license.txt Driver File Contents (DVD_W1J2CH_XP_070320.zip)

INTERVIDEO WINDVDTM SOFTWARE - LICENÈNÍ SMLOUVA PRO KONCOVÉHO UŽIVATELE 

DÙLEŽITÉ - ÈTÌTE POZORNÌ:

Tato licenèní smlouva pro koncového uživatele InterVideo WinDVD (dále jen "smlouva EULA") je právním UJEDNÁNÍM mezi vámi a spoleèností InterVideo Inc. týkající se výše uvedeného softwarového produktu. Produkt zahrnuje poèítaèový software a všechna pøíslušná média, tištìné materiály a dokumentaci "online" nebo dokumentaci v elektronické podobì (dále jen "SOFTWAROVÝ PRODUKT"). Instalací, kopírováním nebo jiným použitím SOFTWAROVÉHO PRODUKTU prohlašujete, že se cítíte vázáni podmínkami smlouvy EULA. Pokud s podmínkami EULA nesouhlasíte, neinstalujte ani nepoužívejte SOFTWAROVÝ PRODUKT. Produkt mùžete vrátit a vložené prostøedky vám budou v plné výši vráceny.

LICENCE SOFTWAROVÉHO PRODUKTU

SOFTWAROVÝ PRODUKT je chránìn autorskými právy a mezinárodními dohodami o autorských právech a dalšími dohodami a úmluvami o ochranì intelektuálního vlastnictví. SOFTWAROVÝ PRODUKT je licencován, nikoli prodáván.

1) PRÁVA ZAKOTVENÁ VE SMLOUVÌ: Smlouva EULA vám jako koncovému uživateli poèítaèového softwaru zajišťuje následující práva:
* Aplikaèní software: SOFTWAROVÝ PRODUKT mùžete používat pouze vy. Mùžete instalovat a používat jednu kopii SOFTWAROVÉHO PRODUKTU nebo jeho pøedchozí verzi pro stejný operaèní systém na jednom poèítaèi.
* Multilicence: Pokud získáte smlouvu EULA v rámci multilicence InterVideo WinDVD License Pack, mùžete vytvoøit další kopie èástí poèítaèového softwaru náležejícího SOFTWAROVÉMU PRODUKTU popisovaného v této smlouvì EULA v celkovému poètu urèeném multilicencí a každou kopii mùžete používat zpùsobem popsaným výše.

