license.txt Driver File Contents (DVD_W1J2CH_XP_070320.zip)

LICENSAFTALE FOR ÉN BRUGER TIL SOFTWARE TIL INTERVIDEO WINDVDTM 

VIGTIGT - SKAL LÆSES OMHYGGELIGT. 

Denne Slutbrugerlicensaftale til InterVideo WinDVD ("Licensaftale") er en juridisk bindende AFTALE mellem Dem og InterVideo Inc. gældende for softwareproduktet InterVideo WinDVD som identificeret ovenfor. Produktet omfatter computersoftware og kan omfatte tilhørende medier, trykte materialer og "online-" eller elektronisk dokumentation ("SOFTWAREPRODUKTET"). Ved at installere, kopiere eller på anden måde benytte SOFTWAREPRODUKTET accepterer De betingelserne i denne Licensaftale. Hvis De ikke kan acceptere betingelserne i Licensaftalen, må De IKKE installere SOFTWAREPRODUKTET. De skal returnere det til det sted, hvor De har købt det, hvor De vil modtage en fuld refusion af købsprisen.

LICENS TIL SOFTWAREPRODUKTET

SOFTWAREPRODUKTET er omfattet af lov om ophavsret og internationale regler om copyright samt af andre love og traktater vedrørende immaterielret. SOFTWAREPRODUKTET er givet i licens, ikke solgt. 

1) TILDELING AF LICENS. Denne Licensaftale giver Dem som slutbruger af computersoftwaren følgende rettigheder:
* Applikationssoftware. SOFTWAREPRODUKTET må kun benyttes af Dem. De må installere og anvende én kopi af SOFTWAREPRODUKTET, eller af en tidligere version af dette til det samme operativsystem, på én enkelt computer. 
* Licenspakke (License Pack). Hvis De har modtaget denne Licensaftale som en del af en InterVideo WinDVD License Pack, må De oprette det antal yderligere kopier af den del af ovenfor angivne SOFTWAREPRODUKT, som er identificeret som computersoftware ovenfor i Licensaftalen, og De må bruge hver enkelt kopi på den måde, som er angivet ovenfor.

2) ANDRE RETTIGHEDER OG BEGRÆNSNINGER.
* Uddannelsesversion (Academic Edition). Hvis SOFTWAREPRODUKTET er mærket som "Academic Edition" eller "Uddannelsesversion" eller "AE", skal De være "Godkendt Uddannelsesbruger" for at have ret til at bruge SOFTWAREPRODUKTET. Hvis De ikke er Godkendt Uddannelsesbruger, har De ingen rettigheder i forbindelse med denne Licensaftale. Hvis De er i tvivl om, hvorvidt De er Godkendt Uddannelsesbruger, skal De kontakte InterVideo Sales Information Center: InterVideo Inc., 46430 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (faxnummer +1-510-651-8808, eller send e-mail til: support@intervideo.com).
* SOFTWAREPRODUKTET er givet i licens som ét enkelt produkt. Det må ikke opdeles i komponenter med henblik på brug på mere end én computer.
* Udleje. De må ikke udleje, lease eller udlåne SOFTWAREPRODUKTET til nogen tredjepart.
* Overdragelse af software. De må overdrage alle Deres rettigheder i henhold til Licensaftalen, såfremt De (a) ikke beholder nogen kopier, (b) overdrager hele  SOFTWAREPRODUKTET (herunder alle komponenter, medier og trykte materialer, opgraderinger, Licensaftalen og hvis det er relevant Ægthedsbeviset (Certificate of Authenticity)), og (c) modtageren accepterer at overholde alle vilkår i denne Licensaftale. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering, skal overdragelsen omfatte alle eventuelle tidligere versioner af SOFTWAREPRODUKTET samt Deres rettigheder i forbindelse med disse.
* Support. Hvis produktet er modtaget som en del af en "pakke" med en anden software- eller hardwareproducents produkt, skal slutbrugerne kontakte denne producent for at modtage support. I andre tilfælde vil InterVideo muligvis levere supporttjenester i forbindelse med SOFTWAREPRODUKTET ("Support"). Levering og brug af Support sker i overensstemmelse med InterVideo's regler og programmer, som er beskrevet i brugermanualen til SOFTWAREPRODUKTET og/eller i "onlinedokumentationen". Supplerende softwarekode, som leveres til Dem i forbindelse med Support, er at betragte som en del af SOFTWAREPRODUKTET og dermed omfattet af vilkårene og betingelserne i denne Licensaftale. InterVideo forbeholder sig ret til at benytte tekniske oplysninger, som De opgiver over for InterVideo i forbindelse med Support, til sin egen forretningsførelse, herunder til produktopdateringer og produktudvikling. InterVideo vil så vidt muligt bestræbe sig på ikke at benytte sådanne tekniske oplysninger på en måde, der identificerer Dem personligt.
* Opsigelse. Uden i øvrigt at begrænse InterVideo's øvrige rettigheder forbeholder InterVideo sig ret til at opsige denne Licensaftale, hvis De ikke overholder alle vilkår og betingelser i Licensaftalen. I så fald skal De destruere alle kopier af SOFTWAREPRODUKTET og alle dets komponenter. Til dette formål giver De InterVideo ret til, med eller uden forudgående varsel, at overvåge de af Deres aktiviteter, som kan kontrolleres via Internettet, med det formål at verificere SOFTWAREPRODUKTETS ydelse og/eller Deres overholdelse af betingelserne, herunder, men ikke begrænset til, ekstern overvågning og kontrol af Deres implementation, brug og kopiering af SOFTWAREPRODUKTET.

