DLDFeula.txt Driver File Contents (R166485.exe)

Licentieovereenkomst

LEES DE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST GOED DOOR. INDIEN U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIE, MOET U HET PRODUCT ONMIDDELLIJK ONGEBRUIKT RETOURNEREN EN DE DOOR U BETAALDE AANKOOPSOM TERUGVRAGEN. ALS U DEZE SOFTWARE VOOR GEBRUIK DOOR DERDEN INSTALLEERT, VERKLAART U ZICH AKKOORD MET DE VERPLICHTING OM AAN DE GEBRUIKERS DOOR TE GEVEN DAT HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE ACCEPTATIE VAN DE VOORWAARDEN BETEKENT. 

LICENTIE 

De softwareprogramma's inclusief alle lettertypes ("Software") in dit pakket worden auteursrechtelijk beschermd en zijn het eigendom van Dell Inc. ("Dell") en/of haar verkopers en worden u door Dell in licentie verstrekt (niet verkocht) voor gebruik op één computer tegelijk. U mag een exemplaar van de Software installeren op een server die alleen wordt gebruikt om de Software binnen een intern netwerk op uw andere computers te installeren of te gebruiken. Voor elke computer waarop de Software vanaf de server wordt geïnstalleerd of gebruikt moet u echter een afzonderlijke licentie aanschaffen. Software bestaat uit instructies die door het apparaat kunnen worden gelezen, hoorbare en zichtbare inhoud (waaronder opnamen en afbeeldingen) en begeleidende materialen. U mag één kopie maken van de Software uitsluitend voor reservedoeleinden of voor installatie. Het is niet toegestaan om de Software te wijzigen, te decoderen, uit elkaar te halen, te hercompileren of anderszins te vertalen. U mag de Software niet naar enig openbaar toegankelijk netwerk kopiëren. Ook mag u deze Software niet in licentie geven of verhuren aan een derde. Het is u wel toegestaan om al uw rechten onder deze Overeenkomst over te dragen op voorwaarde dat u geen kopieën achterhoudt, alle Software plus deze Overeenkomst overdraagt en dat de ontvanger zich akkoord verklaart met de bepalingen van deze Overeenkomst. 
U verklaart zich ermee akkoord dat u de Software niet zult gebruiken, doorlopen, manipuleren, installeren of implementeren, geheel of gedeeltelijk, op wat voor manier dan ook, met het gevolg dat de visuele aanduiding van enig merk, handelsnaam , huisstijl of teken van intellectuele eigendom dat door of vanwege de Software normaalgesproken op enig computerscherm verschijnt, tenietgedaan, aangepast, verwijderd, onleesbaar, veranderd of onduidelijk gemaakt wordt.

BEPERKING VAN GARANTIE
 
Dell biedt een beperkte garantie gedurende een periode van drie maanden, ingaande op de datum waarop aan de oorspronkelijke klant is geleverd. Deze garantie is van toepassing op de media (bijvoorbeeld de diskette of de compact disk) waarop de Software wordt geleverd. MET UITZONDERING VAN DE HIERBOVEN BESCHREVEN EXPLICIETE GARANTIES (ENKEL VAN TOEPASSING OP PRINTERHARDWARE EN MEDIA), VALT DE SOFTWARE NIET ONDER DE GARANTIEBEPALINGEN EN WORDT GELEVERD IN DE STAAT WAARIN U DEZE AANTREFT. DE HIERBOVEN BESCHREVEN GARANTIEBEPALINGEN TREDEN IN DE PLAATS VAN ALLE GARANTIEBEPALINGEN, IMPLICIET EN EXPLICIET.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De totale aansprakelijkheid van Dell is als volgt beperkt: Dell staat in voor de hierboven genoemde expliciete garantiebepalingen. Indien Dell defecte dragers niet herstelt zoals dit volgens de garantiebepalingen dient te geschieden, kunt u de licentie-overeenkomst beëindigen en krijgt u het aankoopbedrag terug na inlevering van alle exemplaren van de Software.
 
Bij elke aanspraak op de beperkte garantie van Dell of bij enige aanspraak welke is gerelateerd aan het onderwerp van deze overeenkomst, zal de aansprakelijkheid van Dell voor iedere vorm van schade, ongeacht de grond van de aanspraak (waaronder inbegrepen wanprestatie, nalatigheid, onjuiste voorstelling of onrechtmatige daad), beperkt zijn tot maximaal $ 5.000 of tot het bedrag dat aan Dell of haar leveranciers is betaald voor de licentie onder deze overeenkomst van de Software welke de schade heeft veroorzaakt of die het onderwerp is van of direct gerelateerd is aan de reden van de aanspraak. Deze beperking is niet van toepassing op aanspraken welke voortvloeien uit persoonlijk letsel of schade aan werkelijke of tastbaar persoonlijk eigendom welke is veroorzaakt door nalatigheid van Dell. 

DELL KAN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR EVENTUELE WINSTDERVING OF VOOR ENIGE INCIDENTELE OF OVERIGE GEVOLGSCHADE, ZELFS NIET INDIEN DELL OF HAAR LEVERANCIERS ZIJN GEWEZEN OP DE MOGELIJKHEID VAN ZULKE SCHADE. DELL KAN EVENMIN AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD INDIEN EEN EIS TOT SCHADEVERGOEDING IS INGEDIEND WELKE IS GEBASEERD OP EEN EIS VAN EEN DERDE PARTIJ.

DELL IS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE ONDERBREKING VAN GEBRUIK OF ENIG VERLIES VAN, ONNAUWKEURIGHEID IN OF SCHADE AAN GEGEVENS OF BESTANDEN.

ALGEMENE BEPALINGEN

U kunt te allen tijde de licentie-overeenkomst beëindigen door alle kopieën van de Software die u in uw bezit hebt, te vernietigen of zoals anderszins in deze voorwaarden staat omschreven. Dell behoudt zich het recht voor de licentie-overeenkomst te beëindigen, indien u de bepalingen van deze Overeenkomst niet naleeft. In het geval zulke beëindiging, verklaart u alle kopieën van de Software die u in uw bezit hebt, te zullen vernietigen. Elke poging om een kopie van de Software aan een derde in licentie te geven, te verhuren, te leasen of over te dragen (behalve zoals expliciet in deze Overeenkomst wordt vermeld), is in strijd met het in deze Overeenkomst bepaalde. U verklaart verantwoordelijk te zijn voor de betaling van belastingen welke voortvloeien uit deze Overeenkomst, waaronder inbegrepen belasting op roerende goederen. Het is geen van beide partijen toegestaan om in welke vorm dan ook, enige vordering in te stellen welke voortvloeit uit deze Overeenkomst, indien er meer dan twee jaar is verstreken sinds. het ontstaan van deze vordering. Op deze Overeenkomst is het recht van toepassing van het land waarin u de Software hebt aangeschaft. Als u de Software in de Verenigde Staten van Amerika hebt aangeschaft, dan is op deze Overeenkomst het recht van de staat Texas van toepassing.


RECHTEN VAN DE REGERING VAN DE VERENIGDE STATEN

Deze Software, en alle begeleidende documentatie verstrekt krachtens deze overeenkomst, is commerciële computersoftware en -documentatie, ontwikkeld
uitsluitend op particuliere kosten. Gebruik, verveelvoudiging of bekendmaking van software of software documentatie door de Regering van de Verenigde Staten is onderhevig aan beperkingen zoals hieronder uiteengezet.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.87