EULA0413.TXT Driver File Contents (i550xp162aen.exe)

SOFTWAREGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST
 
OPGELET: LEES DIT DOCUMENT VOORDAT U DE SOFTWARE INSTALLEERT. Dit document is een overeenkomst tussen u, de eindgebruiker van de software (de "Software"), en CANON Inc., kantoor houdende op 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokio 146-8501, Japan ("Canon"), de eigenaar(s) van de Software. Door de Software te installeren stemt u er mee in door de voorwaarden van deze Overeenkomst gebonden te zijn. 

Klik op "JA" onderaan de Overeenkomst indien u de voorwaarden van deze Overeenkomst aanvaardt, waarna de Software geïnstalleerd wordt. Indien u op "NEE" klikt, wordt de Software niet geïnstalleerd en heeft u geen recht deze te gebruiken. In dat geval kunt u de Software retourneren tezamen met de ongebruikte hardware in de originele verpakking naar de plaats van aankoop voor volledige restitutie. 

U stemt er mee in de Software alleen te gebruiken conform de voorwaarden aangegeven in dit document.

Eigendomsrecht en auteursrecht: alle rechten, eigendom en belangen in de Software zijn van Canon (of diens toeleveranciers). Canon of diens toeleveranciers behouden te allen tijde alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de Software en alle latere kopieën daarvan, ongeacht de vorm. 

Licentie: uw licentie om de Software te gebruiken is niet-exclusief en, behalve waar uitdrukkelijk aangegeven in deze Overeenkomst, niet-overdraagbaar. U mag: (1) één kopie van de Software gebruiken ("gebruiken" betekent de Software opslaan, laden, installeren, opstarten of vertonen) voor uw eigen interne doeleinden; (2) een redelijk aantal back-up kopieën maken van de Software ter ondersteuning van het toegestane gebruik, mits al dergelijke kopieën informatie bevatten over het auteursrecht van Canon zoals dat staat in de originele, aan u geleverde kopie van de Software; (3) de Software, mits deze persoon de voorwaarden van deze Overeenkomst accepteert en u geheel stopt met de Software te gebruiken, alle kopieën van de Software die u gemaakt heeft overdraagt aan die persoon of alle kopieën die niet zijn overgedragen vernietigt. Indien een verkrijger dergelijke voorwaarden niet accepteert, dan wordt deze Overeenkomst automatisch beëindigd.

U mag niet: (1) de Software of de daarbij behorende documentatie verhuren, leasen, in sub-licentie geven, lenen, kopiëren, wijzigen, aanpassen, samenvoegen, vertalen, benchmarking, decompileren, uit elkaar halen of afgeleide werken gebaseerd op het geheel of een deel van de Software maken of de Software gebruiken, behalve waar uitdrukkelijk toegestaan door deze Overeenkomst en behalve in zoverre en onder de omstandigheden als uitdrukkelijk toegestaan in de wet en hiervan niet contractueel van afgeweken mag worden; (2) de Software of een deel daarvan reproduceren of daarmee handelen, behalve waar uitdrukkelijk toegestaan door deze Overeenkomst en behalve in zoverre en in de omstandigheden als uitdrukkelijk toegestaan in de wet en hiervan niet contractueel van afgeweken mag worden. 

Duur en beëindiging: deze Overeenkomst blijft van kracht tot deze (1) door u wordt beëindigd door de Software en de documentatie daarvan samen met alle kopieën te vernietigen of (2) door Canon wordt ontbonden door een schriftelijke mededeling aan u indien u één van de voorwaarden niet nakomt. Bij beëindiging om wat voor reden dan ook dient u onmiddellijk alle kopieën van de Software en de documentatie daarbij te vernietigen met inbegrip van  Software opgeslagen op de harde schijf van een computer in uw bezit, macht of controle.

BEPERKTE GARANTIE. DE SOFTWARE WORDT GELEVERD "ZOALS HIJ IS" ZONDER ENIGE SOORT VAN GARANTIE OF VOORWAARDE, EXPLICIET OF IMPLICIET, WAARONDER MAAR NIET BEPERKT TOT DE IMPLICIETE GARANTIES OF VOORWAARDEN WAT BETREFT KWALITEIT EN/OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. HET GEHELE RISICO WAT BETREFT DE KWALITEIT EN  PERFORMANCE VAN DE SOFTWARE LIGT BIJ U. INDIEN DE SOFTWARE  GEBREKEN BLIJKT TE VERTONEN, DRAAGT U (EN NIET CANON, CANON’S DOCHTERONDERNEMINGEN EN FILIALEN, HUN DISTRIBUTEURS EN DEALERS) DE ALGEHELE KOSTEN VAN ALLE NOODZAKELIJKE REPARATIES EN CORRECTIES.  SOMMIGE LANDEN STAAN DE UITSLUITING VAN IMPLICIETE GARANTIES OF VOORWAARDEN NIET TOE; HET KAN DAAROM ZIJN DAT DE BOVENSTAANDE UITSLUITING NIET VAN TOEPASSING IS OP U. DEZE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE WETTELIJKE RECHTEN EN U KUNT OOK ANDERE RECHTEN HEBBEN, AFHANKELIJK VAN HET LAND WAAR U WOONT.