3) OPGRADERINGER. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er mærket eller på nogen anden måde angivet af InterVideo som en "opgradering", skal De have gyldig licens til at bruge et produkt, som InterVideo har angivet som givende ret til opgradering, for at måtte bruge SOFTWAREPRODUKTET. Et SOFTWAREPRODUKT, som InterVideo har mærket eller på anden måde angivet som en opgradering, erstatter og/eller supplerer det produkt, som giver Dem ret til opgraderingen. De må kun bruge det opgraderede produkt i overensstemmelse med betingelserne i denne Licensaftale. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering til en komponent i en pakke med softwareprogrammer, som De har fået i licens som et enkelt produkt, må SOFTWAREPRODUKTET kun bruges og overdrages som en del af denne produktpakke, og det må ikke adskilles til brug på mere end én computer.

4) COPYRIGHT OG VAREMÆRKER. 
* Alle mærkenavne og varemærker samt al copyright i og vedrørende SOFTWAREPRODUKTET (herunder, men ikke begrænset til, billeder, fotografier, animationer, videoklip, musik, tekst og underprogrammer, som udgør en del af SOFTWAREPRODUKTET), de medfølgende trykte materialer og alle kopier af SOFTWAREPRODUKTET tilhører InterVideo eller dets tilknyttede selskaber. SOFTWAREPRODUKTET er beskyttet af love om ophavsret og varemærker samt internationale traktater. SOFTWAREPRODUKTET må som ethvert andet produkt, der er beskyttet af love om ophavsret og immaterielret, kun kopieres til arkivformål, og De må ikke kopiere de trykte materialer, der leveres med SOFTWAREPRODUKTET.
* De må ikke fjerne, ændre eller modificere nogen bemærkninger fra InterVideo om copyright eller varemærker fra nogen del af SOFTWAREPRODUKTET, herunder, men ikke begrænset til, bemærkninger i de fysiske og/eller elektroniske medier eller dokumentation, i dialogboksene i installationsguiden til InterVideo WinDVD eller i 'Om'-dialogbokse, i nogen af programfilerne og/eller i nogen Web-tilstand eller i Web-aktiverede bemærkninger, kode eller andre former, der oprindeligt fandtes i eller dynamisk eller på anden måde er oprettet af SOFTWAREPRODUKTET.

5) SOFTWARE PÅ FLERE MEDIER. De modtager muligvis SOFTWAREPRODUKTET på flere medier. Uanset typen eller omfanget af det modtagne medie må De kun bruge det medie, der er beregnet til Deres computer. De må ikke bruge eller installere det andet medie på en anden computer, herunder, men ikke begrænset til, bærbare computere, som kun benyttes af den registrerede slutbruger. De må ikke udlåne, udleje, lease eller på anden måde overdrage det andet medie til en anden bruger undtagen som en del af en permanent overdragelse af SOFTWAREPRODUKTET som specificeret ovenfor.

6) DIVERSE
Hvis de har anskaffet eller bruger SOFTWAREPRODUKTET i USA, skal denne Licensaftale fortolkes i henhold til lovene i staten Californien. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er anskaffet og udelukkende bruges uden for USA, kan lokale love også være gældende. Hvis De har spørgsmål i forbindelse med Licensaftalen, eller hvis De af anden årsag ønsker at kontakte InterVideo, skal de kontakte InterVideo-forhandleren i Deres land eller skrive til: InterVideo Inc., 46430 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (faxnummer +1-510-651-8808, eller send e-mail til: support@intervideo.com).