2) POPIS DALŠÍCH PRÁV A OMEZENÍ.
* Software pro akademické úèely: Je-li SOFTWAROVÝ PRODUKT oznaèen známkou "Academic Edition", "Education Copy" nebo "AE", mùžete SOFTWAROVÝ PRODUKT používat pouze v pøípadì, jste-li uživatelem EQU (Qualified Educational User). Není-li tomu tak, nemáte v rámci pøíslušné smlouvy EULA žádná práva. Chcete-li zjistit, zda máte nárok na akademickou verzi softwaru, obraťte se na informaèní centrálu spoleènosti InterVideo: InterVideo Inc., 46430 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (nebo na FAX +1-510-651-8808, e-mail: support@intervideo.com).
* SOFTWAROVÝ PRODUKT je licencován jako jeden produkt. Jeho souèásti nesmìjí být separovány pro použití na více poèítaèích.
* Pronájem: SOFTWAROVÝ PRODUKT nesmíte jakýmkoli zpùsobem pronajímat, poskytovat na leasing nebo pùjèovat.
* Pøevod práv na software: Všechna práva zaruèovaná smlouvou EULA mùžete trvale pøevést na tøetí stranu v pøípadì splnìní následujících podmínek: (a) nenecháte si žádnou kopii, (b) pøenesete všechny èásti SOFTWAROVÉHO PRODUKTU (vèetnì všech komponent, médií i tištìných materiálù, všech aktualizací, této smlouvy EULA a, je-li to možné, certifikátu CA (Certificate of Authenticity) a jestliže (c) tøetí strana souhlasí a cítí se vázána všemi podmínkami smlouvy EULA. Je-li SOFTWAROVÝ PRODUKT aktualizovanou verzí, musíte pøi pøevodu poskytnout všechny pøedcházející verze SOFTWAROVÉHO PRODUKTU a všechna pøíslušná práva.
* Podpora: Je-li tento produkt dodán jako souèást "balíku" se softwarovými nebo hardwarovým produktem jiného výrobce, zajišťuje koncovému uživateli první úroveò podpory daný výrobce. Spoleènost InterVideo poskytuje podporu související se SOFTWAROVÝM PRODUKTEM (dále jen "Podpora").  Poskytování a použití Podpory podléhá strategii a programovému øízení spoleènosti InterVideo popsanému v uživatelské pøíruèce a dokumentaci "online" SOFTWAROVÉHO PRODUKTU. Další podpùrný instrukèní kód poskytovaný jako souèást Podpory je nutno považovat za souèást SOFTWAROVÉHO PRODUKTU a vztahují se na nìj podmínky a ustanovení smlouvy EULA. Technické informace, které poskytnete spoleènosti InterVideo v rámci služeb Podpory, mohou být využity pro obchodní úèely spoleènosti InterVideo, napøíklad pro aktualizaci èi vývoj produktù. Spoleènost InterVideo se bude maximálnì snažit, aby pøi použití tìchto technických informací nemohla být zjištìna vaše identita.
* Konec platnosti: Bez újmy na svých právech mùže spoleènost InterVideo ukonèit platnost této smlouvy EULA, pokud nesplníte jakoukoliv z uvedených podmínek nebo závazkù. V takovém pøípadì musíte znièit všechny kopie SOFTWAROVÉHO PRODUKTU i všechny jeho souèásti. Poskytujete také spoleènosti InterVideo právo, aby s vaším vìdomím i bez nìj mohla monitorovat vaše internetové aktivity za úèelem ovìøení provozování SOFTWAROVÉHO PRODUKTU a dodržování zde uvedených podmínek vèetnì, ale nejen, vzdáleného sledování a kontroly vaší implementace, použití a duplikování SOFTWAROVÉHO PRODUKTU.

3) AKTUALIZACE: Je-li SOFTWAROVÝ PRODUKT opatøen popiskem nebo jinak oznaèen spoleèností InterVideo jako "aktualizovaná verze", mùžete tento SOFTWAROVÝ PRODUKT používat pouze v pøípadì, že vlastníte platnou licenci pro použití produktu, který je spoleèností InterVideo oznaèen jako platný produkt pro aktualizaci. SOFTWAROVÝ PRODUKT opatøený popiskem nebo jinak oznaèen spoleèností InterVideo jako aktualizovaná verze nahrazuje nebo rozšiøuje produkt, který tvoøí základ dané aktualizované verze.  Výsledný aktualizovaný produkt mùžete používat pouze v rámci podmínek smlouvy EULA. Je-li SOFTWAROVÝ PRODUKT aktualizovanou verzí èásti balíku softwarových programù, které jsou licencovány jako jeden produkt, mùžete SOFTWAROVÝ PRODUKT používat a pøenášet pouze jako souèást daného produktu a nesmíte jej oddìlit ani používat na více než jednom poèítaèi.

4) AUTORSKÁ PRÁVA A OCHRANNÉ ZNÁMKY
* Všechna práva, ochranné známky a autorská práva na SOFTWAROVÝ PRODUKT (vèetnì, ale nejen, obrázkù, fotografií, animací, videa, audia, muziky, textu a apletù dodávaných se SOFTWAROVÝM PRODUKTEM), související tištìné materiály a veškeré kopie SOFTWAROVÉHO PRODUKTU jsou vlastnictvím spoleènosti InterVideo nebo jejích dceøinných spoleèností. SOFTWAROVÝ PRODUKT je chránìn zákony a mezinárodními dohodami o ochranì autorských práv a o ochranných známkách. Se SOFTWAROVÝM PRODUKTEM musíte pøi archivaci zacházet jako s jinými materiály chránìnými autorskými právy. Tištìné materiály dodávané se SOFTWAROVÝM PRODUKTEM je zakázáno rozmnožovat.
* Není povoleno v jakékoli èásti SOFTWAROVÉHO PRODUKTU odstraòovat, upravovat nebo jakkoli mìnit informace o autorských právech nebo ochranné známky spoleènosti InterVideo, vèetnì, ale nejen, informací obsažených na fyzickém nebo elektronickém médiu nebo v dokumentaci, v dialogových nebo v informaèních oknech prùvodce instalací InterVideo WinDVD, v libovolných dynamických prostøedcích, v libovolných materiálech sítì Web, v kódu nebo v dalších vložených prvcích pùvodnì obsažených nebo jinak vytvoøených SOFTWAROVÝM PRODUKTEM.

