKONÈENA. 

NESOUHLASÍTE-LI S NÍŽE UVEDENÝMI SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI, PAK LASKAVÌ NEPOUŽITÝ VÝROBEK OBRATEM VRAŤTE A POŽADUJTE VRÁCENÍ VÁMI ZAPLACENÉ ÈÁSTKY. JESTLIŽE INSTALUJETE TENTO SOFTWARE PRO TØETÍ OSOBY, ZAVAZUJETE SE  JEHO UŽIVATELE INFORMOVAT O TOM, ŽE POUŽÍVÁNÍ TOHOTO  SOFTWARU ZNAMENÁ PØIJETÍ TÌCHTO SMLUVNÍCH PODMÍNEK. 


LICENCE

Vlastníkem softwarových programù, vèetnì fontù ("Software"), které toto balení obsahuje, a majitelem autorských práv k nim je spoleènost Dell Inc. ("Dell") a/nebo její distributoøi a Dell Vám poskytuje právo používat je (neprodává Vám je tedy) v daném okamžiku vždy pouze na jednom osobním poèítaèi. Jste rovnìž oprávnìni uložit nebo nainstalovat kopii Software na serveru, který je využíván pouze k instalaci nebo spouštìní Software na jiných Vašich poèítaèích prostøednictvím interní sítì, musíte však získat samostatnou licenci pro každý poèítaè, na kterém je Software instalován nebo ze serveru spouštìn.  Software se skládá ze strojových instrukcí, audiovizuálních prvkù (jako jsou obrázky a nahrávky) a prùvodních materiálù.  Jste oprávnìni poøídit si jednu kopii Software, a to výhradnì pro úèely zálohování èi instalace.  Nejste oprávnìni mìnit, dešifrovat, provádìt zpìtný pøevod do asembleru, provádìt reverzní pøeklad a ani jinak Software pøekládat.  Nejste oprávnìni kopírovat  Software do žádné veøejné sítì.  Nejste oprávnìni sublicencovat nebo pronajímat tento Software žádné tøetí stranì. Na nabyvatele však mùžete  pøevést všechna Vaše práva vyplývající z této smlouvy, jestliže si neponecháte žádnou kopii, Software nabyvateli pøevedete kompletní a takovýto nabyvatel bude souhlasit s tím, že bude namísto Vás vázán ustanoveními této smlouvy. 
 
Souhlasíte s tím, že nebudete užívat, spouštìt, manipulovat, instalovat ani jinak uvádìt do chodu Software èi jakoukoliv jeho èást zpùsobem, který nedbá, upravuje, vyluèuje, zatemòuje, mìní anebo potlaèuje vizuální zobrazení jakékoliv ochranné známky, obchodního jména, obchodního oznaèení nebo upozornìní o duševním vlastnictví, které se zobrazí na obrazovce poèítaèe pøi spuštìní èi jinak v dùsledku Software.         


PROHLÁŠENÍ O OMEZENÉ ZÁRUCE

Dell poskytuje tøímìsíèní omezenou záruku, poèítáno od data dodání pùvodnímu zákazníkovi, a to na hmotné nosièe  (napø. disketu nebo kompaktní disk), na kterých je Software poskytován. S VÝJIMKOU VÝŠE UVEDENÉ VÝSLOVNÉ ZÁRUKY (KTERÁ SE VZTAHUJE POUZE NA HMOTNÉ NOSIÈE),  JE SOFTWARE POSKYTOVÁN BEZ ZÁRUKY ZA JEHO JAKOST ÈI PROVEDENÍ - TEDY "TAK, JAK JE". VÝŠE UVEDENÁ ZÁRUKA NAHRAZUJE JAKÉKOLIV JINÉ SMLUVNÍ ÈI ZÁKONNÉ POŽADAVKY NA DODÁVANÝ SOFTWARE , AŤ JIŽ JDE O POŽADAVKY VÝSLOVNÌ UVEDENÉ NEBO OBECNÌ PØEDPOKLÁDANÉ, ZEJMÉNA PAK VE VZTAHU K PØEDPOKLÁDANÝM VLASTNOSTEM, PROVEDENÍ NEBO VHODNOSTI SOFTWARE PRO URÈITÝ ÚÈEL. Nìkteré právní øády nedovolují takovéto vylouèení odpovìdnosti, takže je možné, že výše uvedené ustanovení se na Vás nevztahuje.


OMEZENÍ PRÁV Z ODPOVÌDNOSTI 

Veškeré závazky firmy Dell z titulu odpovìdnosti, vèítaje v to závazky jakkoliv vzniklé na stranì distributorù, dceøinných spoleèností èi organizaèních složek a dalších prodejcù firmy Dell, a tomu korespondující práva a odpovìdnostní nároky na Vaší stranì jsou následující:

Dell poskytuje na Software záruku za podmínek a v rozsahu, jak je  uvedeno shora.  Jestliže Dell neprovede výmìnu vadných hmotných nosièù Software podle záruky, mùžete ukonèit Vaší  licenci a oproti vrácení všech Vašich kopií Software Vám budou vráceny peníze.