Canon, Canon’s dochterondernemingen en filialen, hun distributeurs en dealers geven geen garantie dat de functies van de Software aan uw eisen voldoen of dat de werking van de Software ononderbroken of vrij van fouten is. Canon of Canon’s dochteronderneming garandeert echter dat het medium waarop de Software is opgeslagen vrij van fouten in materiaal en afwerking is onder normaal gebruik gedurende een periode van negentig (90) dagen vanaf de datum waarop u deze heeft aangeschaft, hetgeen blijkt uit een aankoopbon of anderszins.

VERHAAL VAN DE KLANT. De volledige aansprakelijkheid van Canon, Canon’s dochterondernemingen en filialen, hun distributeurs en dealers en uw exclusieve verhaal bestaat uit de vervanging van het medium dat niet voldoet aan de BEPERKTE GARANTIE en dat wordt geretourneerd aan Canon's plaatselijke verkooppunt in uw land waar u de Software heeft gekocht met een ontvangstbewijs of anderszins. De BEPERKTE GARANTIE geldt niet indien de fout op het medium het gevolg is van een ongeluk, verkeerd gebruik of verkeerde toepassing van de Software en geldt alleen voor de originele gebruiker van de Software.

De voorwaarden van deze Overeenkomst nemen de plaats in van alle garanties, voorwaarden, verklaringen (anders dan valse verklaringen), beloftes, condities en verplichtingen in, de wet, handelsgebruik, manier van zaken doen of anderszins, welke alle hierbij uitgesloten worden in zoverre wettelijk toegestaan.

In geen geval is Canon verantwoordelijk voor verlies (bekend, te voorzien of anderszins) van winst, indirect verlies of schade of bijkomende of gevolgschade of andere schade. Canon's aansprakelijkheid resulterend uit of in verband met deze Overeenkomst, hetzij in contract, onrechtmatige daad (waaronder maar niet beperkt tot nalatigheid) of anderszins overschrijdt in geen geval een bedrag gelijk aan de prijs van het Canon-product waarvoor de Software is ontworpen en betaald door u.

Niets in deze overeenkomst beperkt of sluit Canon's aansprakelijkheid uit ten opzichte van u voor de dood of persoonlijk letsel veroorzaakt door haar nalatigheid of voor een onrechtmatige daad.

NIETS IN DEZE OVEREENKOMST TAST DE  WETTELIJKE RECHTEN VAN EEN CONSUMENT AAN.

Algemeen: deze overeenkomst vormt de gehele overeenkomst tussen u en Canon ten aanzien van de Software en neemt de plaats in van voorgaande mondelinge of schriftelijke verklaringen, overeenkomsten of afspraken met betrekking tot de Software. Geen van beide partijen zal rechtsmiddelen jegens de andere partij kunnen aanwenden ten aanzien van een verklaring door de ene partij waarop de andere partije vertrouwde bij het aangaan van deze Overeenkomst (tenzij een dergelijke verklaring frauduleus is afgelegd) en behoudens ontbinding zoals bepaald in deze Overeenkomst.

Indien te eniger tijd een deel van deze Overeenkomst door een rechtbank of competente jurisdictie  geheel of gedeeltelijk illegaal, onwettig of onuitvoerbaar wordt geacht onder de wetten van enige jurisdictie, dan heeft dat feit geen invloed op of doet geen afbreuk aan de wettigheid, geldigheid of uitvoerbaarheid van enige bepaling van deze Overeenkomst.

Het verzuim of uitstel van Canon in het uitoefenen van rechten, bevoegdheden of verhaal onder deze Overeenkomst werkt in geen enkele omstandigheid als het afzien van dergelijke rechten, bevoegdheden of verhaal.

Wijzigingen in deze Overeenkomst worden alleen van kracht indien ze op schrift gesteld en getekend zijn door een geautoriseerde vertegenwoordiger van Canon.

Derde beding: de bepalingen in deze Overeenkomst, voorzover deze ook betrekking hebben op Canon's toeleveranciers, kunnen rechtstreeks door Canon's toeleveranciers worden afgedwongen. Wet: deze Overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd conform Nederlands recht. Alle geschillen tussen de partijen die kunnen voortvloeien uit deze Overeenkomst worden beslecht door de Arrondissementsrechtbank in Amsterdam, tenzij Canon er voor kiest, naar haar uitsluitend toekomend recht, de Overeenkomst af te dwingen onder het plaatselijke recht  en/of jurisdictie van de gebruiker. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.67