5) SOFTWARE NA VÍCE MÉDIÍCH: SOFTWAROVÝ PRODUKT mùže být dodáván na více než jednom médiu. Bez ohledu na typ nebo velikost dodávaného média smíte použít pouze jedno médium, které je vhodné pro váš poèítaè. Další médium nesmíte použít nebo z nìj instalovat na jiný poèítaè vèetnì, ale nejen, na pøenosné poèítaèe, které jsou výhradním vlastnictvím registrovaného koncového uživatele. Druhé médium nesmíte pronajímat, pùjèovat, poskytovat na leasing nebo jinak pøedat dalšímu uživateli, s výjimkou trvalého pøevodu SOFTWAROVÉHO PRODUKTU (popsáno výše).

6) RÙZNÉ:
Pokud získáte nebo používáte SOFTWAROVÝ PRODUKT v USA, podléhá tato smlouva EULA právnímu øádu státu Kalifornie. Je-li tento SOFTWAROVÝ PRODUKT získán a je-li výhradnì používán mimo USA, podléhá místním právním normám. Pokud máte jakékoli dotazy týkající se smlouvy EULA nebo z jakéhokoli dùvodu potøebujete informace od spoleènosti InterVideo, obraťte se na distributora spoleènosti InterVideo nebo pište na adresu: InterVideo Inc., 46430 Fremont Blvd., Fremont, CA 94538, USA (nebo na FAX +1-510-651-8808, e-mail: support@intervideo.com).