7) BEGRÆNSET GARANTI
* BEGRÆNSET GARANTI. InterVideo giver garanti for, at (a) SOFTWAREPRODUKTET i en periode af halvfems (90) dage fra modtagelsen i alt væsentligt vil fungere i overensstemmelse med InterVideo's trykte materialer, som følger med det, og (b) al Support, som leveres til det af InterVideo, i alt væsentligt vil være som beskrevet i de trykte materialer, som De modtager fra InterVideo, og (c) InterVideo's supportmedarbejdere vil gøre alle økonomisk forventelige bestræbelser på at løse problemer, som måtte opstå i forbindelse med SOFTWAREPRODUKTET. I det omfang, som underforståede garantier i forbindelse med SOFTWAREPRODUKTET kan fraskrives, vil de blive fraskrevet nedenfor i dette dokument. Visse stater og retskredse tillader ikke fraskrivelser af eller begrænsninger på varigheden af underforstået garanti, hvorfor ovenstående muligvis ikke gælder for Dem. I det omfang, at underforstået garanti ikke kan fraskrives helt, men begrænsninger på underforstået garanti er tilladt i henhold til gældende lov, er de underforståede garantier for SOFTWAREPRODUKTET begrænset til halvfems (90) dage.
* KUNDENS RET TIL ERSTATNING. InterVideo's og dets leverandørers fulde erstatningsansvar og Deres eneste mulighed for erstatning er, efter InterVideo's valg, enten (a) refundering af den pris, som De eventuelt har betalt for SOFTWAREPRODUKTET (dog ikke overstigende den anbefalede salgspris), eller (b) reparation eller udskiftning af den eller de komponenter i SOFTWAREPRODUKTET, der ikke lever op til InterVideo's Begrænsede garanti, og som returneres til InterVideo med en kopi af Deres kvittering for købet. Denne Begrænsede garanti bortfalder, såfremt SOFTWAREPRODUKTETS manglende funktion skyldes tilfældigt opståede skader, misbrug eller forkert anvendelse. Der gives garanti for erstatningsproduktet i den resterende del af den oprindelige garantiperiode, dog mindst i tredive (30) dage. Uden for USA er hverken erstatningsret eller produktsupport fra InterVideo tilgængelige uden bevis for, at De har anskaffet produktet fra en autoriseret InterVideo-forhandler.
* INGEN YDERLIGERE GARANTI. I DET OMFANG, SOM GÆLDENDE LOV TILLADER DETTE, FRASKRIVER INTERVIDEO OG DETS LEVERANDØRER SIG ALLE ANDRE GARANTIER OG BETINGELSER, SÅVEL UDTRYKKELIGE SOM UNDERFORSTÅEDE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, UNDERFORSTÅET GARANTI FOR, AT PRODUKTET ER KURANT ELLER KAN ANVENDES TIL BESTEMTE FORMÅL, RET TIL TITLER, SAMT AT SOFTWAREPRODUKTET IKKE KRÆNKER TREDJEMANDS RETTIGHEDER, OG I FORBINDELSE MED SUPPORT LEVERING ELLER UNDLADELSE AF AT LEVERE SUPPORT. DENNE BEGRÆNSEDE GARANTI GIVER DEM BESTEMTE JURIDISKE RETTIGHEDER. DE VIL MULIGVIS HAVE ANDRE RETTIGHEDER, AFHÆNGIGT AF DERES LAND OG RETSKREDS.

8) BEGRÆNSET ERSTATNINGSANSVAR. I DET OMFANG, SOM GÆLDENDE LOV TILLADER DETTE, FRASKRIVER INTERVIDEO OG DETS LEVERANDØRER SIG ETHVERT ERSTATNINGSANSVAR FOR ALLE SÆRLIGE, TILFÆLDIGE ELLER INDIREKTE SKADER ELLER FØLGESKADER (HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, ERSTATNING FOR DRIFTSTAB, FORSTYRRELSE AF FORRETNING, TAB AF OPLYSNINGER ELLER NOGET ANDET ØKONOMISK TAB), SOM MÅTTE RESULTERE AF BRUGEN AF ELLER MANGLENDE MULIGHED FOR AT BRUGE SOFTWAREPRODUKTET ELLER FRA LEVERINGEN ELLER MANGLENDE LEVERING AF SUPPORT, HELLER IKKE SELV OM INTERVIDEO PÅ FORHÅND ER BLEVET UNDERRETTET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE ERSTATNINGSKRAV. UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER ER INTERVIDEO'S FULDE ERSTATNINGSANSVAR I FORBINDELSE MED NOGEN BESTEMMELSE I DENNE LICENSAFTALE BEGRÆNSET TIL DET BELØB, SOM DE HAR BETALT FOR SOFTWAREPRODUKTET, DOG MINDST USD 10,00 (TI US DOLLARS). DERSOM DE HAR INDGÅET AFTALE MED INTERVIDEO OM SUPPORT, ER INTERVIDEO'S FULDE ERSTATNINGSANSVAR FASTLAGT I BESTEMMELSERNE I DENNE AFTALE. DA VISSE LANDE OG RETSKREDSE IKKE TILLADER FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF ERSTATNINGSANSVAR, GÆLDER OVENSTÅENDE MULIGVIS IKKE FOR DEM.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.02