Co se týèe jakýchkoliv nárokù, které vyplynou z omezené záruky firmy Dell nebo jakéhokoliv jiného dùvodu zakládajícího odpovìdnost firmy Dell ve vztahu k plnìním dle této smlouvy  bude odpovìdnost firmy Dell k náhradì vzniklé škody, bez ohledu na zpùsob jejího vzniku èi její podstatu (vèetnì smlouvy, porušení právní povinnosti, nemožnosti uplatnit žalobní nárok èi plnit povinnost, a dále vèetnì nedbalosti, uvedení v omyl a jiných obdobných pøípadù zakládajících odpovìdnost dle platného práva ) omezena  èástkou $ 5,000, resp. èástkou (je-li snad tato vyšší než $ 5,000), kterou jste zaplatili firmì Dell nebo jejím autorizovaným distributorùm za licenci k Software, který zpùsobil dotyènou škodu, nebo který byl  pøíèinou jejího vzniku anebo  s pøíèinou vzniku škody pøímou souvisel. Toto omezení se nevztahuje na škody na zdraví ani na  škody na nemovitém èi  hmotném osobním majetku, které byly zpùsobeny nedbalostí firmy Dell.

FIRMA DELL NEBUDE V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ ODPOVÌDNÁ ZA A Z ROZSAHU NAHRAZOVANÉ ŠKODY SE  VÝSLOVNÌ VYLUÈUJE JAKÝKOLIV UŠLÝ ZISK, UŠLÉ ÚSPORY A STEJNÌ TAK I  AKÉKOLIV ŠKODY, KTERÉ NEBUDOU V PØÍMÉ PØÍÈINNÉ SOUVISLOSTI S PORUŠENÍM POVINNOSTI  A  JINÉ  NEPØEDVÍDANÌ VZNIKLÉ NÁSLEDNÉ ŠKODY, A TO I V PØÍPADÌ, ŽE  DELL NEBO JEJÍ 
DISTRIBUTOØI BYLI NA MOŽNOST VZNIKU TAKOVÝCHTO ŠKOD UPOZORNÌNI. STEJNÉ TAK JSOU Z NÁHRADY ŠKODY NAD ZDE STANOVENÝ ROZSAH VYLOUÈENY I  JAKÉKOLIV NÁROKY, KTERÉ BYSTE ZALOŽILI NA NÁROCÍCH UPLATÒOVANÝCH VÙÈI VÁM  TØETÍ STRANOU.  

Právní pøedpisy nìkterých zemí nedovolují omezení nebo vylouèení odpovìdnosti za nepøímo související èi nepøedvídané následné škody, takže je možné, že výše uvedené ustanovení se na Vás nevztahuje v plném rozsahu.

DELL V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NENESE ODPOVÌDNOST ZA JAKÉKOLIV PØERUŠENÍ POUŽÍVÁNÍ, ZTRÁTU, NEPØESNOST NEBO POŠKOZENÍ DAT ÈI ZÁZNAMÙ.


OBECNÁ USTANOVENÍ

Trvání této Vaší licence mùžete kdykoliv ukonèit znièením všech svých kopií Software nebo jiným zpùsobem, uvedeným v tìchto smluvních podmínkách. Dell mùže s okamžitým úèinkem ukonèit trvání Vaši licence, jestliže tyto smluvní podmínky nedodržíte. V pøípadì takovéhoto ukonèení se zavazujete znièit všechny své kopie Software. Jakýkoliv pokus sublicencovat, pronajímat nebo pøenechat nebo (s výjimkou zde výše výslovnì uvedeného zpùsobu) jakkoliv pøevést  jakoukoliv kopii Software je neplatný.

Souhlasíte s tím, že nesete odpovìdnost za zaplacení jakýchkoliv daní, vèetnì danì z osobního majetku , které vyplývají z této smlouvy. Žádná ze smluvních stran není oprávnìna uplatòovat žádné nároky, lhostejno jakého druhu, po uplynutí dvou let od vzniku okolnosti zakládající  pøíslušné právo, ledaže právní øád státu, jímž se tato smlouva øídí, striktnì vyžaduje pro nìkteré pøípady lhùtu delší. Tato smlouva se øídí právním øádem státu, ve kterém jste získali Software. Jestliže jste Software získali ve Spojených státech, øídí se smlouva právním øádem státu Texas.

PRÁVA STÁTNÍCH INSTITUCÍ SPOJENÝCH STÁTÙ 
Tento software a související dokumentace poskytované na základì této smlouvy mají charakter obchodního poèítaèového software a dokumentace a jejich poøízení bylo financováno výhradnì z privátních zdrojù. Využívání, poøizování kopií nebo zpøístupòování software nebo jeho dokumentace ze strany státních institucí se øídí týmiž omezeními, jak jsou popsána v této smlouvì.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.35