7) OMEZENÁ ZÁRUKA
* OMEZENÁ ZÁRUKA: Spoleènost InterVideo zaruèuje, že (a) SOFTWAROVÝ PRODUKT bude po dobu devadesáti (90) dnù od pøijetí fungovat v souladu s pøiloženými psanými materiály spoleènosti InterVideo, (b) jakákoli Podpora poskytovaná spoleèností InterVideo bude odpovídat pøíslušným psaným materiálùm dodávaným spoleèností InterVideo a (c) techniètí specialisté spoleènosti InterVideo budou øešit problémy se SOFTWAROVÝM PRODUKTEM v komerènì pøijatelném rozsahu. Vyjádøené záruky vztahující se na SOFTWAROVÝ PRODUKT jsou omezeny v následujícím rozsahu. Nìkteré státy a právní systémy nepovolují odmítnutí nebo omezení doby vyjádøené záruky, takže výše uvedené omezení se na vás nemusí vztahovat. Vyjádøené záruky nemohou být v celém rozsahu zrušeny, ale je-li to možné podle zákonù platných v dané zemi, jsou vyjádøené záruky na SOFTWAROVÝ PRODUKT omezeny na devadesát (90) dní.
* PRÁVA ZÁKAZNÍKA: Povinnost spoleènosti InterVideo a jejích dodavatelù a vaše exkluzivní právo vymahatelné na spoleènosti InterVideo je (a) možnost vrácení prostøedkù vynaložených na zakoupení SOFTWAROVÉHO PRODUKTU (pokud nepøekraèují doporuèenou prodejní cenu) nebo (b) oprava a náhrada souèástí SOFTWAROVÉHO PRODUKTU, které nesplòují podmínky omezené záruky spoleènosti InterVideo a které jsou vráceny spoleènosti InterVideo s kopií prodejního dokladu. Práva vyplývající z omezené záruky nelze uplatnit, pokud selhání SOFTWAROVÉHO PRODUKTU je následkem nehody, zneužití nebo chybného použití. Náhrada SOFTWAROVÉHO PRODUKTU je zaruèena po dobu zbývající do uplynutí záruky, nebo po dobu tøiceti (30) dní, podle toho, která z tìchto skuteèností nastane pozdìji. Mimo území USA není žádné z uvedených práv ani Podpora produktu poskytovaná spoleèností InterVideo k dispozici bez potvrzení od autorizovaného prodejce spoleènosti InterVideo.
* SPOLEÈNOST INTERVIDEO A JEJÍ DODAVATELÉ ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ V MAXIMÁLNÍM POVOLENÉM ROZSAHU PODLE PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM NEPOSKYTUJÍ DALŠÍ ZÁRUKY NEBO PODMÍNKY, VÝSLOVNÉ ÈI ODVOZENÉ ANI ZAMÝŠLENÉ, VÈETNÌ, ALE NEJEN, VYJÁDØENÝCH ZÁRUK PRODEJNOSTI, VHODNOSTI PRO URÈITÝ ÚÈEL A NEPORUŠOVÁNÍ PRÁV TØETÍCH STRAN A NEJSOU ODPOVÌDNI ZA JAKÉKOLI ÚMYSLNÉ ŠKODY ÈI ŠKODY Z NEDBALOSTI, KTERÉ SE TÝKAJÍ SOFTWAROVÉHO PRODUKTU, A NÁSLEDKY CHYB POSKYTOVANÉ PODPORY.  TATO OMEZENÁ ZÁRUKA VÁM DÁVÁ SPECIFICKÁ PRÁVA, KTERÁ SE MOHOU LIŠIT PODLE STÁTU A JURISDIKCE.

8) OMEZENÉ RUÈENÍ: V MAXIMÁLNÍM POVOLENÉM ROZSAHU PODLE PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM NENESOU ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ SPOLEÈNOST INTERVIDEO ANI JEJÍ DODAVATELÉ ODPOVÌDNOST ZA JAKÉKOLI PØÍMÉ, NEPØÍMÉ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VÈETNÌ, A TO BEZ OMEZENÍ, ZTRÁTY OBCHODNÍCH INFORMACÍ NEBO JINÝCH UTAJOVANÝCH SKUTEÈNOSTÍ, VYPLÝVAJÍCÍCH Z POUŽITÍ NEBO NEMOŽNOSTI POUŽÍT SOFTWAROVÝ PRODUKT NEBO VZNIKLÝCH NÁSLEDKEM NEBO SELHÁNÍM POSKYTOVANÉ PODPORY. TO PLATÍ I V PØÍPADÌ, ŽE SPOLEÈNOST INTERVIDEO MOHLA BÝT UPOZORNÌNA NA MOŽNOST VZNIKU TÌCHTO ŠKOD. V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NEMÙŽE CELKOVÁ ODPOVÌDNOST SPOLEÈNOSTI INTERVIDEO PODLE SMLOUVY EULA ZA ZPÙSOBENÉ ŠKODY PØESÁHNOUT ÈÁSTKU, KTEROU JSTE ZA SOFTWAROVÝ PRODUKT ZAPLATILI, NEBO DESET AMERICKÝCH DOLARÙ ($10.00 USD). ODPOVÌDNOST PØI POUŽITÍ PODPORY SPOLEÈNOSTI INTERVIDEO JE NICMÉNÌ V SOULADU S PODMÍNKAMI SMLOUVY O POUŽITÍ TAKOVÉ PODPORY. NÌKTERÉ PRÁVNÍ ØÁDY NEPØIPOUŠTÌJÍ VÝJIMKY NEBO OMEZENÍ ODPOVÌDNOSTI. V TAKOVÉM PØÍPADÌ SE VÁS VÝŠE UVEDENÁ OMEZENÍ NETÝKAJÍ.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.19